Mäklare Ali Majeed

Ali Majeed

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Flaggskeppsgatan 2, Västra Hamnen, Malmö kommun

Flaggskeppsgatan 2

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 495 000 kr
71 m²
3 rum
vån 4/6
5 470 kr/mån
49 225 kr/m²

Ett drömboende nära havet! På Flaggskeppsgatan 2 ligger denna trerummare med balkong med härlig utsikt över Varvsparken. Här ges en alltigenom lyxig känsla med ett ljust kök, ett genomgående ljust golv samt bekvämligheten av ett rymligt badrum med tvättavdelning. Därtill ges gott om förvaringsmöjligheter. I området infinner sig en fridfull stämning som inbjuder till avkoppling, en semesterliknande känsla som håller i sig året runt. Trafiken är dessutom minimal vilket bidrar till områdets lugna karaktär. Här finns trevliga restauranger och promenadstråk längs Sundspromenaden samtidigt som City finns inom nära räckhåll. Kort och gott allt som gör livet lite härligare! Varmt välkomna!

  • Hiss
Sjöblads väg 1, null, Malmö kommun
Sjöblads väg 1, null, Malmö kommun, bild 2
Sjöblads väg 1, null, Malmö kommun, bild 3

Sjöblads väg 1

Lägenhet
Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
875 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 7/9
4 704 kr/mån
14 706 kr/m²

Välkomna till Sjöblads väg 1, en bostad som erbjuder generöst med utrymme, praktisk förvaring och möjligheten att skapa din alldeles egna atmosfär. Med sin stora inglasade balkong och förtrollande utsikt över omgivande grönska och parker, är detta den ultimata hemmet för den som söker en fridfull oas mitt i storstaden.

  • Premium
  • Hiss
Tågarpsvägen 305, null, Landskrona kommun
Tågarpsvägen 305, null, Landskrona kommun, bild 2
Tågarpsvägen 305, null, Landskrona kommun, bild 3

Tågarpsvägen 305

Tomt
Landskrona kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
695 000 kr
750 m² tomt

Drömmer du om att äga ditt eget drömhus? Nu har du chansen att förverkliga dina drömmar på denna fantastiska tomt som ligger på ett fritt läge i Asmundtorp kommun med närhet till både Asmundtorp samt till Tågarp. Tomten är belägen i en lugn och idyllisk omgivning, med enastående fördelar som kommer att göra ditt nya hem till något alldeles extra. Fastigheten ligger på ett fritt läge i Asmundtorp kommun med närhet till både Asmundtorp samt till Tågarp. Tomten om 750 kvm har ett beviljat bygglov för nybyggnad av ett enbostadshus med ett friliggande förråd och ett bullerplank, samt anmälan för installation av kamin. Tomten har en enastående utsikt över omgivande grönska och kan erbjuda dig en fridfull och avkopplande miljö att komma hem till varje dag. Med utmärkt kollektivtrafik och vägförbindelser kan du enkelt ta dig till och från arbete, skolor och shoppingområden. Kontakta mig för mer information eller för att boka en visning. Välkommen!

  • Premium
Lilla Varvsgatan 21C, Västra Hamnen, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 21C

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 850 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/5
2 675 kr/mån
47 436 kr/m²

Välkommen in på andra våningen och upplev en ljus och välkomnande bostad med fräscha ytskikt och smart utnyttjade 39 kvadratmeter. Det fullstora köket och det stilrena badrummet med praktiska tvättmöjligheter erbjuder både elegans och funktionalitet. En smart placerad garderobsvägg i hallen skapar gott om förvaringsutrymme för kläder och vardagsföremål. Bostadens charmiga balkong, i det perfekta söderläget, vetter mot en lugn innergård och blir din egen lilla oas i staden. I Västra Hamnen, bara ett stenkast från din dörr, finner du en värld av upplevelser. Njut av härliga strandpromenader längs havet, ett rikt utbud av restauranger, bekvämligheter som Ica Maxi vid Masttorget och systembolag. Sommaren i området är livlig och inbjudande med badmiljöer vid Bo01-bryggan och Scaniabadet, perfekt för soliga dagar och avkoppling. Varmt välkomna på visning!

  • Hiss

Visar alla 4