Mäklare Daniel Månér

Daniel Månér

Om mig

Att vara din fastighetsmäklare är för mig mer än ett jobb! Det är en passion att göra mer än vad som förväntas. För mig är service och kundnöjdhet dem viktigaste parametrarna för att nå det bästa resultatet av det givna målet. Tillsammans med mig kommer jag att arbeta dedikerat och hårt med allt från tydliga uppföljningar, kvalitativ marknadsföring och ett hårt arbete för det bästa priset. Jag ser fram emot att vara en del utav din resa för din framtida bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Holmvägen 1, Centralt/Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
  • Ons 2 okt
Holmvägen 1, Centralt/Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun, bild 2
Holmvägen 1, Centralt/Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun, bild 3

Holmvägen 1

Lägenhet
Centralt/Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 700 000 kr
98 m²
4 rum
vån 6/8
7 523 kr/mån
17 347 kr/m²

Nu är väntan över! Idag kan vi presentera möjligheten att göra ett perfekt bostadsköp i stabila och omtyckta Brf Hjorten! Bostaden är i ett väl genomgående bra skick och erbjuder ytan för hela familjen om sina 98 kvm boyta. Planlösningen är optimal och tillger flera stora rum och ett öppet vardagsrum med en härlig kvartsparkett på golv. Köket är avlångt och har gedigna stommar som enkelt skulle få ett nytt liv av den händiga för att kunna bli ett modernt kök. Bostaden är väl placerad högt upp i huset och erbjuder en härlig inglasad balkong i ett östligt väderstreck med en trevlig utsikt. Holmvägen 1 är utmärkt placerad med närhet till skolor, naturområden samt centrala Väsby. Det sistnämnda erbjuder både Väsby centrum med all tänkbar handel som kan efterfrågas samt Upplands Väsby Station som tar dig med enkla medel till Stockholm C, Uppsala C samt Arlanda. Välkommen till en perfekt bostad! Observera att vissa bilder är ett fotomontage.

  • Premium
  • Hiss
Herrgårdsvägen 35, Centralt - Vilunda, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 12:00
Herrgårdsvägen 35, Centralt - Vilunda, Upplands Väsby kommun, bild 2
Herrgårdsvägen 35, Centralt - Vilunda, Upplands Väsby kommun, bild 3

Herrgårdsvägen 35

Lägenhet
Centralt - Vilunda, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
2 395 000 kr
87,5 m²
4 rum
vån 1/3
6 643 kr/mån
27 371 kr/m²

Välkommen till Herrgårdsvägen 35, centralt belägen i Upplands Väsby. Bostaden är en välplanerad 4:a på 87,5 m² med tre sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. Lägenheten har ett stort vardagsrum, perfekt för umgänge och avkoppling. Från vardagsrummet når du en rymlig balkong som vetter mot föreningens trevliga innergård. Köket är renoverat 2008 och erbjuder generösa arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Badrummet och toaletten i lägenheten är nyrenoverade i samband med ett stambyte som föreningen har utfört, vilket ger en modern och lyxig känsla. Brf Herrgården är en förening som ligger centralt mellan stadsmiljö och skogsmiljö. Föreningen erbjuder en rad faciliteter till sina medlemmar så som föreningslokal, biltvätt, bastu och gym samt en övernattningslägenhet. Från föreningen når man snabbt Väsby Centrum och Upplands Väsby station. Varmt välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
Holmvägen 15, Centralt/Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 14:10
Holmvägen 15, Centralt/Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun, bild 2
Holmvägen 15, Centralt/Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun, bild 3

