Myresjöhus

Myresjöhus

Mäklare

Bullsta 10, Bullsta, Västerås kommun

Bullsta 10

Tomt
Bullsta, Västerås kommun
Myresjöhus
1 730 000 kr
1 312 m² tomt

Nu har du chansen att bygga ditt drömhus denna tomt i den vackra och lugna stadsdelen Bullsta. Vill du njuta av livet lagom mycket på landet, men ändå ha stadslivet i Västerås inom räckhåll? Välkommen till Bullsta! Här bor du lugnt och skönt i vacker miljö, lever med årstidernas växlingar och har alla möjligheter att njuta av naturen. Både skola och förskolor finns på cykelavstånd och 15-20 minuters bilfärd tar dig in till centrala Västerås På denna tomt rekommenderar vi att du bygger något av våra 1-planshus. Förslagsvis modellen Nymåne, ett hus som är enkelt att anpassa efter en familjs specifika behov – både den mindre och lite större. Vinkelhusets stora glaspartier kommer släppa in ljuset och omgivningen och det öppna köket och vardagsrummet kopplas samman med en fri siktlinje.. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Bullsta.

  • Nyproduktion
Yttre-Långviken 136, Långviken, Umeå kommun

Yttre-Långviken 136

Tomt
Långviken, Umeå kommun
Myresjöhus
1 350 000 kr
2 146 m² tomt

Förverkliga husdrömmen tillsammans med Myresjöhus på sjönära tomt i Långviken. Här bor du i en naturskön miljö, nära både skog och vatten, endast 2 mil från Umeå centrum. I Tavelsjö finns det mataffär, bensinstation, värdshus, förskola samt skola (1-6). Ca. 150 meter från tomtområdet ligger busshållplats som trafikeras av länstrafiken med dagliga turer in till Umeå. Längs Tavelsjön finns det flera vackra utsiktsplatser och mysiga besöksmål. På somrarna kan du t.ex. besöka den Sundlingska gården och bada, spela minigolf eller ta dig en fika på deras sommarcafé. Blåeld som erbjuder blommor samt trädgårdskonst och Krogberget med flera grottor och klättringsmöjligheter är även de populära besöksmål längs Tavelsjön. Tavelsjö är ett riktigt vinterparadis och här finns det goda möjligheter att leva ett aktivt liv. På vintrarna kan du åka långfärdsskridskor på Tavelsjön, köra skoter längs härliga skoterleder eller åka längdskidor i Tavelsjö elljusspår. Välkommen att kontakta oss ifall du vill bygga hus i Långviken!

  • Nyproduktion
Bullsta 7, Bullsta, Västerås kommun

Bullsta 7

Tomt
Bullsta, Västerås kommun
Myresjöhus
1 600 000 kr
1 219 m² tomt

Vill du njuta av livet lagom mycket på landet, men ändå ha stadslivet i Västerås inom räckhåll? Välkommen till Bullsta! Här bor du lugnt och skönt i vacker miljö, lever med årstidernas växlingar och har alla möjligheter att njuta av naturen. Både skola och förskolor finns på cykelavstånd och 15-20 minuters bilfärd tar dig in till centrala Västerås. Här har du nu möjlighet att bygga ditt drömhus tillsammans med oss på Myresjöhus. När du bygger nytt så bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Bullsta!

  • Nyproduktion
Golfbanevägen 15, Saxnäs, Mörbylånga kommun

Golfbanevägen 15

Tomt
Saxnäs, Mörbylånga kommun
Myresjöhus
795 000 kr
741 m² tomt

Bygg hus med Myresjöhus i Saxnäs I Saxnäs har du nära till att njuta av den öländska naturen, svalkande bad, promenader i de vackra omgivningarna och golfrundor med fantastiska vyer. Här har du omkring 5 km ner till Färjestaden och Ölandsbron. Därifrån tar du dig vidare in till Kalmar på en kvart. Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus i Saxnäs.

