Mäklare Julia Jonasson

Julia Jonasson

Om mig

Jag är en go och glad värmlänning med ett brinnande intresse för bostäder. Jag är född i Värmland och uppväxt både i Ekshärad och på Hammarö men bor numera i Karlstad. Att säkerställa en framgångsrik bostadsaffär är av största vikt, vilket gör dig till en stark köpare och möjliggör att du når ditt drömboende. Som fastighetsmäklare anpassar jag varje uppdrag för att matcha dina individuella behov och önskemål med betoning på kvalité, kommunikation och noggrannhet. Jag är envis och strävar alltid

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dahliavägen 18, Hammarö, Hammarö kommun
  • Imorgon kl 16:30
Dahliavägen 18, Hammarö, Hammarö kommun, bild 2
Dahliavägen 18, Hammarö, Hammarö kommun, bild 3

Dahliavägen 18

Villa
Hammarö, Hammarö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 995 000 kr
146 m²
4 rum
645 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna charmiga 1½-plansvilla på fridfulla och barnvänliga Hälltorp. Detta hus är perfekt för barnfamiljen som vill skapa långvariga minnen i ett hem där trivsel står i fokus. Med sina 146 kvadratmeter erbjuder villan generösa utrymmen samt en härlig altan, perfekt för sommarkvällar och familjeträffar. På baksidan hittar du en trevlig, lättskött trädgårdstomt om 645 kvadratmeter, där barnen kan leka fritt och odlingsmöjligheter finns. Huset består av tre rymliga sovrum, två badrum och gott om förvaringsutrymmen, vilket gör det idealiskt för familjens alla behov. För bilägaren finns goda parkeringsmöjligheter inklusive tillgång till garage. TV och internet tillhandahålls via samfälligheten och sommarvatten finns tillgängligt. I detta lugna och härliga område finns allt du behöver inom räckhåll. En cykelbana löper precis intill trädgården och gör det enkelt att ta sig till olika destinationer. Nära till skolor, förskolor, idrottsplatser och lekplatser gör vardagen bekväm och rolig för hela familjen. Bara en kort bilresa bort hittar du Nolgårds handelsområde med matbutiker och apotek, och på endast 10 minuter når du Karlstad med sitt breda utbud av butiker och restauranger. Kontakta ansvarig mäklare idag för mer information och boka din visning. Varmt välkommen hem!

  • Premium
Ulvsbygatan 13A, Norrstrand, Karlstads kommun
Ulvsbygatan 13A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Ulvsbygatan 13A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Ulvsbygatan 13A

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 295 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 788 kr/mån
24 434 kr/m²

Välkommen in i denna lägenhet om 53 kvadratmeter! Bostaden utgörs av två rum och kök som tillsammans bildar en stor och väldisponerad bostad med ett härligt ljusinsläpp som är svårt att motstå. Lägenheten består av en stor och inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och sociala vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är trevligt och fint med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht med toalett, dusch, handfat, badrumsskåp samt tvättmaskin. Det stora och harmoniska sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens stora balkong med lättmöblerade ytor och sol hela dagen. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Bostaden är attraktivt belägen med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker. I området finns även fina promenadstråk, strövområden samt flera affärer, apotek, matställen, parker, lekparker m.m. Genom Norrstrand passerar flera av Karlstads busslinjer med mycket bra förbindelser. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Clevevägen 7A, Skoghall, Hammarö kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Clevevägen 7A, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Clevevägen 7A, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Clevevägen 7A

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
750 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
4 236 kr/mån
14 151 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att erbjuda en fantastiskt fin och charmig 2:a på Clevevägen 7A! Här erbjuds en fin bostad där det bara är att flytta in. Denna unika lägenhet välkomnar dig med ett otroligt ljusinsläpp som strömmar genom stora fönsterpartier, vilket ger en härlig atmosfär. Bostadens 53 kvadratmeter är mycket väldisponerade och ger er goda möjligheter att skapa ett trivsamt hem där ni vill bo länge. Lägenheten är genomgående i fint skick med ett nyrenoverat kök med plats för matbord. Bostaden erbjuder dessutom ett rofyllt sovrum med goda förvaringsmöjligehter, rymligt badrum samt vardagsrum med utgång till balkong. Balkongen har plats för utemöbler och sol hela dagen och har härlig utsikt över lugn innergård. Utanför balkongen grönskar träden sommartid och skapar en lugn oas. Här bor du i hjärtat av centrala Skoghall med butiker, vårdcentral, apotek, systembolag och bra busskommunikationer till Karlstad alldeles i närheten. Lillängshamnen och vackra promenadstråk i det gröna en promenad bort och Karlstad centrum ligger en kort biltur från bostaden. Varmt välkomna på visning

