Mäklare Anne Kylemark

Anne Kylemark

Om mig

Lokal fastighetsmäklare i ett rikstäckande företag. Min långa erfarenhet och alla lyckade försäljningar genom åren har lärt mig att slumpen sällan löser affären. Ett gediget arbete, genuina kundkontakter, en stor dos av ärlighet men också mycket humor och ett skarpt strategiskt tänk ligger bakom mina framgångar som mäklare med höga slutpriser som resultat.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Börsgärde 611, Ödsmål, Stenungsunds kommun
  • Imorgon kl 12:30
Börsgärde 611, Ödsmål, Stenungsunds kommun, bild 2
Börsgärde 611, Ödsmål, Stenungsunds kommun, bild 3

Börsgärde 611

Villa
Ödsmål, Stenungsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
2 295 000 kr
60 m²
3 rum
1 510 m² tomt

Välkomna till Börsgärde 611! Här bor man mitt i ett naturskönt område vid sjön Hällungen. Från huset dras blicken upp mot det magnifika berget i naturreservatet Börs flåg, ett fågelskyddsområde där pilgrimsfalken häckar från tidig vår till sensommaren. Detta mysiga enplanshus ligger på en härlig sluttningstomt med stora gräsytor och vackert blommande perenna växter och fruktträd. Ett privat och rofyllt läge med ett fåtal grannar. Sommartid ges vacker utsikt över ett hav av grönska och på vintern ser man sjön. Den stora trädgården ger dig avskildhet och möjlighet till att förverkliga odlings drömmar. Ytorna invändigt är luftiga med öppen planlösning mellan ett nyrenoverat kök och vardagsrum med öppen spis. Här har man tänkt på helheten i detaljer och platsbyggda lösningar. Både in- och utvändigt är belysningen app-styrd och med rörelsesensorer. I övrigt finns ett sovrum, stor klädkammare och ett helkaklat badrum. Klädkammaren har tidigare använts som barnrum vilket det självklart kan bli igen om man har behovet. Smakfull och gedigen inredning där man renoverat med miljö och hållbarhet i åtanke. Bland annat är kök och golv av bambu vilket är exklusivt, klimatvänligt och tre gånger så hårt som ekgolv. Nedanför huset ligger sjön med sandstrand och i området finns vackra promenadstråk i naturen, skog och öppna ängar. Talbo badplats med bryggor och sandstrand ligger ca 10 minuters promenad från huset. Med bil når du snabbt Ödsmål med härligt salta bad vid havet, skola och bra kommunikationer. Stenungsund centrum med allehanda service och tät kommunikation mot Göteborg och Uddevalla når du under 15 minuter med bil. Varmt välkomna att boka visning!

  • Premium
Sjöstjärnans gård 1B, Stora Höga, Stenungsunds kommun

Sjöstjärnans gård 1B

Lägenhet
Stora Höga, Stenungsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
3 195 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/2
4 619 kr/mån
43 176 kr/m²

Söker du en lägenhet där du bara kan flytta in och njuta av livet? Då har vi just nu en underbar trerumslägenhet med egen ingång i eftertraktade Getskär att erbjuda. Ett stilrent och modernt boende med det lilla extra där en riktigt bra planlösning med yteffektiva lösningar sätter pricken över i. Ljus genomgångslägenhet där solens strålar skapar en skön atmosfär att leva och bo i. Två generösa sovrum, helkaklat badrum, bra förvaring och öppna sociala ytor. Den generösa balkongen utanför förlänger boendemiljön och ger en glimt av havet de fina sommarmånaderna. En lägenhet inredd i vitt och grått gör att du enkelt kan sätta din egna prägel med färg och form. Här bor man i ett lugnt område med fin badplats och småbåtshamn vid västerhavet bara en kort promenad från huset. De många härliga promenadstråken i närområdet gör att det blir roligt och spännande att ta en promenad när andan faller på. Stora Höga är ett växande område där man satsar på utveckling. Flera förskolor, skola för årskurs 1-9, välsorterad livsmedelsbutik, restauranger, sportanläggningar och inte minst väl fungerande vårdcentraler. Med frekventa turer tar du dig snabbt med buss eller tåg åt både norr och söder. En perfekt plats att bo på helt enkelt. Varmt välkomna att boka visning!

Nösnäsvägen 1, Stenungsund, Stenungsunds kommun
  • Imorgon kl 11:00
Nösnäsvägen 1, Stenungsund, Stenungsunds kommun, bild 2
Nösnäsvägen 1, Stenungsund, Stenungsunds kommun, bild 3

Nösnäsvägen 1

Villa
Stenungsund, Stenungsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
6 495 000 kr
194 + 48 m²
8 rum
3 037 m² tomt

