Mäklare Clara Svahn

Clara Svahn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ljungs- Sjöbacka såg, Ljung, Linköpings kommun
  • Sön 15 sep kl 16:00
Ljungs- Sjöbacka såg, Ljung, Linköpings kommun, bild 2
Ljungs- Sjöbacka såg, Ljung, Linköpings kommun, bild 3

Ljungs- Sjöbacka såg

Fritidshus
Ljung, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
450 000 kr
30 m²
2 rum

Här har du ett utmärkt tillfälle att förvärva ett fritidshus som erbjuder lugn och ro bortom stadens stress, men ändå med kort restid-endast 25 minuter till Linköping city! Denna charmiga sommarstuga, belägen på arrenderad mark, är perfekt för dig som söker ett fridfullt och naturskönt läge, nära till både skog och vatten, men samtidigt närhet till stan. Den grönskande trädgårdstomten, som sträcker sig över 1000 kvadratmeter bjuder på en fantastisk sjöutsikt. Fritidshuset är på cirka 30 kvadratmeter och rymmer två rum och kök. Möjlighet till båtplats finns. För varma sommarkvällar finns en rymlig trätrall med gott om plats för utemöbler. Dessutom finns två yttre förråd, varav det ena kan användas som gästrum. Separat toalett finns i samma byggnad. Sommarvatten finns tillgängligt utanför fastigheten, anslutet till brunnen vid det stora huset, och byggnaden värms upp med direktverkande el. Med närhet till både Norrbysjön och Göta Kanal är detta en sommaridyll du inte vill missa. Här finns allt du kan önska för lata dagar på landet! Varmt välkommen att upptäcka detta sommarboende på visning!

  • Premium
Kunskapslänken 122, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Idag kl 13:15

Kunskapslänken 122

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 495 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2
2 317 kr/mån
46 719 kr/m²

Upptäck ditt framtida drömboende i denna färdigställda RAW-lägenhet - en unik möjlighet att flytta in i ett hem där varje detalj är genomtänkt. På den eftertraktade adressen Kunskapslänken 122 har du nu chansen att förvärva en bostad som sticker ut från mängden. Denna lägenhet, belägen på andra våningen, erbjuds 32 kvm med en balkong som vetter mot ett soligt söderläge. Här har du ett personligt hem med en modern och rå design. Lägenheten är en del av Raw Propertys innovativa koncept, med behandlade betongväggar, genomgående parkettgolv, ett komplett kök med alla nödvändiga vitvaror, och ett fullutrustat badrum. De robusta köksstommarna och stilrena materialvalen ger bostaden en exklusiv känsla. BRF RAW Vallastaden är en förening med engagerad styrelse och goda gemensamma utrymmen för sin medlemmar att nyttja. Läget är perfekt med närhet till både Linköpings universitet och Science Park. Här finns allt du behöver inom räckhåll - från shopping på City Gross och snabbärenden på Automatbutiken, till träning på gym och avkoppling på närliggande restauranger som Bestia, Vallastadens Pizzeria, Spicy Wok´n´roll och Meetly. Området bjuder även på vackra grönområden som Bäckaparken och Vallaparken, idealiska för promenader eller joggingturer. Idrottsplatsen precis intill är ytterligare en bonus för den sportintresserade. Ta chansen att flytta in direkt - välkommen på visning och upplev denna unika, färdigställda RAW-lägenhet!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Götgatan 30B, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
  • Idag kl 14:00
Götgatan 30B, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Götgatan 30B, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Götgatan 30B

Lägenhet
Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 725 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
3 283 kr/mån
33 173 kr/m²

I hjärtat av populära Vasastaden finner du denna fantastiska tvåa, en optimalt planerad och ljus lägenhet i fint skick med generös takhöjd och smarta förvaringslösningar. Här bor du med ett lugnt, skönt och insynsskyddat läge där du finner stadens puls runt knuten. Hela lägenheten har en fantastisk takhöjd, är genomgående ljus och erbjuder en planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter till fullo! Detta är den optimala lägenheten för dig som söker ett bra första boende eller som ska börja studera. Bostaden har genomgående vackra golv och ljusa väggar. Här finner man även ett socialt och härligt vardagsrum med plats för soffgrupp som matbord och annat möblemang. Från vardagsrummet har du en härlig utsikt mot innergården. Bostadens fina kök är smakfullt inrett och erbjuder vita skåpsluckor med mycket förvarning samt utrustning som diskmaskin, kyl/frys, fläkt, spishäll och inbyggd micro. Du har även gott om plats för ditt matbord samt stolar. Lägenheten har ett mysigt och stort sovrum med garderob och gott om plats för dubbelsäng. Det helkaklade badrummet är smakfullt och fräscht i genomgående neutrala färgskalor. Till lägenheten disponeras ett mat- samt vindsförråd. Genom föreningen Riksbyggen Linköpingshus nr 5 har du möjlighet att utnyttja tvättstuga, gym, bastu, grillplats och en vacker innergård. I månadsavgiften om 3 283 kronor ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt två förråd. En välskött och stabil förening med god ekonomi, låg belåningsgrad och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. På Götgatan bor du i ett lugnt och trivsamt läge med citypulsen runt hörnet. För den som önskar finns det i närområdet butiker, restauranger, caféer, matbutiker, skolor samt vackra promenadstråk. I direkt närhet till bostaden finns goda kommunikationer till city som Universitetet. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt! Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen på visning!

  • Premium

Visar alla 3