Mäklare Richard Sedman

Richard Sedman

Om mig

Mitt namn är Richard Sedman! Jag är fastighetsmäklare & delägare i SkandiaMäklarna Botkyrka. Jag anser att alla försäljningar kräver sin egna strategi och jag älskar att anpassa mitt mäkleri för att försöka uppnå bästa möjliga resultat. Mitt mål är långsiktiga relationer med mina kunder och upparbetat förtroende. En relation där jag både hjälper till med försäljning av nuvarande boende samt köp av nästa hem. Kontakta mig så diskuterar vi tillsammans ett upplägg som passar just er situation!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skarpbrunnavägen 13, Eriksberg, Botkyrka kommun
  • Sön 6 okt kl 13:00
Skarpbrunnavägen 13, Eriksberg, Botkyrka kommun, bild 2
Skarpbrunnavägen 13, Eriksberg, Botkyrka kommun, bild 3

Skarpbrunnavägen 13

Lägenhet
Eriksberg, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka/Salem
1 650 000 kr
109 m²
4 rum
vån 4/6
8 995 kr/mån
15 138 kr/m²

Varmt välkomna till Skarpbrunnavägen 13! Denna rymliga bostad har mycket att erbjuda. Invändigt möts vi av 3 rymliga sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett badrum samt separat wc. Förråd i lägenheten. En generös yta som rymmer hela familjen och en stor balkong där du kan njuta av solen i söderläge är detta hemmet perfekt för både avkoppling och umgänge. Lägenheten är belägen med tunnelbana och busstation precis utanför dörren, vilket gör vardagen smidig och enkel. Här får du en fantastisk utsikt att njuta av varje dag. Dessutom ligger den fina Hågelbyparken bara ett stenkast bort, perfekt för härliga promenader och aktiviteter. Ett hem att trivas i! Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Lagmansbacken 11, Alby, Botkyrka kommun
  • Sön 6 okt kl 12:00
Lagmansbacken 11, Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Lagmansbacken 11, Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Lagmansbacken 11

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka/Salem
1 850 000 kr
71 m²
3 rum
vån 8/9
5 881 kr/mån
26 056 kr/m²

Varmt välkomna till Lagmansbacken 11 och denna fina trea om 71 kvm med 180 graders fri utsikt. Invändigt möts vi av en mycket tilltalande planlösning med ett helkaklat badrum med golvvärme, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till en stor balkong. Två rymliga sovrum varav ena med balkong. Bostaden har ett utmärkt läge nära tunnelbanan och ligger endast ett stenkast från centrum med affärer och andra bekvämligheter. Denna lägenhet är perfekt för dig som vill bo centralt, här bor man med bara en kort promenadavstånd till kommunikationer samt barnomsorg och skola. E4:an ligger också smidigt nära och tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Hanvedens allé 91, Riksten, Botkyrka kommun

Hanvedens allé 91

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka/Salem
2 250 000 kr
66 m²
2 rum
3 029 kr/mån
34 091 kr/m²

Varmt välkomna till denna luftiga lägenhet om 66 kvm med ett av Rikstens bästa lägenheten. Invändigt möts vi av en välkomnade entré med gott om avhängningsmöjligheter, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till lägenhetens minst sagt rymliga uteplats. Ett bra sovrum samt ett helkaklat badrum med golvvärme. En utmärkt förening där du garanteras parkeringsplats och har busshållsplatsen precis utanför porten. I avgiften ingår värme, vatten, TV samt fiber. Lägenheten har även ett tillhörande förråd på vinden. Möjligheterna till en aktiv fritid är stora med närheten till Lida Friluftsgård som bland annat erbjuder bad, vandringsleder och motionsspår. I närområdet finns även Brantbrinks idrottsanläggningar, golfbana och möjligheter till längdskidåkning när snön har kommit. Service finns i form av en mycket fräsch ICA-butik, Pizzeria Pandora och biograf Sländan. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Hiss
Nibblevägen 6, null, Botkyrka kommun

Nibblevägen 6

Lägenhet
Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka/Salem
1 795 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/4
5 333 kr/mån
28 492 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna tvåa med bra planlösning och utmärkt solläge högst upp i huset. Lägenheten är mycket välhållen, om än i originalskick med undantag för det helkaklade badrummet. Möjlighet finns att göra om till en trea. Gångavstånd till centrum, kommunikationer, skola och förskola. Belägen i trygg och stabil HSB-förening, i avgiften om ingår värme, vatten, kabel- tv och bredband. Hiss i huset så du slipper trapporna. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Kantarellstigen 54, null, Salems kommun
Kantarellstigen 54, null, Salems kommun, bild 2
Kantarellstigen 54, null, Salems kommun, bild 3

Kantarellstigen 54

Radhus
Salems kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka/Salem
3 295 000 kr
120 + 30 m²
5 rum
258 m² tomt

Välkommen till Kantarellstigen 54 och detta välplanerade boende för den stora familjen. Beläget i ett mycket barnvänligt kvarter med bilfri innergård och flera lekplatser inom den välskötta samfällighetens område. Med en totalyta på 150 kvm fördelat på två plan och totalt 5 rum ges här både trevliga sociala ytor och sovrum för hela familjen. Entréplanet disponeras enligt följande: Rymlig hall med klinkergolv, 3 sovrum, kök och matplats samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. En trappa ner finns ett stort vardagsrum, ytterligare ett sovrum, helkaklat badrum, klädkammare, förråd samt en stor gillestuga/hobbyrum. Trevlig tomt med altan på framsidan där eftermiddags/kvällssol kan avnjutas samt en nyligen renoverad trädäckad uteplats på baksidan med förmiddagssol. Gångavstånd till flertalet förskolor, skolor, centrum och kommunikationer. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information. Välkommen hem!

  • Premium

Visar alla 5