Svensk Fastighetsförmedling Värnamo

Svensk Fastighetsförmedling Värnamo

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Norra Bruksgatan 5, Nissafors, Gnosjö kommun

Norra Bruksgatan 5

Övrigt
Nissafors, Gnosjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 250 000 kr
400 m²
1 794 m² tomt

Välskött och välbelägen industri/lager/butiksfastighet i Nissafors. Total yta på 450 kvm i två plan. Passar bra som butik/ lager tillverkning eller verkstad. Vattenburen värme samt ventilationssystem med återvinning. Rymlig tomt med gott om plats. Passar dig som har en rörelse som vill ha bra ytor för en låg kostnad. Möjlighet att även köpa i bolagsform. Varmt välkommen på visning

Västermogatan 39B, Karlsdal, Värnamo kommun
Västermogatan 39B, Karlsdal, Värnamo kommun, bild 2
Västermogatan 39B, Karlsdal, Värnamo kommun, bild 3

Västermogatan 39B

Lägenhet
Karlsdal, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
2 675 500 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
5 927 kr/mån
33 031 kr/m²

Välkommen till denna rymliga nybyggda trea på andra våning!I Modern och ljus interiör med hög kvalitet och stilrena materialval. Två rymliga sovrum och helkaklat badrum med tvättmaskin och tumlare. I öppen planlösning ligger köket och vardagsrummet med gott om plats för trevliga middagar med familj och vänner. Tilltagen balkong i ett skönt västerläge. Husen I Brf floras gränd har formgetts för att smälta in i den befintliga bebyggelsen. Detaljer som de mjukt inramade fönstren, entrétaken med globbelysning och den klassiska kulörsättningen för tankarna till äldre arkitektur. Det finns privat parkering och gästparkeringar på innergården. Eget förråd på ca 2-3 kvadratmeter ligger i ett separat hus. Projektören erbjuder dessutom fri månadsavgift t o m maj 2025 och återköpsgaranti.

  • Premium
  • Hiss
Herrestad Sörtorpet 4, Herrestadssjön, Värnamo kommun
  • Idag kl 15:00
Herrestad Sörtorpet 4, Herrestadssjön, Värnamo kommun, bild 2
Herrestad Sörtorpet 4, Herrestadssjön, Värnamo kommun, bild 3

Herrestad Sörtorpet 4

Fritidshus
Herrestadssjön, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 945 000 kr
84 + 14 m²
3 rum
1 050 m² tomt

Välkommen till Herrestad Sörtorpet 4 och ett läge utöver det vanliga! Sjötomt Med ett magiskt läge intill Herrestadsjön har du nu ett unikt tillfälle att förverkliga drömmen om ett eget paradis. Belägen intill vattnet med en lummig och grönskande omgivning. Ostört läge med egen brygga. Huset är vinterbonat. Här finner ni goda möjligheter att skapa det till något unikt där endast fantasin kan sätta gränser. Renoveringsbehov Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tovhult Humleåsen 1, Humleåsen, Värnamo kommun

Tovhult Humleåsen 1

Villa
Humleåsen, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 095 000 kr
83 + 56 m²
4 rum
2 830 m² tomt

Välkommen till Tovhult Humleåsen 1 Upptäck den lantliga omgivningen i Humleåsen och dess vackra natur med b la Trollskogen och Enskällaboberg runt knuten. En villa som passar utmärkt som året runt eller fritidshus. Endast 5 min med bil till både Bredaryd och Anderstorpt och dess service. Busshållplats i strax utanför huset med goda förbindelser mot Värnamo och Gislaved. Det charmiga huset har varit samma familjs ägo sedan 1992 Huset är i mycket gott skick. Nuvarande ägare har omsorgsfullt renoverat huset Här får du en luftig planlösning med öppet och välplanerat kök som är öppet mot vardagsrummet. I vardagsrummet finns det även möjlighet att installera en eldstad som skulle höja mysfaktorn ytterligare. Låga driftskostnader med bergvärmepump från 2019. Övre plan bjuder på ett rymligt sovrum och man kan dela av till ytterligare ett sovrum. Källarplan med bla pannrum tvättstuga, förråd och groventré. Fiber från Värnamo energi. Djupborrad brunn. Nytt kök från 2020. Nytt tak 2016. Laddbox för elbild från 2022 Välkommen att upptäcka detta charmiga och mysiga hus i Humleåsen!

