Nytt Läge Fastighetsförmedling

Nytt Läge Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sturegatan 20, Söders höjder, Helsingborgs kommun

Sturegatan 20

Lägenhet
Söders höjder, Helsingborgs kommun
1 350 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/4
4 678 kr/mån
16 875 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt som erbjuder ett perfekt hem för både den mindre familjen och paret som söker något extra! Här möts du av en inbjudande hall som smart knyter samman bostadens alla rum, vilket skapar en harmonisk och funktionell planlösning. Bostaden har två rejäla sovrum, båda utrustade med rymliga garderober som gör att du enkelt kan hålla ordning på dina kläder och tillhörigheter. Dessa rum ger dig möjligheten att skapa en lugn och rofylld atmosfär, där du kan koppla av och ladda batterierna efter en lång dag. Det rymliga badrummet är både praktiskt och stilrent, med modern dusch och tvättmaskin, vilket gör vardagen smidigare och mer bekväm. I köket finner du gott om skåp och förvaringsmöjligheter, samt en generös matplats där du kan njuta av trevliga måltider med familj och vänner. För dig som behöver extra förvaring erbjuder bostaden även en rymlig klädkammare. Vardagsrummet är stort och luftigt, perfekt för både avkoppling och umgänge. Härifrån har du direkt utgång till en inglasad balkong i sydläge, där du kan njuta av solen större delen av dagen. Balkongen fungerar som ett extra rum under årets varmare månader, perfekt för en kopp kaffe eller ett glas vin i kvällssolen. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med närhet till pulserande Söder i Helsingborg. Denna rymliga trea om 80 kvadratmeter erbjuder ett välskött boende med låg avgift. Den trevliga innergården blir en naturlig samlingspunkt med sin grillplats och lekplats för barnen – en härlig plats att spendera sommarkvällar på. Detta är ett hem som kombinerar funktionalitet med stil och komfort – en plats där du kan trivas och skapa minnen för livet. Välkommen till ditt nya läge! Kontakta ansvarig mäklare Sanja Dedic redan idag på 070-983 13 51 eller på [email protected] och lämna en intresseanmälan!

  • Balkong
  • Hiss
Långarödsvägen 87, null, Höganäs kommun
Långarödsvägen 87, null, Höganäs kommun, bild 2
Långarödsvägen 87, null, Höganäs kommun, bild 3

Långarödsvägen 87

Villa
Höganäs kommun
2 495 000 kr
125 + 89 m²
4 rum
693 m² tomt

Förbesiktigat med Anticimex! Välkommen till detta charmiga och rymliga hem i vackra Höganäs! Denna fantastiska villa erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt och harmoniskt boende. När du stiger in i huset möts du av ett ljust och inbjudande vardagsrum, perfekt för familjens mysiga kvällar tillsammans. Köket är inbjudande och har gott om förvaringsutrymme, vilket gör det till en dröm för hemmakocken. På huvudvåningen finner du hemmets första rymliga sovrum, ovanvåningen rymmer två sovrum till varav ett med utgång till härlig balkong i väst. I källarplanet finns ytterligare ett sovrum, vilket är idealiskt för tonåringar eller gäster som vill ha sitt eget utrymme. Här hittar du även ett andra badrum, vilket ger extra bekvämlighet för hela familjen. Utemiljön är en riktig oas! Den stora hörntomten är vackert anlagd med en damm som skapar en fridfull atmosfär. Det lilla växthuset ger dig möjlighet att odla dina egna grönsaker och örter året runt. Under den charmiga vinrankepergolan finns det sittplatser som bjuder in till härliga grillkvällar med vänner och familj. Den murade grillplatsen och vedboden kompletterar den ultimata utemiljön. Det fristående garaget erbjuder gott om plats för bilen och extra förvaringsutrymme, medan vedboden ger en praktisk förvaringslösning för trädgårdsredskap och ved. Sammanfattning: Detta är ett unikt tillfälle att förvärva en fantastisk villa i Höganäs, perfekt för den stora familjen eller för dig som älskar att ha gäster. Med sina många bekvämligheter och charmiga detaljer är detta ett hem där du kan skapa många fina minnen. Missa inte chansen att förvandla detta hus till ditt drömhem. Kontakta ansvarig mäklare SANJA DEDIC redan idag på 070-983 13 51 eller på [email protected] och lämna en intresseanmälan! Välkommen till ditt nya läge!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Dalhemsvägen 29 C, Kjellstorp, Helsingborgs kommun

