Mäklare Sonali Chouhan

Sonali Chouhan

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mäster Henriksgatan 11A, S:t Knut, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00
Mäster Henriksgatan 11A, S:t Knut, Malmö kommun, bild 2
Mäster Henriksgatan 11A, S:t Knut, Malmö kommun, bild 3

Mäster Henriksgatan 11A

Lägenhet
S:t Knut, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
3 291 kr/mån
55 486 kr/m²

Årstiden när vårt S:t Knut är som allra vackrast är här. Solen strålar fint mot alla färgglada byggnader, träden blomstrar och sorlet från alla caféer kring torget gör en varm i själen. Och på det kan vi med glädje presentera denna karismatiska etagévåning mitt i hjärtat av S:t Knuts pittoreska kulturkvarter. Välkomna in till ett naturligt tänk där moderna bekvämligheter möter tidstypiska attribut från 30-talet. På 72 genomgående kvadrat fördelat på två våningar har ni detaljer som vackra brädgolv, dörrventiler, takrosetter, gjutjärnselement och spegeldörrar som är värda att utmärka. De sociala sällskapsytorna infinner sig på entréplan där kök och vardagsrum är i en öppen planlösning. Intill köket har ni ett optimalt sovrum, eller kontor som nuvarande ägare har. Stora fönsterpartier släpper in härligt ljus både från vardagsrum och kontoret. Via den målade trätrappan tar ni er upp till andra våningen där ni möts av tilltagen takhöjd ända upp till knock och ljus från takfönster. Braskamin finns på plats för de mysiga fredagskvällarna och här uppe kan ni enkelt inreda både till sovrum som allrum. I bekvämlighetens namn har ni gästtoalett med tvättmaskin på entréplan och ett nybyggt badrum på övre plan. Föreningen har en fenomenal innergård som går runt hela byggnaden. Här har ni ljuvliga planteringar som fjärilsbuskar, flertalet daggkåpa, lagerhägg, lavender och romantiska syrener. Till varje trapphus tillhör en berså i avenbok där ni kan avnjut morgonkaffet såsom ha mysiga kvällsmiddagar under det varmare halvåret. Området S:t Knut präglas av pastellfärgade byggnader, mysiga fik runt varje hörn och kulturell atmosfär. Ni har närhet till all tänkbar service som önskas såsom närhet till Malmös citypuls. Det omtalade S:t Knuts torg har ni endast ett stenkast från er bostad där restauranger och fik förlänger sina serveringar under sommarhalvåret såsom livliga Folkets Park. Välkommen hem!

  • Premium
Limhamns stationsväg 34, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Limhamns stationsväg 34

Radhus
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
5 495 000 kr
140 m²
6 rum
8 896 kr/mån
39 250 kr/m²

Superläckert townhouse i urban livfull havsnära miljö. Spännande tre plan där varje våning är unik och en takterrassen som bjuder på sköna solbad och middagar under stjärnklar himmel. Sociala sällskapsytor med ett underbart stilrent HTH-kök som smälter samman med allrum i en öppen planlösning. En egen sovrumsavdelning på plan två som efterföljer med ytterligare ett allrum och den graciösa takterassen. Solida parkettgolv och sobra väggkulörer smälter väl ihop med resten av bostadens unika karaktär. Utöver detta har ni två stilfulla badrum, tvättmöjligheter i bostaden, fyra rejäla sovrum där man därtill även kan bygga till fler och goda förvaringsmöjligheter. Unikt, futuristiskt och elegant men samtidigt praktiskt tilltalande för såväl den urbana familjen som för paret som värdesätter den marina kringmiljön. Limhamns Sjöstad är en av Malmös mest spännande stadsdelar just nu, med ett ständigt växande och utvecklande utbud av allmänservice och infrastruktur. Endast ett stenkast bort har ni Coop med även det nyöppnade Ica Supermarket, mysiga St. Jakobs Stenugnsbageri och flera restauranger och fik på promenadavstånd. Både förskola och skola finns på området, även goda kommunikationer in till Malmös citypuls och Hyllie station och Malmös alla stora grönområden. Välkommen hem!

