Mäklare Adi Aganovic

Adi Aganovic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kommendantsvägen 46, Gamla Näsby, Kristianstads kommun
  • Sön 6 okt kl 11:00
Kommendantsvägen 46, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 2
Kommendantsvägen 46, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 3

Kommendantsvägen 46

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
695 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 547 kr/mån
9 858 kr/m²

Nu erbjuds möjligheten att vara nästa bostadsägare av de populära och eftertraktade treorna på första våning i HSB BRF Hoffmeister i Kristianstad. Lägenheten erbjuder en smart planlösning där varje del av bostaden är genomtänkt för en optimal vardag. Här erbjuds två sovrum, större vardagsrum, ett badrum med tvättmaskin, en hall samt ett kök med matplats. Från det stora master bedroom nås en inglasad balkong där man kan njuta av morgonkaffet och frisk luft. Badrummet renoverades år 2021 av föreningen i samband med stambyte och håller hög standard. Under sommaren 2024 har ytskikt i samtliga rum gjorts vid och hela bostaden har målats om till vit färg. Placeringen i området är optimal, omgiven av gröna innergårdar och med närhet till skola, förskola, mataffärer, bibliotek, Badriket och gym. Utmärkta bussförbindelser tar dig till centrum på några minuter. Föreningen erbjuder sina medlemmar fina gemensamma utrymmen såväl inomhus som utomhus. Varmt välkomna att göra en intresseanmälan via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Hovslagaregatan 6, Söder, Kristianstads kommun
  • Tis 1 okt kl 17:15
Hovslagaregatan 6, Söder, Kristianstads kommun, bild 2
Hovslagaregatan 6, Söder, Kristianstads kommun, bild 3

Hovslagaregatan 6

Lägenhet
Söder, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
750 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/4
2 069 kr/mån
22 059 kr/m²

Välkommen till din nya bostad i den välskötta och skuldfria bostadsrättsföreningen HSB BRF Nebulosan. Denna välplanerade bostad bjuder på en smart planlösning där vardagsrummet/sovrummet har plats till både dubbelsäng och soffa, och här finner du även utgången till balkongen med fin utsikt över intilliggande omgivningar. Hallen har bra förvaringsmöjligheter med tre inbyggda garderober och närhet till badrum. Det lantliga vita köket har gott om förvaring med plats för en mysig matplats intill fönstret där långa frukostar och middagar kan avnjutas. Bostaden har ett härligt ljusinsläpp, högt i tak och har även under 2023 fått samtlig el utbytt av fackmän. Mer som är unikt för lägenheten är den låga månadsavgiften, vilket ger dig som boende en ekonomiskt hållbar situation. I bostadsrättföreningen finns även en gästlägenhet som är utrustad med allt du behöver för en hemtrevlig upplevelse. Denna gästlägenhet kan du erbjuda dina vänner eller familj till ett överkomligt pris av endast 300 kr per natt. I källaren finner vi tvättstugan med tillhörande torkrum, förvaring till cyklar, 2 st förråd till lägenheten en i källaren och en uppe på vinden. Livet på Söder: Upptäck lugnet och närservicen som präglar Söder i Kristianstad. Med grönområden och idrottsmöjligheter runt hörnet samt närhet till Maxi Stormarknad och bekväma buss- och tågförbindelser, är detta område perfekt för den aktiva livsstilen. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Skogsvägen 3B, Parkstaden, Kristianstads kommun
  • Tis 1 okt kl 16:15
Skogsvägen 3B, Parkstaden, Kristianstads kommun, bild 2
Skogsvägen 3B, Parkstaden, Kristianstads kommun, bild 3

Skogsvägen 3B

Lägenhet
Parkstaden, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 150 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 605 kr/mån
22 115 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet belägen i centrala Parkstaden. Denna välplanerade och smakfullt renoverade lägenhet är en dröm för den som söker ett centralt och påkostat boende i Kristianstad. Den öppna planlösningen ger en luftig och modern känsla, med ett stort vardagsrum som öppnar upp mot en balkong där du kan njuta av eftermiddagssolen. Lägenheten erbjuder ett nyligen renoverat kök med nytt golv och ett stort sovrum med gott om plats för en modern garderob, perfekt för den modeintresserade. Det fräscha badrummet imponerar med sin toppmatade tvättmaskin och en härlig dusch med duschdörrar. Renoverad hall med akustikpanel och gott om plats för att hänga av sig ytterplagg. Denna inflyttningsklara lägenhet är verkligen en pärla och kommer snabbt bli ditt nya favoritboende! Här bor du i en välskött förening med stabil ekonomi och med endast en kort promenad till centrum samt mysiga promenadstråk. I området finns gott om parkeringsmöjligheter och bra kommunikationer med busshållsplatser runt hörnet. Mataffärer och service erbjuds på promenadavstånd. Bostadsrättsföreningen bjuder även på fina gemensamma utrymmen som cykelförråd, tvättstuga och grillplats. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Floravägen 44, Egna Hem, Kristianstads kommun
Floravägen 44, Egna Hem, Kristianstads kommun, bild 2
Floravägen 44, Egna Hem, Kristianstads kommun, bild 3