  • Nyproduktion
Golfbanevägen 11, Saxnäs, Mörbylånga kommun

Golfbanevägen 11

Villa
Saxnäs, Mörbylånga kommun
Myresjöhus
4 195 000 kr
148 m²
846 m² tomt

Hus- och tomtpaket i Saxnäs I lugna och trivsamma Saxnäs kan din husdröm bli verklighet. Här har vi har valt ut det bästa huset för just den här platsen: Smart 148 – och säljer hus och tomt tillsammans i ett smidigt paket. Men vi vet också hur viktigt det kan vara att få göra sitt nya hem till sitt, därför får du möjlighet att anpassa inredningsvalen efter din egen stil. Dessutom bor du underhållsfritt i många år framöver, med mycket lägre driftskostnader än i ett begagnat hus. Ett otroligt smart 2-planshus Smart 148 ett tvåplanshus som uppfyller många önskningar: en utsökt öppen planlösning på entréplan, gott om förvaring – och rum för hela familjens privatliv en trappa upp. Dessutom har Smart 148 en storlek och form som gör det lätt att placera på de flesta tomter. I Smart 148 breder entrévåningen ut sig kring den centralt placerade trappan, vilket skapar ett väldigt trevligt flöde genom huset. I entrén möts du direkt av ljuset från de uppglasade partierna i vardagsrummet som ger en härlig känsla av rymd. Här kan du njuta av stora sociala ytor med kök och vardagsrum i en öppen planlösning, som ändå ger känslan av rum i rummet. Att köket ligger i vinkel ger också en bra arbetsyta, och det generösa fönsterpartiet över diskbänken gör att du kan diska med utsikt. Att husets groventré och tvättstuga är placerad i nära anslutning till entré och kök är också en praktisk vardagslyx – liksom att huset har goda förvaringsmöjligheter. En trappa upp finner vi husets fyra sovrum och ett mysigt allrum. I anslutning till master bedroom finns även ett fräscht badrum och en rejäl klädkammare. Smart 148 checkar med andra ord av många punkter på önskelistan, inte minst för dig som vill ha en tydlig avgränsning mellan det sociala och det privata livet. Tomt, anslutningsavgifter, KA kostnader, bygglovskostnader och lagfart ingår i priset. Fördelar med ett nytt Myresjöhus Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet i 5 år via Nordea. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. Nära havet och svalkande bad I Saxnäs har du nära till att njuta av den öländska naturen, svalkande bad, promenader i de vackra omgivningarna och golfrundor med fantastiska vyer. Här har du omkring 5 km ner till Färjestaden och Ölandsbron. Därifrån tar du dig vidare in till Kalmar på en kvart. Notera att detta är ett prisförslag på en föreslagen husmodell på tomten. Vi reserverar oss för prisändringar och eventuella felskrivningar. Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus på KV Strandslingan i Saxnäs!

  • Nyproduktion
Bönvägen 6, null, Mörbylånga kommun

Bönvägen 6

Villa
Mörbylånga kommun
Myresjöhus
895 000 kr
-2 rum
1 008 m² tomt

Bo i havsnära i vackra Eriksöre Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? Nu har du ett unikt tillfälle att bygga ett hus med Myresjöhus i mysiga Eriksöre. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. Här i vackra Eriksöre bor du nära naturen, havet och staden – och du har endast 20 minuter in till Kalmar. I närliggande Färjestaden finns all service du kan tänkas behöva. Här finns skola, förskola och ett stort serviceutbud. Dessutom har du även det populära hamnområdet med mysiga caféer och restauranger i närheten. VA ingår, el och fiber samt övriga byggherrekostnader tillkommer. Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus i Eriksöre!

  • Nyproduktion
Björkbacken, Valsjöskogen, Österåkers kommun
  • 4 lediga bostäder

Björkbacken

Villa
Valsjöskogen, Österåkers kommun
Myresjöhus
fr. 8 500 000 kr
178-194 m²
6-7 rum
1 159 m² tomt

I det växande bostadsområdet Valsjöskogen i Åkersberga, bland blåbärsris och vackra berghällar, planerar vi just nu för vårt nya kvarter Björkbacken med både tomter och Flyttklara hus. Här kan du njuta av livet nära naturen utan för den sakens skull göra avkall på vardagens bekvämligheter. Till Margretelund cyklar du på cirka 5 minuter och där finner du bland annat förskolor, skolor, matbutik och vårdcentral. Lägg till ytterliggare 10 minuter på cykeln och du når hela Åkersbergas serviceutbud. Om du jobbar i Stockholm reser du enkelt från Åkersberga med antigen bil eller tåg och är framme på cirka 40 minuter. Här erbjuder vi både tomter där du kan bygga din drömvilla tillsammans med oss och Flyttklara hus. Ett Flyttklart hus innebär att vi har valt ut våra bästa husmodeller för just den här platsen, både med tanke på hur tomten ser ut – och vilka husmodeller som efterfrågas i området. Vi har också tänkt till lite extra kring valen av inredning och utrustning för att skapa en välkomponerad helhet. På tomterna finns det redan beviljade bygglov. Kontakta oss om du vill veta vilka husmodeller som vi valt ut för respektive tomt.