  • Balkong
  • Uteplats
Dalstigen 12A, Karlsdal, Värnamo kommun
  • Tis 24 sep kl 17:00
Dalstigen 12A, Karlsdal, Värnamo kommun, bild 2
Dalstigen 12A, Karlsdal, Värnamo kommun, bild 3

Dalstigen 12A

Lägenhet
Karlsdal, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
2 100 000 kr
88 m²
3 rum
5 804 kr/mån
23 864 kr/m²

För dig som ställer höga krav på boendemiljö och skick så måste Dalstigen 12a vara en brännhet kandidat att flytta till. Bostaden erbjuder två bra sovrum med fina förrådsmöjligheter. Kök i toppskick med bra maskinell utrustning och infälld belysning. Badrummet är helkaklat och utrustat med handdukstork, golvvärme, tvättmaskin och duschhörna. Inglasat uterum, egen täppa i sydvästläge och parkeringsplats utanför dörren gör det till en smidig bostad med villa-känsla. Här bor man mitt i stan, nära Apladalen och med fina motionsrundor i närheten finner du detta bostadsrättsradhus i två plan. Plus i kanten för stabil och välskött förening Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Lagastigen 34, Centrum, Värnamo kommun
Lagastigen 34, Centrum, Värnamo kommun, bild 2
Lagastigen 34, Centrum, Värnamo kommun, bild 3

Lagastigen 34

Lägenhet
Centrum, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
975 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/4
4 009 kr/mån
16 525 kr/m²

Välkommen till Lagastigen 34 och en lägenhet där du kan sätta din egna prägel på. En bostad för er som söker bekvämt boende med inglasad balkong och hiss. Perfekt tillfälle för dig som vill ta dig in på bostadsmarknaden och investera i en ekonomiskt stabil förening med låga avgifter. Njut av fördelarna med att bo med gångavstånd till allt som Värnamo har att erbjuda. Välkommen till Lagastigen 34!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lagmansgatan 13A, Centrum, Värnamo kommun

Lagmansgatan 13A

Villa
Centrum, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
2 795 000 kr
173 + 50 m²
5 rum
400 m² tomt

Lagmansgatan 13A är en charmig hyresfastighet med centralt A-läge, mitt i stan och nära till allt . Stenkast till natursköna Apladalen, sim- och sporthall, skola, restauranger och affärer. Fastigheten består av 4 lägenheter i äldre standard men i gott skick och med uthyningsbar yta på ca 175 kvm. Samtliga tillgängliga för köparen. Fjärrvärme. Tillfälle och möjligheter för dig som vill ha ett mycket prisvärt boende i Värnamo centrum. Här kan du antingen göra om till 1-familjs villa eller bo i en lägenhet själv och hyra ut resten. Mycket charm och känsla med tidstypiska detaljer. En sekelskiftesvilla med toppläge som söker ny ägare.

  • Plus
Norra Vissö 3, Bredaryd, Värnamo kommun
  • Sön 15 sep kl 13:00
Norra Vissö 3, Bredaryd, Värnamo kommun, bild 2
Norra Vissö 3, Bredaryd, Värnamo kommun, bild 3

Norra Vissö 3

Fritidshus
Bredaryd, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 495 000 kr
102 + 18 m²
3 rum
938 m² tomt

Vackert beläget i byn Norra Vissö hittar du denna fastighet i dom vackra småländska skogarna och med närhet till Vissösjön och Annebergssjön där det finns en populär badplats med servicebyggnad och grillplats. Huset är vinterbonat och kan användas som permanentboende eller som fritidsbostad året runt. Huset har på senare år fått nytt kök och badrum. Hela huset är i mycket gott skick. Här är det bara till att flytta in och bo! Godkänd avloppsanläggning och djupborrad brunn. Öppen spis och vedspis godkända för eldning. Tätt inpå husknuten finner ni vacker smålandsskog med och allt vad den kan erbjuda i bär- och svampplockning. För er som letar efter frilufts- och vinteraktiviteter har vi Isaberg Mountain Resort som kan erbjuda skidåkning vintertid och massor av olika utomhus aktiviteter sommartid. i området finns även High Chapparal, Store Mosse Nationalpark, Fågelsjön Draven mm. Allt detta inom 3 mils radie. En bostad som behövs upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Selkroksvägen 28, Norråsen, Värnamo kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Selkroksvägen 28