Floravägen 44

Villa
Egna Hem, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
Pris saknas
183 + 65 m²
8 rum
942 m² tomt

På vackra Floravägen stoltserar denna 1920-talsvilla med pool och insynsskyddad tomt i perfekt västerläge. Villan har byggts till i omgångar och erbjuder nu generösa sällskapsytor, fyra sovrum och inredd källare. På senare år har bostaden renoverats in i minsta detalj för att erbjuda ett bekymmersfritt boende med låga driftskostnader under en lång tid framöver. Några exempel är kök, badrum, stambyte, fönster, all el, fiber, källare, installation av solceller och laddbox. Läs mer om utförda renoveringar i annonsen. Invändigt matchas vackra originaldetaljer såsom fiskbensparkett, stuckatur och fönsterbänkar i sten med moderna och smarta lösningar. Från huset finns flera utgångar till den fantastiska trädgården med tralldäck, gräsmatta och uppvärmd pool med tak. Trädgården som är planerad för att enkelt kunna underhållas ramas in av stenläggningar, vintergrön ligusterhäck, syrén och spirea. För dig som önskar odlingar finns det flera platser i olika sollägen. På Floravägen 44 bor ni på Egna Hems bästa läge på lugn adress med närhet till centrum. De populära skolorna och förskolorna Parkskolan (200 m) och Antonskolan Blekedamm (800 m) och Päronet (200 m) ligger på tryggt promenadavstånd. Stadsbuss 2 har täta avgångar från busshållplats i närheten. Även CSK och Galleria Boulevard nås på några minuter. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för en privat visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Kapellgatan 6A, Östermalm, Kristianstads kommun
Kapellgatan 6A, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 2
Kapellgatan 6A, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 3

Kapellgatan 6A

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
995 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 4/4
4 200 kr/mån
20 947 kr/m²

Nu släpper vi en trevlig och välplanerad bostad på Östermalm! En bostad i form av en välskött och charmig tvåa belägen högst upp i huset. Det generösa vardagsrummet har härligt ljusinsläpp från tre stora fönster och en dörr ut mot balkongen som fångar solnedgången. Charmigt kök med ljusa materialval och nya vitvaror, helkaklat badrum med dusch samt en rymlig hall med gott om plats för förvaring. I det rymliga sovrummet finns plats för en dubbelsäng och en större garderob. Här finns även en hiss som gör boendet mer praktiskt. I Kristianstad och framförallt stadens mest attraktiva område Östermalm är allt nära! Du finner flera köpcentrum, butikstråk och aktiviteter i närheten, men bostaden är även ett stenkast från natursköna områden såsom Naturum, Kristianstad vattenrike och Tivoliparken. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
  • Hiss
Kanalgatan 19, Centrum, Kristianstads kommun
  • Tis 1 okt kl 17:00
Kanalgatan 19, Centrum, Kristianstads kommun, bild 2
Kanalgatan 19, Centrum, Kristianstads kommun, bild 3

Kanalgatan 19

Lägenhet
Centrum, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 995 000 kr
68 m²
2 rum
vån 8/12
4 013 kr/mån
29 338 kr/m²

Välkommen till Kanalgatan 19 och Brf No 12, Kristianstads högsta bostadshus med oslagbart läge mitt i centrum. Med utsikt över den slingrande kanalen, hela innerstadens takåsar och med gångavstånd till allt Kristianstad har att erbjuda är läget svårslaget. På åttonde våningen ligger lägenheten vi nu har äran att presentera - två rum och kök med genomtänkt och modern planlösning. Genom hela lägenheten kan man följa en röd tråd i ljusa, rogivande färgsättningar, öppen planlösning och rena, raka linjer. Köket, designat av Vedum, är generöst både till yta och förvaring och med matplats intill. Utgång till en av lägenheternas balkonger från vardagsrum/matplats, här avnjuts både morgonkaffet och kanske ett glas vin en fredagskväll. Ett stort sovrum med walk-in closet, stor hall med goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Alla boende i föreningen har tillgång till takterrassen på tolfte våningen, där utsikten över staden är slående! På Kanalgatan 19 bor man perfekt, precis intill gågatorna och bara en kort promenad bort till Tivoliparkens gröna omgivningar och Naturum. Kristianstads nya resecentrum nås på några få minuters promenad. Varmt välkommen att göra din intresseanmälan via vår hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
  • Hiss
Getapelvägen 3E, Täppet, Kristianstads kommun
Getapelvägen 3E, Täppet, Kristianstads kommun, bild 2
Getapelvägen 3E, Täppet, Kristianstads kommun, bild 3

