Mäklare William Wiman

William Wiman

Om mig

Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och kommersiella fastigheter med huvudfokus i Gävle kommun men även i Söderhamns kommun med omnejd. Går du i säljtankar eller har eventuella frågor/funderingar kring din bostadssituation eller om marknadsläget. Då är du mer än välkommen att höra av dig för ett möte så skräddarsyr vi en process utifrån dina behov och önskemål. Mail: [email protected] Telefon: 070 694 00 58

Mäklarens försäljning på Hemnet
Baggargatan 20, Centralt, Söderhamns kommun
Baggargatan 20, Centralt, Söderhamns kommun, bild 2
Baggargatan 20, Centralt, Söderhamns kommun, bild 3

Baggargatan 20

Lägenhet
Centralt, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
750 000 kr
69,9 m²
2 rum
vån 3/3
4 394 kr/mån
10 730 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet där du kan mysa med familj och vänner framför den öppna spisen. Härlig planlösning med stora sociala ytor i vardagsrummet där man får plats med både matgrupp och soffa. Lägenheten har ett stort sovrum med plats för garderober och arbetshörna. Ljust kök med delvis nya vitvaror. Badrum med badkar, tvättställ samt WC. Lägenheten har en balkong med storslagen utsikt samt eftermiddags- och kvällssol. Här på Abrahambäck/Klossdammen har du nära till mycket; Vårdcentral, idrottsanläggningen på Hällåsen, centrum med butiker och restauranger samt närhet till naturen och badet vid Färssjön. Goda kommunikationer till både resecentrum samt Söderhamn centrum med förorterna. Välkommen hem!

  • Premium
Norra Centralgatan 9, Centralt, Gävle kommun
  • Tor 3 okt kl 16:15
Norra Centralgatan 9, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Norra Centralgatan 9, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Norra Centralgatan 9

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 495 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/4
4 800 kr/mån
22 652 kr/m²

Upptäck denna väl utformade 2:a om 66 kvm, belägen centralt i ett lugnt område på den fjärde och högsta våningen med en stor balkong i bra solläge. Här möts du av en genomtänkt och öppen planlösning där matrummet väver ihop vardagsrummet och köket. Här bor du i en välskött HSB förening som utfört många större renoveringar senaste åren. Här har du även bekvämligheten att nå föreningens alla utrymmen genom att ta hissen ner till bottenvåningen, där finner du garage, förråd, tvättstuga och cykelförråd. Föreningen har även en nyrenoverad innergård. Populärt läge i City med närhet till stans stora utbud, behöver du resa längre bort bor du någon enstaka minut från kommunikationsmöjligheter såsom busshållplats och tågstation. En smidig tillgänglighet för både arbetspendling och utflykter. Promenadavstånd till det mesta, shopping, caféer och restauranger. Ett idealiskt läge för dig som vill ha allt inom räckhåll.

  • Premium
  • Hiss
Flottarvägen 34, Ljusne, Söderhamns kommun
Flottarvägen 34, Ljusne, Söderhamns kommun, bild 2
Flottarvägen 34, Ljusne, Söderhamns kommun, bild 3

Flottarvägen 34

Villa
Ljusne, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
450 000 kr
70 + 70 m²
2 rum
856 m² tomt

Välkommen till Myrbacka, Ljusne. Denna härliga fastighet erbjuder dig ett boende om 70 kvm boarea på Entréplan och 70kvm biarea att tillgå på källarplan. Fastigheten är belägen i det populära området Myrbacka, här har du både närhet till naturen runt gussibacken samtidigt som det bekväma avståndet till alla bekvämligheter som behövs i vardagen såsom skolor, förskolor, affärer, sportanläggning och kommunikationer.. Missa inte chansen att förvärva detta charmiga hem i ett av de mer populära områdena i Ljusne. Välkommen hem!