Villa
Norråsen, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 975 000 kr
140 + 93 m²
6 rum
1 058 m² tomt

Välkommen till Selkroksvägen 28 en rymlig och gedigen 2 familjs villa med stor lummig tomt. Vattenburen värme med luft/vatten värmepump. Möjlighet till många sovrum. Bo billigt i en lägenhet och hyr ut den andra, eller bygg om huset till en rymlig och praktisk villa för barnfamiljen.

  • Plus
Sävgatan 8, Norr, Värnamo kommun

Sävgatan 8

Villa
Norr, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 495 000 kr
100 + 63 m²
5 rum
1 194 m² tomt

Sävgatan 8 är en mycket charmig och gedigen villa som byggdes 1947. Huset är byggt i klassisk funkisstil med mycket ljusinsläpp och en praktisk planlösning med 4 sovrum, källare med fina förvaringsytor. Vattenburen värme med luft/vatten värmepump och en keramisk vedpanna perfekt för dig som vill kunna ha en ekonomisk och miljövänlig uppvärmning. Stor och lummig tomt med plats för mycket lek och spring. Stort garage med plats för två bilar (oisolerat). Ett mycket välskött, hemtrevligt och mycket prisvärt hus med mycket potential. Varmt välkommen på visning

  • Balkong
  • Uteplats
Tranbärsvägen 4, Värnamo, Värnamo kommun

Tranbärsvägen 4

Villa
Värnamo, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
2 850 000 kr
109 + 66 m²
4 rum
955 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 40-talshus som andas både värme och glädje. Det är ett socialt och inbjudande hem, perfekt för den aktiva familjen som söker ett mysigt och hemtrevligt boende. Här finns gott om plats för skratt, lek och glädje! Läget på Rörstorp är oslagbart och du har nära till skolor, handel, natur och även centrum Men det är inte bara läget som imponerar, utan även den lummiga stora trädgården, här kan du njuta av härliga sommarkvällar med familj och vänner och barnen har mycket plats för lek. Huset är byggt sann funkis anda med en ljusa och luftiga rum . Med sina välplanerade 100 kvadratmeter boyta samt 66 kvm biyta erbjuder huset gott om utrymme för hela familjen. Huset har upp till 4 sovrum. Bra driftsekonomi med jordvärmepump. 3 badrum i mycket gott skick varav det nyaste från 2022. Bastu Välkommen till Tranbärsvägen 4 i Värnamo, ett lugnt och barnvänligt boende där ni kan skapa minnen för livet. Missa inte chansen att äga detta välskötta och trivsamma hus!

  • Balkong
  • Uteplats
Lagmansgatan 5A, Öster, Värnamo kommun
Lagmansgatan 5A, Öster, Värnamo kommun, bild 2
Lagmansgatan 5A, Öster, Värnamo kommun, bild 3

Lagmansgatan 5A

Villa
Öster, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
3 495 000 kr
220 + 80 m²
7 rum
772 m² tomt

En unik möjlighet att äga en charmig fastighet med en fantastisk läge intill den vackra och grönskande Apladalen. Här har du din egen lilla oas med 2 bostadshus, perfekt för den stora familjen eller för dig som vill ha en bra boende ekonomi genom att hyra ut ? Med ett kanonläge intill Värnamo centrum, Apladalen, skola och allt man kan önska sig, så kan det inte bli mycket bättre. Båda husen är mycket charmiga. Lilla huset har en boyta på ca 80 kvm och den är idag uthyrd. Stora huset som har en boyta på 140 kvm Här har du en gyllene möjlighet att äga en fastighet med fjärrvärme som låter dig leva i harmoni med närhet till naturen, samtidigt som du har bekvämligheten av närhet till service, affärer och en mängd fritidsaktiviteter. Ett sällsynt tillfälle för dig som vill bo med ett absolut A-läge i Värnamo. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Fryele Gustavsberg 1, Värnamo, Värnamo kommun

Fryele Gustavsberg 1

Villa
Värnamo, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
595 000 kr
69 m²
5 rum
1 530 m² tomt

Strax utanför vackra byn Fryele tornar charmiga Gustavsberg 1 fram. Ett 30-tals hus, rött med vita knutar och tidsenligt bevarat med spegeldörrar, trägolv och vedspis. Här bor du verkligen i ett med naturen, nära bär- och svampskogen och rogivande ljudet från fallen i Härån där Du kan ana den gamla kvarnbyggnaden. Mätarskåp och elcentral finns indraget samt ett antal 230 volts uttag. Vatten och avlopp saknas. Välkommen in och charmas!