Getapelvägen 3E

Lägenhet
Täppet, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 195 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/1
6 379 kr/mån
22 629 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva ett radhus byggt 2022 i populära BRF Zig Zag i Åhus! Här finns allt du kan önska av en villa, praktiskt paketerat i en bostadsrätt utöver det vanliga. Vi bjuder på en genomgående ljus och välplanerad arkitektritad bostad med öppna ytor för socialt umgänge. Bostaden har 4 rum och kök fördelade över två plan på totalt 97 kvm. Hela entréplan har golvvärme och båda badrummen är helkaklade i ljusa, tidlösa färgsättningar. Bostaden har tre sovrum, alla praktiskt belägna på övre plan varav ett av sovrummen har en walk-in-closet. Köket från Ballingslöv är hemmets hjärta och blir den naturliga samlingspunkten tillsammans med vardagsrummet med stora härliga fönster. Utvändigt erbjuds en mysig trädgård med trädäck och staket i perfekt söderläge. Till radhuset hör även ett förråd som nås via trädgården samt även en egen parkeringsplats med laddbox för den med elbilen. Ca 2 km från bostaden finns Täppets vackra sandstrand, Åhus Seaside, Åhusbryggan m.m. Även förskolor och skolor nås på tryggt cykelavstånd. För dig som pendlar till Kristianstad är det utmärkta möjligheter med busshållsplats runt hörnet. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Skogsvägen 6A, Parkstaden, Kristianstads kommun
Skogsvägen 6A, Parkstaden, Kristianstads kommun, bild 2
Skogsvägen 6A, Parkstaden, Kristianstads kommun, bild 3

Skogsvägen 6A

Lägenhet
Parkstaden, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
950 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 273 kr/mån
17 757 kr/m²

En stor, ljus och välplanerad tvåa på attraktiva Parkstaden kan nu bli din! Här finner vi en bostad i form av en välskött och fräsch tvåa som erbjuder högt i tak, en generös hall, trevligt kök med matplats, vardagsrum med utgång till balkong, ett stort sovrum samt ett badrum med tvättmöjligheter. I det inbjudande och rymliga vardagsrummet njuter man av det härliga ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Här finns även utgången mot den stora balkongen i söderläge och passar perfekt för den som vill förlänga vardagsrummet eller ta kaffekoppen i frisk luft. Badrummet är i ljusa, fräscha toner och erbjuder även toppmatad tvättmaskin vilket gör vardagen mycket enklare. Sovrummet är rymligt och har gott om förvaringsmöjligheter. Här är det bara att flytta rakt in i den ombonade charmen och njuta av livet! Parkstaden är en mycket populär del av Kristianstad. Här har du nära till butiker, restauranger, caféer, barer och mataffärer. Trots det centrala läget är det inte långt till fina grönområden. Här har du dessutom nära till bra kommunikationer och du promenerar med enkelhet in till stadskärnan. Det geografiska läget är helt enkelt optimalt! Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Bronsgjutarvägen 72, Hammar, Kristianstads kommun

Bronsgjutarvägen 72

Lägenhet
Hammar, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 295 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/2
5 771 kr/mån
20 864 kr/m²

Låt oss presentera detta moderna och energisnåla radhus i populära Brf Hammars Park C4! Här finns allt du kan önska av en villa, praktiskt paketerat i en bostadsrätt utöver det vanliga. Vi bjuder på en genomgående ljus och välplanerad arkitektritad bostad med öppna ytor och plats för socialt umgänge. Bostaden har fyra rum och kök fördelat på två plan och totalt 110 kvm, båda våningsplanen har helkaklade badrum i ljusa och tidlösa utföranden. Vardagsrummet har plats för både soffgrupp och matbord, härifrån finns även utgången till den mysiga uteplatsen i perfekt västerläge. Här njuter man av solen från eftermiddag till kväll och i den lummiga trädgården som är inramad av vackert staket finns det plats för busiga lekar med barnen. Bostaden har tre sovrum, alla praktiskt belägna på övre plan varav ett av sovrummen har en kontorshörna för den som behöver ett hemmakontor, alternativt om man vill ha en walk-in-closet- utrymmet är perfekt oavsett ändamål. Till radhuset hör även ett förråd som nås via trädgården. Det pittoreska området är skyddat från trafik så här är det säkert för barnen att cykla omkring eller leka med andra barn i området. Gemenskapen bland grannarna är väldigt god vilket bidrar till extra trivsel! I Hammar är det nära till C4-shopping, service, skolor och grönområden samt bra kommunikationer, både med bil, cykel och kollektivtrafik. Varmt välkomna att göra er intresseanmälan via hemsidan! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Plus
  • Energieffektiv
Lille Pers väg 5, null, Kristianstads kommun

