Mäklare Lilian Le

Lilian Le

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hillmansgatan 20, Brynäs, Gävle kommun
  • Lör 5 okt kl 11:00
Hillmansgatan 20, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Hillmansgatan 20, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Hillmansgatan 20

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 195 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 443 kr/mån
20 427 kr/m²

Nu har du chans att förvärva en genomgående fin tvåa med balkong på Hillmansgatan 20! Här erbjuds ett trivsamt boende med ljusa och fräscha ytskikt belägen högst upp i huset. Lägenheten har ett renoverat kök med vita luckor, modern utrustning och plats för matgrupp, vardagsrummet är rymligt med plats för både större soffgrupp och matgrupp. Från vardagsrummet nås även bostadens balkong i högt och fritt läge. Sovrummet ger plats för dubbelsäng och skrivbord samt har inbyggda garderober för förvaring. Utöver det finns även en walk-in-closet med en platsbyggd inredning för optimal förvaring som smidigt nås via hallen. Badrummet är helkaklat och är utrustat med toalett, dusch, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare. Här bor du i ett lugnt område med närhet till Brynäs centrum med sitt utbud av matbutik, gym, pizzerior, skolor, förskolor och vårdcentral. Härifrån har du även närhet till söders stora utbud av restauranger och nöjen samt promenadavstånd till busskommunikation och Centralstationen. Högskolan nås inom ett bekvämt cykelavstånd. Brf kuttern är en välskött och omtyckt förening med en trevlig innergård och gemensamma utrymmen såsom tvättstuga och ett nytt soprum för föreningens medlemmar att nyttja. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Från första juli kommer även bredband att ingå i avgiften utan extra kostnad. Till lägenheten hör även två förråd, ett större om ca 8kvm och ett matkällarförråd! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Gamla Byvägen 15, Långsand, Älvkarleby kommun
  • Lör 5 okt kl 14:00
Gamla Byvägen 15, Långsand, Älvkarleby kommun, bild 2
Gamla Byvägen 15, Långsand, Älvkarleby kommun, bild 3

Gamla Byvägen 15

Villa
Långsand, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 500 000 kr
100 + 36 m²
3 rum
1 310 m² tomt

I havs- och naturnära Långsand finner du detta trivsamma hus med allt i ett plan! Huset har under säljarnas ägo renoverats med nytt kök, genomgående nya och uppfräschade ytskikt samt öppnat upp väggar för att få en mer öppen planlösning. Här erbjuds 3 rum och kök, samt ett fantastiskt uterum i söderläge. Köket är modernt med ljusa luckor, rostfria vitvaror och ger plats för matgrupp. Vardagsrummet ger plats för större soffgrupp, samt har en centralt placerad eldstad. I anslutning till vardagsrummet finns även en matplats för större matgrupp som är perfekt för sociala sammanhang med familj och vänner. Vidare in finns två sovrum, tvättstuga som är utrustad med allt som behövs och badrum med intilliggande bastu. Utöver detta finns ett A-hus med kokvrå och loftsäng och en garagebyggnad med goda ytor för förvaring. Tomten är välskött och insynsskyddad från grannar med härligt växlighet. Här finns även en pool med uppvärmning, utekök för härligt häng under varma sommardagar. I trädgården finns även en liten fiskedamm (fiskar ingår). Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med sandstränder, härliga promenadstråk, tennisbanor, kanotklubb och mycket mer. Övrigt i närheten finns även Mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, med kilometerlånga stränder och restaurang, här finns även Billuddens naturreservat. Långsand har även tillgång till båthamn med möjlighet att hyra båtplats och busskommunikation, in till Skutskär, där man enkelt via buss eller tåg kan ta sig till Älvkarleby, Tierp, Gävle och Uppsala. I Skutskär finns annars all övrig service i form av matbutiker och allt annat basutbud. Gamla Byvägen 15 är ett perfekt boende för dig som vill bo bekvämt och ha naturen alldeles runt hörnet! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Karlsborgsgatan 8, Nynäs, Gävle kommun
  • Ons 2 okt kl 17:00
Karlsborgsgatan 8, Nynäs, Gävle kommun, bild 2
Karlsborgsgatan 8, Nynäs, Gävle kommun, bild 3

