Mäklare Katarina Brinkenberg Hallin

Katarina Brinkenberg Hallin

Om mig

Med gedigen erfarenhet av försäljning och relationsbyggande marknadsföring är jag stolt över att vara del av Susanne Persson Fastighetsförmedling. Min absoluta ambition som er mäklare är att ni skall känna er trygga och delaktiga genom hela affären och ge er den bästa lösningen för en lyckad bostadsaffär. Oavsett om ni letar er drömbostad eller funderar på att sälja er bostad så är ni välkomna att kontakta mig

Mäklarens försäljning på Hemnet
Edsbäcksvägen 52, Edsbacka, Sollentuna kommun
  • Sön 22 sep kl 15:15

Edsbäcksvägen 52

Radhus
Edsbacka, Sollentuna kommun
Susanne Persson Fastighetsförmedling AB
5 950 000 kr
113 + 58 m²
6 rum
222 m² tomt

Skapa ert eget drömboende i detta gavelradhus beläget på en lugn och familjevänlig gata. Tomten omsluter tre sidor av huset och har en härlig insynsskyddad uteplats i väster, körsbärsträd och plats för odling och lek. Välplanerad layout med tre sovrum, allrum, klädkammare och badrum på övre plan. Här finns även en balkong med fin morgonsol där man kan skymta Edsviken mellan träden i Edsbergsparken. På entréplan ryms ett stort kök, vardagsrum med plats för både matsalsbord och stor soffgrupp, gäst-WC, rymlig hall och goda förvaringsytor. Gott om plats för släkt och vänner. Ljust och luftigt med många fönster. Morgon-och förmiddagssol på baksidan samt eftermiddags- och kvällssol på entrésidan. I källarplanet finns sovrum/allrum, tvättstuga, bastu med dusch, garage med plats för både bil och förvaring samt två förråd. Vatten är indraget i garaget. En fjärrmanövrerad garageport installerades 2016. Här bor ni med många etablerade förskolor och skolor i området. Promenadavstånd till pendeln och Sollentuna Centrum med all tänkbar service. Vid centrum har du även pendeltåget som tar dig till både Stockholm, Arlanda och Uppsala. Busshållplats 100 meter från huset där bussar går till Sollentuna Centrum, Danderyds sjukhus mm. Kort pendlingstid till City. Närhet till Järvafältets vackra natur och Edsvikens vatten med plogad skridskobana vintertid. Edsbergsparken bjuder på härliga promenadstråk, pulkabacke och vackra Edbergs slott samt Stallbacken Kultur. Flera båtklubbar finns vid Edsviken. Sollentuna sim- och sporthall ligger 500 meter bort.

  • Plus
Radarvägen 3, Hägernäs, Täby kommun
  • Sön 22 sep

Radarvägen 3

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Susanne Persson Fastighetsförmedling AB
2 395 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 5/10
5 091 kr/mån
29 752 kr/m²

Välkommen till en fin och välplanerad 3:a med fri utsikt och stor balkong i bästa solläge. Det hemtrevliga köket har gott om plats för matbord och två stora fönster mot väster. Från vardagsrummet går man ut på den rymliga balkongen där man kan njuta av solen från tidig eftermiddag till sen kväll. Två stora och ljusa sovrum, badrum samt en rejäl klädkammare nås via en liten hall intill vardagsrummet. Perfekt med en avskild sovrumsdel. Badrummet och gäst-wc renoverades vid stambytet. Badrummet har beige klinkergolv, vita kaklade väggar samt handukstork. Förberett för tvättmaskin. Föreningens takterrass har milsvid utsikt. BRF Hytten är beläget intill fina naturområden med både Rönningesjön och Värtan på promenadavstånd. Här finns flera bad, populära Rönninge by som är en levande lantbruks- och kulturby. Samtidigt finns bra kommunikationer till Stockholm city, Täby centrum, Arninge, Åkersberga, Norrtälje med bussar och roslagsbanan. I föreningen finns en välsorterad mataffär, tandläkare, frisör, veterinär, flera restauranger och annan service. I närområdet finns flera förskolor och skolor, rackethall, tennishall, fotbollsplaner och hockeyhall. BRF Hytten är en äldre stabil förening där de bl a har gjort stambyte, bytt hissar, installerat 3-glasfönster, bergvärme och solceller. 3-fas el framdraget till lägenheten 2023. Tack vare gemensam upphandling har man bra pris på el i föreningen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2