Sundsstaden AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sperlingsgatan 13, Kirseberg, Malmö kommun
  • Imorgon kl 17:30
Sperlingsgatan 13, Kirseberg, Malmö kommun, bild 2
Sperlingsgatan 13, Kirseberg, Malmö kommun, bild 3

Sperlingsgatan 13

Radhus
Kirseberg, Malmö kommun
5 495 000 kr
127 m²
4 rum
215 m² tomt

Letar du efter ett stadsnära och trevligt Radhus i Kirseberg? Då finns detta gediget byggda 2-plans radhus nu till salu. Huset är uppfört 1989, och har vårdats väl genom åren. Här bor man energisnålt och nära all den service man behöver i omedelbar närhet. Radhuset är uppfört i två plan där bottenvåningen kännetecknas av sociala ytor där vardagsrum med matplats står i centrum. Utöver det så så finns det en praktisk tvättstuga i anslutning till entrén, ett bara arbetskök med plats för matbord och ett helkaklat badrum med dusch. På ovanvåningen finns det tre större sovrum där det finns bra förvaring i två av dem. Här uppe finns det även ett helkaklat badrum med badkar. Trädgården är lättskött och har en härlig nivåskillnad och det är redan skapat flera rum som man kan välja utefter behov och tid på dagen. Missa inte denna pärla, boka in dig på visning redan idag.

  • Premium
Österlenvägen 13, null, Simrishamns kommun

Österlenvägen 13

Övrigt
Simrishamns kommun
3 000 000 kr
1 873 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva en större fastighet i hjärtat av Österlen. Nu erbjuder vi en möjlighet att förvärva en fastighet som bland annat rymmer ett snickeri samt en butiksdel. läget är bra och du når med lätthet ut till de större orterna på Österlen. Här ges möjligheten att själv bestämma vad man vill nyttja fastigheten till i framtiden, det är bara dina idéer som sätter gränserna, alternativt så väljer man att fortsätta på den inslagna vägen och bedriver någon form av tillverkning och varför inte försäljning av det man tillverkat i butiken. På fastigheten står idag en stor byggnad som delvis har ett källarplan, uppvärmningen består av en flispanna och tanken är att man ska återanvända spillet från tillverkningen för att vara självförsörjande på uppvärmningen. Fastigheten är i ursprunget från 1954 men har uppdaterats och förbättrats och bedöms idag vara i ett bra bruksskick. Läget är bra i hjärtat av Österlen längs med Österlenvägen, i Sankt Olof finns service i form av Ica, gym, pizzeria och bageri. Fastighetens adress är Österlenvägen 13. Fastigheten, som är friköpt, omfattar 1 873 kvm mark vilket ger den en mängd möjligheter att utforska och utveckla. Området är mycket intressant då Sankt Olof är beläget mitt emellan Kivik Simrishamn och Tomelilla, mitt i den skogsrikaste delen av österlen.Här finns ett aktivt föreningsliv där fotbollen är den dominerande. Affären genomförs genom traditionell fastighetsförsäljning av fastigheten Simrishamn Sankt Olofs Mölla 1:16. Total lokalyta om ca 1 612 kvm, tomtareal ca 1 873 kvm.

Landsvägen 2171, null, Trelleborgs kommun
Landsvägen 2171, null, Trelleborgs kommun, bild 2
Landsvägen 2171, null, Trelleborgs kommun, bild 3

Landsvägen 2171

Övrigt
Trelleborgs kommun
1 995 000 kr
356 m² tomt

Tillfälle att förvärva en centralt belägen fastighet i Anderslöv - en otroligt charmig fastighet med anor från förra sekelskiftet! Fastigheten är i bra bruksskick och redo för nästa ägare att sätta sin prägel. Byggnaden är uppförd i 1,5 plan där ovanvåningen är oinredd och markplan omfattar ca 170 kvm. Tomtytan är ca 356 kvm och till huvuddelen stenlagd med insprängd grönska i form av träd och buskar. Läget är strategiskt bra då man inte kan hamna mycket mer centralt i Anderslöv, fastigheten ligger granne med Anderslövs anrika Gästgiveri. Fastigheten, som är friköpt, har tidigare tjänstgjort som Anderslövs bibliotek men efter att biblioteket flyttat till nya lokaler så har Trelleborgs kommun beslutat sig för att sälja fastigheten. Området är intressant då Anderslöv står för en stark utveckling och samhället har en hög grad av offentlig och kommersiell service. Affären genomförs sker genom en vanlig fastighetsaffär och fastigheten kommer att behövas om taxeras av den nya ägaren. Total byggnadsyta om ca 170 kvm, tomtareal ca 356 kvm. Kontakta oss för fullständigt prospekt.

  • Premium

Visar alla 3