  • Nybyggnadsprojekt
Körvelvägen 11, Krokek, Norrköpings kommun

Körvelvägen 11

Villa
Krokek, Norrköpings kommun
Myresjöhus
4 292 821 kr
125 m²
6 rum
825 m² tomt

Bygg hus med Myresjöhus i Kolmården! I lugna och trivsamma Torsviken kan din husdröm bli verklighet. Här har vi valt ut det bästa huset för just den här platsen: Smart 125 - och säljer hus och tomt tillsammans i ett smidigt paket. Men vi vet också hur viktigt det kan vara att få göra sitt nya hem till sitt, därför får du möjlighet att anpassa inredningsvalen efter din egen stil. Dessutom bor du underhållsfritt i många år framöver med mycket lägre driftkostnader än i ett begagnat hus. När du kliver in i huset möts du av en trevlig entréhall med möjlighet till förvaring. Ljuset från vardagsrummets uppglasade fönsterpartier ger en fin sikt till baksidan och binder samman inne och ute till en härlig helhet. De sociala ytorna har ett naturligt flöde som gör det enkelt att röra sig runt i huset: du kan ta dig direkt in till köket med matkassarna från entrén, eller kliva rakt in i vardagsrummet och ut mot baksidan. Huset har också två privata delar, den ena med ett allrum och två eller tre sovrum – det här huset har två olika planlösningsalternativ att välja mellan. Den andra privata oasen innehåller master bedroom, klädkammare och toalett med dusch. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. I Torsviken bor du granne med både skog och vatten. Dels kan du smita in i skogen på någon av de trollska stigarna – eller ta ett dopp i lilla Torsjön. Även om Torsviken för tankarna till naturens lugn har du nästan lika nära tilla alla möjliga bekvämligheter inne i Krokek. På bara en tio minuters cykeltur hittar du Krokek med flera förskolor och två kommunala skolor: Uttersbergsskolan och Råsslaskolan som tillsammans erbjuder årskurs F-9. Här finns också matbutiker, pizzerior, vårdcentral och mycket mer. Krokek har också ett aktivt föreningsliv bland annat inom fotboll, innebandy, motocross och enduro, orientering, scouting och sportskytte. Med bil tar du dig smidigt till Norrköping på cirka 20 minuter men efter en dag i staden är det härligt att komma hem till lugnet i Torsviken igen. Notera att detta är ett prisförslag på en föreslagen husmodell i utgångsstandard på tomten. Vi reserverar oss för prisändrändringar och eventuella felskrivningar. Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus i Torsviken!

  • Nyproduktion
Kumminstigen 4, Krokek, Norrköpings kommun

Kumminstigen 4

Tomt
Krokek, Norrköpings kommun
Myresjöhus
850 000 kr
620 m² tomt

Bygg hus med Myresjöhus i Kolmården! Nu kan vi erbjuda denna fina tomt för dig som vill bygga ditt drömhus i mitt i naturen, med service på bekvämt avstånd. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. I Torsviken bor du granne med både skog och vatten. Dels kan du smita in i skogen på någon av de trollska stigarna – eller ta ett dopp i lilla Torsjön. Även om Torsviken för tankarna till naturens lugn har du nästan lika nära till alla möjliga bekvämligheter inne i Krokek. På bara en tio minuters cykeltur hittar du Krokek med flera förskolor och två kommunala skolor: Uttersbergsskolan och Råsslaskolan som tillsammans erbjuder årskurs F-9. Här finns också matbutiker, pizzerior, vårdcentral och mycket mer. Krokek har också ett aktivt föreningsliv bland annat inom fotboll, innebandy, motocross och enduro, orientering, scouting och sportskytte. Blir du badsugen tar du ditt närmaste dopp i lilla Torsjön, men du har heller inte långt till fina långgrunda havsbadet vid Bodaviken – eller till mysiga Böksjön för den delen. Sköna skogspromenader är ju en självklarhet när man bor så här, men runt omkring Torsviken finns också mängder av vandringsleder att upptäcka. Vill du ha en mer exotisk djurupplevelse har du Kolmårdens djurpark på bekvämt avstånd. Med bil tar du dig smidigt till Norrköping på cirka 20 minuter men efter en dag i staden är det härligt att komma hem till lugnet i Torsviken igen. I priset av tomten tillkommer avgift för anslutning av VA, el och fiber. Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus i Torsviken!

