Mäklare Conny Holst

Conny Holst

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Regnbågsgatan 4, Tornlyckan, Höganäs kommun

Regnbågsgatan 4

Lägenhet
Tornlyckan, Höganäs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 145 000 kr
95 m²
4 rum
7 340 kr/mån
33 105 kr/m²

Välplanerad 4:a med gott om förvaring. Två balkonger, en på ca 22 kvm i söder i anslutning till vardagsrummet med plats för både bord, solstolar och grill och en balkong vid köket på ca 4 kvm. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gästtoalett. Förråd i lägenheten om ca 4 kvm och klädkammare på ca 2 kvm. Ett stycke söder om centrala Höganäs växer det nya bostadsområdet Tornlyckan fram. Lägenheten ligger med promenadavstånd till det mesta och vardagsservice inpå knuten. Här kan du byta gräsklippning och renovering mot ett modernt och hållbart boende i en välplanerad lägenhet med härlig uteplats. Huset ligger centralt placerat i Tornlyckan, nära den framtida Drömparken. Ljusa tegelfasader och generösa balkonger ger husen ett stabilt, stadsmässigt uttryck. Innanför väntar en grön, ombonad trädgård med odlingsbäddar, växthus och plats för gemenskap i det fria. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Rymdstigen 4B, Tornlyckan, Höganäs kommun

Rymdstigen 4B

Lägenhet
Tornlyckan, Höganäs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 495 000 kr
76 m²
3 rum
5 960 kr/mån
32 829 kr/m²

Trevlig trea på andra våningen med balkong på ca 15 kvm i sydväst. Möjlighet att välja bort ett sovrum till fördel för ett generöst vardagsrum med extra mycket plats för soffgrupp och matbord. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Förråd i lägenheten på ca 3 kvm. Ett stycke söder om centrala Höganäs växer det nya bostadsområdet Tornlyckan fram. Lägenheten ligger med promenadavstånd till det mesta och vardagsservice inpå knuten. Här kan du byta gräsklippning och renovering mot ett modernt och hållbart boende i en välplanerad lägenhet med härlig uteplats. Huset ligger centralt placerat i Tornlyckan, nära den framtida Drömparken. Ljusa tegelfasader och generösa balkonger ger husen ett stabilt, stadsmässigt uttryck. Innanför väntar en grön, ombonad trädgård med odlingsbäddar, växthus och plats för gemenskap i det fria. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Regnbågsgatan 4, Tornlyckan, Höganäs kommun

Regnbågsgatan 4

Lägenhet
Tornlyckan, Höganäs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 745 000 kr
82 m²
3 rum
6 563 kr/mån
33 476 kr/m²

3:a med två balkonger. Härlig balkong i anslutning till vardagsrummet på ca 22 kvm i söder och lite mindre balkongen vid köket. Rymligt vardagsrum på hela 33 kvm. Ett stort och ett lite mindre sovrum. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gästtoalett. Förråd i lägenheten om ca 3 kvm. Ett stycke söder om centrala Höganäs växer det nya bostadsområdet Tornlyckan fram. Lägenheten ligger med promenadavstånd till det mesta och vardagsservice inpå knuten. Här kan du byta gräsklippning och renovering mot ett modernt och hållbart boende i en välplanerad lägenhet med härlig uteplats. Huset ligger centralt placerat i Tornlyckan, nära den framtida Drömparken. Ljusa tegelfasader och generösa balkonger ger husen ett stabilt, stadsmässigt uttryck. Innanför väntar en grön, ombonad trädgård med odlingsbäddar, växthus och plats för gemenskap i det fria. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Rymdstigen 4A, Tornlyckan, Höganäs kommun

Rymdstigen 4A

Lägenhet
Tornlyckan, Höganäs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
1 545 000 kr
49 m²
2 rum
4 310 kr/mån
31 531 kr/m²

Välplanerad lägenhet i markplan med egen ingång och stensatt uteplats i väster på ca 14 kvm. Sovrum med utgång till uteplatsen och med direkt anslutning till förråd på ca 3 kvm.Rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ett stycke söder om centrala Höganäs växer det nya bostadsområdet Tornlyckan fram. Lägenheten ligger med promenadavstånd till det mesta och vardagsservice inpå knuten. Här kan du byta gräsklippning och renovering mot ett modernt och hållbart boende i en välplanerad lägenhet med härlig uteplats. Huset ligger centralt placerat i Tornlyckan, nära den framtida Drömparken. Ljusa tegelfasader och generösa balkonger ger husen ett stabilt, stadsmässigt uttryck. Innanför väntar en grön, ombonad trädgård med odlingsbäddar, växthus och plats för gemenskap i det fria. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Regnbågsgatan 4, null, Höganäs kommun

Regnbågsgatan 4

Lägenhet
Höganäs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
1 795 000 kr
55 m²
2 rum
4 769 kr/mån
32 636 kr/m²

Välplanerad, rymlig lägenhet med kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong på ca 9 kvm. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Förråd om ca 2 kvm i lägenheten. Ett stycke söder om centrala Höganäs växer det nya bostadsområdet Tornlyckan fram. Lägenheten ligger med promenadavstånd till det mesta och vardagsservice inpå knuten. Här kan du byta gräsklippning och renovering mot ett modernt och hållbart boende i en välplanerad lägenhet med härlig uteplats. Huset ligger centralt placerat i Tornlyckan, nära den framtida Drömparken. Ljusa tegelfasader och generösa balkonger ger husen ett stabilt, stadsmässigt uttryck. Innanför väntar en grön, ombonad trädgård med odlingsbäddar, växthus och plats för gemenskap i det fria. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bonum Brf Polstjärnan, Tornlyckan, Höganäs kommun
  • 12 lediga bostäder

Bonum Brf Polstjärnan

Lägenhet
Tornlyckan, Höganäs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 1 545 000 kr
49-95 m²
2-4 rum
4 310 kr/mån

Här planerar vi att uppföra 35 moderna bostadsrätter, 2-4 rum och kök mellan cirka 49-95 kvm, för levnadsglada 55-plussare som längtar efter natur, kultur och hav på Kullahalvön. Ett stycke söder om centrala Höganäs växer det nya bostadsområdet Tornlyckan fram. Här planerar Bonum nya bostäder för dig som nått en mogen ålder och söker ett lite bekvämare liv med promenadavstånd till det mesta och vardagsservice inpå knuten. I Bonum Brf Polstjärnan, som är den starkaste lysande stjärnan, kan du hitta ditt eget åretruntparadis i vackra Höganäs. Här kan du byta gräsklippning och renovering mot ett modernt och hållbart boende i en välplanerad lägenhet med härlig balkong eller uteplats.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 6