  • Plus
Ynglingagatan 20, Vråen - Släggan, Värnamo kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ynglingagatan 20

Lägenhet
Vråen - Släggan, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 395 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
4 719 kr/mån
17 438 kr/m²

En trappor upp finner du denna otroligt smakfulla trea på 80 kvm. Stilfullt renoverad, ljus och modern interiör är några av de ord som kan beskriva denna lägenhet. Totalrenoverad 2022 med nytt kök och nya ytskick i hela lägenheten! För dig som prioriterar låg boendekostnad och närhet till det mesta så är detta en lägenhet du måste lägga på minnet. Ypperlig chans för dig som söker ett tryggt hem där du kan slå dig ner och känna trevnad. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Mustagatan 13, Värnamo, Värnamo kommun
  • Ons 18 sep kl 16:30

Mustagatan 13

Lägenhet
Värnamo, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 245 000 kr
59 m²
3 rum
vån 1/2
2 800 kr/mån
21 102 kr/m²

Välkommen till Mustagatan 13 och denna fräscha 3:a på första våning. Nyrenoverad med nytt kök, ljusa ytskikt och enhetligt golv. Tillfälle till en fin bostadrätt med låg avgift och centralt läge, i en fastighet som genomgått renoveringar av såväl tak, fönster och värmesystem. Härlig trädgård med olika sorters fruktträd. Ta del av fördelarna med att bo i en mindre bostadsrättsförening med närhet till bl a natursköna Apladalen, sim,- och sporthall, Osudden, centrum och flera skolor/förskolor. Eget garage och parkeringsplats.

  • Plus
Blåbärsvägen 27, Rörstorp, Värnamo kommun

Blåbärsvägen 27

Lägenhet
Rörstorp, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
895 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 260 kr/mån
13 876 kr/m²

Den välplanerade layouten skapar ett naturligt flöde mellan rummen och ger en öppen och luftig känsla. Badrummet är också utrustat med tvättmaskin för att möta vardagens behov och underlätta livet för den boende. Den inglasade balkongen, i österläge, är ett underbart tillägg till bostaden och skapar en plats där man kan njuta av morgonsolen dessutom utgång från både kök och sovrum. Med utsikt över omgivningen blir detta en fridfull oas att koppla av och umgås med nära och kära. Denna bostadsrätt på andra våning, erbjuder inte bara en bekväm och stilfull livsstil, utan är också en investering i ett boende i en eftertraktad förening. Här bor man med en låg avgift i välskött förening på populära Rörstorp. Föreningen har gjort flera stora renoveringar såsom fönster- och dörrbyte samt inglasning av balkonger. Trevlig utemiljö med lekplatser, bänkar och vacker grönska. Närhet till det mesta, t ex skola, förskola, Ica Kvantum, Coop, Kärnans köpcentrum, Vråens centrum med vårdcentral samt naturen. Varmt välkommen till en trivsam bostad!

Rastavallsvägen 17, Bor, Värnamo kommun

Rastavallsvägen 17

Villa
Bor, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 495 000 kr
95 + 93 m²
4 rum
1 093 m² tomt

Välskött och trivsam familjevilla i tegel på hörntomt, mitt i samhället Bor, nära till skola och affär. Ljus interiör som bl a erbjuder 3-4 sovrum, kök med ekluckor och inglasat uterum. Större umgängesytor samt hel källare med gott om förvaringsutrymme. Garage och uppvuxen trädgård med äppelträd, vinbärsbuskar, härliga pioner och mycket annat fint. Här finns plats för både lek och gröna fingrar. I Bor bor Du med natur, sjöar och skog inpå knuten för bär- och svampplockning och sköna skogspromenader. Välkommen in på visning!