  • Nyproduktion
Björnö ängsväg 10, Björnö, Norrtälje kommun

Björnö ängsväg 10

Tomt
Björnö, Norrtälje kommun
Myresjöhus
1 800 000 kr
1 092 m² tomt

I Björnö, Norrtälje kan husdrömmen bli verklighet! Björnö ligger i Norrtälje och är ett attraktivt och växande område i vackra Roslagen. Skogbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till stan gör Björnö till ett bra ställe att bo på för hela familjen, oavsett hur din familj ser ut. Här får du det bästa från två världar. Lugnet från naturen och pulsen från stan. Vid sjön Kvisthamraviken kommer en ny strandpromenad att byggas. I Björnö har du även nära till barnomsorg, förskolor, grundskolor och gymnasium. All service du kan tänkas behöva för att ha en bra och trygg tillvaro finns i Norrtälje centrum, dit kan du både promenera och cykla. Shopping hittar du både inne i den pittoreska stadskärnan och på stadens tre handelsområden. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus med Myresjöhus!

  • Nyproduktion
Södra Gunsta, Södra Gunsta, Uppsala kommun
  • 26 lediga bostäder

Södra Gunsta

Tomt
Södra Gunsta, Uppsala kommun
Myresjöhus
fr. 1 795 000 kr
1 195 m² tomt

Välkommen till natursköna Södra Gunsta, strax öster om Uppsala. Här erbjuder Myresjöhus Flyttklara hus och tomter där du har möjlighet att bygga hus tillsammans med oss. I Södra Gunsta bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt, samtidigt som du på mindre än 15 minuter tar dig in till centrala Uppsala med bil. Området har bra kommunikationer och kollektivtrafiken trafikerar sträckan mot både Uppsala och Almunge. Södra Gunsta är ett idag snabbt växande område där Uppsala kommun planerar för ett nytt centrum som samlar service och kollektivtrafik och blir en ny mötesplats för bygden. Här kommer även nya förskolor, grundskola, parker och en ny idrottshall att byggas. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bo i Södra Gunsta!

  • Nybyggnadsprojekt
Kuskbocksvägen 24, Södra Gunsta, Uppsala kommun

Kuskbocksvägen 24

Tomt
Södra Gunsta, Uppsala kommun
Myresjöhus
1 795 000 kr
1 147 m² tomt

Nu har du chansen att bygga ditt drömhus på denna tomt i den naturnära och lugna stadsdelen Södra Gunsta, strax öster om Uppsala. Här bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt, samtidigt som du på mindre än 15 minuter tar dig in till centrala Uppsala med bil. Södra Gunsta är ett idag snabbt växande område där Uppsala kommun planerar att bygga ett nytt centrum som samlar service och kollektivtrafik och blir en ny mötesplats för bygden. Här kommer även fler förskolor, ytterligare en grundskola, parker och en ny idrottshall att byggas. Tomten säljs som råtomt. I priset tillkommer kostnad för anslutning av el samt anslutning till kommunalt vatten och avlopp. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill Bygga hus här!

  • Nyproduktion
Fjäderbladsvägen 14 , Södra Gunsta, Uppsala kommun

Fjäderbladsvägen 14

Tomt
Södra Gunsta, Uppsala kommun
Myresjöhus
1 850 000 kr
1 047 m² tomt

Bygg ditt drömhus i naturnära och lugna stadsdelen Södra Gunsta, strax öster om Uppsala. Här bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt, samtidigt som du på mindre än 15 minuter tar dig in till centrala Uppsala med bil. Södra Gunsta är ett idag snabbt växande område där Uppsala kommun planerar att bygga ett nytt centrum som samlar service och kollektivtrafik och blir en ny mötesplats för bygden. Här kommer även fler förskolor, ytterligare en grundskola, parker och en ny idrottshall att byggas. Tomten säljs som råtomt. I priset tillkommer kostnad för anslutning av el samt anslutning till kommunalt vatten och avlopp. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill Bygga hus här!