Lille Pers väg 5

Villa
Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 495 000 kr
147 + 49 m²
5 rum
9 350 m² tomt

Välkommen till Lille Pers Väg 5, vackert beläget längs slingrande grusvägar och i hjärtat av naturen. Här bor man i en idyll med "bullerbyn-känsla", omringad av gamla stengärden och en vidunderlig utsikt. Det finns två bostadshus på tomten, ett vitputsat och ett med röd träpanel, båda smälter in i omgivningarna på ett otroligt vis och det är nästan så man tror att de alltid stått där. Här kan man välja att bo i precis den utsträckning man vill - permanent eller som fritidsboende, hyr ut en eller flera delar av husen eller varför inte skapa ett mysigt generationsboende där hela familjen bor tillsammans? Dessa vackra, välskötta villor från 1900-talets början har stått sig väl genom åren, med en fortlöpande renovering som gjort den här platsen till en riktig dröm! Invändigt har man skapat en känsla av behaglig rymd genom att öppna upp till nock i delar av ena huset och ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. I varje rum finns det något som imponerar, detaljer som vackra brädgolv, kakelugnen eller kaminerna, de trärena bjälkarna i taket och den inmurade öppna spisen är bara några exempel. Tomten är på nästan 9500 kvm och innefattar en mysig trädgård med uteplatser i flera väderstreck och en otrolig äppelodling. Garaget är rejält till sin storlek och på vinden ges möjlighet att inreda en lägenhet för den som önskar. I Arkelstorp bor man med närhet till både skog, natur och sjöar. Med bara några kilometers avstånd finns fyra sjöar att välja mellan - Oppmannasjön, Ivösjön, Immeln och Lerjevallen. Ja, ni hör själva - här kan man drömma sig bort i en oändlighet och faktiskt låta drömmar bli sanna. Kanske blir det just du som kommer få ditt "älskade ställe på landet". Välkommen på visning!

Araslövsvägen 1, Färlöv, Kristianstads kommun
  • Idag kl 14:00
Araslövsvägen 1, Färlöv, Kristianstads kommun, bild 2
Araslövsvägen 1, Färlöv, Kristianstads kommun, bild 3

Araslövsvägen 1

Villa
Färlöv, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 995 000 kr
240 m²
7 rum
1 798 m² tomt

Låt oss presentera - möjligheternas bostad med totalt över 300 kvm boarea! Här har vi två bostäder på en och samma fastighet där huvudbyggnaden totalrenoverats under 2012 och gästhuset under 2023, med egna ingångar, uteplatser och allt på en och samma stora hörntomt. Antingen bor man själv i ena delen och hyr ut den andra, hyr ut båda eller varför inte skapa ett generationsboende så familjen kan vara nära men ändå ha sitt eget. Bostadshuset är ståtligt från gatan och ståtligt från trädgården. Vi möts av en modern och rymlig familjevilla på hela 240 kvm boarea med fyra sovrum, helkaklat badrum med golvvärme, två toaletter, trevliga sällskapsytor i öppen planlösning och golvvärme mellan vardagsrum, kök och matplats. Under 2014 har man även gjort en tillbyggnad för att förlänga vardagsrummet och bygga till ytterligare en toalett. Med sitt effektiva uppvärmningssystem, jordvärme, håller man driftkostnaderna låga trots den stora boytan. Gästhuset, med sina 77 kvm boarea, bjuder på ett fräscht IKEA-kök, rymliga sällskapsytor, helkaklat badrum, gästtoalett och två sovrum. Denna bostad kan man njuta av i generationer - en älskad villa som sett busiga barnsben bli trygga vuxna och nu ser fram emot nästa familj att älska och vara trygghet åt. Villan är fint belägen på stor och lättskött tomt med många möjligheter - vad sägs om ett spabad eller en pool? Garage samt uppfart med plats för flertalet bilar. Där finns även möjlighet för hunduppfödning eller plats för dina egna hundar. Hundgårdarna har plats för 6 hundar. Bostaden ligger i närheten av skola, förskola, kommunikation och matvarubutiker. I Färlöv bor man utmärkt med närhet till Kristianstad innerstad men också till natur och friluftsliv. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

