Mäklare Oliver Norking

Oliver Norking

Om mig

Med en gedigen erfarenhet som fastighetsmäklare, toppsäljare inom försäkringsbranchen och bankrådgivare, har jag den mångsidighet och expertis som krävs för att leverera resultat som överträffar förväntningarna. Låt mig guida dig till framgång genom mina beprövade metoder och engagerade service.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skräddarebyn 1B, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Skräddarebyn 1B

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Norking & Partners Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/4
7 004 kr/mån
24 182 kr/m²

Just nu finns tillfälle att förvärva en trerummare med en fantastisk uteplats mot gården och i soligt läge. Underbar våning med genomgående ekparkett, generösa sociala ytor och fräscht kök. Här bjuds det på härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier från innergården med eftermiddag- och kvällssol! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Uteplats
  • Hiss
Sadelmakarebyn 7D, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Sadelmakarebyn 7D

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Norking & Partners Fastighetsförmedling
1 845 000 kr
70 m²
3 rum
vån 4/5
7 218 kr/mån
26 357 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska trerummare på 70 kvm, belägen på Sadelmakarebyn 7D i det eftertraktade området Bunkeflostrand. Denna bostad är inte bara ett hem, utan en plats för trivsel och bekvämlighet. Med två rymliga balkonger får du möjligheten att njuta av både morgonkaffet i solen och en avkopplande kväll med vacker utsikt. Bunkeflostrand är känt för sin lugna och familjevänliga miljö med närhet till både grönområden och bra kommunikationer. Här bor du med närhet till skolor, dagligvaruhandel och fritidsaktiviteter, vilket gör det till en idealisk plats för såväl barnfamiljer som par. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Blåsebergavägen 21, Elinegård, Malmö kommun

Blåsebergavägen 21

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Norking & Partners Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/6
4 495 kr/mån
39 528 kr/m²

Välkommen till Blåsebergavägen 21 i Elinegård – en nyproducerad tvårummare som kombinerar modern komfort med fantastisk utsikt. Den ljusa och luftiga planlösningen förenar vardagsrum och modernt kök, perfekt för sociala tillställningar. Den stora balkongen på 8 kvm är en höjdpunkt, med vidsträckt utsikt över kalkbrottet och Öresundsbron – idealisk för avkoppling och middagar utomhus. Sovrummet är rymligt och lugnt, med god förvaring. Badrummet är stilrent och fullt utrustat med högkvalitativa material. Elinegård erbjuder en utmärkt balans mellan natur och stadsliv, med bra kommunikationer och närhet till service och fritidsaktiviteter. Blåsebergavägen 21 är din chans att förvärva ett drömboende med det lilla extra. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Sundskajen 6B, null, Malmö kommun

Sundskajen 6B

Lägenhet
Malmö kommun
Norking & Partners Fastighetsförmedling
3 095 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/5
6 632 kr/mån
35 988 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska markplanslägenhet på Sundskajen 6B, belägen i det eftertraktade området ÖN i Malmö. Med sina 86 kvm erbjuder denna genomgående trerummare en ljus och rymlig atmosfär som kombinerar modern design med praktisk funktionalitet. Detta är en unik chans för dig som vill ha ett modernt och bekvämt boende med en rymlig, privat uteplats i ett av Malmös mest eftertraktade områden. Ön är ett av Malmös mest attraktiva områden, känt för sin natursköna miljö och närhet till vattnet. Här finns fina promenadstråk längs kanalen, badplatser och grönområden som erbjuder rekreation och avkoppling. Området har en avslappnad atmosfär med närhet till både centrala Malmö och Limhamn, vilket gör det enkelt att njuta av både stadsliv och natur. För den som gillar att äta ute finns ett brett utbud av restauranger och caféer i närheten. Dessutom finns goda kommunikationer med buss och cykelvägar som snabbt tar dig runt i staden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Uteplats
  • Hiss
Mossängen gång 3 Stuga 422, Mossängen Sommarstad, Malmö kommun

Mossängen gång 3 Stuga 422

Fritidshus
Mossängen Sommarstad, Malmö kommun
Norking & Partners Fastighetsförmedling
945 000 kr
39 + 20 m²
1 rum
390 m² tomt

Varmt välkommen till denna trevliga stuga på Mossängen. Stugan erbjuder stora och sociala ytor och här kan du njuta av den harmoniska trädgården som erbjuder grönska och gott om plats för socialt umgänge. På Mossängen finner du en trevlig gemenskap med aktiviteter så som sommarloppis, kulturkvällar och boule. Här anordnas också gemensamt midsommarfirande och en sommarfest. Upptäck den idylliska charmen i Mossängen. Perfekt beläget för att ge dig en tillflyktsort från vardagen, erbjuder Mossängen en unik blandning av naturskönhet och modern bekvämlighet. Promenera längs de pittoreska stigarna eller delta i våra spännande sommaraktiviteter för alla åldrar. Med närhet till lokala attraktioner och en gemenskap som välkomnar med öppna armar, blir varje dag i Mossängen Sommarstad ett nytt kapitel i din sommarbok. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visar alla 5