Dalhemsvägen 29 C

Lägenhet
Kjellstorp, Helsingborgs kommun
895 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
7 270 kr/mån
11 188 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt om tre rum och kök, perfekt för dig som söker ett hem där stil möter komfort. Här finner du allt du kan önska dig för ett bekvämt och trivsamt boende. Det stilfulla, moderna köket är utrustat med mängder av skåp som ger dig gott om förvaringsutrymme. Här finns också en väl tilltagen matplats där du kan njuta av middagar med familj och vänner. Från matplatsen leder en dörr ut till den inglasade balkongen, en perfekt plats att avnjuta en kopp kaffe i solen. Den inglasade balkongen vetter mot söder, vilket innebär att du kan njuta av solens strålar från morgon till kväll. Här kan du skapa din egen oas med växter och mysiga sittplatser, och verkligen njuta av utomhuslivet året runt. De två rejäla sovrummen erbjuder gott om plats för avkoppling och vila. Mellan sovrummen finner du en praktisk, inredd klädkammare som ger dig utmärkt förvaring för alla dina kläder och tillhörigheter. Vardagsrummet är hemmets hjärta, och här finns en imponerande medievägg i mörkgrå sten som ger rummet en häftig och modern känsla. Här kan du koppla av framför TV eller umgås med vänner i en stilfull miljö. Det helkaklade badrummet är elegant och praktiskt, utrustat med plats för tvättmaskin. Här kan du njuta av vardagslyx med hög standard och moderna lösningar. På kort avstånd från Kjellstorp finner du flera livsmedelsbutiker som erbjuder ett brett sortiment av dagligvaror. För den som gillar att vara aktiv finns det flera grönområden och parker i närheten. Dalhem Park erbjuder fina promenadstråk och lekplatser för barnen. Idrottsintresserade kan besöka Olympiaområdets sportanläggningar som ligger en kort bilresa bort. Kommunikationerna från Dalhemsvägen 29 C är utmärkta. Bussförbindelserna är täta och tar dig snabbt till Helsingborgs centrum och andra delar av staden. För den som pendlar med bil är närheten till E4 och E6 en stor fördel, vilket gör det enkelt att ta sig till både Malmö och Göteborg. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska bostadsrätt som kombinerar modern design med funktionalitet och bekvämlighet. Kontakta ansvarig mäklare Sanja Dedic redan idag på 070-983 13 51 eller på [email protected] och lämna en intresseanmälan! Välkommen till ditt nya läge!

  • Plus
  • Balkong
Sockengatan 38 C, Rosengården, Helsingborgs kommun

Sockengatan 38 C

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
695 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/3
2 965 kr/mån
18 784 kr/m²

Upptäck det ultimata boendet i Helsingborg – en fantastisk etta som omfamnar modern elegans och bekvämlighet. Välkommen till denna moderna lägenhet belägen på första våningen i den välskötta Riksbyggenföreningen HBGhus nr 16 på Rosengården. Stig in i ett ljusfyllt utrymme där ett modernt kök öppnar upp sig samt ett rymligt vardagsrum, perfekt för både avkoppling och underhållning. Dra nytta av den charmiga franska balkongen, där du kan njuta av frisk luft samt känslan av öppenhet och avkoppling. Denna pärla erbjuder också en praktiskt planerad sovdel med gott om plats för en bekväm säng, samt en praktisk klädkammare som passar perfekt för din garderob. Det eleganta badrummet erbjuder en avkopplande oas med moderna bekvämligheter och en tidlös design. Med en välkomnande hall som hälsar dig välkommen varje gång du kommer hem, erbjuder denna lägenhet allt du behöver för en bekväm och stilfull livsstil till en låg kostnad. Perfekt som ett första boende! Utnyttja detta tillfälle att bo i en av Helsingborgs eftertraktade områden – välkommen hem till Rosengården. Anmäl ert intresse redan idag! Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare - SANJA DEDIC på 070-983 13 51 eller [email protected] Välkommen till ditt NYA LÄGE!

  • Plus
Sockengatan 34 B, Rosengården, Helsingborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sockengatan 34 B

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
1 295 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
5 062 kr/mån
17 500 kr/m²

STILRENT, BARNVÄNLIGT & SUPERLÄGE! Drömmer du om att bo i en underbar trea med moderna bekvämligheter och en fantastisk utsikt över grönskan? Då har vi den perfekta bostaden för dig! Välkommen till denna charmiga lägenhet med ett nytt kök, ett ljust vardagsrum och två mysiga sovrum samt ett badrum med tvättpelare. Den inglasade balkongen är en bonus och fungerar som ett extra rum långt in på hösten. En välrenoverad och pedant lägenhet där du får mycket för pengarna. I närheten finns flera parker, butiker, gym och skolor. Du har också bra kommunikationer till centrum och andra delar av staden. Missa inte denna chans att flytta in i denna prisvärda lägenhet! Anmäl ert intresse redan idag! Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare - SANJA DEDIC på 070-983 13 51 eller [email protected] Välkommen till ditt nya läge!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 5