Mäklare Oliver Lööv

Oliver Lööv

Om mig

En bostadsaffär är bland den största och viktigaste affären i ditt liv. Därför är valet av mäklare extra viktigt. Att du känner dig trygg genom hela processen är av största vikt för mig. Genom en god planering samt tydlig kommunikation får jag dig att känna dig trygg och väl informerad. Som kund är det en självklarhet att ställa höga krav på din mäklare för att nå det högsta möjliga resultat. Därför kan du räkna med att jag gör det lilla extra i varje detalj.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Uppegårdsvägen 64, Stenungsund, Stenungsunds kommun
  • Ons 25 sep kl 17:00
Uppegårdsvägen 64, Stenungsund, Stenungsunds kommun, bild 2
Uppegårdsvägen 64, Stenungsund, Stenungsunds kommun, bild 3

Uppegårdsvägen 64

Lägenhet
Stenungsund, Stenungsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 492 kr/mån
20 063 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma lägenhet på Uppegårdsvägen! När du kliver in möts du av en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter. De moderna ytskikten och den genomtänkta planlösningen skapar tillsammans en atmosfär där man trivs. Vardagsrummet är luftigt med god plats för soffa, en stor TV och kanske en läshörna. Härifrån når du den inglasade balkongen, en riktig pärla som förlänger vardagsrummet, den inglasade balkongen blir snabbt en favoritplats, där du kan njuta av en kopp kaffe eller koppla av med en bok, skyddad från vind och regn. Med plats för både sittmöbler och växter kan du skapa en liten oas att dra dig tillbaka till. Lägenheten har två sovrum, där Master Bedroom erbjuder gott om förvaring med platsbyggda garderober. Det andra sovrummet har en praktisk klädkammare som ger extra förvaringsutrymme, perfekt för en växande familj eller som arbetsrum. Köket är stilrent med köksluckor i ek, fullt utrustat med generösa förvaringsutrymmen och god plats för en matgrupp intill fönstret. Lägenheten ligger centralt i Stenungsund, med närhet till mataffär och kollektivtrafik, skolor och flertalet förskolor. Lite längre bort hittar ni Stenungstorg som erbjuder flertalet butiker, restauranger, livsmedelsbutiker m.m. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Askekärret 12D, Ödsmål, Stenungsunds kommun
  • Lör 28 sep kl 11:00
Askekärret 12D, Ödsmål, Stenungsunds kommun, bild 2
Askekärret 12D, Ödsmål, Stenungsunds kommun, bild 3

Askekärret 12D

Lägenhet
Ödsmål, Stenungsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
4 485 kr/mån
27 099 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 3-rumslägenhet på Askekärret i Ödsmål, som erbjuder allt du behöver för ett bekvämt och stilfullt boende! Lägenheten har en smart öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, vilket skapar trevliga sociala ytor perfekt för umgänge med familj och vänner. Det moderna köket är utrustat med högkvalitativa vitvaror och har gott om arbetsytor. Vardagsrummet är rymligt och ljust, från köksdelen når du en härlig balkong där du kan njuta av soliga dagar och varma sommarkvällar. Bostaden har två rymliga sovrum med stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Det finns gott om förvaring i hela lägenheten, inklusive en praktisk klädkammare som erbjuder gott om extra förvaring. Badrummet är stilrent och smakfullt inrett med kakel och klinkers. Vid entrén finner du ytterligare en balkong, perfekt för morgonkaffet eller för att njuta av kvällssolen. Lägenheten ligger i ett lugnt och välskött område med närhet till både natur och hav. På kort gångavstånd när ni även en 24/7 butik. Läget i Ödsmål, med närhet till Stenungsund, ger dig tillgång till allt du behöver, inklusive mataffärer, restauranger, skolor och förskolor. Här kan du leva ett lugnt och avslappnat liv, samtidigt som du har stadens bekvämligheter inom räckhåll. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Olsnäsvägen 70, Fagerfjäll, Tjörns kommun
  • Tor 26 sep kl 16:30
Olsnäsvägen 70, Fagerfjäll, Tjörns kommun, bild 2
Olsnäsvägen 70, Fagerfjäll, Tjörns kommun, bild 3

Olsnäsvägen 70

Villa
Fagerfjäll, Tjörns kommun
Svensk Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
51 m²
3 rum
1 343 m² tomt

