Mäklare Nora Berg

Nora Berg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kyrkestensvägen 11A, Alingsås, Alingsås kommun
  • Tis 17 sep kl 18:00
Kyrkestensvägen 11A, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Kyrkestensvägen 11A, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Kyrkestensvägen 11A

Lägenhet
Alingsås, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 795 000 kr
113 + 30 m²
5 rum
7 562 kr/mån
24 735 kr/m²

Välkommen till Kyrkestensvägen 11A i charmiga Nolby, där denna fantastiska bostad erbjuder en perfekt kombination av utrymme, läge och gemenskap. Här kan du skapa nya minnen och uppleva bekväm och avslappnad livsstil. Beläget bara en stenkast från skola och förskola är detta hemmet du har letat efter om du har familj eller planerar för en. För de som älskar naturen och friluftsliv finns det trevliga promenadstråk i skogen som nästan ligger i din bakgård. När du behöver handla är det bara en kort promenad till den lokala mataffären. Du har allt du behöver inom räckhåll! Denna bostad är något speciellt, då den ligger i ett eftertraktat gavelläge. Det innebär att du bara har grannar åt ena hållet, vilket ger dig extra integritet i hemmet. Precis utanför din dörr finns en av flera lekplatser, vilket gör det till den perfekta mötesplatsen för de yngre i familjen. Här kan barnen leka tryggt och du kan koppla av medan de har kul. Även om du bor i ett lugnt område tar du dig snabbt och enkelt in till centrum där mysiga restauranger, gågator och caféer väntar på att upptäckas. Det är den bästa av två världar - lugnet i Nolby och pulsen i staden. Denna bostad har genomgått flera renoveringar under årens lopp. Köket är stilfullt och praktiskt, renoverat för ca 20 år sedan. Badrummet är helt nytt och har utrustats med stilfulla materialval för en modern och bekväm känsla. Du kan flytta in och njuta direkt utan att oroa dig för större renoveringar. Om du är intresserad av att uppleva detta fantastiska hem på plats eller om du vill ha mer information, tveka inte att kontakta ansvarig mäklare på Svensk Fastighetsförmedling. Detta är en unik möjlighet att äga en rymlig bostad med stor potential i ett gavelläge som sällan blir tillgängligt på marknaden. Vänta inte, detta kan vara ditt drömhem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Friggagatan 33, Ängabo Centrum, Alingsås kommun
  • Idag kl 12:00

Friggagatan 33

Radhus
Ängabo Centrum, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 300 000 kr
69 m²
3 rum
4 050 kr/mån
33 333 kr/m²

Välkommen till Friggagatan 33 i populära Ängabo – ett naturnära hem som erbjuder både komfort och möjligheter! Med en idyllisk uteplats erbjuder denna väl disponerade 3-rumslägenhet en kombination av de bästa två världar: ett naturnära och fridfullt läge i ett barnvänligt område med bekvämt avstånd till Alingsås centrala puls. Här kan du njuta av inte bara en, utan två uteplatser! En inbjudande altan på bostadens framsida och en rofylld idyllisk uteplats på baksidan som vetter mot skogen. Dessa ytor är perfekta för såväl sommarens grillkvällar och lugna morgnar med en kopp kaffe. Bostaden är noggrant planerad för att ge ett praktiskt och behagligt boende. Det vidbyggda garaget/förrådet och den egna parkeringsplatsen är en oslagbar kombination för dig som uppskattar enkelhet och tillgänglighet i vardagen. Ett extra rum har uppförts på ca 8 kvm och kan anpassas efter dina behov och öppnar upp för en mängd olika användningsområden. Här har du möjligheten för ett extra sovrum, barnrum, hemmakontor, kreativ studio eller en walk-in closet. Trädgården skapar en lugnande oas där du kan koppla av i naturen från ett insynsskyddat läge. Precis intill nås skogsslingan som tar dig till bland annat en grusad fotbollsplan, asfalterad basketplan, grill-platser, promenad/träningsstigar, blåbär och skogens guld som kantareller och tratt-kantareller! Läget är exceptionellt – du bor i ett lugnt och tryggt område med närhet till vacker natur, perfekt för avkopplande skogspromenader och uppfriskande dopp i sjön Gerdsken. Samtidigt når du snabbt Alingsås centrum med cykel på ca 10 minuter. Inom bekvämt avstånd från bostaden nås skola, vårdcentral, pizzeria och goda bussförbindelser. Detta är en bostad som bjuder på många möjligheter att skapa ditt drömhem, oavsett om du letar efter ett första boende eller vill ha ett bekvämt och lugnt hem för familjen. Missa inte chansen att uppleva denna bostaden på plats! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Plus
  • Uteplats
Gennevedsvägen 124, Sollebrunn, Alingsås kommun
  • Ons 18 sep kl 17:30

Gennevedsvägen 124

Villa
Sollebrunn, Alingsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
2 295 000 kr
111 m²
7 rum
2,4 ha tomt

Välkommen till er framtida drömgård på hela 2,3 hektar i natursköna Gendalen! Här möts ni av en idyllisk landsbygdsmiljö med både åker- och betesmark, samt en rogivande skogsdunge som sträcker sig längs med den porlande Mellbyån – en plats som erbjuder en harmonisk tillvaro för hela familjen. Den charmiga bostaden har genomgått smakfulla uppdateringar och renoveringar de senaste åren, där moderna inslag förenas med bevarad äldre karaktär. Med 7 rum, varav 4 sovrum, finns här plats för hela familjen och möjlighet att sätta sin egen prägel på boendet! Till gården hör även en rymlig ladugård, ett praktiskt förråd och en garagebyggnad – perfekta för hobbyprojekt, förvaring eller kanske för djurhållning. För den hundintresserade finns dessutom en färdig hundgård i anslutning till bostaden. Fastighetens hjärta är den vackra åkermarken som gränsar till Mellbyån, och där nere vid åns strandkant hittar ni en liten oas, omgiven av skog och naturens stillhet. Här kan ni njuta av ett svalkande dopp, eller varför inte bygga en mysig uteplats på den redan påbörjade grunden? Enligt lokala rykten kan man till och med få syn på kräftor i ån! Gendalen är inte bara en plats att bo på, utan en plats att leva och uppleva. Med närhet till vandringsleder, cykelvägar och underbara utflyktsmål blir varje dag ett äventyr. Och trots det lantliga läget har ni goda kommunikationer till närliggande städer och orter, antingen via buss eller bil. Det här är en möjlighet ni inte vill missa – en plats där gårdsdrömmen kan bli verklighet. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och boka in en visning!

  • Plus

Visar alla 3