Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Nils Nygren

Nils Nygren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tormenåsgatan 29, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
  • Ons 7 aug kl 17:00
Tormenåsgatan 29, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Tormenåsgatan 29, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Tormenåsgatan 29

Lägenhet
Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Notar
1 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
2 866 kr/mån
23 981 kr/m²

Stig in i denna charmiga tvåa på andra våningen i Huskvarna, en perfekt planerad lägenhet med alla tänkbara bekvämligheter samlade på 54 kvm. Här bor du i en trygg förening belägen med allt du behöver inom räckhåll. Den välkomnande hallen leder dig direkt in till det ljusa och rymliga vardagsrummet. Här kan du stoltsera med högre takhöjd samtidigt som det finns gott om plats för både matplats och större soffgrupp. Från vardagsrummet nås även den trevliga balkongen i syd/östläge där du kan njuta av en kopp kaffe i förmiddagssolen! Sovrummet är likaledes ljust och inbjudande med klassiskt parkettgolv, här finns även garderober som erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och personliga tillhörigheter. Badrummet är helkaklat och köket är praktiskt och stilrent, vilket gör det enkelt att laga och njuta av måltider. Lägenheten är en del av bostadsrättsföreningen Skytteln nr 6. Med en belåningsgrad om endast 4 191 kr/kvm kan du känna dig trygg i att du är en del av en förening som värnar om medlemmarnas trivsel och ekonomi. För endast 67 kronor per månad kan du även hyra en egen parkeringsplats i anslutning till huset. I Huskvarna bor du bekvämt med gångavstånd till allt vad centrum har att erbjuda - mataffärer, restauranger, klädaffärer, systembolag, vårdcentral, apotek och mycket annat. Busshållplats med avgångar till Jönköping finns i närområdet. Lägenheten är sammantaget ett utmärkt val för dig som söker värde för pengarna samtidigt som du önskar att bo på en attraktiv plats som tillhandahåller all närservice som behövs för det vardagliga livet.

  • Premium
  • Balkong
Andréevägen 45, Vättersnäs, Jönköpings kommun
  • Sön 11 aug kl 12:30
Andréevägen 45, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 2
Andréevägen 45, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 3

Andréevägen 45

Lägenhet
Vättersnäs, Jönköpings kommun
Notar
1 350 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 3/3
1 663 kr/mån
38 571 kr/m²

Välkommen till Andréevägen 45 och denna smakfullt renoverade lägenhet om 35 kvm, här bor du i en stabil och välskött förening med väldigt god ekonomi. Bostaden disponeras enligt föreningens papper som 1 rum och kök men vi skulle vilja kalla detta hem för en mini-tvåa där du faktiskt får ett eget sovrum. Lägenheten har en optimal planlösning och erbjuder en modern livsstil där stora delar uppdaterats 2021. I det ljusa vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp och matbord. På golvet ligger ett vackert slipat fiskbensparkettgolv. Vardagsrummet och dess förlängning ut till den väl tilltagna balkongen ger dig fina ytor att umgås på och blir det naturliga valet när gästerna kommer på besök. Vidare är köket modernt och välutrustat med diskmaskin och induktionshäll. Det separata sovrummet är lugnt och rofyllt med access till "kattvind" där gott om förvaring utryms. Badrummet är fräscht och helkaklat med dusch. BRF Uppfinnaren 11 är en trevlig och familjär förening och bjuder flertalet mervärden för dig som boende. Föreningen har genom åren gjort flera viktiga renoveringar och underhållsarbeten vilket bidrar till ett tryggt och bekvämt boende. Föreningen har en skuldsättning på 898 kr/kvm vilket anses vara anmärkningsvärt lågt och visar på en otroligt stabil och god ekonomi. Området Vättersnäs kännetecknas av blandad bebyggelse med både villor och flerbostadshus. I närheten finns Racketcentrum med padel- och tennisbanor, livsmedelsbutik, badhuset på Rosenlund, Husqvarna Garden, restauranger, frisörer, Rosenlunds sandbankar och en badplats vid Vättern. Cykelbanan erbjuder en smidig väg till både Jönköping och Huskvarna längst Vättern. Området har goda kommunikationer med linjebussar och snabb tillgång till E4:an. Läget innebär närhet till både Huskvarna centrum och Jönköping City. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
Östra Storgatan 128B, Liljeholmen, Jönköpings kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Östra Storgatan 128B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Östra Storgatan 128B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Östra Storgatan 128B

