Mäklare Johanna Stenbäck

Johanna Stenbäck

Om mig

Jag har lång erfarenhet av försäljning och service. Jag är målmedveten, lyhörd och resultatinriktad. Jag erbjuder dig ett stort engagemang och en tjänst med hög kvalité. Mitt mål är alltid att överträffa mina kunders förväntningar. Jag vill att mina kunder ska känna sig trygga under hela processen så därför är effektivitet, lojalitet och tillgänglighet viktiga delar för mig. Tveka inte på att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nedre Fogelbergsgatan 3B, Vasastaden, Göteborgs kommun
  • Sön 22 sep kl 14:00
Nedre Fogelbergsgatan 3B, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Nedre Fogelbergsgatan 3B, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Nedre Fogelbergsgatan 3B

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Norban
5 250 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/5
2 730 kr/mån
70 000 kr/m²

Välkommen till detta vackra hem med en härlig uteplats, centralt belägen på en eftertraktad adress. Huset stoltserar med arkitektur från sent 1800-tal och lägenheten karaktäriseras av imponerande takhöjd, vackra takstuckaturer och stora ljusa fönster. Välplanerad planlösning som erbjuder två sovrum, ett modernt och praktiskt badrum med dusch samt ett välutrustat kök med plats för större matbord. Från köket når man den rymliga uteplatsen som bjuder på utsikt över innergården. Föreningen är omtyckt och stabil med låg belåning. Belägen i ett område med närhet till allt du kan önska - Endast en kort promenad bor finns spårvagnshållplatserna Vasa Viktoria och Hagakyrkan samt Handelshögskolan. Denna bostad är perfekt för dig som vill ha stadens puls inom räckhåll, samtidigt som du kan njuta av din egen fristad av lugn och ro på den härliga uteplatsen.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Brottkärrsvägen 9, Hovås, Göteborgs kommun
  • Mån 16 sep kl 17:00

Brottkärrsvägen 9

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Norban
2 490 000 kr
39 m²
1 rum
vån 4/6
2 929 kr/mån
63 846 kr/m²

Välplanerade etta med en stor balkong som är perfekt för avkoppling i morgonsolen. Med ett modernt kök i öppen planlösning kombineras matlagning och umgänge enkelt. Vardagsrummet ger gott om utrymme för sociala tillställningar och med en sovalkov går det enkelt att skärma av. Med ett stort och stilfullt badrum med tvättmöjligheter har denna lägenhet allt man kan tänkas behöva! Lägenhetens unika läge kombinerar en lugn och avkopplande miljö med närhet till Hovås centrums bekvämligheter. Här har du nära till affärer, restauranger och grönområden, allt i en stillsam atmosfär. Busshållplatsen ett stenkast från huset gör att du enkelt kan ta dig till stan på bara 20 minuter, vilket gör detta hem perfekt för både pendlare och stadsälskare.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bergskroken 8, null, Mölndals kommun

Bergskroken 8

Lägenhet
Mölndals kommun
Norban
2 195 000 kr
34,5 m²
1 rum
3 563 kr/mån
63 623 kr/m²

Rymlig och stilren etta med högt i tak. Optimalt planerad med stort fönsterparti, ljusa materialval och utmärkta förvaringsmöjligheter. Här bor du granne med både gym och Safjällets naturreservat med sina härliga promenadstigar. Goda kommunikationer med både buss och spårvagn finns på kort avstånd och går regelbundet, härifrån når du snabbt både Korsvägen och Mölndals centrum. Kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3