Mäklare Petra Torgilsman

Petra Torgilsman

Om mig

Med över 35 års erfarenhet av försäljning, inom både bank- och mäklarbranschen, har jag kunskapen att kunna sätt mig in i kunders nuvarande situation och hitta bästa lösningen för just er försäljning. Med högt engagemang och insikt om marknaden vill jag att kunderna ska känna sig trygga och känna att det inte hade kunnat bli bättre! Varmt välkommen att kontakta mig om ni går i säljtankar för att höra hur jag kan hjälpa er på bästa sätt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skepparegatan 40, Centralt, Norrköpings kommun
  • Tis 2 jul kl 17:00

Skepparegatan 40

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
740 000 kr
27,3 m²
1 rum
vån 6/8
1 660 kr/mån
27 106 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta etta om 27,3 kvm med ett väldigt bra läge om du vill ha närheten till stadens puls. Högt läge i huset ger trevlig utsikt och ljus lägenhet. Lägenheten rymmer hall, duschrum, allrum och kokvrå. En lågt belånad bostadsrättsförening med bra ekonomi, avgift 1.660 kr/månad och då ingår kabel-TV, bredband, värme, vatten samt fasta kostnaden för elen. Ljust och luftigt allrum med plats för både säng, soffa, matplats, garderober och med fransk balkong. Välutrustad kokvrå med spishäll, ugn, fläkt, mikro och diskmaskin och med öppen planlösning mot allrummet. Duschrum med dusch, handfat med kommod, wc och spegel. Det här är en bostad som passar utmärkt som studentboende, första bostaden eller övernattningslägenhet. Föreningen erbjuder gemensamma utrymmen såsom övernattningslägenhet, bastu, festlokal och flera takterasser med vidunderlig utsikt. Vinds- och källarförråd följer med lägenheten. Centralt läge till allt man önskar såsom affärer, restauranger och kommunikationer. Välkommen att anmäla er till visning!

  • Plus
  • Hiss
Katrinebergsvägen 5B, Norrköping, Norrköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 30 jun kl 17:00
Katrinebergsvägen 5B, Norrköping, Norrköpings kommun, bild 2
Katrinebergsvägen 5B, Norrköping, Norrköpings kommun, bild 3

Katrinebergsvägen 5B

Radhus
Norrköping, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
2 995 000 kr
105 + 102 m²
7 rum
428 m² tomt

Varmt välkommen till Katrinebergsvägen 5B i Ljunga! Här får ni ett optimalt boende som erbjuder ett modernt och bekvämt boende. På entréplan finner ni ett kök renoverat 2018 med ljusa skåpsluckor fullutrustat med alla vitvaror i rostfritt samt integrerad diskmaskin. Gott om både arbetsytor och förvaring. Ett rymligt vardagsrum där ni får plats med både större mat- och soffgrupp. Utgång till altandäck med plats för både grill och matgrupp. Några trappsteg ner når ni övriga altandäcket med spa, samt plats för både solstolar och loungemöbel och rund pool ovanpå mark. Trevlig och lättskött inhägnad trädgård med gräsytor och solläge i sydväst. Här kommer ni uppleva sol från morgon till kväll och där man kan spendera hela dagen med bad i både pool och spabad! På entréplan finns även tre sovrum samt ett badrum varav ett av sovrummen har utgång till baksidans altan. Källarplan erbjuder gillestuga med öppen spis samt flera rum som idag är inredda till sovrum men här kan man tänka sig både hobbyrum, kontor eller gästrum samt en rymlig tvättstuga med utgång till baksidan. Här bor ni i ett barnvänligt och naturskönt område med gångavstånd till förskola och skola samt cykelavstånd in till stan. Lugnt och tryggt område och fin grannsamverkan. Cykelbana och bussförbindelser finns in till Norrköping centrum. Varmt välkommen att anmäla er till visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kungsgatan 57, Norrköping, Norrköpings kommun
Kungsgatan 57, Norrköping, Norrköpings kommun, bild 2
Kungsgatan 57, Norrköping, Norrköpings kommun, bild 3