  • Premium
  • Balkong
Storgatan 28C, Centralt, Forshaga kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Storgatan 28C, Centralt, Forshaga kommun, bild 2
Storgatan 28C, Centralt, Forshaga kommun, bild 3

Storgatan 28C

Lägenhet
Centralt, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
295 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/3
3 000 kr/mån
7 024 kr/m²

Välkommen till Storgatan 28C ! Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma 1:a på 41 kvm på våning ett. Lägenheten har genomgående ljusa och fina ytskikt, ljust kök som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och plats för matbord, ett trivsamt vardagsrum med plats för både soffgrupp och säng med utgång till en inglasad balkong i västerläge och ett fräscht badrum. Här bor du i en stabil och välskött förening. Här erbjuds närhet till centrum där mataffärer, butiker, apotek och allmän kommunikation finns samt närhet till grönområden, förskola, skola och härlig promenadstråk. Ett tillfälle!

  • Premium
Dallidsvägen 22, Kil, Kils kommun
Dallidsvägen 22, Kil, Kils kommun, bild 2
Dallidsvägen 22, Kil, Kils kommun, bild 3

Dallidsvägen 22

Villa
Kil, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 595 000 kr
143 m²
5 rum
986 m² tomt

I ett av Kils finaste område ligger denna pedantskötta villa! Öppen planlösning i båda planen som enkelt kan göras om till fler sovrum om man önskar. Lättskött uppväxt trädgård med flera fruktträd flaggstång och ett växthus. Låga driftkostnader mycket tack vare nya fönster, braskamin och tilläggsisolering. Villan erbjuder fiber, garage, braskamin, insynsskyddad trädgård, gräsklipparrobot och en stor inglasad altan. Barnvänligt område och nära både skola, förskola, lekparker, busshållplats och 5 minuters cykelväg till centrum.

  • Premium
Kiselvägen 13, Stenåsen, Kils kommun

Kiselvägen 13

Lägenhet
Stenåsen, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 050 000 kr
81 m²
3 rum
4 792 kr/mån
12 963 kr/m²

Välkommen till detta välvårdade och synnerligen fina bostadsrättsradhus på Kiselvägen 13! Bostadsrättradhuset är beläget i ett avskilt och rogivande läge och här erbjuds en bostad med gott om utrymme för hela familjen. Här erbjuds ett hem med genomgående fina ytskikt, fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Här möts ni av ett rymligt kök med plats för matgrupp, fint badrum och två sovrum med fönster mot husets baksida mot skogen. Vardagsrummet erbjuder stora sociala ytor och härifrån når ni ut till bostadens väl tilltagna uteplats. Här har ni utsikt mot den grönskande trädgården i ett soligt läge. Här samlar ni gärna vänner och familj för trevliga middagar. Till radhuset erbjuds en lättskött och barnvänlig egen trädgård med en uppbyggd altan med sol hela dagen! Härlig baksida med olika arrangemang av växter, bärbuske och odlingsmöjligheter för den intresserade. Gräsytor i ostört solläge med naturen som närmsta granne. Även tillgång till en trivsam altan på framsidan. Prisvärt och praktiskt boende med huskänsla! Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med gångväg till lekplats, Stenåsens förskola , nybyggda Vikstaskolan (f-6) och högstadieskola. Här bor du även i närhet till mataffärer, apotek, bank och restauranger. För den aktiva erbjuds fin natur, gym, badplats, golfbanor, skidbacke och motionsspår. Endast en mil till Karlstad Airport samt 15 minuters bilfärd till Karlstad centrum. Kil erbjuder även en tågstation med avgångar till Karlstad, Göteborg samt Oslo. Denna bostad ska upplevas på plats! Varmt välkommen att kontakta Sanna för mer info!

