Mäklare Paulina Sjölin

Paulina Sjölin

Om mig

Jag förmedlar bostäder i Västra Mälardalen och har mitt kontor på Kyrkogatan 12A i Arboga. Jag strävar alltid efter att arbeta på det sätt som ger dig en trygg affär men också bäst betalt. Målsättningen är självklart att säljare och köpare vill rekommendera mig vidare. Mitt arbetssätt tillsammans med mitt stora engagemang samt mina höga ambitioner har lett till de 800 affärer jag utfört sedan jag började som mäklare. Noggrannhet är det viktigaste för mig, bäst förberedd gör bäst affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brattbergsvägen 18, Brattberget, Arboga kommun
  • Fre 27 sep kl 16:00

Brattbergsvägen 18

Villa
Brattberget, Arboga kommun
Sjölins - Din lokala mäklare AB
1 550 000 kr
91 + 91 m²
4 rum
667 m² tomt

Välskött villa med vacker trädgård med flertalet planteringar och inglasat uterum. Nu finns chansen att förvärva denna villa i 1-plan med källare och gångavstånd till såväl skola och barnomsorg som mataffär och naturen. - Gedigna materialval - Bergvärme - Fiskbensparkett - Garage i källaren - Öppen spis med insats Välkommen med din anmälan till visningen! Huset är förbesiktigat kontakta Paulina för att ta del av protokollet.

  • Plus
  • Uteplats
Ramsnäset Villa sjönära, Ramsnäset, Eskilstuna kommun

Ramsnäset Villa sjönära

Fritidshus
Ramsnäset, Eskilstuna kommun
Sjölins - Din lokala mäklare AB
2 950 000 kr
57 m²
3 rum
2 640 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en sjötomt vid Hjälmaren i populära Ramsnäset! Ett välskött område där du bland annat har tillgång till eget kräftfiske. - Altan med fantastisk utsikt - Unik chans att förvärva en sjötomt - Vatten och avlopp gemensamt i området - Fiber finns att koppla på vid tomtgräns - Byggrätten på tomten är 100 kvm huvudbyggnad samt 40 kvm komplementbyggnad I området finns även gemensam sandstrand, dansbana och grönytor. Välkommen med din anmälan till visningen!

  • Uteplats
Gustavsbergsvägen 2R, Lisenborg, Arboga kommun

Gustavsbergsvägen 2R

Lägenhet
Lisenborg, Arboga kommun
Sjölins - Din lokala mäklare AB
2 195 000 kr
144 m²
6 rum
6 750 kr/mån
15 243 kr/m²

Välkommen till Gustavsbergsvägen 2R och detta parhus byggt 2018. Bekvämt boende i bostadsrätt med närhet till naturen och motionsspår samt en lättillgänglig cykelbana som tar dig till centrum och tågstationen på mindre än 10 minuter. - Moderna materialval - Rymlig balkong med härlig kvällssol - Hörnläge - Altan i söder med spabad - Solpaneler på taket - Gångavstånd till skola och barnomsorg - Attraktivt beläget Välkommen med din anmälan till visningen!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Herrgårdsgatan 25 A, Centralt, Arboga kommun

Herrgårdsgatan 25 A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Sjölins - Din lokala mäklare AB
295 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 598 kr/mån
5 315 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en inflyttningsklar lägenhet, renoverad med ljusa färger och moderna materialval. - Genomgående nya ytskikt - Slipad fiskbenspakrett - Gavelläge - Nya fönster 2024 - Gångavstånd till resecentrum Välkommen med din anmälan till visningen!

  • Balkong
Djäknebergsvägen 5C, Brattberget, Arboga kommun

Djäknebergsvägen 5C

Villa
Brattberget, Arboga kommun
Sjölins - Din lokala mäklare AB
2 195 000 kr
97 + 11 m²
3 rum
709 m² tomt

Välkommen till Djäknebergsvägen 5C! Här finns chansen att förvärva ett hus där flertalet stora renoveringar är gjorda och med en fantastisk trädgård, på den nedre delen av Brattberget. - Nytt badrum med klinker och kakel - Renoverat kök med fungerande vedspis - Allrum med kamin - Lummig trädgård med flertalet fruktträd och bärbuskar - Promenadavstånd till mataffär Välkommen med din anmälan till visning! Huset är förbesiktigat. Kontakta Paulina för att ta del av protokollet.

Tulegatan 12, Nybyholm, Arboga kommun

Tulegatan 12

Villa
Nybyholm, Arboga kommun
Sjölins - Din lokala mäklare AB
925 000 kr
60 + 60 m²
3 rum
649 m² tomt

Välkommen till Tulegatan 12 och denna villa med fint uppvuxen trädgård. Här bor du med gång- och cykelavstånd till det Arboga har att erbjuda. - Mindre hus på hörntomt - Rymlig altan - Grusad uppfart - Närhet till skola och barnomsorg Välkommen med din anmälan till visning! Huset är förbesiktigat, kontakta Paulina för att ta del av besiktningsprotokollet.

  • Plus

Visar alla 6