  • Premium
Lyckevägen 21, Knislinge, Östra Göinge kommun
Lyckevägen 21, Knislinge, Östra Göinge kommun, bild 2
Lyckevägen 21, Knislinge, Östra Göinge kommun, bild 3

Lyckevägen 21

Villa
Knislinge, Östra Göinge kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 895 000 kr
135 + 96 m²
5 rum
843 m² tomt

Vill du bo i en vacker och fint renoverad familjevilla på lugnt och barnvänligt läge i härliga Knislinge? Välkommen till Lyckevägen 21 och denna trevliga 1,5-plansvilla med källare. Entréplan bjuder på en öppen planlösning där vardagsrum, matplats och det fräscha köket är ett. Centralt placerad finns även en täljstenskamin som tillsammans med det energisnåla uppvärmningssystemet bergvärme (2019) håller vintrarna varma och driftskostnaderna låga. Intill gästtoaletten på entréplan når man via de nyrenoverade trapporna både ovanplan och källarplan. En trappa upp finns ett stort badrum med jacuzzi, dusch och golvvärme samt tre sovrum. Det stora sovrummet har en inbyggd garderob med skjutdörrar. En trappa ner hittar vi en gillestuga och sovrum med golvvärme. Där finns även en bastu, helkaklad tvättstuga och badrum - allt för en exklusiv och lyxig vardag. Utvändigt njuter man av en lättskött och insynsskyddad trädgård omringad av en uppväxt häck. Som om inte det vore nog erbjuds en riktigt härlig altan och ett fräscht uterum - båda i sydvästläge, vilket innebär sol från lunch och fram till solnedgången. Här är det gott om plats för mysigt sommarhäng och lugna, sköna lediga dagar! Tomten erbjuder även ett garage och en carport. Bostaden ligger på en lugn gata med förskola och grundskola (F-9) i närheten. Matbutik, handel, busshållsplatser och hjärtat i Knislinge är bara gångavstånd ifrån. För större utbud av affärer och nöjen tar man sig enkelt till Kristianstad antingen med buss eller bil. I närhet finns även promenadstråk och cykelbanor med både natur och bostadsområde att välja mellan som omgivning. Lyckevägen 21 är ett riktigt trevligt och fint hus som står helt inflyttningsklar i längtan och väntan på sin nya familj att ta hand om under en lång tid framöver! Bostaden är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Gamla vägen 132, Fjälkinge, Kristianstads kommun
Gamla vägen 132, Fjälkinge, Kristianstads kommun, bild 2
Gamla vägen 132, Fjälkinge, Kristianstads kommun, bild 3

Gamla vägen 132

Villa
Fjälkinge, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 595 000 kr
108 + 92 m²
5 rum
2 090 m² tomt

Här erbjuds ett ypperligt tillfälle för den händige! Här kan du sätta din egen prägel och renovera efter eget tycke och smak - möjligheternas fastighet! De säljande orden kan bli många men faktum är att det här är ett rejält hus med bra stomme att bygga vidare sin dröm på. Huset på Gamla Vägen 132 ligger på en stor och insynsskyddad tomt och med närhet till Kristianstad där man enkelt med bilen kommer direkt ut på E22:an och allt man behöver finns då en kort bilfärd bort. Bostadens entréplan bjuder på ett ljust kök med matplats i anslutning, vardagsrum, två sovrum, ett badrum samt en gästtoalett. En trappa ner ligger en delvis inredd källaren med ståhöjd som har möjlighet till flertalet sovrum. Där finns även ett allrum, en tvättstuga, bastu, badrum, toalett och gott om förvaring. Bostaden ligger nära skola, förskola, mataffär samt bra bussförbindelser. I byn finns Fjälkestads skola (åk 4-6). Skolskjuts erbjuds för barnen som går i Österslöv (F-3) och för högstadiet i Kristianstad. Varmt välkommen att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Lunnom 1204, Lunnom, Östra Göinge kommun
Lunnom 1204, Lunnom, Östra Göinge kommun, bild 2
Lunnom 1204, Lunnom, Östra Göinge kommun, bild 3

Lunnom 1204

Villa
Lunnom, Östra Göinge kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 195 000 kr
137 + 42 m²
6 rum
7 970 m² tomt