  • Premium
Mäster Olofsgatan 4, Södra Villastaden, Gävle kommun
  • Idag kl 17:15
Mäster Olofsgatan 4, Södra Villastaden, Gävle kommun, bild 2
Mäster Olofsgatan 4, Södra Villastaden, Gävle kommun, bild 3

Mäster Olofsgatan 4

Villa
Södra Villastaden, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
5 350 000 kr
220 + 93 m²
6 rum
727 m² tomt

Välkommen till Mäster Olofsgatan 4, ett unikt tillfälle att förvärva ett stort och delvis renoverat hus i Södra Villastaden. Med en total boarea om 220 kvm och ytterligare 93kvm i biarea fördelat över 2,5 plan plus källare, erbjuder detta hem generösa ytor för hela familjen. Denna fastighet erbjuder ett stort hem för hela familjen alternativt möjligheten till 2 lägenheter. Fastigheten har genomgått omfattande renoveringar senaste åren, nytt tak, källaren, alla badrum, stora delar av ytskikt, dragit om elen, nya elcentraler, ny ventilation, VA stammar bytta i kök o badrum. Bottenvåningen består av ett stort kök, ett vardagsrum, ett sovrum med kakelugn och ett badrum. Den övre lägenheten består av, 4 rum och kök och 2 badrum. På fastigheten får du tillgång till ett isolerat dubbelgarage och ett enkelt garage. I Södra villastaden bor du ett kort gångavstånd från allt du behöver, söders utbud, tågstationen, bussförbindelser, affärer och kärnan av Gävle.

  • Premium
Fagervik 102, Fagervik, Söderhamns kommun
Fagervik 102, Fagervik, Söderhamns kommun, bild 2
Fagervik 102, Fagervik, Söderhamns kommun, bild 3

Fagervik 102

Fritidshus
Fagervik, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
2 995 000 kr
40 + 20 m²
2 rum
1 375 m² tomt

Vi är glada att kunna erbjuda dig möjligheten att förvärva ett fritidshus i en av Fagerviks mest idylliska områden. Detta underbara sommarställe är beläget på en tomt om 1375 kvadratmeter med en otroligt vacker strandtomt där du får tillgång till sol hela dagen. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i naturen samtidigt som du har tillgång till fantastiska havsutsikter. Med båt tar du dig snabbt till den populära restaurangen Albertina eller den fina badstranden i Långvind, eller helt enkelt bara ut till Söderhamns vackra kustremsa. Tomten är prydd med en stor och välskött gräsmatta som sträcker sig ut mot havet. Du kan njuta av soliga dagar och varma sommarkvällar medan du känner den friska havsbrisen smeka ditt ansikte. Det finns gott om plats för att koppla av eller för att umgås med familj och vänner. Fastigheten har en imponerande brygga som är cirka 150 kvadratmeter och 25 meter lång. Bryggan erbjuder en perfekt plats för att njuta av vattenaktiviteter som simning, fiske eller bara för att koppla av och beundra den vackra omgivningen. Viken där bryggan är belägen är muddrad för att uppnå ett djup på cirka tre meter, vilket gör det enkelt att lägga till eller navigera med små som stora båtar. Strax intill havet finner du en stuga med vedeldad bastu och loungeavdelning. Huvudbyggnaden består av ett kök, vardagsrum med öppenspis där det numera sitter en braskamin, sovrum på övervåning. På tomten finns en gäststuga, uthus med 2 förråd, verkstad och badrum med toalett och dusch. Fastigheten har även dubbla carports. Detta fritidshus i Fagervik erbjuder en unik möjlighet att äga en fastighet med enastående läge och direkt tillgång till stranden. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska fritidshus i Fagervik. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka detta paradis vid havet.

  • Premium
Brunnsgatan 53A, Söder, Gävle kommun
  • Mån 7 okt kl 16:30
Brunnsgatan 53A, Söder, Gävle kommun, bild 2
Brunnsgatan 53A, Söder, Gävle kommun, bild 3

Brunnsgatan 53A

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 115 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 422 kr/mån
27 875 kr/m²

Varmt välkomna till en välplanerad 1,5:a om 40kvm. En fin och välplanerad lägenhet med bra ljusinsläpp. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av en mindre walk-in-closet och en garderob, renoverat badrum, modernt och välutrustat kök. Från sovalkoven når du en trivsam balkong i österläge. I Brf Stralsund bor du i en bra förening med god ekonomi och tillgång till gemensam tvättstuga, cykelrum, en övernattningslägenhet som går att hyra för endast 100kr natten och en trevlig innergård med grill. Med ett attraktivt läge på populära stadsdelen Söder i Gävle bor du i ett lugnt område, granne med omtyckta Brunnsparken och en kort promenad till Södermalmstorg. Här bor du även med närhet till andra närliggande grönområden och parker, skolor, mataffärer, gym, stort utbud av restauranger, Gävle Centralstation, Högskolan i Gävle samt allt som Gävle City har att erbjuda. Varmt välkommen!

