Mäklare Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ranagårdsvägen 14, Ranagård, Halmstads kommun

Ranagårdsvägen 14

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Skanska Sverige AB
2 875 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/4
4 376 kr/mån
38 591 kr/m²

Här kan du njuta av fina dagar på en egen uteplats i soligt läge. Den öppna planlösningen, det praktiska vinkelköket med två fönster och den rymliga matplatsen passar perfekt för dig som gärna bjuder in till middag. Bostadsrätten har gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober, plats för hemmakontor samt stort badrum med fönster, tvättmaskin och torktumlare.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Hvitfeldtsgatan 17B, Centrum, Halmstads kommun
  • Mån 21 okt kl 16:30

Hvitfeldtsgatan 17B

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 950 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1/3
5 316 kr/mån
33 523 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna sekelskiftesdröm byggd 1902 på populära Hvitfeldtsgatan 17B! En trappa upp finner ni denna vackra trea på 88 kvadratmeter, med en takhöjd på ca 3 meter och vackra takstuckaturer får ni ett hem med mycket sekelskiftescharm. Här njuter du av ett stort vardagsrum med gott om plats för både soff och matgrupp, modernt kök med stor köksö och bänkskivor av granit som renoverades 2023 och två stora sovrum. Dessutom har du tillgång till ett nyrenoverat (2023) helkaklat badrum med infällda spotlights i taket och tvättmaskin. Brf Stenvinkeln är en trevlig och stabil förening med god ekonomi. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till bästa Halmstad har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer, butiker och även gångavstånd till Galgbergsområdet med sin fina natur och sina promenadstråk. Välkommen att boka din personliga visningstid!

  • Plus
Blåklintsvägen 26A, Haverdal, Halmstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Blåklintsvägen 26A

Villa
Haverdal, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
3 390 000 kr
224 m²
6 rum
1 032 m² tomt

Varmt välkommen till Blåklintsvägen 26A och detta välplanerade hus i två plan där den händige har möjlighet att skapa sitt nya drömhem. När vi kliver in på entréplan möts vi av ett stort vardagsrum med generösa sällskapsytor, stora fönsterpartier och en öppen spis som höjer mysfaktorn i rummet. Köket har gott med arbetsytor och här är även en naturlig matplatsdel med generöst utrymme för ett större matbord. Här finns även ett badrum, två sovrum samt groventré/tvättstuga. En glaspassage med öppningsbara dörrar ger enkel tillgång till bägge delar av trädgården och den separata tillbyggnaden. Tillbyggnaden som byggdes 2005 består av ett stort allrum med öppet upp i nock, pentry samt ett helkaklat badrum. På övre plan erbjuds ett större allrum, sovrum, klädkammare och badrum. Från allrummet nås balkongen med den underbara utsikten med havet i bakgrunden. På utsidan möts vi av en lättskött och barnvänlig trädgårdstomt som erbjuder fantastiska möjligheter för såväl barn med spring i benen som för vuxna som bara vill koppla av och njuta. I atrium innergården finner vi den underbara uteplatsen med placering i soligt sydväst läge. Här går det att njuta även under årets blåsigare dagar. Här har du ett unikt tillfälle att skaffa ett boende med badrocksavstånd till stranden och Skallkrokens småbåtshamn. Välkomna till Blåklintsvägen 26A!

  • Plus
Ranagårdsvägen 14, Ranagård, Halmstads kommun

Ranagårdsvägen 14

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Skanska Sverige AB
1 975 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 044 kr/mån
41 579 kr/m²

Här kan du njuta av sommaren på en egen uteplats mot den gröna gården. Den öppna planlösningen, vinkelköket och matplatsen för flera gäster passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem vänner. Bostadsrätten har en kombimaskin som spar på golvutrymmet.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Skymningsvägen 7, Ranagård, Halmstads kommun

Skymningsvägen 7

Radhus
Ranagård, Halmstads kommun
Skanska Sverige AB
3 995 000 kr
125,5 m²
6 rum
vån 1/2
6 628 kr/mån
31 833 kr/m²

Här kan du njuta av livet med dubbla uteplatser i olika väderstreck och en behändig liten trädgård. Vinkelkök och matplats för flera gäster är perfekt för långa middagar och roliga kalas. Två badrum, förvaring i flera skjutdörrsgarderober och förråd underlättar livet här.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Ranalyckan, Ranagård, Halmstads kommun
  • 3 lediga bostäder

Ranalyckan

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Skanska Sverige AB
fr. 1 975 000 kr
48-126 m²
2-6 rum
3 044 kr/mån

Inflyttningsklara bostäder med solceller och räntegaranti. Nu växer äntligen det nya området Ranagård fram på ett underbart läge i Halmstad. Ett av de första kvarteren heter Ranalyckan. Här hittar du hållbara bostäder, både radhus och bostadsrätter, där du minskar dina klimatavtryck. Dessutom kan du njuta av det bekymmersfria livet i ett nybyggt hem en kort promenad från havet och golfbanan. Flexibel inflyttning.

  • Nybyggnadsprojekt
Abc-gatan 23, Öster/Högskolan, Halmstads kommun

Abc-gatan 23

Lägenhet
Öster/Högskolan, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 250 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/3
3 589 kr/mån
27 174 kr/m²

Den perfekta 2:an för dig som vill bo nära Högskolan och Halmstad city. På attraktiva Abc-gatan finner ni denna smakfullt renoverade lägenheten (2015). Snygga materialval och vita väggar samsas med vacker ekparkett. Lägenheten erbjuder ett helkaklat badrum, WC, stort och ljust kök, vardagsrum med utrymme för både mat och soffgrupp och dessutom en undanskymd sovalkov. Detta sammanfattar ett helt underbart boende på ett lugnt men ändå centralt läge. Bara att flytta rakt in! Föreningen har gemensamt en trädgård och uteplats med trätrall som gör sig ypperlig för grillkvällar. Ett plus för dig som uppskattar att vistas utomhus men ändå vill bo i lägenhet. Varmt välkomna till denna pärla som upplevs bäst på plats!

  • Plus

Visar alla 7