Ingen kan ha missat denna ståtliga gula villa mitt i Stenungsund. Med den lummiga och stora trädgården skapas en lantlig känsla trots det minst sagt centrala läget. Här har man gångavstånd till alla bekvämligheter, naturen, havet och fina promenadstråk. Ett stenkast bort ligger Nösnäsgymnasiet och Stenungsunds arena. Huset är omgärdat av grönar häckar, vackra syrener och härligt doftande jasmin. En perfekt tomt för familj och vänner att samlas i och umgås. Leksugna ungar stormtrivs och utrymme för kreativiteten ges för den med trädgårdsintresse. Grillhuset intill huset nyttjas med glädje och blir den självklara platsen att vistas runt vackra sommarkvällar och när kvällsbrisen kommer kryper man in i det underbara uterummet. Uterummet med nedsänkt spanbad öppnas upp på sommaren men ger också ett fantastiskt mysigt sällskapsrum vintertid. En riktigt bra festlokal! Huset har mycket charm med en ljus interiör och en skön planlösning. Strukturen och viss inredning skvallrar om anorna från tidigt 1900-tal. En öppen spis binder samman vardagsrum, bibliotek och matplats och i köket finns en vedspis bevarad. Bostaden är rymlig med stora sociala ytor på entréplan och med sovrummen samlade på övre plan, som också har ett stort allrum med högt i tak och braskamin. Källaren ger bra utrymme och ytor för förvaring. För dig som är entreprenör finns flera möjligheter för din verksamhet då det är ett mycket bra skyltläge vid Stenungsunds Arena och dubbelgaraget på 80 kvm ger bra utrymme. På tomten finns även ett litet hus som används som förråd men kan byggas om till gäststuga eller generationsboende. Välkomna att boka visning på vår hemsida!

  • Premium
Modistvägen 41B, Stenungsund, Stenungsunds kommun
  • Tis 24 sep kl 18:00
Modistvägen 41B, Stenungsund, Stenungsunds kommun, bild 2
Modistvägen 41B, Stenungsund, Stenungsunds kommun, bild 3

Modistvägen 41B

Lägenhet
Stenungsund, Stenungsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
3 195 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1/2
4 808 kr/mån
33 632 kr/m²

Denna härliga och fräscha gavellägenhet i markplan erbjuder många soltimmar, lugn och närhet till ett grönskande naturområde. Här bor man i en lägenhet med huskänsla och en genomgående hög standard, smakfulla och påkostade materialval samt öppna sociala ytor på både in- och utsida. Solens strålar tas tillvara på en mycket väl tilltagen uteplats i sydvästläge och en stenlagd lite mindre vid entrén i nordostläge. Morgonkaffet och grillkvällen har sina självklara platser! Trivsam öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum, stor klädkammare samt ett helkaklat badrum kombinerat med tvättstuga - ett boende som erbjuder bra förvaring, fördelaktiga rumsstorlekar, underbara sociala ytor, ljus och härlig rymd samt vattenburen golvvärme. Parkeringsplats finns utanför dörren och har nyinstallerad elbilsladdare. Förråd finns i separat byggnad. Uppe på Hallerna bor ni mellan hav och natur i ett mysigt och dynamiskt område med både villor och bostadsrätter vilket skapar ett grannskap för alla åldrar. Njut av vackra promenadstråk, grönområden, lekplatser och gångavstånd till nybyggd skola, barnomsorg, idrottsanläggning och bra kommunikationer både till Stenungsunds centrum och mot Göteborg. Med närheten till centrum, naturen, badplatser på gång- & cykelavstånd står det här boendet för det mesta man kan önska under långa skeden i livet. Bekvämt, trivsamt och gemytligt boende där utomhusmiljön är ett extra stort plus. Varmt välkomna att boka visning!

  • Premium
Parkers gård 28, Parkers Gård, Stenungsunds kommun
  • Mån 23 sep kl 17:00
Parkers gård 28, Parkers Gård, Stenungsunds kommun, bild 2
Parkers gård 28, Parkers Gård, Stenungsunds kommun, bild 3

Parkers gård 28

Radhus
Parkers Gård, Stenungsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
2 995 000 kr
88 m²
3 rum
194 m² tomt

Trivsamt gavelradhus med insynsskyddad baksida erbjuds nu på Parkers gård 28. Ett lugnt och fridfullt boende i centralt läge, vilket uppskattas av både ung som gammal . Ett välplanerat och lättskött hus fördelat i två plan med härliga uteplatser där solens strålar kan följas från tidig morgon till sen kväll. Här kan du välja om du vill sitta i inglasat uterum, mer öppet under tak eller helt ute i det fria. Variation är inte helt fel! Interiört är huset yt-effektivt med de sociala ytorna som kök och vardagsrum på övre plan och på nedre plan ligger de två sovrummen med ett badrum som nås från hallen. På övre plan finns även en klädkammare samt ett badrum i kombination med tvättstuga. Området sköts av en riktigt bra samfällighet. Värdet av att ha välskötta grönområden, fina garage och bra avtal vad gäller fiber mm är något man verkligen ska ta med i beräkningen när man funderar på ett boende här. Föreningens medlemmar har även tillgång till grovtvättstuga, samlingslokal för upp till 50 personer, bastu och en biltvättplats med oljeavskiljare. Det centrala läget gör att man når havet samt brett utbud av affärer och restauranger på under 10 minuters promenad. Det går faktiskt fortare att promenera än att ta bilen till Torget. I övrigt finns här mysiga promenadvägar, härliga grönområden, fina badplatser, skolor, idrottsanläggning och många möjligheter till aktiviteter vad gäller allt från idrott till kultur. Kommunikationen med buss och tåg ger täta avgångar mot både Göteborg och Uddevalla. Med bil når du snabbt och smidigt ut på E6:an i båda riktningar. Varmt välkomna att boka visning!