Rolstorp Sjöhemmet 3 +4, Rolstorp, Värnamo kommun
Rolstorp Sjöhemmet 3 +4, Rolstorp, Värnamo kommun, bild 2
Rolstorp Sjöhemmet 3 +4, Rolstorp, Värnamo kommun, bild 3

Rolstorp Sjöhemmet 3 +4

Gård/Skog
Rolstorp, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
12 500 000 kr
128 m²
4 rum
8,9 ha tomt

Välkommen till Rolstorp Sjöhemmet Denna Hästgårdsidyll är vackert belägen vid sjön Flåren Areal om ca 9 ha. Modernt stall med 10 boxplatser med alla bekvämligheter utomhuspaddock, ridhus. Egen strand i sjön Flåren. Bostadshus i mycket gott skick och hög standard. Boningshuset är på ca 128 kvm, lägenhet på ca 110 kvm 3 rok. Dubbelgarage Här finns allt ! Sjöhemmet passar dig som vill bo i en lantlig idyll. Här finns det något för alla intressen. Hela gården är byggd med omsorg och hög byggkvalitet . Helt enkelt en drömgård. Gården är lämplig för dig som har ett stort hästintresse. Kontakta mäklaren för en personlig visning

  • Premium
  • Uteplats
Nästa Månsagård 2, Nästa, Värnamo kommun
Nästa Månsagård 2, Nästa, Värnamo kommun, bild 2
Nästa Månsagård 2, Nästa, Värnamo kommun, bild 3

Nästa Månsagård 2

Villa
Nästa, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
3 495 000 kr
147 + 50 m²
4 rum
1 709 m² tomt

Snart finns möjligheten att förvärva denna idyll strax utanför Värnamo. I rogivande Nästa finner ni Nästa Månsagård 2 ett lättskött och funktionellt hus med allt i ett plan i ett mycket fint skick och omgivet av gröna ängar. Här kan du bara flytta in och bo, utan att behöva göra stora renoveringar. Låga driftskostnader med ny bergvärmepump 2024. 3-4 sovrum. Garage och förråd Här bor du på landet med ängarna framför dina fötter, en lantlig idyll, sjönära med cykelavstånd in till Värnamo centrum. En stor trädgård med mycket plats för lek och långa sommarkvällar på altanen. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Växjövägen 32, Rörstorp, Värnamo kommun
Växjövägen 32, Rörstorp, Värnamo kommun, bild 2
Växjövägen 32, Rörstorp, Värnamo kommun, bild 3

Växjövägen 32

Villa
Rörstorp, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
3 995 000 kr
210 + 75 m²
5 rum
1 411 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 30-talshus som andas både värme och glädje. Det är ett socialt och inbjudande hem, perfekt för den aktiva familjen som söker ett centralt och hemtrevligt boende. Här finns gott om plats för skratt, lek och glädje! Läget är oslagbart centralt och du har nära till allt. Men det är inte bara läget som imponerar, utan även den lummiga stora trädgården men flera fina sittplatser. Trädgården är anlagd med stor omsorg och tanke. Tomten är på hela 1411 kvm! Här kan du njuta av härliga sommarkvällar med familj och vänner och barnen har mycket plats för lek. Huset är mycket genomtänkt och stilfullt byggt i grunden och totalrenoveringen som gjordes 1985 tog man stor hänsyn till husets ursprunliga stil, huset har fortfarande kvar sina vackra originalfönster som är i mycket gott skick ( renoverades 2016) och ger en extra touch av karaktär. Med sina generösa 210 kvadratmeter boyta samt 75 kvm biyta erbjuder huset gott om utrymme för hela familjen. Huset har idag 2 sovrum med möjlighet till 4 sovrum. Bra driftsekonomi med bergvärmepump Välkommen till Växjövägen 32 i Värnamo, ett centralt och barnvänligt boende där ni kan skapa minnen för livet. Missa inte chansen att äga detta stilfulla och trivsamma hus!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Helmershus Sjösala 1, Värnamo, Värnamo kommun
Helmershus Sjösala 1, Värnamo, Värnamo kommun, bild 2
Helmershus Sjösala 1, Värnamo, Värnamo kommun, bild 3

