Mäklare Patrik Jogedal

Patrik Jogedal

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kramsta hällar 3, Järvsö, Ljusdals kommun

Kramsta hällar 3

Villa
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
2 250 000 kr
90 + 60 m²
3 rum
2 460 m² tomt

Varmt välkomna till denna vackert belägna fastighet med högt, fritt och lugnt läge med promenadavstånd in till Järvsö by. Boningshuset har hög charmfaktor och i entréplanet möts man först av en stor hall med golvvärme och gott om plats för ytterkläder. Sedan kommer köket som nuvarande ägare låtit renovera 2012, detta är utrustat med delad kyl/frys, spis/ugn, fläkt, diskmaskin och vedspis. Intill köket ligger vardagsrummet som pryds av en ståtlig kakelugn som givetvis går att elda i samt altandörr som leder ut till den härliga altanen som vetter mot husets insynsskyddade baksida. I vardagsrummet ligger även ett mindre rum som kan användas som hemmakontor eller gästrum. Det övre planet har två väldisponerade sovrum, ett badrum med klinker på golv, golvvärme och duschkabin. I detta våningsplan finns även en balkong med härlig utsikt över Ljusnan. Källaren är oinredd och används idag som tvättstuga och förråd. På fastigheten finns även ett garage med garageport från -18, detta med separat förrådssektion/hobbyrum. Till sist finns en enklare vedbod, en stor lekstuga och förrådsbod. Sammanfattningsvis är detta ett objekt med fantastisk läge och goda möjligheter att bli ditt drömboende eller fritidshus, välkommen att kontakta oss för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats
Vägmästaregatan 6, Ljusdal, Ljusdals kommun

Vägmästaregatan 6

Villa
Ljusdal, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
2 495 000 kr
170 + 100 m²
7 rum
1 035 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa på en lugn gata i ett av Ljusdals mest eftertraktade områden! Här bor du i en trivsam miljö med trevliga grannar och en lättskött trädgård som bjuder på både äppelträd och pallkragar för den odlingsintresserade. Denna villa erbjuder gott om plats för den stora familjen då dess yta om hela 170+100kvm ger otroligt stora utrymmen för umgänge såväl som förvaring. På entréplanet välkomnas du av en mycket rymlig yttre hall, tillbyggd 2014, med golvvärme som gör det enkelt att hålla ordning på ytterkläder och skor. Därefter möts man av ett fräscht kök med gott om plats för matsalsbord. Vardagsrummet är stort, ljust och öppet med braskamin som givetvis är godkänd att elda i. I denna våning finns även tre sovrum och ett fräscht badrum. På den övre våningen hittar du två mysiga sovrum med ett allrum emellan, perfekt för tonårshäng eller som ett hemmakontor. Ett av sovrummen har en charmig sovalkov som skapats genom att utnyttja en del av kattvinden. I detta våningsplan finns även en gäst-wc. Förvaringsmöjligheterna är fantastiska, med hela fyra kattvindar, inbyggda garderober i två av rummen samt flera förrådsmöjligheter i källarplanet. Den rymliga tvättstugan erbjuder praktiska ytor och här finns även möjlighet att inreda en bastu eller relaxavdelning om så önskas. Gamla pannrummet används idag som ett träningsrum. Villan har även ett stort garage där du får plats med både bil, cykel, moped och en liten verkstad. Garaget är utrustat med en laddbox för elbil och en fjärrstyrd garageport för extra bekvämlighet. Intill garaget finns en carport och förråd, byggd 2014, som kan användas som ytterligare garage eller förvaring. Huset är dessutom utrustat med ett larm. Robotgräsklipparen ingår i köpet. Läget är optimalt med närhet till både Gärdeåsskolan (ca 100m), högstadiet och gymnasiet. Du har promenadavstånd till centrum, IP och tågstationen, och mataffären (ca 500m) når du på bara några minuter till fots eller med cykel. För den friluftsintresserade ligger elljusspår och skidstadion nära till hands, och på andra sidan Gärdeåsvägen finns stigar som leder ut i naturen. Buss 53 passerar precis bakom huset och ger enkla kommunikationer till Hudiksvall och resecentrum. Detta är ett hem som kombinerar komfort, funktionalitet och ett fantastiskt läge – en villa som verkligen har allt! Missa inte chansen att göra detta till ditt nya drömhem!

