Mäklare Jonas Frykholm

Jonas Frykholm

Om mig

Jag heter Jonas Frykholm, jag är en glad, trevlig och driven kille. Jag bor tillsammans med min sambo och hundar på familjens bondgård i Norrbyås där vi har kossor och växtodling. De senaste 10 åren har jag drivit eget inom lantbruk och bygg, från dessa år tar jag med mig vikten av noggrannhet och kvalitet i varje moment, förmågan att bygga hållbara kundrelationer samt värdefull kunskap om byggnader.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skeppners väg 31, Kumla, Kumla kommun

Skeppners väg 31

Villa
Kumla, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
1 795 000 kr
103 m²
4 rum
948 m² tomt

Välkommen till ditt nästa boende i natursköna Hällabrottet! Denna trevliga enplansvilla belägen på en hörntomt erbjuder en trevlig trädgård och en genomtänkt planlösning. Villan har tre rymliga sovrum, ett stort vardagsrum med rejäla ljusinsläpp och passage ut till en uteplats omgiven av en grönskande trädgård som är perfekt för sommarens grillkvällar. För dig som uppskattar bekvämlighet har huset även ett rymligt garage, där finns även förrådsdel och ett rymligt skafferi. Belägen i ett lugnt och familjevänligt område, med närhet till skola, pizzeria, dygnet-runt öppen livsmedelsaffär, natur och även ett flertal sjöar inom cykelavstånd, erbjuder denna villa allt du behöver för ett trivsamt boende. Samtliga fönster är utrustade med markiser. Huset är varudeklarerat och ett besiktningsprotokoll finns under "dokument".

  • Plus
Styrmansvägen 39, Åmmeberg, Askersunds kommun

Styrmansvägen 39

Villa
Åmmeberg, Askersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
800 000 kr
37 + 3 m²
1 rum
7 044 m² tomt

Välkommen till Elinsberg, Styrmansvägen 39! Här finns det möjligheter! Renovera och använd som fritidshus eller se chansen att förvärva en stor tomt med ett bra läge. Trots husets avskilda läge på den stora tomten som ramas in av naturen så är det knappt en kilometer till Askersunds golfklubb belägen precis vid Vättern, här finner ni padelbanor, golf, restaurang, gästhamn, camping mm. Huset är i behov av renovering och säljes med friskrivningsklausul. Välkommen att höra av dig till mig, Jonas Frykholm på Svensk Fastighetsförmedling om du har några frågor eller är intresserad av att boka en visning!

  • Plus
Gränsgatan 23, Hallsberg, Hallsbergs kommun

Gränsgatan 23

Villa
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
675 000 kr
58 + 58 m²
3 rum
904 m² tomt

Välkommen till Gränsgatan 23. 1-plans villa med källare, 58 kvm boyta i övre plan samt 58 kvm biyta i källare. Huset omges av en grönskande trädgård där det finns ett växthus samt ett förråd. Här bor du på en lugn gata med närhet till affärer, tågstationen, skola och naturen. Taket är bytt 2020. Bergvärme installerades på 2000-talet. Huset är i behov av renovering och säljes med en friskrivningsklausul. Välkommen att höra av dig till mig, Jonas Frykholm på Svensk Fastighetsförmedling i Kumla om du har några frågor!

Visar alla 3