Helmershus Sjösala 1

Villa
Värnamo, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
9 450 000 kr
195 m²
3 rum
1 734 m² tomt

Ta den lilla avfartsvägen och känn pulsen gå ner från vardagens krav och måsten. Följ grusvägen en liten stund och hamna intill ett utav Vidösterns kanske bästa lägen. Detta är ett mycket sällsynt exemplar där allting är makalöst väl tilltänkt. Huset erbjuder bla generöst ljusinsläpp och en trevlig uteplats som bjuder på mycket sol. Här kan du njuta av naturen och den vackra sjöutsikten som omger dig. Med sina 195 kvm erbjuder huset gott om utrymme för avkoppling och socialt umgänge.Egen brygga. Privat och ostört läge Huset genomgick en ordentlig ombyggnad och renovering 2009. Tomtyta på 1734 kvm Värt att notera är även garagebyggnaden som är ombyggd och innehåller ett gästrum/uthyrningsrum med eget badrum. Den natursköna omgivningen ger dig möjlighet att utforska vackra promenadvägar och uppleva lugnet som naturen har att erbjuda. Välkommen till Helmershus Sjösala 1 - ditt framtida drömhem där naturnära boende möter modern komfort.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Rosenvägen 1, Häggegården, Värnamo kommun

Rosenvägen 1

Villa
Häggegården, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 775 000 kr
125 + 42 m²
5 rum
990 m² tomt

Denna rymliga och välplanerade villa är perfekt för den familj som söker en bekväm och funktionell bostad i ett plan Den trevliga uteplatsen lockar med många soltimmar och ger möjlighet till avkoppling och socialt umgänge under varma sommardagar. Här kan man njuta av grillkvällar med familj och vänner eller bara koppla av med en god bok. Läget är barnvänligt, med närhet till lekplatser och grönområden där barnen kan leka fritt och säkert. Dessutom finns det goda kommunikationsmöjligheter i närområdet, vilket underlättar vardagen för pendlare och familjer på språng. Med en bostadsyta på 125 kvadratmeter och en tomtarea på hela 990 kvadratmeter finns det gott om utrymme att trivas och växa i.4 sovrum. Vattenburen värme med luft/vatten värmepump Beläget i det populära området Bredaryd, erbjuder denna villa en perfekt kombination av lugn och närhet till allt man kan önska sig. Välkommen till Rosenvägen 1!

  • Uteplats
Korgmakaregatan 6, Hillerstorp, Gnosjö kommun

Korgmakaregatan 6

Villa
Hillerstorp, Gnosjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 495 000 kr
100 + 86 m²
5 rum
873 m² tomt

På Korgmakaregatan 6 i mysiga Hillerstorp ges tillfälle till en bra disponerad bostad i tre plan. Villan erbjuder bland annat 4 sovrum, 3-glas fönster, ekkök, jordvärme, kamin, större uterum och garage. Stor härlig tomt med fritt lugnt läge och naturen som närmaste granne. Trädgård att njuta av för både lek och gröna fingrar. Välkommen in!

  • Balkong
Vik Strandvägen 5, Hestra, Gislaveds kommun
Vik Strandvägen 5, Hestra, Gislaveds kommun, bild 2
Vik Strandvägen 5, Hestra, Gislaveds kommun, bild 3

Vik Strandvägen 5

Tomt
Hestra, Gislaveds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
925 000 kr
836 m² tomt

Ett sällsynt tillfälle har nu dykt upp för dig som vill bygga ditt drömboende i vacker natur med sjöutsikt och tillgång badplats, bastu och underbar natur. Högt och vackert belägen tomt med sjöutsikt. Fastigheten ingår i en samfällighet där du får tillgång till strand, bad och bastu mm.

  • Premium
Blåbärsvägen 3, Rörstorp, Värnamo kommun

Blåbärsvägen 3

Lägenhet
Rörstorp, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 475 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3/3
5 749 kr/mån
15 860 kr/m²

Några trappor upp från entréplan möts ni av en väl omhändertagen bostad på 93 kvm. Två ordentliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter och skulle behov finnas går det enkelt att få till ett tredje sovrum. Fräscht kök, inglasad balkong, badrum. Något för familjen som för den ensamma. Barnvänligt läge med gångavstånd till barnomsorg, lekplats och skola. Varmt välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 30