Mäklare Gustav Andersson

Gustav Andersson

Om mig

Efter att ha nått mitt mål att bli utsedd till Sveriges bästa säljare på Sveriges största operatör så är det med glädje och stolthet som jag kliver in i mäklarbranschen. I min roll som fastighetsmäklare fokuserar jag på att använda mig utav de färdigheter och den kunskap som jag har med mig från tidigare erfarenheter för att få så nöjda kunder som möjligt. Jag är serviceinriktad, målmedveten och strävar alltid efter att ge dig som kund den bästa upplevelsen. Jag ser fram emot att träffa er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tränggatan 7B, Norrmalm, Skövde kommun

Tränggatan 7B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
995 000 kr
60 m²
2.5 rum
vån 2/3
5 312 kr/mån
16 583 kr/m²

Välkommen till denna härliga lägenhet på Tränggatan i Skövde! Här bor du med närhet till Högskolan och bara ett stenkast från centrum. Bostaden har ett rymligt vardagsrum med utgång till en balkong i bästa västerläge, perfekt för kvällens avkoppling. Du får också ett sovrum med gott om förvaring och en rofylld atmosfär. Dessutom finns en matplats i ett eget rum som gör det både praktiskt och mysigt att bjuda hem vänner på middag. Badrummet är fräscht och stilrent och rymligt. Till lägenheten hör även två källarförråd, vilket ger dig ännu mer förvaringsutrymme. Denna pärla på Tränggatan 7B är perfekt för dig som vill ha ett bekvämt boende med alla nödvändigheter inom räckhåll. Missa inte chansen att göra denna lägenhet till ditt nya hem!

Gröna vägen 16B, null, Skövde kommun
  • Budgivning pågår

Gröna vägen 16B

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
950 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 386 kr/mån
17 593 kr/m²

Välkommen in till denna stilrena bostad och upplev det trevliga ljusinsläppet ifrån vardagsrummet. Bostaden är väl omhändertagen och har fina ytskikt, här kan du flytta in direkt och känna dig som hemma. Här bor du i en välskött förening i det populära området Annero. Här finns en stor och charmig innegård. Från Gröna vägen 16B har du närhet till trevliga promenadstråk och mataffär samt bra kommunikationer till Skövdes centrum. Välkommen att anmäla intresse!

Visar alla 2