Mäklare Anna Zacconi

Anna Zacconi

Om mig

Ambitiös, tillgänglig & ärlig! En av mina främsta styrkor är min kreativitetoch envishet när det gäller att uppnå goda resultat i alla mina affärer. Jag ger aldrig upp och strävar alltid efter att hitta de bästa möjligheterna för köpare mina kunder. Jag blir ofta rekommenderad och har stor erfarenhet i de områden jag säljer. Inget är för stort eller för litet jag säljer lika gärna en liten lägenhet som en stor jordbruksfastighet. Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Essviksvägen 4B, Essvik, Sundsvalls kommun
  • Sön 7 jul kl 10:30

Essviksvägen 4B

Villa
Essvik, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
2 495 000 kr
171 + 24 m²
337 m² tomt

Med en fantastisk utsikt hittar vi detta radhus om 171 kvadratmeter. Bostaden är fördelad på fyra sovrum och kök med stora generösa sällskapsytor en härlig altan mot baksidan och tre stora balkonger med en vidsträckt utsikt över vatten och grönområde. Två rymliga garage med möjlighet till förvaring . Till bostaden hör en egen flotte med motor som du kan ta dej ut med en härlig sommarkväll. Radhuset ligger mycket trevligt med gångavstånd till Kvissleby centrum, skola, matbutik och simhall. Golfbanan i Skottsund når man inom fem minuter med bil. Välkommen att lämna ert intresse redan idag!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Bergafjärden 362, null, Sundsvalls kommun

Bergafjärden 362

Villa
Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
1 495 000 kr
40 m²
2 rum
1 440 m² tomt

Här finns det perfekta läget för att skapa din egen fritidshusdröm, ett hus med många möjligheter eller en fantastisk tomt att skapa något nytt på! Hus från 60-talet med flertalet uthus för många övernattande gäster. Idag är det påbörjat med det kommunala indragningen av vatten och avlopp i området. Säljaren har betalat engångskostnad för anläggningsavgiften för anslutning av det kommunala vatten-avloppsnätet fram till tomtgränsen. Till bad och båtplats på boj är det bara en kort promenad! På några minuter är man nere på badstranden och Bergafjärdens camiping med minilivs, minigolf och restaurang. På ca 6 minuter med bil till mataffären i Bommen och på 10 min är ni i Kvissleby centrum med stor mataffär, systembolag och mycket mer. Välkommen att boka er på en privat visning! Kontakta mäklaren för mer info [email protected] mobil: 070-6040082

  • Plus
Ede 135, null, Ånge kommun
  • Budgivning pågår

Ede 135

Villa
Ånge kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
395 000 kr
88 + 1 m²
4 rum
1,1 ha tomt

Med charm och underbar känsla finns detta torp på en 11.000kvm stor tomt med härlig utsikt över grönska och mjuka gräsytor som sluttar svagt. Här finns en vedeldad bastu stuga och mindre förråd med ved förvaring. Vi befinner oss i Ede, Erikslund strax utanför Ånge. Här bor man mycket privat, granne med den härliga naturen och med grannar på avstånd. Här finns även en fin uppväxt trädgård med äppelträd, syrener och många bärbuskar. Hit kommer man med bil och resan från Sundsvall tar knappt 1,2 timmar, Östersund ca 1,5 timmar och från Ånge tar det ca 20 minuter. Vill man åka kommunalt finns tågförbindelser direkt till Erikslund och därifrån en cykeltur på 20 minuter. Bad finns vid Ljungans strand. Vill man handla finns välsorterade affärer och bensinmack i Ånge cirka 20 minuter bort med bil. Några ord från säljaren: Här bor man i ett ostört läge med en stor fantastisk tomt där utrymme funnits för diverse sommaraktiviteter såsom krocket och badminton. Bastu med härlig veranda och kvällssol, här har vi ofta ätit våra middagar och blivit sittande och njutit av solnedgången. Närhet till härliga skogspromenader och Ljungan där vi både fiskat och njutit av bad under somrarna.

  • Plus
Borgsjöbyn 418, null, Ånge kommun

Borgsjöbyn 418

Villa
Ånge kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
495 000 kr
72 + 72 m²
1 050 m² tomt

Här bor man på en lugn återvändsgata i högt läge i Borgsjöbyn. Här har man grannar men även skogen tätt inpå och härliga gångstråk för promenader. Villan är redo att tas över redan i sommar.

  • Plus
Klingsta 412, Klingsta, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 4 jul kl 18:00

Klingsta 412

Villa
Klingsta, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
3 495 000 kr
156 m²
6 rum
1 546 m² tomt

Välkommen in i det hemtrevliga hallen med plats för förvaring i garderober direkt vid ytterdörren. Här på nedre planet finns det ljusa köket med egen utgång mot utsidan, tre fina sovrum, badrum, tvättstuga och ett stort allrum med utgång till det härliga uterummet. På övre planen finns idag en wc, ett sovrum och ett mycket stort allrum där det finns möjlighet till tre till sovrum, mycket lek eller en stor sälskapsyta. Vintertid finns skidspår och skoterled nära och sommartid har man bad i klingstatjärn eller populära Pallvikens badstrand ca 10 minuter bort med bil. I Allsta och Klingsta finns Allsta skola en härlig byskola.

  • Plus
Fränstavägen 305, Fränsta, Ånge kommun

Fränstavägen 305

Villa
Fränsta, Ånge kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
850 000 kr
118 + 78 m²
4 rum
1 225 m² tomt

Välkommen till Fränstavägen där detta charmiga tegelhus ligger. Ett ljust, luftigt och bekvämt hus beläget på Fränstavägen 305. Med ljusa färger skapar detta hem en harmonisk och fräsch atmosfär. Det stora köket och vardagsrummet med öppenspis ger god möjlighet till socialt umgänge och plats för många. 3 bra sovrum och två toaletter. Förvaringsmöjligheterna är generösa med en källare som erbjuder bra utrymmen att organisera och förvara dina ägodelar. Den härliga balkongen med fantastisk utsikt bjuder till härlig avkoppling. tomten är lättskött och ger plats för mycket lek eller odling. Dessutom finns en rymlig bod till trädgårdens alla saker. Fastigheten har bergvärme och nyare treglasfönster. På bara några minuters promenad hittar ni mataffär, förskola och skola. Här finns möjlighet att flytta in redan i sommar! Välkommen att boka er på visning !

  • Balkong
  • Uteplats
Sidsjö 162 + 166, null, Bräcke kommun

Sidsjö 162 + 166

Fritidshus
Bräcke kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
495 000 kr
75 m²
4 rum
2 404 m² tomt

Här finns plats för den stora familjen eller många gäster i de två stugorna med kök eller i sovstugan. Bara några hundra meter bort finns mindre badplats och 2,5 km bort finns en större badplats med strand. På nån minut når man byns egna affär som har ett brett sortiment året om. På den lättskötta tomten finns gräsmatta med plats för mycket lek och spel. Här kan man även plocka lingon inpå knuten. Stugorna säljs med delar av inventarier och är redo att tas över redan till sommarsemestern! Stuga ett har en härlig inglasning, kök, allrum med öppenspis , sovdel och toarum. Stuga två har kök, allrum med öppenspis och sovrum, Stuga tre har veranda, duschrum, sovdel med kamin, bastu och separett. Välkommen att kontakta mäklaren [email protected] 070-6040082

  • Uteplats

Visar alla 7