Kungsgatan 57

Lägenhet
Norrköping, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
3 995 000 kr
103 m²
3 rum
vån 7/8
7 119 kr/mån
38 786 kr/m²

Välkommen till Brf Färgeriet mitt i city i Industrilandskapen! Näst högst upp i huset med utsikt över takåsarna finner ni denna superfina lägenhet på 103,5 kvm som rymmer ett arbetsvänligt kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet, två sovrum samt både badrum med tvättavdelning och wc-rum med dusch! Trevlig inglasad balkong utan insyn med eftermiddags-/kvällssol och med fantastisk utsikt över industrilandskapens takåsar och mot Kolmårdsskogarna. Genomgående ljusa ekparkettgolv och målade väggar i ljusa sobra färger. Stora sociala ytor genom den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrummet och ljuset flödar in i lägenheten genom stora fönster i flera olika väderstreck och lägenhetens höga läge i huset. Lägenheten ligger i omedelbar anslutning till strömmens forsar och fall som omges av underbara promenadstråk. På promenadavstånd har du flera matbutiker och restauranger och bor mitt i det historiska industrilandskapet. Galleriorna i city och resecentrum är bara några hundra meter bort. Varmt välkommen att anmäla er till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Apelgatan 24A, Norrköping, Norrköpings kommun

Apelgatan 24A

Lägenhet
Norrköping, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
3 873 kr/mån
18 774 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade tvårummare om 53 kvm i Haga! Här finner ni ett rymligt kök med plats för matbord och goda förvaringsmöjligheter, vardagsrum som erbjuder gott om plats för social samvaro och ett sovrum med goda förvaringsmöjligheter genom skjutdörrsgarderoben. Helkaklat duschrum med bekvämlighet genom tvättmaskin. Det här är en lägenhet att bara flytta in i! Haga är ett område med närhet till centrum men även köpcentret Ingelsta som det tar 5 min att cykla till. Med alldeles lagom promenadavstånd finns kollektivtrafiken men även gratis parkeringsmöjligheter på områdets gator om du har bil. Motionären har nära till vacker natur och fina promenadstråk där du snabbt befinner dig uppe vid Himmelstalundsfältet som ligger strax bortom bostaden. Varmt välkommen att anmäla er till visning!

  • Plus
Tingstagatan 3B, Öster, Norrköpings kommun

Tingstagatan 3B

Lägenhet
Öster, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
995 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 2/4
2 019 kr/mån
32 623 kr/m²

Välkommen till denna trevliga enrummare i en mycket populär del av Öster! Mycket fin lägenhet med sparade fina originaldetaljer såsom trägolven i hallen och vardagsrummet samt fönsterbänkar i kolmårdsmarmor. I hallen finns gott om upphängningsmöjligheter samt platsbyggda skåp upp till tak för förvaring och i badrummet finns både kommod, spegelskåp och ett fint badkar. Vardagsrummet som rymmer både soffgrupp och sovplats har utgång till balkong som vetter mot innergården. Köket har ljusa originalskåp med bänkskiva i trä med kakel ovanför och utrustat med kyl/frys, spis med keramikplattor och ugn, samt kolfilterfläkt. Ingår både källar,- och vindsförråd till lägenheten. Förening med bra ekonomi och där man som boende har tillgång till gym, relaxavdelning med bastu och trevlig innergård med grillplats och inglasat uterum som förlänger utesäsongen. Billigt boende då det ingår värme, vatten, all hushållsel, bostadsrättstillägg, kabel-TV samt bredband 500/500 (fr o m september 2022) i månadsavgiften på 2.019 kr. Perfekt läge med närhet till Oxelbergsparken med promenadstråk, Campus, kommunikationer samt gångavstånd till stans alla butiker och restauranger. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5