Mäklare Sandra Cavallin

Sandra Cavallin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Bräckevägen 126, Centrala Hisingen - Bräcke, Göteborgs kommun
  • Idag kl 16:30

Västra Bräckevägen 126

Villa
Centrala Hisingen - Bräcke, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
5 395 000 kr
108 + 78 m²
7 rum
704,5 m² tomt

I Bräcke bor ni ett stenkast från allt vad Eriksberg har att erbjuda, samtidigt som det är ett lugnt och barnvänligt villaområde. På Västra Bräckevägen 126 finns detta trivsamma hus med en totalarea om 186 kvadratmeter. I området har man en bra gemenskap och trevliga grannar, vilket är en annan stor fördel. Redan när ni parkerar bilen på uppfarten infinner sig en harmonisk känsla. Det första intrycket är prydligt, med stenläggningar, häckar och växtligheter. På entréplan finns stora sällskapsutrymmen med vardagsrum, matsal och kök i fil. Detta gör att man får en fin kontakt mellan rummen och kan bjuda över vänner och familj på middagar utan att det känns trångt. Stora fönsterpartier ger även ett fint ljusinsläpp och hela huset känns ljust och luftigt. Ytskikten är nyligen renoverade och här uppstår det perfekta mötet mellan modern funktion samt smakfulla färg- och materialval. Det är bara att flytta in och trivas! En trappa upp finns tre sovrum. Källarvåningen har gott om förvaringsutrymmen och upplevs som ombonad. Här finns dessutom gillestuga/hobbyrum, badrum, tvättstuga och pannrum samt tre st förråd/förvaringsutrymmen. Trädgårdstomten är plan och lättskött och här njuter ni av solen under hela dagen. Ett garage finns. I Bräcke bor ni med goda kommunikationen in till city. Eriksbergs köpcentrum ligger endast ett par minuter bort. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Maj På Malös gata 34, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Sön 22 sep kl 11:00

Maj På Malös gata 34

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
3 595 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 709 kr/mån
50 280 kr/m²

Få lägenheter kan stoltsera med samma höga takhöjd, härliga ljusinsläpp och vacker arkitektur. Eriksbergsplatåns lummiga gator erbjuder en unik radhuskänsla i ett lugnt område. Här bor man vid Älvstrandens långa promenadstråk med närhet till caféer, restauranger och oändliga möjligheter för vila vid vattnet. Ursprungligen en tvårumslägenhet, har den nu smart omvandlats till en rymlig trea tack vare den generösa takhöjden och de stora fönsterpartierna som skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden ligger i den omtyckta förening Brf Eriksbergsterrassen som flertalet gånger nominerats till olika arkitekturpris. Arkitekturen är modernt stram med stora glaspartier mot samtliga väderstreck och är skapad med tanke på kvalitet som kommer bostadsrättsföreningen till godo under många år framöver. Alla lägenheterna präglas av generösa ljusinsläpp, genomsikt och väggplaceringar som dramatiserar rumsupplevelsen. Bostaden med två sovrum ligger högt upp i huset och har en generös inglasad balkong. Här kan du njuta av grillkvällar med vänner och familj eller bara koppla av och njuta av utsikten. De skjutbara dörrarna gör det möjligt att öppna upp balkongen helt under varma sommardagar, vilket skapar en underbar inomhus- och utomhusmiljö från tidig vår till sen höst. De sociala ytorna i bostaden integrerar med varandra och skapar flera naturliga platser för umgänge och leverne. Vackert ljusinsläpp fås från högt placerade fönster. Det större sovrummet har generös storlek med gott om förvaringsmöjligheter. Det väl tilltaga vardagsrummet har delats av till ett mindre rum som går att använda som sovrum eller kontor för den som önskar. Tack vare den höga takhöjden som skapar rymd och luft tillsammans med den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum känns vardagsrummet fortfarande luftigt. Helkaklat badrum med modern färgsättning och erbjuder både tvättmaskin och torktumlare, vilket skapar ett bekvämt boende. Bostaden erbjuder också gott om plats till förvaring samt har ett generöst källarförråd i garageplanet. Bostaden har flera mervärden då föreningen erbjuder plats i eget garage, har en egen bastu och relaxavdelning, gym och övernattningslägenhet för upp till fyra gäster. Föreningens privata innergård är en lugn och grönskande oas mitt i staden. Genom huvudentrén når du en vacker förgård som leder till alla trapphus, och skapar en harmonisk och välkomnande atmosfär. Här kan du njuta av frodig grönska, mysiga sittgrupper och trygga lekområden för barnen. Innergården är en levande mötesplats där grannar kan samlas, dela en kopp kaffe eller bara njuta av lugnet. Varmt välkommen att boka in dig till visning!

