Mäklare Denice Skan

Denice Skan

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Källénsgatan 6, Degerfors, Degerfors kommun
Källénsgatan 6, Degerfors, Degerfors kommun, bild 2
Källénsgatan 6, Degerfors, Degerfors kommun, bild 3

Källénsgatan 6

Radhus
Degerfors, Degerfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
990 000 kr
141 + 24 m²
5 rum
406 m² tomt

Välkommen till detta underbara hus i Degerfors, ett hem som erbjuder allt du behöver för ett bekvämt och stilfullt boende. Med sina 141 kvadratmeter kombinerar detta hus generösa ytor och praktisk funktionalitet på bästa sätt. Fastigheten inkluderar ett isolerat garage som inte bara skyddar bilen, utan även erbjuder extra förvaringsutrymme eller en perfekt plats för hobbyverksamhet. Utomhus finns både en inglasad och en öppen altan i sydvästläge, idealiska för att njuta av solen och utomhuslivet året runt. Huset har en öppen planlösning med ljusa ytskikt som skapar en inbjudande atmosfär och gott om utrymme för familj och vänner att samlas. Köket är ett stilrent IKEA-kök från 2018, fullt utrustat för att möta hemmakockens alla behov. Badrummet, renoverat 2014, erbjuder lyx med golvvärme och modern inredning. Dessutom finns en praktisk tvättstuga som underlättar vardagen. Övervåningen fungerar som en egen oas för barnen. Här har de friheten att umgås och leka med vänner i ett stort allrum, vilket ger gott om plats för aktiviteter och avkoppling. De två rymliga sovrummen på övervåningen erbjuder även gott om utrymme för både vila och lek, och ger barnen möjlighet att skapa sina egna personliga och kreativa utrymmen. Moderna bekvämligheter inkluderar en luftvärmepump från 2023. Dessutom har hela huset fått ny eldragning för ökad säkerhet och tillförlitlighet. Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska boende i Degerfors!

  • Premium
  • Uteplats
Västgötagatan 34A, Centralt, Kristinehamns kommun
  • Ons 25 sep kl 16:00

Västgötagatan 34A

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Pris saknas
77,5 m²
4 rum
vån 2/3
6 602 kr/mån

Välkommen till denna trevliga 4-rumslägenhet på Västgötagatan 34A, perfekt för dig som söker ett bekvämt boende med centralt hörnläge. Bostaden ligger på våning två och har en stor, inglasad balkong som förlänger säsongen och erbjuder en härlig plats för avkoppling. Lägenheten har fräscha ytskikt, en trevlig planlösning och fönster åt tre håll vilket ger en ljus och luftig känsla. Med tre sovrum, ett rymligt vardagsrum och ett funktionellt kök finns det gott om plats för både familjen och för att bjuda hem vänner. Här finns också gott om förvaringsmöjligheter med flera inbyggda garderober och praktiska lösningar som underlättar vardagen. Det centrala läget ger dig närhet till shopping, restauranger och kollektivtrafik, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Detta är en välplanerad lägenhet som passar många olika behov och livsstilar. Välkommen att boka en visning – detta kan bli ditt nya hem!

  • Plus
Drevstagatan 47, Drevsta, Kristinehamns kommun
  • Mån 30 sep kl 16:00
Drevstagatan 47, Drevsta, Kristinehamns kommun, bild 2
Drevstagatan 47, Drevsta, Kristinehamns kommun, bild 3