Varmt välkomna till detta havsnära hem med havsutsikt åt flera håll! Beläget i ett lugnt, tryggt och mycket eftertraktat område nära havet, erbjuder detta hem en unik möjlighet att uppleva den ultimata sommarlivsstilen på en av Västra Götalands mest åtråvärda platser - Fagerfjäll. Tomten som är en kombination av gräsmattor och berg skapar den perfekta västkustkänslan och är inte bara vackert utan en rolig tomt för utforskande barn. Trädäcket som omfamnar nästan hela huset ger utrymme till många olika sociala ytor. Detta vävs elegant ihop med en insynsskyddad jacuzzi och ett glashus för de lite kyligare kvällarna. Själva bostaden har en smart och funktionell layout som är utformat för att maximera utrymmet. Köket är fullt utrustat med allt ni behöver. Det finns även förvaringsutrymmen för att hålla köksredskap och livsmedel organiserade och nära till hands. Vidare in i huset hittar ni ett totalrenoverat badrum och två sovrum. Här finner ni ett öppet och luftigt vardagsrum med plats för en soffgrupp och ett matbord. Fönsterpartiet släpper in rikligt med naturligt ljus och ger er en vacker utsikt över den omgivande naturen. Direkt från vardagsrummet så når ni det stora altandäcket. En av de mest lockande möjligheterna med detta huset är dess närhet till havet, man tar med sig krabbhinken ned för backen till den strand och brygga som endast de boende har rätt till. Eller fotbollsplanen ett stenkast bort som även erbjuder en boulebana! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Nyborgsvägen 7, Centralt, Stenungsunds kommun
  • Tis 24 sep kl 17:30
Nyborgsvägen 7, Centralt, Stenungsunds kommun, bild 2
Nyborgsvägen 7, Centralt, Stenungsunds kommun, bild 3

Nyborgsvägen 7

Lägenhet
Centralt, Stenungsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling
4 475 000 kr
96 m²
4 rum
vån 7/7
5 972 kr/mån
46 615 kr/m²

Den här lägenheten är som gjord för er som älskar city livet, men som ändå vill bo med lugnet som granne. Här bor man nära till hela Stenungssunds rika utbud av kultur, aktiviteter, matupplevelser, shopping samtidigt som närheten till havet är påtagligt närvarande. Bostaden har en mycket bra planlösning där de sociala ytorna är högt prioriterade. Goda ytor för att laga mat tillsammans och samtidigt umgås med gästerna som slagit sig ner i fåtöljerna eller soffan. Kanske får de något svalkande i den inglasade balkongen. Från matplatsen och från tv soffan har ni utsikt över både havet, Stenungsön, Stenungs torg och järnvägsstationen, allt inom gångavstånd. Lägenheten är luftig, ljus med en röd tråd i samtliga materialval. Köket är påkostat med bl.a stenskivor. Från den inglasade balkongen ser ni ut över takåsarna och stora delar av Stenungsund. Förutom härliga sociala ytor finner ni tre sovrum och två badrum varav det ena är kombinerat med tvättstuga. Ta hissen upp till 7:e våningen och kom på visning och upplev lägenheten på plats!

  • Premium
  • Hiss
Barnens byväg 24, Stora Höga, Stenungsunds kommun
Barnens byväg 24, Stora Höga, Stenungsunds kommun, bild 2
Barnens byväg 24, Stora Höga, Stenungsunds kommun, bild 3

Barnens byväg 24

Lägenhet
Stora Höga, Stenungsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1
4 258 kr/mån
44 741 kr/m²