  • Plus
  • Hiss
Sagolandsvägen 6, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Tor 12 sep kl 16:30

Sagolandsvägen 6

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 395 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 2/6
3 322 kr/mån
61 410 kr/m²

Denna bostad består av 39 välplanerade kvm och genomsyras av ett rikligt ljusinsläpp och en genomtänkt planlösning. Lägenheten är belägen på tredje våningsplanet i huset och har minimal insyn, vilket inte är lätt att hitta i området. Tack vare de stora fönsterpartierna så får man ett fint ljusinsläpp i lägenheten och en härlig utsikt över trädtopparna utanför. Lägenheten har en väldigt lättmöblerad planlösning då den har en praktisk sovalkov som får undan sängen från allrummet. Kök och vardagsrum är sammanlänkat via en öppen planlösning, vilket optimerar kvadratmetrarna och gör att man kan bjuda över vänner och familj på besök utan att det känns trångt. Till lägenheten hör dessutom en härlig inglasad balkong som är placerad i nordväst. Här kan man njuta av solen från eftermiddag till solnedgång. Helkaklat badrum med en tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagsbestyren. På Eriksberg bor ni i ett harmoniskt område där stadsbruset är som bortblåst. Ta en promenad längs den träskodda kajen med flertalet mysiga caféer och restauranger längs vägen. Vill ni åt stadspulsen är det bara att ta en kort båttur över med Älvsnabben.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Backadalsgatan 5, Backadalen, Göteborgs kommun

Backadalsgatan 5

Lägenhet
Backadalen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 980 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1
5 508 kr/mån
40 270 kr/m²

Välkommen hem till en nyproducerad trerumslägenhet med 74 välplanerade kvadratmeter. Med ljusa färger, noggrant utvalda material och full utrustning är det en både trivsam och praktisk bostad. Genomtänkt planlösning Direkt i hallen ser du en av lägenhetens stora fördelar: den goda förvaringen. I hallen finns kapphylla, garderob, städskåp och ett stort förråd. På vänster sida från hallen når du lägenhetens två sovrum, som ligger avskilt från varandra, Det största har en praktisk garderobsvägg och utrymme för såväl en dubbelsäng som andra möbler. Det mindre sovrummet passar perfekt för barnen, gäster eller som arbetsrum. Mellan sovrummen ligger det stora badrummet. Det har vitt matt kakel på väggarna, grå klinker på golven och duschväggar i klarglas. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare under en praktisk bänkskiva och skåp. Rum för gemenskap Till höger från hallen kommer du in i det moderna köket som har vita köksluckor, vitt kakel och gråsvart bänkskiva. Köket är fullt utrustat med bland annat diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, kyl och frys. På kökets ena sida finns plats för en stor matgrupp, trivsamt placerad intill ett fönster. På den andra sidan finns vardagsrummet med plats för en mysig soffhörna och andra möbler. Från vardagsrummet kliver du ut på lägenhetens balkong. Balkongen ligger i nordost, mot föreningens gård, och är cirka elva kvadratmeter stor. Ett härligt extrarum under sommarmånaderna! Här är ett hem att trivas i!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Charlotte Löwenskölds Gränd 4, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Charlotte Löwenskölds Gränd 4

