Mäklare Jenny Törnvall

Jenny Törnvall

Om mig

Jag hjälper dig som vill förmedla din bostad i Norrköping och Söderköping med omnejd. Själv bor jag i Söderköping men tillbringar även en hel del tid i Arkösund. Det är en stor och viktig affär att sälja sin bostad och för mig är det viktigt med ett samarbete där du som säljare känner dig trygg genom hela processen, välkommen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Eriksviksgatan 5A, null, Söderköpings kommun

Eriksviksgatan 5A

Lägenhet
Söderköpings kommun
1 750 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/2
4 465 kr/mån
26 923 kr/m²

Välkommen till den här fint renoverade 3:an i Eriksvik. Hela bostaden har fått nya ytskikt och känns ljus och modern. En vitpigmenterad ekparkett pryder golven i hall, sovrum, vardagsrum samt kök och väggarna är ljusmålade. Köket är renoverat med ett Epoq-kök i en sandfärgad ton och erbjuder gott om förvaringsskåp och flera arbetsbänkar. Det finns plats för matbord i både köket och vardagsrummet för den som önskar. Vardagsrummet är ljust med fönster i 2 väderstreck och praktiskt markis på fönster i söderläge. Från det ena sovrummet når du balkongen med trätrall. Härifrån har du utsikt över innergården och delar av området. Duschrummet är helkaklat och fräscht. Här är det förberett för att sätta in egen tvättmaskin. Eriksvik är ett omtyckt bostadsområde med gångavstånd till det mesta. Det är nära till mataffärer, butiker, skolor och promenadstråk. Varmt välkommen att boka tid för visning.

  • Balkong
Ljunga 1, null, Söderköpings kommun

Ljunga 1

Villa
Söderköpings kommun
2 995 000 kr
145 m²
6 rum
1,8 ha tomt

Välkomna till denna härliga villa i lantlig miljö med stor trädgård. Här finns det fruktträd och bärbuskar samt stora utrymmen för odlingsmark eller betesmark för den som önskar. Boningshuset disponerar kök, matsal och vardagsrum med braskamin i entréplanet. På övre plan finns 4 sovrum och badrum samt flera garderober och förvaringsutrymmen. På tomten finns även ett stort garage, lekstuga, lagårdsbyggnad, äldre hönshus, förrådsbyggnad, gäststuga samt växthus. Gäststugan byggdes 2024 och är inredd med ett större rum med pentry, sovrum, torrtoalett samt ett sovloft. Huset ligger med närhet till Östra Ryd där det bland annat finns skola, förskola och mataffär. Varmt välkommen att boka tid för visning.

Tunnbindaregatan 43, null, Norrköpings kommun

Tunnbindaregatan 43

Lägenhet
Norrköpings kommun
1 595 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 3/7
4 972 kr/mån
24 351 kr/m²

Fräsch 2:a med balkong. Här bor du centralt och har gångavstånd till affärer, restauranger och resecentrum. Närheten till Folkparken erbjuder möjligheten till rekreation och fina strövområden. Lägenheten ligger 2 trappor upp och har genomgående fina ytskikt med parkettgolv och målade väggar. I hallen finns en stor garderob med praktiska skjutdörrar. Till bostaden hör även ett förråd. Köket känns modernt med ljusgrå köksluckor och maskiner i rostfritt stål, det finns plats för ett rejält matbord. Från vardagsrummet når du balkongen i västläge med utsikt över innergården. Badrummet ligger i anslutning till sovrummet och är utrustat med både dusch och badkar. Här finns dessutom en egen tvättmaskin. Det här är bostaden för dig som vill ha ett centralt och bekvämt boende med hiss och möjlighet till garageplats. Varmt välkommen att boka tid för visning.

  • Balkong
  • Hiss
Mörkebåsvägen 181, null, Valdemarsviks kommun

Mörkebåsvägen 181

Fritidshus
Valdemarsviks kommun
3 250 000 kr
183 m²
10 rum
2 823 m² tomt

Välkomna till härliga Snäckevarp som erbjuder både fin natur och svalkande bad. Inom samfälligheten finns det bla. poolområde, tennisbana, boulebana och båthamnar. Närheten till Fyrudden erbjuder dessutom mataffär, bensinmack, restaurang och glassbar. Här utgår även Skärgårdslinjen och buss. Huset byggdes 2006 med en tillbyggnad 2014 och passar utmärkt för den stora familjen eller generationsboende. Här finns hela 7 sovrum och gott om sociala ytor både inomhus och utomhus. En stor altan löper runt 2 sidor av huset och är delvis under tak, här finns ett spabad. Via entrén möts man av ett stort rum med braskamin för mysig komfortvärme. I direkt anslutning finns kök och toalett. Huset är byggt i vinkel som bildar 2 avdelningar med sovrum och duschrum i vardera ände av huset. Bostaden känns ljus och fräsch med enstavigt parkettgolv och ljusmålade väggar. Här kan du vistas året om, välkommen att boka tid för visning.