Karlsborgsgatan 8

Övrigt
Nynäs, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
5 495 000 kr
220 m²
784 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en hyresfastighet med tre lägenheter på Nynäs i Gävle! Fastigheten är perfekt för förstagångsköparen alt. att du själv bor i en lägenhet och hyr ut de andra vilket ger dig en billig boendekostnad! Lägenhet 1: 3 rok om 88 kvm. Stort kök med goda förvaringsmöjligheter och plats för större matgrupp. Vardagsrum med plats för större soffgrupp. Vidare in finns två stora sovrum, varav ena har en klädkammare och en fin kakelugn och det andra sovrummet har flera garderober för förvaring. Badrummet är delvis kaklat och är utrustad med dusch. Lägenhet 2: 3 rok om 88 kvm. Stort kök med goda förvaringsmöjligheter och plats för större matgrupp. Vardagsrum med plats för större soffgrupp. Två stora sovrum med förvaring. Från ena rummet når du badrummet som har kaklade väggar och våtrumsmatta. Lägenhet 3: 2rok om 45kvm. Vindslägenhet med två fina kakelugnar. Sovrummet ger plats för dubbelsäng och annat möblemang. Mindre kök men har goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet ger plats för både matgrupp och soffa. Badrum med våtrumsmatta och utrustad med dusch. I källaren finns förråd och gemensam tvättstuga. Utöver detta finns en lummig trädgård med fruktträd, samt ett stort isolerat garage om ca 70kvm! Totala intäkter uppgår till ca. 310.000kr Totala kostnader uppgår till ca. 45.000kr exkl. fastighetsskatt Det ger ett driftnetto på 265.000kr/år Alla lägenheter är uthyrda i dagsläget! Äldre fastighet med bevarad charm såsom vedspisar, kakelugnar och härlig takhöjd! Fastigheten är belägen på Nynäs med närhet till allt - Matbutiker (Coop och Willys), förskola, skola, busskommunikation och sjukhuset. Härifrån har du även gångavstånd till Rådhustoget med sitt utbud av butiker, restauranger och caféer! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Smultronstigen 161, Långsand, Älvkarleby kommun
  • Ons 2 okt kl 15:30
Smultronstigen 161, Långsand, Älvkarleby kommun, bild 2
Smultronstigen 161, Långsand, Älvkarleby kommun, bild 3

Smultronstigen 161

Fritidshus
Långsand, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 550 000 kr
50 m²
3 rum
1 907 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva ett trevlig boende i natur- och havsnära Långsand! Här har du 50 välplanerade kvm som både kan användas som fritidshus eller permanentboende. Här erbjuds ett rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp. En centralt placerad eldstad som sprider värme i huset. Vidare in finns ett kök med plats för matgrupp. Två sovrum med garderober och ett badrum med duschkabin och tvättmaskin. Utöver detta finns även ett uthus som invändigt har renoverats med nya ytskikt under sommaren 2023 som ger ytterligare sovplatser. Huset har även en härlig altan på både fram- och baksidan, samt en stor inglasad altan. Det finns även ett fristående förråd för förvaring och en snickarbod i bra skick. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med sandstränder, härliga promenadstråk, tennisbanor, kanotklubb och mycket mer. Övrigt i närheten finns även Mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, med kilometerlånga stränder och restaurang, här finns även Billuddens naturreservat. Långsand har även tillgång till båthamn med möjlighet att hyra båtplats och busskommunikation, in till Skutskär, där man enkelt via buss eller tåg kan ta sig till Älvkarleby, Tierp, Gävle och Uppsala. I Skutskär finns annars all övrig service i form av matbutiker och allt annat basutbud. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Waldenströmsplan 4B, Centalt, Gävle kommun
  • Ons 2 okt kl 18:00
Waldenströmsplan 4B, Centalt, Gävle kommun, bild 2
Waldenströmsplan 4B, Centalt, Gävle kommun, bild 3

Waldenströmsplan 4B

Lägenhet
Centalt, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 015 kr/mån
27 685 kr/m²