  • Premium
Södra Kungsgatan 55C, Södertull, Gävle kommun
  • Idag kl 16:15
Södra Kungsgatan 55C, Södertull, Gävle kommun, bild 2
Södra Kungsgatan 55C, Södertull, Gävle kommun, bild 3

Södra Kungsgatan 55C

Lägenhet
Södertull, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 895 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/3
4 175 kr/mån
25 608 kr/m²

Välkommen till Södra Kungsgatan 55C på Södertull. Denna kvadratsmarta nyproducerade bostadsrätt på bottenvåningen erbjuder en perfekt kombination av modern elegans och praktiskt boende. Med generös takhöjd och ett genomgående ljust tema blir detta en plats att trivas i. I denna 3:a om 74kvm finner du allt du behöver för bekvämt boende. Det öppna och luftiga köket som är utrustat med alla bekvämligheter du behöver är i anslutning till vardagsrummet vilket gör att det blir en stor social yta. Det stora sovrummet är utrustat med garderober för din förvaring, medan det mindre sovrummet kan användas som ett perfekt gästrum eller arbetsplats. För den som önskar extra utrymme finns även en rymlig klädkammare. Det fräscha helkaklade badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Här finns även gott om plats för förvaring av handdukar och andra badrumsartiklar. Fastigheten färdigställdes 2018. Föreningen erbjuder en trevlig takterrass med väderstreck åt alla riktningar, ett stort garage beläget i källarplan som du når via hiss, i dagsläget finns det plats till garaget. Det finns även möjlighet att hyra en övernattningslägenhet. Bostaden är belägen på Södertull, vilket ger närhet till stadslivet i kärnan av Gävle. Med bra kommunikationsmöjligheter och nära till service såsom matbutiker och restauranger är detta ett perfekt läge för dig som vill ha bo centralt. Välkommen hem.

  • Premium
  • Hiss
Kvarnvägen 9, Älvkarleby, Älvkarleby kommun
Kvarnvägen 9, Älvkarleby, Älvkarleby kommun, bild 2
Kvarnvägen 9, Älvkarleby, Älvkarleby kommun, bild 3

Kvarnvägen 9

Villa
Älvkarleby, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 750 000 kr
131 + 98 m²
4 rum
756 m² tomt

Varmt välkomna till denna villa belägen på Kvarnvägen i Älvkarleby! Denna charmiga och hemtrevliga bostad erbjuder allt en familj kan önska sig. Med en bra planlösning och trevliga faciliteter kommer ni snabbt att känna er hemma och samtidigt som ni har möjlighet att sätta er egen prägel på bostaden. På entréplanet möts ni av ett kök med gott om förvaring och arbetsytor, vitvarorna är relativt nya. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Ett badrum och separat tvättstuga, sedan finns det två mysiga sovrum. Det övre planet erbjuder ett stort allrum som kan användas som en extra sällskapsyta eller delas av för att skapa fler sovrum om behovet skulle uppstå. Här finns också ett till badrum. På den mysiga tomten njuter ni av mestadels gräsmatta, en stor inglasad altan med skjutdörrar. Sedan finns en vedeldad bastu med liten loungedel och en vedbod/förråd som passar perfekt för förvaring. Här finns också ett stort dubbelgarage med plats för två bilar och en uppfart som rymmer flera fordon. Huset har ett mycket centralt läge i Älvkarleby med närhet till all basservice. Livsmedelsbutik och skola (förskola till årskurs 6) återfinns inom några 100-meters avstånd. Övrigt i Älvkarleby, där Dalälven möter havet, finns mycket fin idrottsplats, golfbana, sandstränder, restauranger och andra goda kommunikationer samt pendlingsmöjligheter med buss, tåg och bil till Gävle, Tierp och Uppsala. Obs. delvis egenritad planritning. Viss avvikelse kan förekomma! Välkommen hem!