Välkommen till denna underbara 2:a belägen på Barnens Byväg i det eftertraktade området Stora Höga. Här får ni ett hem som kombinerar bekvämlighet med en naturskön omgivning, perfekt för den som söker en harmonisk livsstil. Med havet som granne nås den "egna" sandstranden ca 200 m ifrån huset och omgivningarna bjuder på både vacker natur och ett grannskap i alla åldrar. Getskärs badplats & båthamn når du på några minuters promenad om du vill byta ut morgon- och kvällsdoppet nedanför huset mot en livlig, populär badplats. Med vacker utsikt mot havet och den mysiga dammen som ramas in av den grönskande naturen ligger denna fina bostad med stor, vindskyddad balkong. Ett boende med smakfull inredning som genomsyras av kvalitet. Högt i tak, infälld belysning, helkaklat badrum, ljust stilrent kök, öppen planlösning och spännande vinklar. Ni möts av en ljus hall med en naturlig del för avhängning. På golvet ligger en ekparkett som leder vidare in genom hela lägenheten. Från hallen dras blicken direkt mot grönskande natur utanför det stora fönsterpartiet mot en rymlig balkong som förlänger lägenhetens yta på sommaren. I anslutning till hallen finns ett mysigt barkök i vitt med rostfria handtag. Ljust kakel matchar snyggt de grå bänkarna i laminat. Spis med keramikhäll, spisfläkt, kombinerad kyl och frys, diskmaskin och mikro. I taket finns infällda spotlights och bardisken i massiv ek är som gjord för gemytligt häng med vänner och snabba frukostar. Bostadens sovrum är inbjudande och harmoniskt sovrum med en härlig yta. Här ges utrymme för dubbelsäng och optimerad förvaring i hel garderobsvägg. Från fönstret har man vy mot natur och en fridfull damm. Redan innanför entrén på Hakefjorden Resort får namnet dess rätta betydelse; känslan är som på ett lyxigt hotell när man kliver innanför dörrarna. Härlig entréhall med soffgrupp binder samman tvättstuga, hiss, samlingslokal, motionsrum/gym samt spa med bastu och bubbelpool. Härifrån tar du bekvämt hissen en trappa upp. Stora Höga är en mycket attraktiv ort där man har fördelen av närheten till skola F-9, flertalet förskolor, gym, mataffär, kläd- & skoaffär och goda kommunikationer, både via tåg och buss. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Hiss
Skogsborg 86, Kyrkesund, Tjörns kommun
Skogsborg 86, Kyrkesund, Tjörns kommun, bild 2
Skogsborg 86, Kyrkesund, Tjörns kommun, bild 3

Skogsborg 86

Villa
Kyrkesund, Tjörns kommun
Svensk Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
73 m²
4 rum
1 023 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus i Skogsborg, belägen i det natursköna området Kyrkesund. Här erbjuds en unik möjlighet att äga ett mysigt hus omgivet av lugnande grönska och stillhet. Med sin närhet till både skog och hav är detta det perfekta boendet för den som längtar efter avkoppling och naturupplevelser. Huset presenterar sig med en genuin och inbjudande karaktär. Bostaden har en välplanerad planlösning vilket gör att bostaden är lättmöblerad. Inne i huset finns det tre sovrum och en isolerad friggebod vilket ger möjligheten till extra sovplatser. Den trevliga gräsmattan runt huset bjuder in till lek, avkoppling och grillkvällar med vänner och familj. En av de mest lockande egenskaperna med detta fritidshus är dess närhet till kusten. På bekvämt badrocksavstånd når ni salta hav, vilket ger möjlighet till uppfriskande dopp och avkopplande promenader längs med stranden. För den som är intresserad av båtliv finns det även en möjlighet att köpa till en egen båtplats, vilket öppnar upp möjligheten för äventyr på havet och fiskeutflykter. Området Kyrkesund är känt för sin härliga natur och sina möjligheter till utomhusaktiviteter. Vandring i de omgivande skogarna, cykelturer längs slingrande stigar och picknickar på de gröna ängarna blir en naturlig del av vardagen här. Samtidigt är det bara en kort bilresa till bekvämligheter som matbutiker, restauranger och kulturella sevärdheter. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Hästhoven 8, Rönnäng, Tjörns kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Hästhoven 8, Rönnäng, Tjörns kommun, bild 2
Hästhoven 8, Rönnäng, Tjörns kommun, bild 3

Hästhoven 8

Lägenhet
Rönnäng, Tjörns kommun
Svensk Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
101 m²
4 rum
5 030 kr/mån
15 792 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt på Hästhoven i Rönnäng. Här har du möjlighet att förvärva en trevlig och rymlig bostad om 4 rum och kök, fördelad på två våningar och 101 kvadratmeter med ljusa och luftiga ytor. På entréplan finner du ett stilrent kök med gott om förvaring, goda arbetsytor och plats för ett matbord. Vidare in i bostaden hittar ni det rymliga vardagsrummet med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Från vardagsrummet når du en av bostadens två uteplatser, perfekt för avkopplande stunder och sociala tillställningar. Den andra uteplatsen ligger vid entrén och erbjuder ytterligare en trevlig plats för att njuta av utomhusmiljön. På detta plan finns också ett av de två badrummen, utrustat med moderna bekvämligheter. En trappa upp möts du av tre generösa sovrum och ytterligare ett fräscht badrum. Här finns gott om förvaringsmöjligheter med garderober och en klädkammare som ger plats för hela familjens tillhörigheter. Hästhoven är beläget i det natursköna Rönnäng på Tjörn, en plats känd för sin vackra natur och närhet till havet. Här bor du med promenadavstånd till skolor, förskolor och affärer. Dessutom finns härliga promenadstråk och badplatser i närheten, vilket gör området perfekt för den aktiva familjen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 7