  • Nyproduktion
Basilikan, Björnö, Norrtälje kommun
  • 4 lediga bostäder

Basilikan

Tomt
Björnö, Norrtälje kommun
Myresjöhus
fr. 1 700 000 kr
1 092 m² tomt

Förverkliga husdrömmen tillsammans med Myresjöhus i natursköna Björnö! Björnö ligger i Norrtälje och är ett attraktivt och växande område i en populär skärgårdskommun i vackra Roslagen. Skogbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till stan gör Björnö till ett bra ställe att bo på för hela familjen, oavsett hur din familj ser ut. Här får du det bästa från två världar. Lugnet från naturen och pulsen från stan. Vid sjön Kvisthamraviken kommer en ny strandpromenad att byggas. I Björnö har du även nära till barnomsorg, förskolor, grundskolor och gymnasium. All service du kan tänkas behöva för att ha en bra och trygg tillvaro finns i Norrtälje centrum, dit kan du både promenera och cykla. Shopping hittar du både inne i den pittoreska stadskärnan och på stadens tre handelsområden. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Norrtälje!

  • Nybyggnadsprojekt
Tomter i Slaka, null, Linköpings kommun
  • 5 lediga bostäder

Tomter i Slaka

Tomt
Linköpings kommun
Myresjöhus
fr. 1 795 000 kr
650 m² tomt

Bygg ditt drömhus i Slaka! I Slaka, strax utanför Linköping planerar Myresjöhus för ett nytt bostadsområde där du har möjlighet att uppfylla dina husdrömmar. I Slaka finns en dynamisk blandning av ny och gammal bebyggelse, och vackra grönområden. Här bor du i en lantlig och gemytlig miljö, samtidigt som du nära till det mesta du behöver i din vardag. Förskola och skola upp till årskurs 6 finns i området och du har bekvämt cykelavstånd till matbutiker, vårdcentral, apotek samt hela Linköpings utbud en kort bil- eller busstur bort. Området är tryggt och lugnt och passar perfekt för dig som är ute efter ett familjevänligt boende. En lekplats kommer att byggas i området, så barnen kan enkelt springa och leka utan att du behöver tänka på logistiken. Vid lekplatsen kommer det även finnas flera sittplatser och en grillplats. Det finns goda kommunikationsförbindelser till och från Slaka. Busshållplats har du ett stenkast från din dörr, med bussar som går varje halvtimme till centrala Linköping eller Lambohov. Resan till Lambohov tar bara fem minuter, och där hittar du fler skolor, förskolor, mataffär och vårdcentral – allt du kan tänkas behöva i din vardag. På samma tid tar du dig även till handelsområdet Djurgården där det finns ett brett serviceutbud med både gym, mataffärer, butiker och apotek. Du som älskar naturen och tycker om att leva ett aktivt liv kommer att trivas som fisken i vattnet i lantliga Slaka. Här väntar längdskidspår på vintern, flera löpspår, och hockeyrink för den sportintresserade. Möjlighet till bad finns i sjön Blå Lagunen med fint, klart vatten. Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus i Slaka!

  • Nybyggnadsprojekt
Tahult, Tahult, Härryda kommun
  • 3 lediga bostäder

Tahult

Villa
Tahult, Härryda kommun
Myresjöhus
fr. 8 300 000 kr
146 m²
7 rum
1 543 m² tomt