Holmvägen 15

Lägenhet
Centralt/Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 895 000 kr
70 m²
2 rum
5 445 kr/mån
27 071 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma lägenhet på 70 kvadratmeter, perfekt för dig som söker ett bekvämt och modernt boende med extra utrymme och möjlighet att skapa ett hem efter dina egna behov. Denna välplanerade tvåa, med potential att omvandlas till en trea, erbjuder en ljus och luftig atmosfär tack vare en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är praktiskt utformat med goda arbetsytor och en trevlig matplats. Lägenheten ligger på bottenvåningen och erbjuder en rymlig uteplats i ett västläge, perfekt för eftermiddags- och kvällssolen. Här kan du njuta av avkopplande stunder utomhus, odla egna växter eller bjuda in till trevliga grillkvällar med vänner och familj. Brf Apoteksskogen 1 är en stabil och välskött förening med låg skuldsättning och en stark ekonomi, vilket skapar en trygg boendemiljö för dig som köpare. Här bor du i ett lugnt och grönt område. Med en kort promenad når man Väsby Centrum som erbjuder dagligvaruhandel, klädbutiker, inredningsbutik, restauranger, husläkare, tandläkare och mycket mer. Upplands Väsby ligger även strategiskt placerad i Stockholm med både påfart till E4 som tar en med bil till Stockholm C, Uppsala C eller Arlanda. Upplands Väsby station ligger ca 15 min med gångavstånd ifrån föreningen som erbjuder kollektiva resvägar till grannkommuner samt Stockholm C på ca 25 min, Uppsala C på ca 25 min och Arlanda flygplats på ca 10 min. Kontakta Daniel Månér på 070-160 00 88 för visning. Varmt välkommen till ditt nya hem.

  • Premium
  • Hiss
Centralvägen 14E, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Centralvägen 14E, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Centralvägen 14E, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Centralvägen 14E

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 450 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3/3
1 825 kr/mån
51 786 kr/m²

Välkommen till en utav Väsbys mest eftertraktade förening som erbjuder en 1.a på 28 m² i centrala Väsby, belägen i den omtyckta Brf Vilunda-Borgen. Denna lägenheten hittar du på den högsta våningen i byggnaden. Perfekt lägenhet för dig som vill ha ett stort badrum med plats för tvättmaskin och ett rymligt allrum med mycket ljusinsläpp. En kort promenad till pendeltåget som tar dig till Stockholm eller Uppsala på ca 30 min. Brf Vilunda-Borgen är en stabil förening med god ekonomi och normal skuldsättning. På den trevliga innegården finns lekplats, grillplats, pergola och öppna ytor för aktiviteter, en perfekt plats för både barn och vuxna. Läget är optimalt med närhet till både Väsby centrum och Väsby station. Här har du nära till shopping, restauranger och grönområden. Utöver allt detta är Upplands Väsby strategiskt placerad ifrån ett pendlingsperspektiv här erbjuds både buss och tågförbindelser till Stockholm C på ca 30 min, Uppsala C 25 min samt Arlanda flygplats på ca 10 min.

  • Premium
Kvarnvägen 20, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Kvarnvägen 20

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
2 595 000 kr
86 m²
4 rum
6 151 kr/mån
30 174 kr/m²

Varmt välkommen hem till Kvarnvägen 20 - en ljus och rymlig bostad på 86 kvm med 4 rum och kök som erbjuder allt för ett bekvämt och modernt boende. Här möts du av ett trevligt kök med moderna vitvaror, tre välplanerade sovrum samt två moderna badrum utrustade med badkar och takduschset. Bostadens pärla är den magiska inglasade terrassen, perfekt för att njuta av soliga dagar året om. Lägenheten har även en rymlig klädkammare för optimal förvaring och är platsen för familjen att växa i. Föreningen är en etablerad och givande föreningen som erbjuder ett utbud utöver det vanliga, här finns två stora takterrasser med utemöbler och grillmöjligheter, en festlokal, hobbyrum, bastu och odlingslotter för odlingsentusiasten. Läget är perfekt, endast fem minuters promenad till Upplands Väsby Station och med närhet till restauranger, nöjen och allt du kan önska dig. Välkommen till ett hem som kombinerar stil, komfort och gemenskap!

  • Plus
  • Hiss
Centralvägen 3B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 11:00
Centralvägen 3B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Centralvägen 3B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Centralvägen 3B

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
3 395 000 kr
114 m²
4 rum
vån 2/2
11 909 kr/mån
29 781 kr/m²

Välkommen till denna unika etagelägenhet om 114 kvadratmeter i centrala Upplands Väsby! Denna rymliga bostad erbjuder fyra rum och kök fördelat på två plan, vilket ger yta och plats. Med moderna badrum på båda planen och en genomtänkt planlösning är denna lägenhet perfekt för både familjen och de som älskar att ha gott om plats. Njut av en stor balkong där du kan dricka morgonkaffet, en matplats med utsikt som förgyller varje måltid, goda förvaringsmöjligheter med walk-in closet och en vacker inglasad terrass som blir den perfekta platsen för trevliga kvällar där du kan se stadens ljus. Läget är oslagbart, med bara 2 minuters promenad till Upplands Väsby Station har du smidig tillgång till pendeltåg och bussar, vilket gör resan till Stockholm Central, Arlanda eller Uppsala enkel och bekväm. Bor man i centrala Väsby har man nära till allt. I föreningens fastigheter finns restauranger och butiker och Väsby Centrum ligger en kort promenad bort. Väsby Centrum erbjuder allt ifrån glädjande shopping till en avkopplande matupplevelse. Missa inte chansen att förvärva denna drömbostad!