  • Premium
Ferragonvägen 2, Kållekärr, Tjörns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ferragonvägen 2

Villa
Kållekärr, Tjörns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
2 795 000 kr
90 + 72 m²
5 rum
947 m² tomt

Välkommen till denna fina villa på Ferragonvägen i Kållekärr! Här erbjuds ett praktiskt och bekvämt boende för de som söker närhet till vardagens alla bekvämligheter. Denna välskötta villa erbjuder ljusa och rymliga rum med en hemtrevlig atmosfär. Köket är modernt och utrustat med alla nödvändiga bekvämligheter för enkel matlagning. Vardagsrummet är stort och inbjudande, perfekt för både avkoppling och umgänge. Från vardagsrummet nås den soliga altanen i söderläge, idealisk för sommarens grillkvällar och avslappnade dagar i solen. På entréplan finns även en matsal som med fördel kan nyttjas som sovrum vid behov. Här finns också bostadens badrum, praktiskt placerat på samma plan. På ovanvåningen finner du tre rymliga sovrum samt en WC, vilket ger gott om utrymme för hela familjen att trivas och ha sina egna privata utrymmen. I källaren finns ett stort garage med plats för bilen och tillbehör, gott om förvaringsutrymmen, pannrum samt en tvättstuga med dusch, vilket gör vardagsbestyren enkla och smidiga. Den stora tomten med gräsmatta ger gott om utrymme för barnens lek och trädgårdsaktiviteter. Uppfarten har plats för flera bilar, vilket är praktiskt för hela familjen och gäster. Villan ligger i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta du behöver. Förskola och skola finns på bekvämt gångavstånd, vilket underlättar vardagen. I närheten finns även bland annat en välsorterad mataffär, vårdcentral, restauranger, butiker, padelhall och bank. Här har du allt inom räckhåll för att förenkla din vardag. Kållekärr erbjuder goda kommunikationer med både buss och bil, vilket gör det enkelt att pendla. Här kan du kombinera ett lugnt villaliv med smidiga resor till arbete och fritidsaktiviteter. Kontakta mig för att boka en visning och se om detta kan bli ditt nya hem på Ferragonvägen. Välkommen!

Aspeliden 187, Svenshögen, Stenungsunds kommun

Aspeliden 187

Tomt
Svenshögen, Stenungsunds kommun
595 000 kr
1 176 m² tomt

Här har du möjlighet att köpa tomt och bygga nytt på en riktigt mysig tomt i Svenshögen! I Svenshögen bor ni lantligt och med tomtens höga läge har ni fin utsikt över närliggande åkrar. Svenshögen präglas av vackra skogar, sjö, öppna landskap och goda kommunikationer. Från tågstationen tar ni er till Göteborg på mindre än en timme! Till Stenungsund tar ni er med bil på ca 15 minuter och 10 minuter med tåget. Har du någonsin drömt om att komma hem efter jobbet och njuta av lugnet på landet med naturen in på knuten? Nu kan den drömmen bli verklighet! Godkänt förhandsbesked finns för byggnation av enbostadshus. Vid nybyggnation så är det tomtpriset man betalar lagfart på och inte den totala kostnaden för byggnationen. När man bygger nytt är också en annan fördel att man som ägare till huset undantas från skyldigheten att betala fastighetsavgift i 15 år efter färdigställandet. Välkommen för mer information och intresseanmälan!

Aspeliden 186, Svenshögen, Stenungsunds kommun

Aspeliden 186

Tomt
Svenshögen, Stenungsunds kommun
595 000 kr
1 139 m² tomt

Här har du möjlighet att köpa tomt och bygga nytt på en riktigt mysig tomt i Svenshögen! I Svenshögen bor ni lantligt och med tomtens höga läge har ni fin utsikt över närliggande åkrar. Svenshögen präglas av vackra skogar, sjö, öppna landskap och goda kommunikationer. Från tågstationen tar ni er till Göteborg på mindre än en timme! Till Stenungsund tar ni er med bil på ca 15 minuter och 10 minuter med tåget. Har du någonsin drömt om att komma hem efter jobbet och njuta av lugnet på landet med naturen in på knuten? Nu kan den drömmen bli verklighet! Godkänt förhandsbesked finns för byggnation av enbostadshus. Vid nybyggnation så är det tomtpriset man betalar lagfart på och inte den totala kostnaden för byggnationen. När man bygger nytt är också en annan fördel att man som ägare till huset undantas från skyldigheten att betala fastighetsavgift i 15 år efter färdigställandet. Välkommen för mer information och intresseanmälan!

Visar alla 8