  • Uteplats
Ringvägen 52, Karlslund, Kils kommun

Ringvägen 52

Villa
Karlslund, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 350 000 kr
118 + 171 m²
5 rum
839 m² tomt

Välkommen till detta trevliga hus i centrala Kil, en perfekt plats för familjeliv. Rymligt hus om 118 + 171 kvm med trevlig trädgårdstomt. På det övre planet finner du tre rymliga sovrum, badrum, ljust och luftigt vardagsrum samt ett praktiskt kök med direkt utgång till en härlig altan. På framsidan av huset finns ett stort och trevligt uterum - perfekt för sommarkvällar och familjemiddagar. Nedre våningen erbjuder ännu mer utrymme och bekvämligheter. Här finns ett stort förråd för all förvaring du kan behöva, en mysig gillestuga för umgänge, ett praktiskt pannrum och ett avkopplande relax-rum utrustat med bubbelbad och bastu. Villan är belägen på en underbart grönskande trädgårdstomt. Den stora gräsmattan är till stor del belägen i ett soligt läge så här kan barnen leka hela dagarna. Ni har flera uteplatser där ni kan avnjuta både frukost, a och middag i solens värmande strålar. Karlslund är ett mycket omtyckt villaområde i Kil som ger både gemenskap och närhet till lugn natur runt hörnet. En kort promenad från huset ligger områdets lekpark, fotbollsplan, cykelbana hela vägen fram till förskola och nybyggda Vikstaskolan. I närheten finns även pulkabacke, skridskobana och fina grönområden, nybyggda Vikstaskolan (f-6), förskola, gym och högstadieskola. Kils centrum är inte heller långt bort som erbjuder det mesta man behöver så som restauranger och ett flertal matbutiker. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Bäckvägen 9, Deje, Forshaga kommun

Bäckvägen 9

Villa
Deje, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 495 000 kr
145 m²
6 rum
973 m² tomt

Välkommen till Bäckvägen 9! Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma 1 1/2-plansvilla på 145 kvm med bra planlösning. Villan har ett ljust och fint kök som renoverades 2016, öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum, två fräscha badrum på vardera våningsplan som renoverades 2016 respektive 2017, fyra trivsamma sovrum, praktisk tvättstuga samt allrum på övre plan. Nya fönster från 2021 och takbehandling utförd 2021. Villan har ett stort, isolerat uterum samt en rymlig altan. Trivsam och lättskött trädgård med bra solläge. Här finns ett varm garage och gott om parkeringsplatser. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till grönområden, skola, förskola och affärer. Denna villa måste upplevas på plats!

Stenbärsstigen 7, Kil, Kils kommun

Stenbärsstigen 7

Villa
Kil, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 495 000 kr
175 m²
6 rum
968 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hem i hjärtat av det eftertraktade området Dalliden! Här på Stenbärsstigen 7 har du möjligheten att förverkliga ditt drömhem i en välskött villa som omfamnar dig med lugn, avskildhet och en härlig utsikt. Med en imponerande boyta på 175 kvm har varje kvadratmeter utformats för att skapa en öppen, ljus och inbjudande atmosfär. Det rymliga vardagsrummet är en plats där du omedelbart känner dig hemma, med en imponerande öppen planlösning och stora fönster som släpper in generösa mängder naturligt ljus. Härifrån når du ut till den fina uteplatsen och upplev en perfekt förlängning av ditt vardagsrum, komplett med tillräckligt med utrymme för avkoppling och utemöbler. Den nedre våningen imponerar med ett rymligt kök, sovrum och fräscht badrum. Vidare erbjuds en praktisk tvättstuga, vilket ger en bekväm och funktionell vardag. Övre våningen hälsar dig välkommen med ett rymligt allrum, en praktisk toalett, klädkammare och två generösa sovrum. Här finns även en balkong i bästa söderläge. Förenkla ditt livsstil och njut av överlägsen organisation med de utmärkta förvaringsmöjligheterna som detta hem har att erbjuda. Utomhusområdet är en verklig pärla med flera uteplatser. Här kan du enkelt ordna grillkvällar och sociala sammankomster med vänner och familj. Ytterligare fördelar med bostaden är dubbelgarage om ca 60 kvm med tillhörande förrådsdel, nya fönster (-16) och robotgräsklippare medföljer! I närheten finns skolor, butiker, grönområden och andra bekvämligheter som gör det lätt att upprätthålla en bekväm och praktisk livsstil. Här bor ni endast ca 500 meter ifrån både Dallidens förskola och Dallidens fritidshem. Missa inte chansen att kalla detta extraordinära hus för ditt hem!