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Notar
1 800 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 755 kr/mån
34 951 kr/m²

Varmt välkommen till denna trivsamma tvårummare med balkong, här finns nu chansen att bo tryggt och bekvämt på ett av stadens bästa lägen. Boendet på Liljeholmen kombinerar närhet till natur och vatten med citylivets bekvämligheter. Föreningen erbjuder många fördelar för dig som medlem, vad sägs om garageplats, hiss, nyrenoverad tvättstuga samt bredband & kabel-tv inkluderat i avgiften. Föreningen är dessutom väldigt stabil rent ekonomiskt vilket ger extra trygghet för framtiden. Själva lägenheten bjuder på en smart planlösning. Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp där det finns plats för en större soffgrupp. Vardagsrummet och dess förlängning ut till den väl tilltagna balkongen ger dig fina ytor att umgås på och blir det naturliga valet när gästerna kommer på besök. Balkongen ger möjlighet till ett ordentligt möblemang och ligger i söderläge vilket garanterar många soltimmar - helt underbart att kunna landa här efter en arbetsdag. Vidare erbjuds ett snyggt och praktiskt kök där det finns goda arbetsmöjligheter samt plats för matbord. Intill vardagsrummet finner vi sovrummet med plats för dubbelsäng, förvaring och en liten praktisk skrivbordshörna. Badrummet är helkaklat och stilrent i klassisk färgsättning, här finns badkar, wc, kommod och badrumsspegel ovanför. Bra storlek på hallen där det finns gott om plats för ytterkläder, skor och förvaring. BRF Flora 4 är en välkänd och solid bostadsrättsförening. I föreningen finns en nyrenoverad övernattningslägenhet med 4 bäddar, wifi, tv och pentry som vänner och släkt kan hyra för en mindre summa när de hälsar på. Möjligheter finns också för föreningens medlemmar att hyra en garageplats. Det är ett attraktivt, lugn och mysigt område men också ett centralt läge med närhet till Liljeholmsparken, Vätterstranden, mataffärer, caféer, restauranger, uteliv, butiker, bussförbindelser och andra vardagliga nödvändigheter. Välkomna att höra av er till ansvarig fastighetsmäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Jutevägen 2, Dalvik, Jönköpings kommun

Jutevägen 2

Lägenhet
Dalvik, Jönköpings kommun
Notar
1 595 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 767 kr/mån
20 063 kr/m²

I den populära föreningen Regnbågen med närhet till natur och grönska finns nu en trerummare med riktigt bra planlösning - bekvämt belägen endast en trappa upp. Här bor man i en välskött förening med stabil ekonomi och låg belåning. När du kliver in i lägenheten möts du av 79,5 välplanerade kvadratmeter där en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter välkomnar dig hem. Det ljusa och trevliga vardagsrummet erbjuder generösa ytor för möblering, här finns det gott om plats för både större soffgrupp och matsalsmöbler. Vidare finns ett helkaklat badrum och två sovrum som utgör bostadens privata avdelning. Från lägenhetens kök och vardagsrum nås ett matrum med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Härifrån har man även access till en trevlig inglasad balkong i västerläge där man kan njuta av frisk luft och solens värmande strålar. Den inglasade balkongen bjuder även på en fin vy mot den trevliga innergården. Innergården är en mysig oas som nyligen färdigställts med sittplatser, gräsytor, lekplats och odlingslådor som finns tillgängliga att låna för den som önskar använda sina gröna fingrar. I föreningen finns dessutom en övernattningslägenhet med pentry och duschrum att hyra för en billig peng när man exempelvis får långväga gäster. Dessutom finns tvättstuga en trappa ned samt nybyggt gym som för endast 50 kr/månad kan nyttjas av föreningens medlemmar. Goda busskommunikationer, barnomsorg och matvarubutik nås inom behändigt avstånd och här har man närhet till centrala Jönköping där all tänkbar service finns. Trots att boendet är centralt så infinner sig här ett lugn och i närområdet finns trevliga miljöer och promenadstråk såsom Dalviksparken, Stadsparken och Dunkehallaravinen.

  • Balkong

Visar alla 4