  • Energieffektiv
Murkelgatan 81B, null, Norrköpings kommun

Murkelgatan 81B

Radhus
Norrköpings kommun
3 495 000 kr
112 m²
523 m² tomt

Välkommen till detta fina parhus i Brånnestad. Huset har en trevlig planlösning med 3-4 sovrum och ytskikten är ljusa och fräscha. Biluppfart för 1-2 bilar, förråd och plan gräsyta för lek och avkoppling. Det finns ett större altandäck med spabad och plats för solstolar. Huset känns väl omhändertaget och har fått nya fönster och ny panel. Badrum och tvättstuga med groventré och dusch renoverades 2012 och köket 2013. Här är det lätt att trivas med härliga sociala ytor med inglasat uterum och altaner. Brånnestad är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till lekpark, skola, mataffär och strövområden. Varmt välkommen att boka tid för visning.

Grymön 111, Grymön, Norrköpings kommun

Grymön 111

Fritidshus
Grymön, Norrköpings kommun
525 000 kr
30 m²
1 rum
200 m² tomt

Välkommen till denna oas på Grymön i utkanten av Norrköping. Här kan du koppla av och njuta av lugnet. För den som önskar finns det goda odlingsmöjligheter samt både bärbuskar och fruktträd. Grymön ligger på ungefär 10 min bilväg från centrala Norrköping och är därmed lättillgängligt året om. Från tomten är det ca 10 min gångavstånd till badplatsen där du kan svalka dig under sommarens varma dagar. Föreningen ordnar med midsommarfirande, tipspromenader och andra sommaraktiviteter. I år kommer det även att hållas ett jubileumsfirande då föreningen fyller 70 år! Huvudbyggnaden består av ett större rum med avdelning för kök med ugn, spis och kyl-/frysskåp, här finns även en ordentlig arbetsbänk. Sängen är platsbyggd och upphöjd en bit så att det bildas ett praktiskt förvaringsutrymme under sängen. Det finns även en fast arbetsbänk med plats för klädhängare under utmed ena kortväggen vilket medför praktisk förvaring av kläder. På tomten finns även gäststugor, förrådsbyggnad och hygienutrymme. Runt huset finns ett nybyggt altandäck så att det blir enkelt och trivsamt att umgås. Här får du plats med grillen, solstolen och matplats under tak. Här är det lätt att trivas för hela familjen, kontakta mäklaren för visning.

Drothemsgatan 5, Drothemskvarteren, Söderköpings kommun

Drothemsgatan 5

Villa
Drothemskvarteren, Söderköpings kommun
4 700 000 kr
123 m²
6 rum
154 m² tomt

Välkommen till de historiskt intressanta kvarteren i Drothem. Här på Drothemsgatan ligger detta välskötta hus med anor från 1700-talet. Innergården är helt insynsskyddad och här avnjuter du ditt kaffet i solen med fågelkvitter i bakgrunden. På bara några minuters promenadavstånd når du Söderköpings pittoreska centrum med affärs- och promenadstråk samt nattliv längs Göta Kanal. Via hallen kommer du in i köket som renoverades 2020 samt intilliggande matsal med fungerande kakelugn. Vidare in i huset finns ett sovrum, hobbyrum och gästrum. Den här delen lät man bygga ihop med gäststugan 2018 för att skapa fler rum och en mer sammanhängande byggnad. Den egna ingången från gården ger en möjlighet till att skapa en verksamhet eller avskildhet för tonåringen. På övre plan finns ett sovrum samt ett vardagsrum (tidigare 2 sovrum som enkelt kan återställas). Det finns även en platsbyggd trappa upp till inredningsbara vinden. Här kan du inreda ytterligare sovrum eller gästrum vid behov. Det skulle även skapa en fin rymd i vardagsrummet om taket öppnades upp till nock. Missa inte denna unika möjlighet att få bo mitt i hjärtat av Söderköpings historia! Välkommen att kontakta mäklaren för visning.

Visar alla 7