Grönåsvägen 73, Järvsö, Ljusdals kommun

Grönåsvägen 73

Villa
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
1 495 000 kr
70 m²
2 rum
2 350 m² tomt

Detta otroligt mysiga hus från tidigt 1900-tal erbjuder en härlig kombination av historia och modernitet. Med en halvöppen planlösning skapas förutsättningar för socialt umgänge. Vardagsrummet imponerar med sin höga takhöjd, som förgyller hela huset med en känsla av rymd och ljus. Här kan du koppla av och njuta framför braskaminen. I vardagsrummet finns även ett praktiskt sovloft med plats för dubbelsäng. Köket är fräscht och välplanerat för att göra matlagningen enkel och trevlig. Med smarta lösningar som diskskåpet ovanför diskhon frigörs arbetsyta och du får snabbt undan den torkande disken. I entréplanet finns vidare ett väldisponerat sovrum med altandörr som leder till husets baksida. Till sist finns även ett rymligt badrum/tvättstuga. Vid husets entré finns en stor altan i sydvästligt läge med gott om plats för grill såväl som matbord för stora middagar. På tomten ligger även ett enklare garage/hobbyrum samt en fristående förrådsbod. Nuvarande ägare har dessutom låtit bygga ytterligare ett gästhus som idag används som hemmakontor, detta färdigställdes 2021. I övrigt är tomten välplanerad med fina grönytor och odlingar. Sammanfattningsvis är detta en fantastisk plats som lämpar sig som permanentbostad såväl som fritidshus, detta endast ca 10 minuter utanför Järvsö och Harsa. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Skrytvägen 5, Färila, Ljusdals kommun

Skrytvägen 5

Villa
Färila, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
895 000 kr
72 + 12 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till ett hem för dig som vill bo nära naturen. Här möts du av en lummig trädgård med bärbuskar av olika slag som ger skörd varje år. I huset kan du njuta av mysiga kvällar framför den vedeldade brasan. Köket har en charmig vedspis som bidrar till den genuina atmosfären. Huset har en praktisk planlösning med entréplan som rymmer hall, kök, vardagsrum med braskamin och helkaklat badrum. På övre plan finns ett passagerum och två sovrum. Detta hem passar lika bra som fritidshus som för permanentboende – en plats där du kan njuta av både lugnet och naturen. Huset ligger fritt från grannar, omgiven av öppna åkrar och skog som sträcker sig ända fram till knuten. Med närheten till Järvsö och Färila har du bekväm tillgång till både service och aktiviteter. Det är heller inte långt till fiskevatten och badplatser för den som uppskattar friluftsliv. Förskola och skola finns inom cirka 10 minuters avstånd, vilket gör det till en bekväm plats att bo på även för barnfamiljer. På tomten finns även en carport med ett separat inrett rum som nuvarande ägare använt som hemmakontor, detta utrymme lämpar sig även som gästrum. Därtill finns en jordkällare samt en äldre förrådsbyggnad. Visst renoveringsbehov finns på boningshus respektive övriga byggnader, besiktningsprotokoll tillhandahålls inför visning. Välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

  • Uteplats
Kramsta gästgårdsvägen 5, Järvsö, Ljusdals kommun

Kramsta gästgårdsvägen 5

Lägenhet
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
1 700 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1
3 518 kr/mån
41 463 kr/m²

Varmt välkommen till fantastiska Brf. Järvsö Lodge och lägenhet A104! Lägenheten är belägen på markplan och har en boarea om 41 kvm som fördelas på 2 rok, sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och därtill finns en sovalkov med plats för ytterligare säng. Kök, matplats och vardagsrum i en härlig öppen och ljus planlösning med en rymlig altan som vetter mot den skyddade innergården i förening. Badrummet är byggt i mycket exklusivt utförande med mässingsdetaljer och stora kakel/klinkerplattor, här finns även ett torkskåp. På Brf Järvsö Lodge kan medlemmar bl a nyttja ett antal lounger, bastu och relax, dessutom finns en restaurang som håller otroligt hög kvalité i samma hus (Peter Brolin Gastronomi). Föreningen ligger med promenadavstånd till centrala Järvsö med diverse restauranger, matbutik, cykling, skidåkning mm. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Uteplats
  • Hiss
Älvsätravägen 1, Järvsö, Ljusdals kommun

Älvsätravägen 1

Villa
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
2 295 000 kr
85 + 153 m²
2.5 rum
1 515 m² tomt