På naturskönt läge strax utanför Broby presenteras denna idylliska hästgård med anor från förra sekelskiftet. Denna plats ligger som i en glänta inbäddad bland skog och grönska. Huset som är tillbyggt i omgångar erbjuder trevliga sällskapsytor, fyra sovrum samt både uterum och uteplats i perfekt solläge. På gården finns förutom boningshuset även verkstadsbyggnad, hobbyverkstad, vedförråd och boxar med plats för tre hästar. På tomten finns även hage med stor lösdrift samt skog och gräsmatta. Sommarhagar kan eventuellt finnas att låna. Läget är fantastiskt med fina ridvägar mot Glimåkra, Säflacka och Emmislöv för långritt i skog och på ängar. Vackra Tydingesjön är endast 5 min bort. För barnfamiljen som uppskattar närhet till skolor nås förskolor, Prästavångsskolan (F-6) och Göingeskolan (7-9) på några minuter i Broby. Ca 500 m till busshållsplats underlättar vardagen. Gården består av de två samtaxerade fastigheterna Lunnom 11:4 och 11:5. Bostaden är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Poppelvägen 25, 29159 Kristianstad, Odal, Kristianstads kommun
Poppelvägen 25, 29159 Kristianstad, Odal, Kristianstads kommun, bild 2
Poppelvägen 25, 29159 Kristianstad, Odal, Kristianstads kommun, bild 3

Poppelvägen 25, 29159 Kristianstad

Lägenhet
Odal, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
850 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
3 948 kr/mån
11 039 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en trea trevligt belägen på härliga Odal! Här erbjuds en genomgående ljus och välskött bostad om 77 kvm med öppen planlösning mellan det stora vardagsrummet, köket med matplatsen. Bostaden erbjuder två sovrum varav ett av sovrummen har egen utgång till balkongen med morgonsol. Här avnjuts första koppen kaffe och dagen startar både lugnt och mjukt! Den rymliga hallen har gott om förvaringsmöjligheter med tillhörande garderober och praktisk klädkammare. Det helkaklade badrummet erbjuder golvvärme och tvättmöjligheter, vilket ger en extra känsla av hemtrevlighet och smidigare vardag. Bostaden har även en egen parkeringsplats som ingår i avgiften. Men det är inte bara själva lägenheten i sig som gör bostadsrätten speciell - i området har du förskola och lågstadieskola ett stenkast ifrån, vilket gör denna lägenhet smidig för familjer med små barn. Detta lugna område har utöver det närhet till allt du behöver. Vårdcentral, idrottsplats, handelsområde, kommunikation och E22 finns inom räckhåll, vilket gör den till perfekta platsen att bo på oavsett ålder eller familjesituation. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Oxhagsvägen 17, Sommarlust, Kristianstads kommun
Oxhagsvägen 17, Sommarlust, Kristianstads kommun, bild 2
Oxhagsvägen 17, Sommarlust, Kristianstads kommun, bild 3

Oxhagsvägen 17

Lägenhet
Sommarlust, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 295 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 4/4
4 086 kr/mån
19 185 kr/m²

Låt oss presentera - Oxhagsvägen 17! En riktigt trevlig 3-rumslägenhet med färgsättning och materialval utgjort av en arkitekt och belägen på attraktiva Sommarlust. Redan i hallen möts du av de lugna tonerna som är genomgående genom hela lägenheten tillsammans med den moderna panelen som ger ett lugn och harmonisk känsla. Här erbjuds tre rum och kök i bra planlösning, generösa ytor och en stor dos hemtrevlighet. Lägenhetens planlösning är genomtänkt och erbjuder ett stort vardagsrum, helkaklat badrum och två sovrum där ett av sovrummen har egen utgång till den härliga balkongen med utsikt över grönytor och lekplats. Området är lugnt och skönt och perfekt placerat med närhet till centrum. Här finns matbutik, bra restaurangutbud och förskolor. Kollektivt åker du med täta avgångar buss till Kristianstad centrum på bara ett par minuter. I föreningens fastighetsförsäkring ingår även bostadsrättstillägg vilket försäkrar den boendes underhållsansvar utöver den vanliga hemförsäkringen. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Almvägen 19D, Egna Hem, Kristianstads kommun
Almvägen 19D, Egna Hem, Kristianstads kommun, bild 2
Almvägen 19D, Egna Hem, Kristianstads kommun, bild 3

Almvägen 19D

Lägenhet
Egna Hem, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 250 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 955 kr/mån
20 000 kr/m²