  • Premium
Vinbärsvägen 233C, Sätra, Gävle kommun
Vinbärsvägen 233C, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Vinbärsvägen 233C, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Vinbärsvägen 233C

Radhus
Sätra, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 650 000 kr
127 m²
5 rum
7 368 kr/mån
12 992 kr/m²

Välkommen till detta fina radhus beläget på Vinbärsvägen 233c, ett perfekt hem för den som söker både komfort och stil. Med 5 rum och kök fördelat över generösa 127 kvadratmeter om 2 plan, erbjuder detta hem gott om utrymme för familj. Detta välskötta radhuset har genomgått renoveringar, under 2019 renoverades köket med ett stilrent och modernt Marbodalkök. Badrummet och tvättstugan har även de renoverats under 2022 och 2023, fackmannamässigt utfört. Utöver de renoverade utrymmena bjuder detta radhus på en trivsam atmosfär med väl tilltagna rum. Framsidan erbjuder möjligheter till odling, samt finns det ett delvis vinterbonat förråd. Baksidan som ligger åt västligt väderstreck erbjuder en trivsam trädgård, inglasad altan och ett soldäck där man kan njuta av sommardagar och trevliga grillkvällar. Radhusets läge på Vinbärsvägen ger också närhet till grönområden, skolor, och andra bekvämligheter, vilket gör det till en idealisk plats för familjelivet. I närområdet finns all basservice som önskas, närhet till skola, förskola, matbutik m.m. Här finns också på nära håll Gävles sportcentrum Gavlehov och Gavlerinken med allt från ishockey, innebandy, tennis och friidrott. Trivsam bostadsrättsförening med gemensam kvarterslokal med möjlighet att hyra vid festliga tillfällen. I avgiften ingår kabel-tv, VA, br-tillägg och garageplats. Planerad målning i ljusgrå kulör av områdets husfasader våren 2024. Välkommen hem.

  • Premium
Valbogatan 31A, Centralt, Gävle kommun
Valbogatan 31A, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Valbogatan 31A, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Valbogatan 31A

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 450 000 kr
71 m²
2 rum
vån 1/4
5 587 kr/mån
20 423 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade 2:a mitt i Gävle. Här bor du centralt i en rymlig och luftig lägenhet som renoverats senaste åren med fina materialval. Köket renoverades 2022 med svarta vitvaror från Samsung och ett kök från Epoq. Det helkaklade badrummet renoverades 2022. Ytskiktet har renoverats och har en härlig genomgående röd tråd i hela lägenheten. Denna lägenhet lämpar sig perfekt för den som vill flytta in och bo direkt, en toppmodern och fräsch lägenhet. Stabil förening med god ekonomi, bra kassa och totalt ca 6 miljoner i lån. Centralt belägen lägenhet med kort promenadavstånd till Centralstationen, Högskolan, all tänkbar service i Centrum och fina promenadstråk i Boulognerskogen. Allt för ett trevligt boende finner du här! Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Harivägen 3, Axmar, Gävle kommun

Harivägen 3

Fritidshus
Axmar, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
795 000 kr
62 m²
4 rum
1 682 m² tomt

Välkommen till detta idylliska och natursköna fritidshus i Axmar. Här kan ni njuta av lugnet och den fantastiska naturen samtidigt som ni har närhet till havet och en gemensam badstrand bara en kort cykel- eller gångtur bort, där ni även har möjlighet att lägga till er båt. Fastigheten är omgärdad av en grönskande trädgård om 1682 kvadratmeter, stugan har en boyta om 62 kvadratmeter. Detta fritidshus har flertalet bekväma sovrum, så att hela familjen kan bo här eller för att välkomna vänner för en avkopplande helg. Dessutom finns en charmig gäststuga på tomten som ger era gäster ytterligare utrymme att bo bekvämt. Utanför huset finns det sällskapsutrymmen där ni kan njuta av härliga grillkvällar eller bara sitta och njuta av den vackra omgivningen. Trädgården erbjuder gott om plats för lek och spel och möjligheter till trädgårdsodling om så önskas. Detta fritidshus har allt som behövs för att ni ska kunna skapa oförglömliga minnen med familj och vänner. Tveka inte att kontakta oss för mer information och boka en visning av detta fritidshus i Axmar. Välkomna till ett liv fyllt av naturupplevelser och avkoppling!

