Mäklare Katarina Johannesson

Katarina Johannesson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandstensvägen 44, Stenskogen, Höörs kommun

Sandstensvägen 44

Lägenhet
Stenskogen, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
1 795 000 kr
107 m²
3 rum
vån 0
5 472 kr/mån
16 776 kr/m²

Välkommen till detta fristående bostadsrättshus på en mysig hörntomt! Längst in på Sandstensvägen hittar vi detta välplanerade hus som är en del av en välskött liten bostadsrättsförening. Området är lugnt och trevligt, med naturen och promenadslingor runt hörnet. Härifrån har man gång- och cykelavstånd till Höörs centrum med butiker, service och tågstation. Från Höörs station går kollektivtrafiken mot Lund, Malmö och Köpenhamn, samt mot Hässleholm och Kristianstad. Bostaden är på 107 kvm, fördelade på kök, tvättstuga, ett generöst vardagsrum, 2 sovrum, badrum och gästtoalett. Till huset hör ett garage med plats för både bil och förvaring. Innanför garaget finns även ett isolerat rum som är perfekt som gästrum, kontor eller varför inte som boende till tonåringen? Här bor man bekvämt i ett eget hus, fast med fördelarna med att bo i bostadsrätt! Huset är väl omhändertaget men har ett visst renoveringsbehov när det kommer till ytskikten. Bostadsrätten säljs med friskrivningsklausul.

Björkgatan 50, null, Höörs kommun
  • Ons 25 sep kl 18:00

Björkgatan 50

Villa
Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
2 595 000 kr
155 + 6 m²
5 rum
279 m² tomt

Välkommen till Björkgatan 50 i centrala Höör! Här bor ni bekvämt och rymligt med närhet till skolor, butiker och kollektivtrafik. Genomgående i huset är dess smakfulla ytskikt och det härliga ljusinsläppet! På entréplan finns det ett sovrum, ett stort och ljust vardagsrum med plats både för soffgrupp och för matsalsmöblemang samt husets smakfullt renoverade kök. Övre plan erbjuder tre sovrum, alternativt kan man använda rummen som kontor eller gästrum beroende på behov. Huset är genomgående renoverat och ägarna har satt in en ny luft/luftvärmepump samt installerat pelletskamin. De två uteplatserna består av trädäck samt lättskött singel och på baksidan finns ett stort grönområde som används av de boende i husen runtomkring. Här kan man sparka boll eller spela kubb medan man väntar på att grillen ska bli färdig! Från huset på Björkgatan har ni ca 2,5 km till stationen där kollektivtrafiken enkelt tar er till Lund, Malmö samt Hässleholm och Kristianstad. I Höör finns gott om aktiviteter för barn och vuxna, samt närhet till naturen och vatten. Höörs centrum har ett bra utbud av restauranger, cafeér och butiker, här saknas inget! Höör har även flera förskolor och skolor upp till åk 9. Välkommen att anmäla intresse för detta fina hus!

  • Plus
Toftaröd 110, Toftaröd, Höörs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Toftaröd 110

Villa
Toftaröd, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
1 195 000 kr
62 + 11 m²
2 rum
2 342 m² tomt

Välkomna till en liten idyll i fina Toftaröd! Här hittar ni ett välskött och smakfullt hus med naturen runt knuten, ca 20 minuter med bil från centrala Höör. Söker ni lugnet och fågelkvittret så har ni kommit helt rätt! Bostadshuset består av kök, vardagsrum och ett sovrum, samt ett rymligt uterum. På tomten finns även ett gästhus/annex med 2 sovrum samt en byggnad som används till verkstad och förråd. På en del av tomten har ägaren valt att lägga singel som är både snyggt och lättskött och resten av tomten består av härliga buskar, blommor och träd. Här finns gott om plats att till exempel placera pallkragar att odla i för den som är intresserad av det! Toftaröd ligger mellan Norra Rörum och Tjörnarp, med skogen som granne. Närmsta större ort är Höör, där det finns allt man behöver när det kommer till butiker och restauranger. Från Höör kan man även enkelt ta sig mot tex Malmö, Köpenhamn och Kristianstad med kollektivtrafiken. Välkommen att anmäla intresse för detta smakfulla lilla hus!

Visar alla 3