Varmt välkomna till denna hemtrevliga villa med otroliga biutrymmen. I källarplan inryms nämligen ett ovanligt stor garage/verkstad om hela 12,5x 5,5 meter med enorm takhöjd, vattenburen golvvärme, billyft, vatten och tryckluft. Detta kompletteras även med ett ytterligare garage samt diverse förvaringsutrymmen och hobbyrum vilket gör denna källarvåning till något utöver det vanliga. Entréplanet präglas av en luftig och social planlösning som framförallt ger sig till känna i vardagsrum och kök som har en öppen planlösning. Här skiljs utrymmena åt av en stor köksö med plats för barstolar, kökets känsla förhöjs ytterligare med den stilrena bänkskivan i rostfritt stål. I vardagsrummet finns en ac samt en braskamin för extra mysfaktor. Härifrån nås även den stora altanen som vetter mot fastighetens baksida med utsikt över åkrar och natur. Vidare finns ett otroligt rymligt badrum med badkar, dusch, stor handfatskommod, wc samt tvättmaskin och torktumlare. Till sist finns ett rymligt sovrum med gott om förvaring, ett mindre barnrum samt en välkomnande hall. Genomgående gott skick och mycket familjär känsla! Trygg uppvärmning via bergvärme från 2018. På tomten ligger ett gästhus med två rum som värms upp via luft/luft-pump samt en förrådsdel. Robotgräsklipparen ingår i köpet. Säljaren har anlitat lokal firma för snöröjning av gårdsplanen. För varma sommardagar finns badplats inom promenadavstånd nere vid Ljusnan. I övrigt nås centrala Järvsö på några få minuter med bil. Tillträde kan vara flexibelt utifrån köparens önskemål. Välkomna att kontakta oss för mer information!

Kramstatjärnsvägen 10 F, Kramsta, Ljusdals kommun

Kramstatjärnsvägen 10 F

Lägenhet
Kramsta, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
2 195 000 kr
52 m²
3 rum
vån 2/2
4 319 kr/mån
42 212 kr/m²

Ljus och hemtrevlig lägenhet i toppskick i en mindre och familjär bostadsrättsförening, Järvsö Sport Resort. Brf. Järvsö Sport Resort är naturskönt belägen i Kramsta, Järvsö. Föreningen består av totalt 8 st. lägenheter, varav 6 st. lägenheter i huvudhuset och 2 st. lägenheter i annexet. Lägenhetens boarea om 52 kvm är fördelat på 3 rok varav 2 sovrum. Kök, matplats och vardagsrum i en härlig öppen planlösning. Väl tilltagen balkong med utsikt över föreningens trädgård med Ljusnan i bakgrunden. I avgiften på 4 319 kr/månad ingår V/A, uppvärmning, bostadsrättstillägg (försäkring), internet och parkeringsplats. Som ägare till en lägenhet har man också tillgång till ett eget separat rymligt förråd i sutterängplanet. Bostadsrättsföreningen har ett fantastiskt inrett källarplan med bekväma gemensamhetsutrymmen för alla medlemmar. Här finns bl.a. tvättstuga, en lounge med Tv, mindre gym och bastu/relax. På tomten finns en stor parkering med platser för samtliga lägenheter (inklusive två ladd stolpar anpassade för elbilar) och stora fina gräsytor för sommaraktiviteter. Utöver detta finns även en mindre byggnad, för övernattning, att nyttjas privat för medlemmarna för en mindre kostnad. Föreningen är skapad med uthyrning i åtanke (om man själva vill) och samtliga lägenheter är utrustade med elektroniska lås. Tillträde sker enligt överenskommelse mellan köpare och säljare. Varmt välkommen att visa ert intresse samt boka en visning!