Innanför den välkomnande varmgula fasaden på Egna hem finns nu en mysig hörnlägenhet på tredje våningen som kan bli din! Här erbjuds en genomgående ljus och välskött bostad om 62,5 kvm med fina sällskapsytor och erbjuder rymligt vardagsrum med matplats, uppfräschat kök, sovrum med inbyggd garderob och helkaklat badrum . Från vardagsrummet nås balkong i rätt väderstreck vilket innebär sol under största delen av dagen. På Almvägen 19D bor du enkelt, bekvämt och länge i en stabil och trygg bostadsrättförening! Givetvis erbjuder föreningen tvättstuga, tillgång till två förråd, kabel TV och fiber. Läget är fantastiskt, beläget i det lugna och fridfulla området Egna Hem. Du har närhet till skog och natur, vilket ger dig möjlighet att njuta vackra promenader och frisk luft. Samtidigt har du bekvämt gångavstånd till Coop och stadskärnan, vilket gör att du har alla nödvändiga bekvämligheter inom räckhåll. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Mistelvägen 8, Ljungdala, Hässleholms kommun
Mistelvägen 8, Ljungdala, Hässleholms kommun, bild 2
Mistelvägen 8, Ljungdala, Hässleholms kommun, bild 3

Mistelvägen 8

Villa
Ljungdala, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 595 000 kr
112 + 14 m²
5 rum
843 m² tomt

På lugn återvändsgata presenteras denna nyrenoverade enplansvilla med stort kök, trevliga sociala ytor och fyra sovrum. Ljusa materialval är genomgående för hela villan vilket skapar en modern helhet. Badrum och gästtoalett är helkaklade med exklusiva materialval. Golvvärme finns i hall, kök och badrum. Täljstenskamin höjer mysfaktorn och skapar tillsammans med fjärrvärme låga driftskostnader. I anslutning till såväl kök som tvättstuga finns uterum i sydostläge med utblick över den insynsskyddade trädgården. Utöver det finns även uteplats med belysning i samma väderstreck. På tomten finns även ett garage med plats för en bil och förvaring. Dessutom finns även ett större förråd i anslutning till garaget med egen dusch och pentry - kanske ett framtida gästhus? Läget är perfekt, med närhet till skolor, matbutiker och centrum får du en smidig och bekväm vardag. Inga fler stressiga resor för att handla eller hämta barnen – allt finns inom räckhåll. Bostaden är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Hyttmästaregatan 2, Falkvik, Sölvesborgs kommun
Hyttmästaregatan 2, Falkvik, Sölvesborgs kommun, bild 2
Hyttmästaregatan 2, Falkvik, Sölvesborgs kommun, bild 3

Hyttmästaregatan 2

Villa
Falkvik, Sölvesborgs kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 995 000 kr
98 + 48 m²
3 rum
995 m² tomt

Söker du en villa med det där lilla extra, en familjevänlig bostad på lugn återvändsgata med närhet till centrala Sölvesborg, hav och natur? Då vill vi nu presentera Hyttmästaregatan 2. Huset har genomgått noggranna renoveringar genom åren och kombinerar modernt med tidlös charm. Köket renoverades år 2017 och har en fräsch känsla med det vita kaklet och med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum där rummen smälter samman på ett fint sätt. Här finns gott om utrymme för stora middagar och avkoppling intill den vackra öppna spisen som sprider en varm och inbjudande atmosfär under årets kallare månader. På ovanvåningen finns det två sovrum och en stor balkong i söderläge. Utanför vardagsrummet hittar du en generös uteplats, perfekt för grillkvällar och soliga eftermiddagar. Den stora tomten erbjuder fina utbyggnadsmöjligheter samtidigt som den har rikligt med utrymme där barnen kan leka och spela fotboll. Tomten erbjuder även ett dubbelgarage, en carport och ett gästhus med möjligheter. Inom gångavstånd finner du både centrum såsom hav och natur. Närhet till förskola, skolor, idrottsanläggningar, shopping och och kollektivtrafik ger ett både enkelt och bekvämt vardagsliv. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Stallgatan 1, Östra Broby, Östra Göinge kommun

Stallgatan 1

Villa
Östra Broby, Östra Göinge kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 495 000 kr
155 + 50 m²
6 rum
1 020 m² tomt