I hjärtat av Västra Götaland, i Landvetter bara 20 min från Göteborg kan din husdröm bli verklighet. Kika in på våra tomter och tillsammans kan vi hjälpa dig att bygga ditt drömboende. Ett enkelt vardagspussel I närliggande Landvetter, endast 3,5 km från Tahult, finns en rad olika serviceinrättningar och bekvämligheter. Här hittar du flera livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral, tandläkare, och restauranger. Landvetter erbjuder också detaljhandel, mysiga caféer och restauranger. Här finns också många förskolor och familjedaghem. Även fyra skolor med blandade årgångar: Lunnaskolan, Landvetterskolan, Önnerödsskolan och den nya Backaskolan. Tahult har goda kommunikationer med närhet till riksväg 40 och Landvetter flygplats, som nås på cirka 10 minuter med bil. Detta gör området idealiskt för pendling och resor, både inom Sverige och internationellt. Allt för en aktiv fritid Tahult är omgivet av vacker natur med frodiga skogar, öppna landskap och glittrande sjöar. Området är perfekt för den som älskar friluftsliv. Här kan du ta långa promenader, cykla på natursköna vägar eller paddla på de närliggande sjöarna. Varje årstid erbjuder nya möjligheter att njuta av utomhusaktiviteter och upptäcka nya favoritplatser i den omgivande naturen. För den sportintresserade finns mycket att upptäcka i närheten av Tahult. Bara två kilometer norrut ligger Landvetter idrottsplats med fotbollsplaner och en nybyggd idrottshall. Chalmers golfklubb vid Snåkered, cirka 8 km öster om Landvetter, erbjuder en 18-håls parkbana, driving-range, shop och restaurang. En kort promenad från Landvetter centrum, vid sjöns södra sida, finns en ny aktivitetspark med paddelbanor, tennisbanor och äventyrsgolf. Hus- och tomtpaket Här har vi har valt ut det bästa huset för just den här platsen: Smart 147 – och säljer hus och tomt tillsammans i ett smidigt paket. Men vi vet också hur viktigt det kan vara att få göra sitt nya hem till sitt, därför får du möjlighet att anpassa inredningsvalen efter din egen stil. Smart 147 är ett rymligt suterränghus med tre sovrum och praktiska finheter som badrum, tvättstuga och klädkammare – och allrum med eget pentry på entréplan. När du sedan tar trappan upp väntar något alldeles extra. Ett socialt kök med matplats i direkt anslutning till vardagsrummet. Men här finns också ytterligare två sovrum, en klädkammare och toalett, lite avskilt från händelsernas centrum. Välkommen att kontakta oss på Myresjöhus!

  • Nybyggnadsprojekt
Ladugården, Ekhöjden, Vetlanda kommun
  • 3 lediga bostäder

Ladugården

Tomt
Ekhöjden, Vetlanda kommun
Myresjöhus
fr. 525 000 kr
833 m² tomt

Bygg ditt drömhus på vackra Ekhöjden i Vetlanda! Här får du det bästa av två världar –du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dessutom är du aldrig långt ifrån tätorten Vetlanda där du hittar all service. På Ekhöjden bor du granne med skogen i ett lugnt och tryggt bostadsområde. Men samtidigt har du hela Vetlandas utbud på cykelavstånd. Vardagsliv och vardagslyx i samma härliga paket! Närmaste förskola ligger bara ett par hundra meter bort, men även skolor för alla åldrar finns på bekvämt avstånd. Bio, biblioteket, bowling, finmiddag eller hämtpizza – här har du allt inom räckhåll. Skogspromenader likaså – eller varför inte ta en tur i den fina Kvarndammsparken? Där kan du förresten även fiska i dammen. På sommaren lockar Forngårdens sommarcafé med både gofika och minigolf. Här har du alla möjligheter till en aktiv fritid för hela familjen. Vetlanda har ett rikt föreningsliv, inte minst inom massor av olika sporter. Dessutom har du nära till Norrgårdens rekreationsområde med allt från motionsslingor och elljusspår till fotbollsplan, beachvolleybollplan och skateboardramp. Och gillar du golf tar du bilen till Vetlanda golfklubb på under 10 minuter. Granne med golfbanan kan du även ta en match på First Class Padel. Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus på Ekhöjden!

  • Nybyggnadsprojekt
Moarna 24D, Tvååker, Varbergs kommun

Moarna 24D

Tomt
Tvååker, Varbergs kommun
Myresjöhus
1 360 000 kr
1 032 m² tomt

I natursköna Tvååker har du nu möjlighet att bygga nytt hus tillsammans med oss på Myresjöhus. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. Strax utanför Varberg, bland sädesfält och bokskogar ligger charmiga Tvååker. Här kan du njuta av det goda livet med naturen runt knuten och alla bekvämligheter inom räckhåll. Du har cykelavstånd till havet och på orten finns trevliga motionsspår, golfbana, tennisbanor och flera andra aktiviter för dig som uppskattar en aktiv fritid. Tvååker har en hel del service som, matbutik, apotek, restauranger, förskolor och skola. Men du har också Träslövsläge och Breared inom räckhåll - och såklart Varberg 10 minuter bort med bilen. För tomten finns redan ett beviljat bygglov för Smart 126, vilket innebär kortare tid till inflytt och närmare till att strosa runt i ett nybyggt hus med praktiskt planlösning. Planlösningen präglas av en stor och öppen umgängesdel i husets mitt som ger kontakt med entrésidan och trädgården. Barnens avdelning ligger avskild men ändå nära badrummet och entrén. Föräldrasovrummet ligger i husets andra ända med tillgång till en egen toalett. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Tvååker!