Brändströmsgatan 11B, Centralt/Väster, Gävle kommun

Brändströmsgatan 11B

Lägenhet
Centralt/Väster, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
500 000 kr
18,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 309 kr/mån
27 027 kr/m²

Trevlig och praktisk lägenhet på Brändströmsgatan 11B, perfekt för studenten eller pendlaren! Denna bostad med en yta på 18,5 kvadratmeter är idealiskt belägen i det eftertraktade området Väster/Centralt i Gävle i en stor och välskött förening med god ekonomi. Med närhet till Gävle sjukhus, Högskolan i Gävle, Gävle City eller Boulognerskogen är detta det perfekta boendet för den som vill ha ett bekvämt och smidigt boende. Inom gångavstånd finner du optimala kommunikationsmöjligheter i form av kollektivtrafik som leder till andra delar av Gävle och dess omgivningar. Lägenheten erbjuder en smart och funktionell planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter optimalt. Här finner du en välkomnande entré som leder in till det öppna rummet. Ett litet och praktiskt kökspentry. Det finns också plats för en mindre matplats där du kan njuta av dina måltider. Allrummet är mysigt och inbjudande med tillräckligt med utrymme för en säng, soffa och annan möblering efter behov. Sammanfattningsvis är denna 18,5 kvadratmeter lägenhet på Brändströmsgatan 11B det perfekta boendet för den som söker en smidig pendlarlägenhet. Med närhet till sjukhuset, högskolan, och bekvämligheter i området kan du njuta av både praktiskt boende och en levande stadsmiljö. Kontakta oss idag för att boka en visning.

Ekvägen 7E, Fridhem, Gävle kommun

Ekvägen 7E

Radhus
Fridhem, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 495 000 kr
95 + 47,5 m²
3 rum
6 600 kr/mån
26 263 kr/m²

Välkommen hem till Fridhem! Vi kan nu presentera detta hörnradhus med tre rum och kök om 95kvm boarea + 47,5 kvm biarea i form av en rymlig källare. Här har du möjligheten att skapa en bekväm och trivsam tillvaro för dig och din familj. På entréplan möts du av en välkomnande hall som leder dig vidare till det ljusa och fina köket, en gäst wc, klädkammare och vardagsrummet där du finner utgången till altan och baksida som ligger i sydvästlig riktning. På det övreplanet finner ni ett öppet sovrum som alternativt kan nyttjas som vardagsrum, ett sovrum med walk in closet, och ett badrum. På källarplan finns gillestuga, tvättstuga, och två förrådsutrymmen som kan nyttjas utifrån önskemål. Till radhuset tillhör en parkering som är belägen vid entrén samt en garageplats som ingår i månadsavgiften. Radhuset är beläget i ett lugnt och bra område med närhet till Gävle City, förskolor, skolor, kommunikationer, livsmedelsaffärer och naturen. Bostadsrättsföreningen Stammen är en god och välskött förening om 40 bostadsrätter. Detta är en unik möjlighet att förvärva ett charmigt radhus i Fridhem, ett område som är eftertraktat av många. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla de fördelar som detta hem har att erbjuda. Vi ser fram emot att visa dig runt och hjälpa dig att hitta ditt nya hem i Fridhem!

Storbommen, Centralt, Söderhamns kommun

Storbommen

Lägenhet
Centralt, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
Pris saknas
109 m²
5 rum
vån 2
6 500 kr/mån