Morgonvägen 1L, Edsgatan, Karlstads kommun
Morgonvägen 1L, Edsgatan, Karlstads kommun, bild 2
Morgonvägen 1L, Edsgatan, Karlstads kommun, bild 3

Morgonvägen 1L

Lägenhet
Edsgatan, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
3 600 000 kr
132 m²
5 rum
vån 1/2
9 200 kr/mån
27 273 kr/m²

Varmt välkommen till Morgonvägen 1L! Toppmodernt och påkostat radhus med två uteplatser på lugna och idylliska Edsgatan i Karlstad. Här njuter ni av en mycket hög standard och bostadens 132 väldisponerade kvadratmeter erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Öppen planlösning, gott om sällskapsytor med stora fönsterpartier och en härlig vy ut över sjön Alstern. Fantastisk takhöjd skapar verkligen en karaktär utöver det vanliga. Köket är välplanerat med mycket förvaring och en öppen planlösning mot vardagsrum. Radhuset fördelas på två plan med tre sovrum, en tvättstuga, två badrum, samt två uteplatser med sol från morgon till kväll. Hela nedervåningen värms via vattenburen golvvärme. Det övre planet har en fantastisk takhöjd som skapar en känsla av lyx. Edsgatan är ett naturskönt område ca. 7 km från Karlstads centrum. En grönskande kulturbygd med blandad bebyggelse. Byggnaden är belägen två minuter från sjön Alstern med dess bad- och fiskemöjligheter. Runt knuten finns fina skogspartier med härliga promenadstråk. I närheten finns även Klarälvsbanans anrika cykelbana som sträcker sig miltals genom den Värmländska landsbygden. Ny förskola och skola för årskurs 1-6 finns på Stockfallet. Till bostäderna hör carportplats samt parkering och förråd. Möjlighet till laddning av el-bil finns till samtliga carportparkeringar. Ett hem som bör upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Östra allén 4, Forshaga, Forshaga kommun

Östra allén 4

Villa
Forshaga, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 095 000 kr
151 + 58 m²
7 rum
916 m² tomt

Välkommen till Östra allén 4! Nu finns tillfälle att förvärva denna 1-plan med sutterängkällare med bra planlösning! Här erbjuds du en perfekt kombination av stil, funktionalitet och trivsel. Villan har genomgående ljusa ytskikt. ett trivsamt kök med plats för ett matbord, två rymliga vardagsrum, fyra trivsamma sovrum, fräscht badrum på övre plan samt ett duschrum med bubbelbadkar och bastu, en praktisk tvättstuga samt gott om förvaringsutrymmen. På framsidan av huset finns en stor balkong och på baksidan av huset finner du en inglasad altan samt stort soldäck med inbyggs utomhuspool (saltvattenspool + klor), där du kan bjuda in vänner och familj till grillkvällar eller bara koppla av och njuta av trädgården. Rymlig trädgård som underhålls av två robotgräsklippare. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till grönområden, lekplats, skola, förskola samt mataffär. Ett tillfälle!

  • Balkong
  • Uteplats
Blombacka bruks väg 32 och 34, Molkom, Karlstads kommun

Blombacka bruks väg 32 och 34

Villa
Molkom, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
549 000 kr
184 + 30 m²

Blombacka bruks väg 32 och Blombacka bruks väg 34 är en villa med mycket potential och ett trevligt läge. Denna villa ger unik möjlighet för den som söker ett projekt och önskar skapa sitt drömhem. Fastigheten ligger i en charmig och lugn omgivning som ger en känsla av avskildhet men samtidigt närhet till bekvämligheter. Villan sträcker sig över två plan med en rymlig källare och har en total boyta som ger gott om utrymme att förverkliga olika idéer och behov. Villan behöver omfattande renovering där det mesta passerat sin tekniska livslängd, men man kan skapa en trivsam och välkomnande atmosfär som passar ens individuella smak och stil. Bostaden är omgiven av en lummig trädgård som erbjuder privatliv och möjlighet till avkoppling utomhus. Trädgården kan bli en fantastisk plats för odling av blommor eller grönsaker och sociala sammankomster med familj samt vänner. Denna villa med sin stora potential ger en unik möjlighet för den som är villig att investera tid och arbete för att skapa sitt drömboende. Läget och omgivningarna ger en känsla av lugn och ro samtidigt som bekvämligheter samt service finns inom räckhåll. Bostaden kommer säljas med friskrivningsklausul. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 12