- Totalrenoverad 2018/2019. - Balkong i söderläge. - Bra pendlarläge. Nu har du möjlighet att förvärva denna ljusa och fina tvåa bekvämt belägen på första våningen på Waldenströmsplan 4B! Lägenheten har genomgående ekparkettgolv, vitmålade väggar och en takhöjd som ger en luftig känsla. Planlösningen är praktisk och har en hall med garderober för förvaring och plats för avhängning. Vidare in finns vardagsrummet som är stort och ger plats för både soff- och matgrupp. Härifrån nås bostadens balkong i härligt söderläge. Köket är smakfullt renoverat från Marbodal med bland annat stenskiva, ljusa luckor och rostfria vitvaror. Här finns även plats för matgrupp. Vidare finns ett sovrum som ger plats för dubbelsäng. Badrummet är helkaklat och utrustad med dusch och golvvärme. Brf Waldenströmsplan är en välskött förening med helrenoverad fastighet 2018/19. Till bostaden hör ett källarförråd och det finns en gemensam renoverad tvättstuga och cykelförråd i samma hus för föreningens medlemmar att nyttja. Här bor du med ett perfekt pendlarläge och har gångavstånd till rådhustorget med sitt utbud av butiker, restauranger och caféer. I sin helhet ett hemtrevligt boende med fina ytskikt. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Heden 708, Söderala, Söderhamns kommun
Heden 708, Söderala, Söderhamns kommun, bild 2
Heden 708, Söderala, Söderhamns kommun, bild 3

Heden 708

Villa
Söderala, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
1 495 000 kr
149 + 30 m²
5 rum
1 359 m² tomt

Bo bekvämt med allt i ett plan! Här bor du med ett avskilt läge med utsikt över åkermark. Välplanerat boende som ger plats för den stora familjen med totalt fyra sovrum varav två har direkt utgång till trädgården. Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp och öppen spis och kök med goda förvaringsutrymmen och plats för matgrupp. Badrum med dusch och utöver det finns även en separat tvättstuga med wc, dusch och bastu. I direkt anslutning till huset når du även garaget. Tomt med ingen direkt insyn och på gården finns en isolerad förrådsbyggnad! Från Heden 708 har du närhet till bussförbindelser som enkelt tar dig in mot Söderhamn. Härifrån har du även närhet till pizzeria, samt med några minuter med bilen tar du dig till Marmaverken eller Bergvik med härliga badplatser! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Brynäsgränd 14, Brynäs, Gävle kommun
Brynäsgränd 14, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Brynäsgränd 14, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Brynäsgränd 14

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
665 000 kr
21,2 m²
1 rum
vån 1/3
1 393 kr/mån
31 368 kr/m²

Nu tillsaluförs en perfekt etta för dig som söker en övernattningslägenhet eller bostad under studieperioden! Här erbjuds en smakfullt renoverad lägenhet med genomgående ljusa ytskikt och ekparkettgolv. Bostaden har ett allrum ger plats för både säng, mindre soffgrupp och matbord om så önskas. Renoverad köksdel med bra skåpluckor för förvaring, spishäll, fläkt, ugn, diskmaskin och kyl/frys. Mycket fint helkaklat badrum med rymlig duschhörna, handfat och toalett. Till lägenheten hör två förråd. Med detta centrala läge på Brynäs har du närhet till Brynäs Centrum med sitt utbud av matbutiker, pizzerior och goda bussförbindelser till rådhustorget. Härifrån tar du dig även enkelt till högskolan och centralstationen med en kortare cykeltur! Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
Havsvägen 30, Furuvik, Gävle kommun
Havsvägen 30, Furuvik, Gävle kommun, bild 2
Havsvägen 30, Furuvik, Gävle kommun, bild 3

Havsvägen 30

Fritidshus
Furuvik, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 995 000 kr
63 m²
2 rum
1 551 m² tomt

I natur- och havsnära Furuvik finns nu möjligheten att förvärva en havstomt med möjlighet att bygga ditt drömboende! På fastigheten står idag ett äldre men charmigt fritidshus, gäststuga och ett skjul för förvaring. Här kan du välja behålla byggnaden som den är nu för dig som älskar stuglivet, men vill du hellre bo med en magiskt utsikt året runt är detta en perfekt plats för dig som vill bygga nytt! I detta område finns allt för ett trivsamt boende med närhet till natur, hav, sjön Trösken, Harnäsbadet, Furuviksparken, restaurang Furuviks brygga, skola och förskola. Här ifrån är det även gångavstånd till tågstationen som tar dig in till Gävle på bara några minuter och Uppsala på ca 1 timme. Övrigt finns matbutik etc, i intilliggande ort/stad Skutskär och Gävle! Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kallbäcksvägen 24, Skog, Söderhamns kommun

Kallbäcksvägen 24

Villa
Skog, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
1 200 000 kr
80 m²
3 rum
1 530 m² tomt