Vik Norvägen 65, Järvsö, Ljusdals kommun

Vik Norvägen 65

Villa
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
2 995 000 kr
135 + 135 m²
4 rum
2 307 m² tomt

Varmt välkomna till denna fantastiska fastighet med idylliskt läge endast 6 minuter utanför Järvsö! Nuvarande ägare har genom åren gjort mycket omfattande renoveringar vilket gör att villan idag är i mycket gott skick. I entréplanet möts man först av en stor och rymlig hall med gott om plats för ytterkläder, vidare ligger det fräscha köket med fantastisk utsikt över åkrar och berg, intill detta finns vardagsrummet som är unikt i sitt slag med genomgående glaspartier som sträcker sig ända upp i nock. Detta gör att rummet blir väldigt ljust och luftigt. I detta våningsplanet finns även två sovrum och ett äldre badrum samt tvättstuga. I suterrängplanet ligger ytterligare ett sovrum samt ett totalrenoverat badrum i mycket exklusivt utförande med 60x60 klinker, extra stort handfat, golvvärme samt stor dusch. Intill detta finns ett rum som är förberett för att bli tvättstuga och till sist inryms ett garage om ca 4x8m samt ett pannrum. Trevlig och välordnad tomt med gott om plats för odling och samvaro. Kombinationen av husets goda skick och läget som erbjuder tillgång till såväl natur som centrala Järvsö gör detta till ett boende med många rätt!

Björkbackavägen 2, Järvsö, Ljusdals kommun

Björkbackavägen 2

Övrigt
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
12 000 000 kr
513 m²
3 514 m² tomt

Varmt välkomna till Björkbacka vandrarhem som nu saluförs. Här finns 15st uthyrningsklara rum som är fullt möblerade, vid överenskommelse kan även möblemang ingå vid köp. Samtliga lägenheter är om 1,5 rum med eget badrum samt egen utgång mot gräsyta utanför huset. I byggnaden finns totalt tre fristående kök, två av dessa är belägna i respektive flygel samt ett större gemensamt kök som ligger centrerat i huset. Det större köket har nyligen renoverats av nuvarande ägare och är idag i mycket gott skick. I anslutning till detta finns den stora matsalen samt en altan med utsikt mot Järvsö Klack såväl som Järvsöbacken. Tvättstugan har nyligen försetts med två tvättmaskiner och två torktumlare. Utöver detta finns personalrum, diverse förrådsutrymmen samt soprum. 16 st parkeringsplatser med 3st motorvärmarstolpar. Vandrarhemmet ligger med optimalt läge i byn, här bor man ostört med promenadavstånd till såväl badplats som matbutik, restauranger och Järvsöbacken. Snabbfakta om fastigheten: Byggår: 1971 Boa: 513kvm + Lokalarea 287kvm Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Frånluftssystem Uppskattade driftskostnader för senaste 3 åren: Kilowattförbrukning: ca 20 000 kwh/år El: 47 000kr Värme: 80 000kr Vatten/avlopp: 25 000kr Försäkringar: 36 000kr Larm: 10 000kr Fastighetsskatt: 21 720kr Sophantering: 9 000kr Summa kostnader: 228 720kr Uthyrning (25% beläggning beräknat på en snittkostnad om ca 700kr/natt och rum): 960 000kr Driftsnetto: 960 000 - 228 720 =731 280kr Direktavkastning: 731 280/12 000 000kr = 6,1% Återbetalningstid: 16-17 år Observera att ovan nämnda kostnader/kalkyl grundar sig från nuvarande ägares uppgifter och att dessa kan variera kraftigt beroende på hur kommande ägare väljer att driva verksamheten. Välkommen att kontakta oss för mer information!

  • Uteplats
Skalsvallsvägen 43, Järvsö, Ljusdals kommun

Skalsvallsvägen 43

Tomt
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
725 000 kr
1 245 m² tomt

Drömmer ni om att bygga eget? Då behöver ni inte leta längre...Med ett lugnt och fridfullt läge i natursköna Milsjön, Järvsö, fins nu här en möjlighet att bygga ert egna drömboende. Hörntomten som finns att förvärva ligger i ett mindre fritidshusområde och har en markareal på 1 245 kvm. Då detta är en ren råmark med inga anslutningar så tillkommer det anslutningar för vatten, avlopp och el. I Milsjön infinner sig ett lugn man inte får på så många andra platser. Här har man skog och natur precis runt knuten och massor av friluftsliv finns för den som önskar. Med bil tar det ca 15 minuter till centrala Järvsö där ni bl a finner restauranger, Järvsöbacken, JBP (Järvsö Bergscykel Park) butiker, skola och bensinmack mm mm. Önskar ni istället åka längdskidor på vinterna så tar det ca 5-7 minuter med bil till Harsa som är längdskidåkning meckat. Ja, i Milsjön är det svårt att inte trivas, då det finns något för alla! Varmt välkommen att visa ert intresse!!

  • Plus

Visar alla 10