Formgatan 18B, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:15
Formgatan 18B, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Formgatan 18B, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Formgatan 18B

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
5 375 000 kr
124 m²
5 rum
vån 1
7 479 kr/mån
43 347 kr/m²

Splitterny etagevåning på första och andra plan med egen täppa i solfyllt söderläge i pittoreska Limhamn. Uteplatsen är generöst tilltagen och minimalistiskt stensatt. Om två år prunkar både avenboken grön och fin och de egna pallkragarna eller krukorna med örter, blommor och växter. Närheten till fiskehamnen och lagunens marina samt badbryggan bara 100 meter från bostaden bidrar till exceptionellt bekvämt och kvalitativt familjeboende. Orört kök i vita linjen av märket Vedum och till detta helt orörda helkaklade fina badrum. Även exteriört påminns vi av vardagslyx och trendig design. Fasaden är av handslaget stående mörkt tegel och uteplatsen har vi redan berömt. Vi ses på visningen! Varmt välkommen på en exklusiv visning!

  • Premium
  • Uteplats
Södra Parkgatan 22, Möllevången, Malmö kommun
Södra Parkgatan 22, Möllevången, Malmö kommun, bild 2
Södra Parkgatan 22, Möllevången, Malmö kommun, bild 3

Södra Parkgatan 22

Lägenhet
Möllevången, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 200 000 kr
107 m²
4 rum
vån 5/5
6 828 kr/mån
29 907 kr/m²

Varmt välkomna till denna paradvåning i 30-talshus på bästa läge på Möllevången! Vi tar oss upp till femte våningen med hiss där ni möts av en genomgående och välplanerad bostad med fantastiska sällskapsytor. Praktiskt och stort kök där hela familjen kan samlas, gediget vardagsrum med härligt ljusinsläpp genom fönsterpartier, tre väl tilltagna sovrum, ett helkaklat stort badrum samt gästtoalett och gott om förvaringsmöjligheter präglar denna bostad. Detta gemytliga och samtidigt pulserande läge på Möllevången är ett populärt bostadsområde med något för alla. Här, mitt i hjärtat av Malmö erbjuds ni direkt närhet till parker och lekparker, caféer, barer och trendiga restauranger samt den härliga torghandeln på Möllevångstorget. Läget innebär utöver detta utomordentliga kommunikationer med sin närhet till Triangelns tågstation och knutpunkten Södervärn. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Packhusgatan 21B, Limhamns Sjösatd, Malmö kommun

Packhusgatan 21B

Lägenhet
Limhamns Sjösatd, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 945 000 kr
44 m²
2 rum
vån 4/6
3 645 kr/mån
44 205 kr/m²

Endast ett stenkast från hav, närbutiker och kommers kan vi nu presentera en tvårummare där varje kvadratmeter är planerad med fingertoppskänsla. På fjärde våningen kliver ni in i ett hem som både erbjuder er modern skandinavisk stil och bekvämligheter som tvättmöjligheter i bostaden, hiss från markplan och goda förvaringsmöjligheter. Utöver detta har ni en spatiös balkong som vetter ut mot föreningens lummiga innergård. Stora fönsterpartier släpper in härligt ljus tillsammans med en generös takhöjd. Belägen nära havet, på ca 150 meter, kan du enkelt gå en morgonpromenad längs kajkanten och njuta av havets brus och vackra solnedgångar. Limhamns sjöstad är känt för sin charmiga atmosfär och närheten till allt du behöver. Du har morgondoppet runt knuten och lika nära till kvällspromenaden längs Ribersborgs gröna fält och vita stränder som till restauranger och shopping i Gamla Limhamns trivsamma centrum. Öresunds vatten och Ribersborgs böljande fält är bara några andetag bort, det gamla fiskelägets pittoreska bebyggelse är lika nära. Här bor du bland trivsamma kvarter med modernt smakfull arkitektur och kontinental atmosfär. I området finns bra utbyggd service med förskolor och grundskola för barnen, livsmedelsbutik, gym, apotek, vårdcentral och ett flertal restauranger på nära håll. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5