  • Nyproduktion
Björnö ängsväg 13, Björnö, Norrtälje kommun

Björnö ängsväg 13

Tomt
Björnö, Norrtälje kommun
Myresjöhus
1 700 000 kr
908 m² tomt

I Björnö, Norrtälje kan husdrömmen bli verklighet! Björnö ligger i Norrtälje och är ett attraktivt och växande område i vackra Roslagen. Skogbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till stan gör Björnö till ett bra ställe att bo på för hela familjen, oavsett hur din familj ser ut. Här får du det bästa från två världar. Lugnet från naturen och pulsen från stan. Vid sjön Kvisthamraviken kommer en ny strandpromenad att byggas. I Björnö har du även nära till barnomsorg, förskolor, grundskolor och gymnasium. All service du kan tänkas behöva för att ha en bra och trygg tillvaro finns i Norrtälje centrum, dit kan du både promenera och cykla. Shopping hittar du både inne i den pittoreska stadskärnan och på stadens tre handelsområden. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus med Myresjöhus!

  • Nyproduktion
Gullvivegatan, Havstenshult, Mullsjö kommun

Gullvivegatan

Tomt
Havstenshult, Mullsjö kommun
Myresjöhus
495 000 kr
992 m² tomt

Bygg hus i Mullsjö! Bygg ditt drömhus mitt i naturen i lunga och trivsamma Mullsjö. I Mullsjö får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen i Jönköping. Mulljö är ett område med mycket att upptäcka och göra. Oavsett om du föredrar härliga naturupplevelser längst vandringslederna i Mullsjös skog och mark, en fisketur i en av de många sjöarna eller en golfrunda med familjen så finns alla möjligheter här – och mycket mer därtill. Här finns ett fantastiskt utbud av aktiviteter och sporter som bl. a friidrott, innebandy, fotboll, gym, ridning, simning och skidåkning. Precis intill området finns ett elljusspår där du kan promenera eller jogga. På vintern ordnas här dessutom fina spår för längdskidåkning. Föredrar du istället utförsåkning kan du besöka den populära skidanläggningen Mullsjö alpin där du kan susa ner för någon av de sju nerfarterna. I Mullsjö finns flera skolor och förskolor. Här finns också butiker och affärer, bland annat livsmedelsbutikerna ICA Supermarket samt Coop Konsum. Det finns även en bank, konditori och bibliotek och flera restauranger. Här bor du med goda kommunikationsmöjligheter med närhet till både bussar och tåg. Med Vättertåget som går mellan Nässjö och Falköping tar dig till snabbt in till centrala Jönköping. Varmt välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus i Mullsjö!

  • Nyproduktion
Kårehogen, Kårehogen, Orust kommun

Kårehogen

Tomt
Kårehogen, Orust kommun
Myresjöhus
2 300 000 kr
1 920 m² tomt

Låt husdrömmen få liv i vackra Kårehogen! Nära Kårehogen, närmare bestämt i Ellös så hittar du både skola och förskola. Dessutom finns Orust Gymnasium i Henån med högskoleförberedande- och yrkesprogram. Du har även närhet till ett tillfredställande serviceutbud i form av bland annat matbutik, pizzeria och bank. Infrastrukturen på Orust är välutvecklad. Du tar dig enkelt till ön med bil norrifrån via Nötesundsbron eller söderifrån via Tjörn- och Skåpesundsbron. Dessutom trafikerar flera färjelinjer ön. Det finns även busslinjer till Stenungssund, Uddevalla och Göteborg. På Orust finns alla möjligheter till en aktiv fritid. Orust skärgård är vida känd för sin fantastiska paddling, här kan du paddla inomskärs i lummiga omgivningar eller utomskärs runt karga klippor. Här finns också miltals med vandringsleder och stigar som tar dig till vackra höjder, insjöar och härlig havsmiljö. Är det cykling som lockar finns goda förutsättningar även för det och inte att glömma närheten till golfbanan. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus här!

