Mäklare Matz Ågehäll

Matz Ågehäll

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvarsebovägen 7, Sandviken, Norrköpings kommun
Kvarsebovägen 7, Sandviken, Norrköpings kommun, bild 2
Kvarsebovägen 7, Sandviken, Norrköpings kommun, bild 3

Kvarsebovägen 7

Villa
Sandviken, Norrköpings kommun
Properties&Partners Kolmården
7 900 000 kr
214 m²
7 rum
2 686 m² tomt

I Pittoreska Sandviken med småbåtshamn, badbrygga, restauranger caféer mm byggdes för snart 200 år sedan Villa Tufvan av grosshandlare Levi Carlsson från Norrköping. Mycket av husets charm och karaktär är kvar från den tidpunkten. Em tillbyggnad skedde under 70-talet. Därefter har nuvarande ägare gjort omfattande renoveringar, ombyggnationer och skapat ett riktigt härligt drömboende. Nu är det dags för nya ägare att förvalta detta anrika boende. Utöver en boarea om 214 kvm finns här även ett stort förråd om 34 kvm (tidigare garage) en gäststuga om 24 kvm samt inte minst en helt skyddad baksida av huset där man har byggt upp ett helt fantastiskt poolområde för njutningsfulla sommardagar. Stor härlig trädgård om hela 2 686 kvm + arrende om ytterligare ca 800 kvm mark. Huset är högt beläget i Sandviken med viss utsikt över Bråviken och endast ca 300 m från småbåtshamnen, bad, restauranger ,cafeér och hantverksbyn. Välkommet till detta härliga boende.

  • Premium
Flädervägen 1, null, Norrköpings kommun

Flädervägen 1

Villa
Norrköpings kommun
Properties&Partners Kolmården
2 980 000 kr
100 m²
5 rum
695 m² tomt

Mycket praktiskt boende i denna helrenoverad 1-plansvilla med 3-4 sovrum samt vidbyggt garage. Bostaden genomgick en större genomgripande renovering 2016. Bl a nytt helkaklat duschrum med golvvärme, helkaklad tvättstuga med golvvärme, nytt kök med öppen modern planlösning, tilläggsisolering av väggar med ny el, installering av kakelugn mm. Fasad nyputsad -22. Trädetaljer målade -24. Så här är det bara att flytta in utan att tänka på underhåll eller renovering. Tomten som är helt plan har en stor härlig trädäckad altan på baksidan med ett soligt och insynsskyddat läge. Delvis under tak. Så här njuter du av utomhusgrillning under sköna sommardagar.

Nunnebanan 9, Stavsjö, Nyköpings kommun

Nunnebanan 9

Radhus
Stavsjö, Nyköpings kommun
Properties&Partners Kolmården
1 250 000 kr
103 m²
4 rum
4 721 kr/mån
12 136 kr/m²

I natursköna Stavsjö med fina vandringsleder och populär badplats finns detta trivsamma boende. Parhus om 104 kvm med 3 sovrum, egen liten inhägnad trädgård samt trädäckad altan att utnyttjas under sköna sommardagar.- Här bor du i ett lugnt barnvänligt område utan biltrafik. Lekplatser finns i området samt även förskola. Carport i länga ingår. Fiber finns i föreningen.

Hillerstad Erikstorp 18, null, Norrköpings kommun

Hillerstad Erikstorp 18

Fritidshus
Norrköpings kommun
Properties&Partners Kolmården
995 000 kr
41 + 15 m²
2 rum
600 m² tomt

Här får du ett riktigt bra fritidsboende med närhet till Glan vid Bråvalla i det lilla fritidshusområdet Hillerstad-Erikstorp . Tomterna i området om 16 st blev friköpta under 2023. Det här är ett perfekt läge med cykelavstånd till city. Stugan har el, sommarvatten och köksavlopp. Fin plan tomt med gräsmatta, stor trädäckad altan för de härliga sommardagarnas avkopplande utehäng och grill. Här finn även några förrådsbyggnader. Så söker du ett citynära fritidsboende som erbjuder en lugn och avslappnande miljö så är detta ett bra tillfälle.

Hökvägen 10, Kolmården, Norrköpings kommun

Hökvägen 10

Villa
Kolmården, Norrköpings kommun
Properties&Partners Kolmården
4 950 000 kr
125 + 51 m²
4 rum
1 360 m² tomt

Vilket fantastikt läge! Här erbjuds ett boende med höga kvalitéer och ett av krokeks bästa lägen Läget är helt perfekt med fri utsikt över Bråviken i ett av Kolmårdens mest attraktiva områden "Kungsskogen". Området är känt för sitt lugna och trivsamma boende med stora tomter, mycket grönska och med direkt närhet till Svintunaån, Bråviken och Sandviken med sina restauranger, badbrygga, hantverksby och fina småbåtshamn. På fastigheten finns 2 bostadshus om 90 resp 35 kvm, stora södervända altaner med pool, gästrum, växthus samt diverse förråd. Plan tomt om 1 360 kvm.

Visar alla 5