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 340 000 kr
51 m²
2 rum
4 420 kr/mån
45 882 kr/m²

Erbjudandet om 24 avgiftsfria månader pågår från och med 20 januari 2024 till och med 31 Maj 2024 Välkommen hem till en ljus och modern tvåa på 51 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och på golvet ligger vacker ekparkett, och ljuset flödar in från stora fönster i två väderstreck. Den öppna planlösningen gör det enkelt att möblera efter just dina behov. Hallen har gott om utrymme för avhängning och härifrån leder dörren in till det luftiga sovrummet. Det är hela elva kvadratmeter stort och rymmer såväl säng som annat önskat möblemang. Lägenheten har bra förvaringsmöjligheter genom garderober och skåp i både hall och sovrum. Om du behöver ytterligare förvaring finns en praktisk alkov mellan sovrummet och vardagsrummet. Ytan kan också inredas till exempelvis en arbetsplats eller en mysig läshörna. Badrummet ligger mitt i lägenheten och är utrustat med wc, handfat med vit kommod och spegelskåp, duschhörna i klarglas, handdukstork samt en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Det grå klinkergolvet samspelar fint med väggarnas vita, blanka kakel. Bostadens hjärta är det kombinerade köket och vardagsrummet. Det vita köket från Marbodal är byggt längs ena väggen och har all utrustning du behöver: infälld induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Tack vare den öppna planlösningen kan du laga mat samtidigt som du umgås med vänner. Efter middagen beger ni er troligtvis ut på balkongen, som är byggd i vinkel utmed två av lägenhetens väggar. Med en storlek på imponerande 22 kvadratmeter finns det plats för flera sittgrupper och växter för den med gröna fingrar. Om ni mot all förmodan inte får plats på balkongen, kan ni nyttja föreningens grönskande innergård för fika i solen och härliga grillkvällar. Får du långväga gäster finns en föreningslokal med övernattningsmöjlighet på samma våning som lägenheten. Välkommen till ett bekvämt och trivsamt boende i Bostadsrättsföreningen Selma Park!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Charlotte Löwenskölds Gränd 4, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Charlotte Löwenskölds Gränd 4

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 680 000 kr
32 m²
1 rum
2 774 kr/mån
52 500 kr/m²

Erbjudandet om 24 avgiftsfria månader pågår från och med 20 januari 2024 till och med 31 Maj 2024 Här erbjuds 32 välplanerade kvadratmeter med social planlösning och smakfulla materialval. Redan när du kliver in i bostaden möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp från fönstren i fil. Utanför fönstren finns lägenhetens pärla: den tio kvadratmeter stora balkongen. Under sommarmånaderna blir den ett utmärkt extrarum där du kan njuta av solen och kanske odla dina gröna fingrar. Den välkomnande hallen har vitmålade väggar och på golvet ligger en vacker ekparkett, vilket är genomgående för hela lägenheten. I hallen finns en garderob för klädavhängning och i det stora rummet erbjuds ytterligare förvaringsmöjligheter i form av en skjutdörrsgarderob och linneskåp. Till lägenheten hör dessutom ett källarförråd. I anslutning till hallen hittar du det moderna badrummet som är inrett med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Det är utrustat med wc, handfat med vit kommod och spegelskåp, duschhörna i klarglas, handdukstork samt en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Rakt fram från hallen öppnar resten av lägenheten upp sig. Här finns plats för både matbord och säng med tillhörande möblemang. Den öppna planlösningen gör det enkelt att inreda efter eget tycke och smak. Köket är byggt i vinkel med gott om arbetsyta och all utrustning du behöver: infälld induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Den svartmelerade bänkskivan blir en stilfull kontrast till det vita köket från Marbodal med släta luckor och rostfria handtag. Bostadens balkong och fönster vetter mot den gemensamma grönskande innergården där du kan samla familj och vänner för grillkvällar. Får du långväga gäster finns en föreningslokal med övernattningsmöjlighet på husets entréplan. Välkommen till ett bekvämt och trivsamt boende i Brf Selma Park!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 6