  • Premium
  • Hiss
Herrängsvägen 26, Odenslunda, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
Herrängsvägen 26, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 2
Herrängsvägen 26, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 3

Herrängsvägen 26

Radhus
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
4 995 000 kr
112 + 56 m²
6 rum
195 m² tomt

Välkommen till Herrängsvägen 26 - ett exklusivt radhus i eftertraktade Odenslunda som sällan blir till salu. Med en totalyta på 168 m², fördelat på tre plan, är detta hem en perfekt kombination av elegans, modern design och hög komfort. Vid entrén möts du av ett stilrent & modernt kök med köksö, perfekt för både vardag och sociala tillställningar. Dem öppna ytorna leder dig vidare till det luftiga vardagsrummet där ljusinsläppet från radhusets uteplats skapar en härlig atmosfär. Den stora uteplatsen som är beläget i ett sydostligt läge erbjuder ett rymligt trädäck, ett inglasat uterum och ett exklusivt spabad, perfekt för avkoppling året om. Här kan du njuta av långa kvällar i en miljö designad för att ge maximalt med trivsel. På övre plan hittar du tre rymliga och härliga sovrum, varav det största sovrummet har vackra sekelskiftsliknande pardörrar som öppnar upp sig för yta, en stilfull design och en längsgående inbyggd garderobslösning. Här finns också ett vackert badrum som tack vare bostadens gavelläge har ett fönster för trevliga ljusinsläpp. Husets källarplan erbjuder ytterligare ett inslag av lyx med en egen bastu, perfekt för avkoppling och välbefinnande. Samt ett allrum och sovrum/extrarum. Odenslunda är ett barnvänligt villa-/radhusområde som ligger med ett strategiskt läge i Upplands Väsby - här har du nära till i princip allt - förskolor, skolor, matbutik, kommunikationer (buss och pendeltåg till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

  • Premium
Liljevägen 10, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun
  • Borttagen före visning
Liljevägen 10, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun, bild 2
Liljevägen 10, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun, bild 3

Liljevägen 10

Radhus
Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
3 650 000 kr
115 + 30 m²
5 rum
301 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Husarvägen 20, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Husarvägen 20, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Husarvägen 20, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Husarvägen 20

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
3 250 000 kr
117 m²
5 rum
vån 2/3
8 632 kr/mån
27 778 kr/m²

Välkommen till en av de största och mest eftertraktade lägenheterna i föreningen! Denna fantastiska 5-rumslägenhet på 117 m² erbjuder ett boende med genomgående hög standard, perfekt belägen i hjärtat av Upplands Väsby. Här bor du i en uppdaterad lägenhet med mycket yta för hela familjen. Lägenheten är stilfullt belägen på andra våningen och erbjuder ett elegant nyrenoverat badrum samt toalett. Dessutom pryds den av en rymlig balkong i soligt västerläge, med utsikt över en fridfull innergård. Föreningen är gammal och stabil och erbjuder en rad förstklassiga faciliteter såsom spa, gym, tvätthall, övernattningslägenhet och föreningslokal. Brf Herrgården är en förening som ligger centralt mellan stadsmiljö och skogsmiljö. Med några minuters promenad når man Apoteksskogen som erbjuder trevliga elljusspår och friska promenadstråk. Åt andra hållet med en kort promenad når man Väsby Centrum. Här erbjuds allt ifrån restauranger, dagligvaruhandel och shopping. I anslutning till Väsby Centrum finns även vårdcentral, mödravårdscentral, tandläkare och öppna förskolan. I närområdet till bostaden finns även skola, förskola, Sigma Centrum och utegym. Upplands Väsby ligger även strategiskt belagd till både Stockholm & Uppsala. Med en 20 minuters promenad eller med direktbuss kommer man till Upplands Väsby Station som tar en med pendeltåg till Stockholm C, Uppsala C samt Arlanda flygplats.

  • Premium

Visar alla 9