Mäklare Elin Norberg

Elin Norberg

Om mig

I en bostadsaffär får ingenting lämnas åt slumpen därför tycker jag det är viktigt att ställa krav vid valet av mäklare. Min ambition som mäklare inför de uppdrag jag tar mig an, är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån mina kunders bostad och läge. Jag vill ge er bäst betalt och tryggast affär, oavsett vilken marknad vi befinner oss i. Mitt arbetssätt tillsammans med hårt arbete, driv och de bästa verktygen har gjort att jag idag är bland de ledande mäklarna i Stockholm.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skebokvarnsvägen 201, Bandhagen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 20 okt kl 12:30
Skebokvarnsvägen 201, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 2
Skebokvarnsvägen 201, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 3

Skebokvarnsvägen 201

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 095 000 kr
65 m²
2 rum
vån 9/9
3 860 kr/mån
32 231 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvåa och möjliga trea. Med sin höga och fria placering samt en solig balkong i bästa läge kommer du verkligen att njuta av varje dag här. På balkongen kan du njuta av kvällssolen och vackra solnedgångar. Du bor högst upp i huset och har himlen som granne, vilket ger dig en oändlig utsikt över landskapet och ingen insyn. Denna bostadsrätt erbjuder generösa 65 kvadratmeter och är luftig och välplanerad. Med nio våningar i huset får du en extra känsla av luftighet och ljus i ditt hem. Bostaden består av praktiskt hall med klädkammare, stort modernt kök, luftigt vardagsrum med matplats, härligt sovrum med stor garderobsvägg och helkaklat badrum med tvättmaskin. Extremt snabbt fiberbredband är upphandlat i föreningen för endast 90 kr mån (1000/1000 mbit). Det ingår även ett tillhörande vindsförråd i samma hus. Föreningen är väldigt välskött och aktiv, vilket ger dig en trygg och trevlig boendemiljö. Dessutom lugnt läge, vilket gör att du kan njuta av avskildheten i ditt hem. Läget är perfekt med en kort promenad till Högdalen Centrum där du hittar allt du behöver, från butiker till kommunikationer med T-bana och bussar. Dessutom finns det ett naturreservat inom promenadavstånd för dig som gillar att komma ut i naturen. I närområdet finns även gott om bekvämligheter så som gym, simhall, apotek, systembolag och flera mataffärer. Dessutom har du gratis gatuparkering precis utanför dörren. Det finns även en jättestor skatepark på gångavstånd. Eftersom detta är ett av de sista lägenhetshusen innan villakvarteren i Örby kan du vara säker på att du får ett lugnt läge. Välkommen till Bandhagen, en charmig stadsdel som erbjuder lugn, natur och närhet till stadens puls. Här kan du njuta av det bästa av båda världar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Pilotgatan 2, Skarpnäck, Stockholms kommun
  • Sön 20 okt
Pilotgatan 2, Skarpnäck, Stockholms kommun, bild 2
Pilotgatan 2, Skarpnäck, Stockholms kommun, bild 3

Pilotgatan 2

Lägenhet
Skarpnäck, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
1 675 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/4
3 423 kr/mån
40 854 kr/m²

Här finns en fantastisk mysig lägenhet på Pilotgatan 2 i Skarpnäck. Tyst belägen mot innergården. Enkelt att göra om till mindre 2:a genom att sätta upp en vägg i vardagsrummet. Med öppen planlösning och högre takhöjd kan du skapa ett flexibelt boende som passar just dig. Köket och badrummet är i utmärkt skick och har allt du behöver. Förberett för tvättmaskin i badrummet men behövs knappast eftersom du snabbt når tvättstugan som ligger på samma plan. Förvaringsutrymmena är generösa, med en klädkammare och extra förråd utanför dörren på samma våningsplan. Bostaden är även optimal för dig med barn då våningssäng får plats som en sovalkov där rummet fortfarande kan nyttjas på bästa sätt. Du får förmånen att bo mot en nyligen renoverad innergård med grillplatser, lekpark, lusthus, skapad av en trädgårdsarkitekt, vilket ger en vacker och lugn miljö att njuta av. Dessutom erbjuder HSB-föreningen bekvämligheter som gästrum, festlokal, cykelförråd och tvättstuga. Från gården nås närliggande Skärgårdsskogen och även Nackareservatet ligger bara 10 minuters promenad bort, vilket ger fantastiska möjligheter till friluftsliv med motionsspår, golfbana och sjöar. Dessutom är det bara en kort cykeltur till populära Flatenbadet. Med T-bana och bussförbindelser runt hörnet är det enkelt att ta sig in till city eller utforska andra delar av staden. Väldigt trevlig stämning i Skarpnäck, fin sammanhållning, stort engagemang för samhället och bra utbud av matbutiker, ett bibliotek samt gym. Det här är verkligen det perfekta boendet för den som söker både lugn, funktion och närhet till naturen.

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 2