Känn lugnet på Kallbäcksvägen 24 med naturen som närmsta granne! Här bor du i en lantlig miljö med otrolig potential att skapa ditt drömboende. Bostadsbyggnaden som tidigare använts som fritidsboende kan även användas som permanentbostad för den som vill bo i en avslappande miljö. Bostadsbyggnaden erbjuder 80kvm boarea fördelat på två plan. Entrén har en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder. Vidare in finns köket med vita skåpluckor och en fint bevarad fläktkåpa som höjer husets karaktär. I köket finns även plats för större matgrupp. Vardagsrummet ger plats för soffa och tv. Här finns även en kamin som bidrar till en mysig värmekälla. Vardagsrummet går även att dela av för den som önskar ett extra sovrum. Övre plan har två sovrum, varav ett större med garderober och som ger plats för dubbelsäng. I anslutning till sovrummet finns även en större klädkammare/förråd för maximal förvaring. På övre plan finns även badrummet med badkar och tvättmaskin. Den insynsskyddade trädgården omges av flertalet fruktträd (äpplen och päron) och blombuskar (pioner och jasmine) som bidrar till en härlig lummighet. Utöver bostadsbyggnaden finns även friggebod för förvaring, friliggande trätrall, samt tre stora förråd i länga - perfekt förvaring för trädgårdsprylar. Från Kallbäcksvägen har du närhet till busskommunikation, skola, förskola, samt ca 2km bort finns matbutik med tankstation och Stråtjäras badplats. Välkommen på visning!

Parkvägen 32A, Olsbacka, Gävle kommun
Parkvägen 32A, Olsbacka, Gävle kommun, bild 2
Parkvägen 32A, Olsbacka, Gävle kommun, bild 3

Parkvägen 32A

Lägenhet
Olsbacka, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
695 000 kr
19 m²
1 rum
vån 1/2
1 479 kr/mån
36 579 kr/m²

Varmt välkomna till denna mycket välplanerade och yteffektiva etta, perfekt som studentboende eller övernattningslägenhet! Här erbjuds en hall med avhängningsmöjligheter och mycket bra förvaringsmöjligheter i form av garderober. Vidare kommer du till allrummet med kokvrå och ytskikt från 2018. Allrummet har ett sovloft som ger plats för soffa eller skrivbord under. Badrummet är helkaklat och är utrustad med dusch, tvättställ och wc. Lägenheten ligger i populära Olsbacka med närhet till allt för ett bekvämt boende. Härifrån har du närhet till högskolan, natur, matbutiker etc. I närheten finns även Fjärran Höjders badhus som även har gym. Det är även gångavstånd till centrala Gävle med sitt utbud av butiker och restauranger. Sammanfattningsvis har du en mycket trevlig lägenhet med låg avgift, som är i mycket fint skick och är perfekt som första- eller studentboende alternativt övernattningslägenhet. Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
Fältspatvägen 38, Sätra, Gävle kommun

Fältspatvägen 38

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
825 000 kr
49 m²
1 rum
vån 2/5
2 401 kr/mån
16 837 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet i populära Brf Sätra! Här erbjuds en välplanerad lägenhet med en välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och garderober för extra förvaring. Rymligt vardagsrum med sovalkov ger utrymme för flera möbleringsalternativ. Från vardagsrummet når du även lägenhetens inglasade balkong. Köket erbjuder goda förvaringsutrymmen, arbetsytor och plats för matgrupp. Här finns också ett fräscht helkaklat badrum med duschhörna. I den låga avgiften om 2401kr/mån ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband, parkeringsplats och bostadsrättstillägg. Till lägenheten hör ett förråd och ett matkällarförråd. I fastigheten finns också hiss. Här bor du i ett lugnt område med närhet till det mesta så som träningsanläggningar, skolor, förskolor, livsmedelsbutik och mycket mer. Bussförbindelserna till centrala Gävle är riktigt bra, föredrar du att cykla är du nere på stan på ca 10 minuter. Det är en populär förening med egen vaktmästare som finns tillgänglig dagtid. I föreningen finns även uthyrningslägenhet, hobbyrum och samlingslokal. Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Östanåvägen 52, null, Älvkarleby kommun
Östanåvägen 52, null, Älvkarleby kommun, bild 2
Östanåvägen 52, null, Älvkarleby kommun, bild 3