  • Nyproduktion
Nötbolandet 98, Domsjö, Örnsköldsviks kommun

Nötbolandet 98

Tomt
Domsjö, Örnsköldsviks kommun
Myresjöhus
635 000 kr
2 037 m² tomt

I natursköna Nötbolandet har du nu möjlighet att köpa tomt och bygga hus tillsammans med oss på Myresjöhus! I Domsjö bor du med närhet till både hav och natur. Här ligger flera av Örnsköldsviks bästa havsbad som Gullvik och Nyänget. I Domsjö ligger Domsjöskolan med klasserna F-6 och flera förskolor. Kommunikationerna är goda och med buss tar du dig smidigt till Örnsköldsviks stadskärna. Busshållplatsen ligger endast 500 meter från tomten. Med bil tar du dig på cirka 15 minuter in till centrala Örnsköldsvik. Tomterna har ett härligt läge nära vatten och här finns möjlighet att söka bygglov för en samfälld stenpir där man kan ha egen båtplats. Här finns även en infiltrationsbädd 14,4 meter anpassad för sex hushåll. På den här tomten kan du bygga hus i ett 1,5 eller 2 plan. I priset för tomten till kommer anslutningsavgift el, fördelningsbrunn, underhåll för pumphus och om så önskas även radiofiber. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

  • Nyproduktion
Nötbolandet 95, Domsjö, Örnsköldsviks kommun

Nötbolandet 95

Tomt
Domsjö, Örnsköldsviks kommun
Myresjöhus
585 000 kr
1 995 m² tomt

Låt husdrömmen få liv i natursköna Nötbolandet, Domsjö! I Domsjö bor du med närhet till både hav och natur. Här ligger flera av Örnsköldsviks bästa havsbad som Gullvik och Nyänget. I Domsjö ligger Domsjöskolan med klasserna F-6 och flera förskolor. Kommunikationerna är goda och med buss tar du dig smidigt till Örnsköldsviks stadskärna. Busshållplatsen ligger endast 500 meter från tomten. Med bil tar du dig på cirka 15 minuter in till centrala Örnsköldsvik. Tomterna har ett härligt läge nära vatten och här finns möjlighet att söka bygglov för en samfälld stenpir där man kan ha egen båtplats. Här finns även en infiltrationsbädd 14,4 meter anpassad för sex hushåll. På den här tomten kan du bygga hus i ett 1,5 eller 2 plan. I priset för tomten till kommer anslutnignsavgift el, fördelningsbrunn, underhåll för pumphus och om så önskas även radiofiber. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

  • Nyproduktion
Aktervägen 6, null, Ronneby kommun

Aktervägen 6

Tomt
Ronneby kommun
Myresjöhus
795 000 kr
1 423 m² tomt

Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? Att kunna njuta av kvällssolen på altanen med utsikt över skogen utanför? Då har vi tomten för dig! I vackra Slättanäs, mellan Ronneby och Karlskrona, kan du bygga ditt drömhus i en trygg och harmonisk miljö. Nära havet, granne med naturen erbjuder vi en tomt om 1 423 m² i bästa västerläge. Här kan du bygga valfritt hus från Myresjöhus och skapa ditt nya hem utifrån våra smarta och genomtänkta husmodeller. VA-anslutning ingår i priset. Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus i Slättanäs!

  • Nyproduktion
Källarängsvägen 4, Sundby Strand, Strängnäs kommun

Källarängsvägen 4

Tomt
Sundby Strand, Strängnäs kommun
Myresjöhus
800 000 kr
1 015 m² tomt

Bygg ditt drömhus tillsammans med Myresjöhus i Sundby Strand. Här bor du nära den vackra naturen, samtidigt som du inte är längre bort än en timme från Stockholm. Den natursköna omgivningen och de slingriga småvägarna runt om i Stallarholmen gör det perfekt för härliga utflykter. Samhället sträcker sig både på fastlandssidan och på Selaön som är en av Sverige mest forminnesrika trakter. I Stallarholmen finns livsmedelsbutik, vedugnsbageri, världshus, café och mycket mer. Det är nära grundskola som innefattar årskurs F-6 samt även förskolor och Stallarholmen trafikeras av lokaltrafiken med bra bussförbindelser till tågstationerna Läggesta och Strängnäs. I tomtpriset tillkommer anslutningsavgifter för el, kommunalt VA och fiber samt avgift till samfällighetsförening. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Stallarholmen!

  • Nyproduktion

Visar 1 - 25 av 74