Kommande projekt! Välkommen till kvarteret Storbommen, här har du ett unikt tillfälle att förvärva ett bostadrättsradhus med både havs-och citynära läge. Nu finns möjligheten att flytta in i ett helt nytt hem där allt finns på plats redan från start! Här på Storbommen hittar du ett stilrent och socialt radhus med genomtänkt planlösning, mycket dagsljus och sociala ytor. En öppen och välplanerad bostad med hög standard där det bara är att flytta in! I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens insynsskyddade, mysiga och fina terrass med trätrall, sol hela dagen och plats för matbord och stolar. Här kan du njuta av både frisk luft, havsbruset, fåglarna och solens strålar tillsammans med nära och kära. Kvarteret Storbommen kommer byggas centralt i Söderhamns stad med närhet till centrum med restauranger, nöjesliv, butiker, skola, idrottshallar samt kommunikationer till både storstad och orterna kring Söderhamns centrum. Välkommen hem! Planerad Byggstart 2023/2024, utgångspris ej fastställt i dagsläget, månadsavgift ca 6500kr baserat på nuvarande kalkyl med reservation då byggprojektet ej startat än. För mer information/intresseanmälan, kontakta ansvarig mäklare Angelica Wallenborg 070-813 74 95. Övrig kontakt: Mäklarassistent Josefine Grawem 070-694 79 58. "Arkitektens ord" KV STORBOMMARNA, SÖDERHAMN På Öster i Söderhamn finns ett unikt stycke svensk trästad bevarad i kvarteren kring Östra Storgatan. Här står husen med fasaderna direkt mot gatan och de bakomliggande trädgårdarna är inhägnade med höga träplank. Bebyggelsen är sammanhållen och småskalig; en eller två våningar och målad i väl avvägda, ljusa oljefärger. Gatorna är smala och karaktäriseras av växelspelet mellan hus och mellanrum, där träden ofta hänger ut över planken och in i gaturummen. Allt detta har resulterat i en av Hälsinglands, kanske Norrlands, mest attraktiva boendemiljöer. Den nya bebyggelsen i Kv Storbommarna hämtar sin inspiration från bebyggelsen på Öster. En varierad och småskalig trästad där alla trädgårdar kringgärdas av höga plank precis som i den ursprungliga bebyggelsen. Alla hus är i två våningar och utgår från en och samma planlösning, men med viss variation vad gäller taken och placering av entréerna. De två grundtyperna - med långsidan eller kortsidan mot gata – kombineras med två möjliga placeringar av entrén, vilket ger totalt fyra olika typer. I entréplanet ligger kök med matplats och vardagsrum, samt hall och en tillgänglighetsanpassad WC. Matplatsen är möjlig att bygga in med väggar (tillval) och kan då användas som ett extra sovrum. På den övre våningen ligger fyra sovrum och ett större badrum med plats för tvättmaskin och torktumlare. Högst upp ligger en kallvind som nås via en vindslucka med stege från den övre hallen. Fasader av liggande träpanel målad med oljefärg i olika ljusa kulörer. Foder kring fönster och knutvirke, fönster och ytterdörrar av massivt målat trä med varierande kulörer. Golv av oljad och pigmenterad parkett, väggar och tak av målad gips, socklar och lister av färdigmålat trä. Utvändiga plank (med höjd ca 1600 mm) och grindar av trä. Som tillval kan även ett litet uthus byggas på tomten enligt den placering som finns inprickad i situationsplanen. 220531/ Per Kraft/ 2BK arkitekter

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Åängsvägen 11, Ljusne, Söderhamns kommun

Åängsvägen 11

Villa
Ljusne, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
1 850 000 kr
140 + 36 m²
5 rum
1 151 m² tomt

Det första som möter dig i huset är en stor, inbjudande och välplanerad hall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaringsmöjligheter. Längre in finns ett socialt och öppet vardagsrum med härliga umgängesytor, fint ljusinsläpp, stora fönster, vacker utsikt och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av ett socialt, öppet och modernt kök med köksön och vinkyl. Badrummet är stort och stilrent med toalett, kommod, duschhörna, tvättmaskin, handfat och torktumlare. Golvvärme i stora delar av huset samt spottar i tak. Här ingår en tomt om 1151 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets insynsskyddade, stora och mysiga altan med sol hela dagen och eftermiddagen är även ansluten till husets inglasade altan, de nås via vardagsrummet, de passar utmärkt för såväl lek som umgänge. På den stora altanen finns både utedusch samt jacuzzi. Här har man plats för både matgrupp samt loungedel samt badrocksavstånd till Ljusnan om man vill svalka sig i det klara älvvattnet. Här är det även gott om fisk för den som gillar att fiska och åka båt. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till både skogen, älven och Ljusne centrum. Välkommen hem!

Visar alla 15