Drevstagatan 47

Villa
Drevsta, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 950 000 kr
114 + 40 m²
4 rum
854 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa på Drevstagatan 47 i Kristinehamn! Här erbjuds du och din familj en perfekt kombination av barnvänlig omgivning och centralt läge. Läget är oslagbart för er med småbarn – inte bara finns det en stor gräsmatta där barnen kan leka fritt, utan även en fotbollsplan alldeles intill huset där de kan utöva sina sportintressen. Dessutom finns det gott om grönytor runt omkring för mysiga picknickar eller promenader. Huset i sig är rymligt och öppet, med generösa sällskapsytor där ni kan umgås och skapa minnen tillsammans. Övervåningen har gjorts om till barnens egna krypin, där de kan ha sina egna äventyr. Tvättstugan är stor och praktisk, vilket underlättar vardagens bestyr. Den stora altanen på baksidan är perfekt för soliga eftermiddagar och kvällar – här kan ni njuta av många soltimmar och umgås med familj och vänner. Dessutom finns det gott om parkeringsutrymme på den stora uppfarten rustad med elbilsladdare, så att ni aldrig behöver oroa er för var ni ska ställa husbilen eller båten. Läget är även idealiskt när det kommer till kommunikationer – busshållplatsen ligger precis utanför huset, och både Coop och Maxi finns inom bekvämt avstånd för era inköpsbehov. Vänta inte med att boka in er på visning av denna underbara villa med oändliga möjligheter – här finns allt ni kan önska er för en bekväm och trivsam vardag!

  • Premium
  • Uteplats
Kyrkstensvägen 8, Storfors, Storfors kommun

Kyrkstensvägen 8

Tomt
Storfors, Storfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
50 000 kr
1 420 m² tomt

Möjlighet att förvärva tomtmark om 1 420 m2 i Kyrksten. Fritt och härligt hörnläge som skyddas av skogen i öster. Mysigt och barnvänligt område med ca 15 min bilresa till centrala Storfors, 20 min till Karlskoga och 30 min till Kristinehamn. Tomtens byggnadsändamål framgår av bifogad plankarta och planbeskrivning, och det rekommenderas att kontakta stadsbyggnadskontoret för mer information. Kommunalt VA och el finns tillgängligt. Välkommen att ta vägarna förbi Kyrkstensvägen 8!

Havsvinden 9, Strand, Kristinehamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Fre 20 sep kl 16:00

Havsvinden 9

Villa
Strand, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 895 000 kr
130 + 48 m²
7 rum
728 m² tomt

Underbar villa på barnvänliga Strand. Här kan hela familjen njuta av lugnet och närheten till naturen samtidigt som ni har bekvämt avstånd till skola, förskolor och lekplatser. Med minimal trafik på den trygga återvändsgatan kan barnen leka fritt och utforska området. Villan är perfekt för er som älskar att umgås och ha gott om utrymme. Den luftiga och öppna planlösningen ger er möjlighet att samlas både i vardagsrummet och i det stora köket där ni kan laga härliga middagar tillsammans. Braskaminen skänker en extra mysfaktor och behaglig värme under kalla dagar. Med två fräscha badrum och många sovrum finns det gott om plats för hela familjen och eventuella gäster. Ni kommer uppskatta altanerna på både fram- och baksidan, där ni kan koppla av och njuta av många soltimmar. Utomhussäsongen förlängs av det inglasade uterummet som ger er möjlighet att njuta av solen även under kallare dagar, samtidigt som ni har skydd mot väder och vind. Förvaringsutrymmena är generösa både inne och ute, och varmgaraget ger er en bekväm parkering året runt. Flytta in på Havsvinden 9 och börja skapa minnen för livet!

  • Plus
Kyrkogatan 13, Storfors, Storfors kommun

Kyrkogatan 13

Villa
Storfors, Storfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
495 000 kr
114 + 55 m²
4 rum
1 771 m² tomt

Trånar du efter ett husprojekt med stor potential kan 114 kvm på lugna och barnvänliga Kyrkogatan i Storfors bli dina att ta dig an! Denna 30-talsvilla är i 1 1/2 plan med källare och omfattar 4 rum och kök där flera av rummen är under- eller i behov av renovering och nuvarande ägare primärt planerar att slutföra arbetet av vardagsrummet. Entréplan består av en rymlig hall med trapp till övervåningen och till källaren och har en mindre WC i anslutning. Från hallen nås köket rakt fram och det öppna och stora vardagsrummet till höger. På övre plan finns en möblerbar hall med utgång till balkongen, 3 stycken sovrum i normalt skick och en ordentlig klädkammare. Här finns också ett badrum som precis som WC:n på nedre plan är i behov av en uppfräschning. En ypperlig chans att sätta egen prägel efter tycke och smak på ett hus som i slutändan kan bli ett mysigt hem för hela familjen på en familjär gata med närhet till bl.a. skola och matbutik. Välkomna att anmäla er till visningen!

Visar alla 6