Vill du bo i en vacker och fint renoverad familjevilla på lugnt och barnvänligt läge i Broby? Välkommen till Stallgatan 1, perfekt placerat på generös hörntomt. Denna välskötta bostad har fått gott om kärlek genom åren och erbjuder stora sociala ytor med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Den öppna planlösningen kom från tillbyggnaden år 2015 där kök och vardagsrum renoverades och byggdes ut på entréplan samtidigt som två sovrum byggdes ut på ovanplan. Köket är från Ikea, stilrent vitt och är fullutrustat. På entréplan finns även två sovrum samt ett stort och helkaklat badrum (2017) med golvvärme och två ingångar. Ovanplan bjuder på ytterligare tre sovrum, en gästtoalett, ett badrum och gott om förvaringsutrymmen - perfekt för den stora familjen. Utvändigt njuter man av en lättskött trädgård med thujor, olika sorters blomväxter, bär samt fruktträd av plommon och äpple. Som om inte det vore nog erbjuds en riktigt härlig terrass i söderläge, med gott om plats för mysigt sommarhäng och lugna, sköna lediga dagar! Stallgatan 1 är ett fantastiskt fint hus som står helt inflyttningsklar i längtan och väntan på sin nya familj att ta hand om under lång tid framöver! Här bor man centralt men i lugnt område med väldigt lite trafik, man bor ett stenkast ifrån all den service man kan tänkas önska - till exempel buss och tåg, matbutik, skola och förskola samt ett oändligt utbud av natur och sjöliv! Varmt välkommen att göra din intresseanmälan via hemsidan! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Plus
Åstavägen 46, Hedentorp, Kristianstads kommun
Åstavägen 46, Hedentorp, Kristianstads kommun, bild 2
Åstavägen 46, Hedentorp, Kristianstads kommun, bild 3

Åstavägen 46

Villa
Hedentorp, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
3 395 000 kr
136 + 28 m²
6 rum
743 m² tomt

På barnvänliga och attraktiva Hedentorp erbjuds nu en riktigt trevlig enplansvilla som genomgått en omfattande renovering där man med eftertanke och stil skapat en riktigt modern och fräsch bostad. Läs mer om utförda renoveringar i annonsen. Planlösningen är optimal med sociala ytor såsom matplats och vardagsrum i öppen planlösning och de tre sovrummen samlade i den privatare delen av huset. Det finns gott om plats för umgänge med både familj och vänner. Bostaden erbjuder även ett helkaklat badrum, gästtoalett och tvättstuga - allt för att underlätta vardagen. Från det moderna köket når man även den ca 80 kvm nybyggda altanen där man kan njuta av solen från lunchtid till solnedgång. Som om inte det vore nog finns här även ett rejält isolerat uterum med golvvärme och skjutbara fönsterpartier som inte bara förlänger sommaren och skyddar för regniga dagar utan också ger ytterligare yta för umgänge året om. Vad sägs om kräftskivor med kompisgänget? Sena sommarkvällar på tu man hand? Eller mysiga spelkvällar med familjen - valet är ditt men faktumet kvarstår, på Åstavägen 46 kan det bli din vardag! I Hedentorp bor man tryggt och bekvämt med endast ett stenkast bort från både skola och förskola. Med busshållplats i närheten tar du dig snabbt in till Kristianstad och med ca 10 min promenad når du både mataffär, pizzerior, vårdcentral och affärer. Här finns alla tänkbara bekvämligheter. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Bergsvägen 58, Valje, Bromölla kommun
Bergsvägen 58, Valje, Bromölla kommun, bild 2
Bergsvägen 58, Valje, Bromölla kommun, bild 3

Bergsvägen 58

Villa
Valje, Bromölla kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 995 000 kr
185 + 410 m²
8 rum
1 555 m² tomt

Välkomna till Bergsvägen 58 - en välskött fastighet som används i uthyrningssyfte. Här finns ett bostadshus, en lägenhet och tre lokaler med hyreskontrakt på totalt 355.200 kr/år (kallhyra). Utöver den uthyrda delen finns även en lokal med flertalet förråd och förvaringsmöjligheter. Hela fastigheten har under 2022 fått nya ledningar till vatten, avlopp och el. Ny tillbyggnad, nya 3-glasfönster, renoverade toaletter och badrum. Läs mer om utförda renoveringar i annonsen. Fastigheten är enkel att sköta då det inte finns källarplan eller utrymmen som behöver extra underhåll. Till fastigheten finns asfalterad parkeringsyta med 6 st markerade parkeringsplatser. Fastigheten är belägen på ett centralt läge med närhet till till Sölvesborg shoppingområde. Där är även närhet till badplatsen, Valje Viken - ca 500 m. Kommunikation såsom busstation (200m) och tågstation befinner sig med gångavstånd där man enkelt tar sig vidare till Bromölla eller Kristianstad. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

  • Premium

Visar alla 22