Östanåvägen 52

Övrigt
Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
3 895 000 kr

Nu har du chansen att förvärva en fastighet med egen restaurang och två lägenheter! På entréplan finns allt för dig som drömmer om att driva en egen restaurangverksamhet. Här finns ett fullutrustat kök, bardisk, goda arbetsytor och diskutrymme. På entréplan finns även en gästtoalett. Restaurangen har renoverats med nytt kakel och klinker, ny el, nya element, ommålning och nytt badrum. En våning upp finns två rymliga lägenheter som uppskattas vara ca 80kvm vardera. Lägenhet 1: 3rok. Totalrenoverades 2009 och har ett kök som är nästintill oanvänt. Helkaklat badrum med golvvärme, nya fönster, nya innerdörrar, ny el, nya element och ny ytterdörr. Lägenhet 2: 4rok. Genomgående äldre ytskikt, ny ytterdörr. Utöver detta har byggnaden dränerats, lagt ny asfaltering runt byggnaden, avgränsat fastigheten med mur och lagt nytt tak. Fastigheten har stått tom en längre tid, därav finns inga intäkter att räkna på. Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
Båtsmansvägen 1, Marmaverken, Söderhamns kommun

Båtsmansvägen 1

Villa
Marmaverken, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
750 000 kr
98 + 48 m²
4 rum
1 065 m² tomt

- Hörnfastighet! - Bergvärme som installerades 2018! - Belägen i ett lugnt område nära till skog och natur! Här ges chansen att förvärva en hörnfastighet med en bostadsbyggnad med enorm potential. Med en boarea om närmre 100kvm erbjuder det här huset fyra rum och kök fördelat på två plan + källare. På entréplan finns en farstu med plats för avhängning och vidare in finns ett fullutrustat kök med plats för matgrupp (ny fläkt kommer installeras av ägaren). I anslutning till köket finns ett sovrum med garderober. På entréplan finns även ett rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp. En murstock finns centralt placerad i bostaden och ger dig möjligheten att installera en eldstad för ytterligare en värmekälla. På övre plan finns två sovrum varav ett "huvudsovrum" med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Här finns även ett större förvaringsutrymme som kan göras om till en praktisk walk-in-closet, utöver det finns även garderober för maximal förvaring. Det andra sovrummet ger plats för säng, skrivbord och har platsbyggda garderober. Badrummet är i äldre skick med plastmatta och badkar. På övre planet finns även en rymlig och möblerbar balkong. Källaren består utav ett förråd, matkällare, pannrum och en tvättstuga med dusch! Utöver bostadsbyggnaden finns ett rymligt förrådsutrymme, garage och carport. Huset är beläget i ett lugnt område med närhet till pizzeria och busskommunikaton som enkelt tar dig till Söderhamns centrum samt resecentrum. Här bor du även med skog och natur runt hörnet! Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Norralagatan 24A, Centralt, Söderhamns kommun

Norralagatan 24A

Lägenhet
Centralt, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
550 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/2
3 500 kr/mån
11 000 kr/m²

- Välplanerad! - Bekvämt belägen på första våningen! - Nära till centrum! Här erbjuds en genomgående fin lägenhet med närhet till både centrum och natur! Hallen ger plats för avhängning, vidare in finns köket med ljusa luckor och rostfria vitvaror. Här finns även plats för matgrupp. I anslutning till köket finns sovrummet som rymmer en dubbelsäng och skrivbord, samt har platsbyggda garderober. Vardagsrummet är stort och ger plats för både matgrupp och soffgrupp. Bostaden har också ett fräscht badrum som har renoverats med våtrumsmatta och tapet. Utöver detta finns även en klädkammare, samt två tillhörande förråd för maximal förvaring. Ett perfekt boende för dig som vill bo bekvämt, endast en halv trappa upp! Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare!

Norralagatan 17A, Centralt, Söderhamns kommun

Norralagatan 17A

Lägenhet
Centralt, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
495 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
3 765 kr/mån
8 684 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och moderna tvåa vars generösa ljusinsläpp gör det lätt att trivas! Här erbjuds en välplanerad lägenhet med en inbjudande och funktionell hall med inbyggda garderober och goda avhängningsmöjligheter. Kök med ljusa luckor, goda arbetsytor och bra förvaring. Vardagsrummet är rymligt och ger plats för större soffgrupp. Från vardagsrummet nås även bostadens balkong med eftermiddagssol. Vidare finns sovrummet med platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Renoverat badrum med våtrumsmatta och tapet, utrustat med tvättställ, toalett och dusch! Från Norralagatan 17A har du närhet till centrum med sitt utbud av affärer, restauranger och caféer. Här har du även närhet till busskommunikation! Välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 15