Mäklare Oliver Lööv

Oliver Lööv

Om mig

En bostadsaffär är bland den största och viktigaste affären i ditt liv. Därför är valet av mäklare extra viktigt. Att du känner dig trygg genom hela processen är av största vikt för mig. Genom en god planering samt tydlig kommunikation får jag dig att känna dig trygg och väl informerad. Som kund är det en självklarhet att ställa höga krav på din mäklare för att nå det högsta möjliga resultat. Därför kan du räkna med att jag gör det lilla extra i varje detalj.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Huseberg 611, Kållekärr, Tjörns kommun
  • Mån 1 jul kl 17:00
Huseberg 611, Kållekärr, Tjörns kommun, bild 2
Huseberg 611, Kållekärr, Tjörns kommun, bild 3

Huseberg 611

Villa
Kållekärr, Tjörns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
1 995 000 kr
67 + 5 m²
4 rum
962 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus i Husberg! Här erbjuds en unik möjlighet att äga ett mysigt litet hus omgivet av lugnande grönska och stillhet med en fantastisk potential. Med sin närhet till både skog och hav är detta det perfekta boendet för den som längtar efter avkoppling och naturupplevelser. Huset presenterar sig med en genuin och inbjudande karaktär. Den traditionella stugkänslan är påtaglig både på insidan och utsidan. Bostaden har en välplanerad planlösning vilket gör att bostaden är lättmöblerad. Bostaden erbjuder även 3 sovrum i varierande storlek. Beläget endast en kort promenad från Rörastrand, ett fantastiskt badställe där du kan njuta av förfriskande dopp och soliga dagar vid havet. För den som vill utforska öns restauranger, butiker och sevärdheter så ligger Skärhamn bara en kort bilresa på bort. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Olsnäsvägen 70, Fagerfjäll, Tjörns kommun
  • Lör 29 jun kl 11:00
Olsnäsvägen 70, Fagerfjäll, Tjörns kommun, bild 2
Olsnäsvägen 70, Fagerfjäll, Tjörns kommun, bild 3

Olsnäsvägen 70

Villa
Fagerfjäll, Tjörns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
4 195 000 kr
51 m²
3 rum
1 343 m² tomt

Varmt välkomna till detta havsnära hem med havsutsikt åt flera håll! Beläget i ett lugnt, tryggt och mycket eftertraktat område nära havet, erbjuder detta hem en unik möjlighet att uppleva den ultimata sommarlivsstilen på en av Västra Götalands mest åtråvärda platser - Fagerfjäll. Tomten som är en kombination av gräsmattor och berg skapar den perfekta västkustkänslan och är inte bara vackert utan en rolig tomt för utforskande barn. Trädäcket som omfamnar nästan hela huset ger utrymme till många olika sociala ytor. Detta vävs elegant ihop med en insynsskyddad jacuzzi och ett glashus för de lite kyligare kvällarna. Själva bostaden har en smart och funktionell layout som är utformat för att maximera utrymmet. Köket är fullt utrustat med allt ni behöver. Det finns även förvaringsutrymmen för att hålla köksredskap och livsmedel organiserade och nära till hands. Vidare in i huset hittar ni ett totalrenoverat badrum och två sovrum. Här finner ni ett öppet och luftigt vardagsrum med plats för en soffgrupp och ett matbord. Fönsterpartiet släpper in rikligt med naturligt ljus och ger er en vacker utsikt över den omgivande naturen. Direkt från vardagsrummet så når ni det stora altandäcket. En av de mest lockande möjligheterna med detta huset är dess närhet till havet, man tar med sig krabbhinken ned för backen till den strand och brygga som endast de boende har rätt till. Eller fotbollsplanen ett stenkast bort som även erbjuder en boulebana! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Barnens byväg 24, Stora Höga, Stenungsunds kommun
  • Ons 3 jul kl 17:00
Barnens byväg 24, Stora Höga, Stenungsunds kommun, bild 2
Barnens byväg 24, Stora Höga, Stenungsunds kommun, bild 3

Barnens byväg 24

Lägenhet
Stora Höga, Stenungsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
2 595 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1
4 258 kr/mån
44 741 kr/m²

Välkommen till denna underbara 2:a belägen på Barnens Byväg i det eftertraktade området Stora Höga. Här får ni ett hem som kombinerar bekvämlighet med en naturskön omgivning, perfekt för den som söker en harmonisk livsstil. Med havet som granne nås den "egna" sandstranden ca 200 m ifrån huset och omgivningarna bjuder på både vacker natur och ett grannskap i alla åldrar. Getskärs badplats & båthamn når du på några minuters promenad om du vill byta ut morgon- och kvällsdoppet nedanför huset mot en livlig, populär badplats. Med vacker utsikt mot havet och den mysiga dammen som ramas in av den grönskande naturen ligger denna fina bostad med stor, vindskyddad balkong. Ett boende med smakfull inredning som genomsyras av kvalitet. Högt i tak, infälld belysning, helkaklat badrum, ljust stilrent kök, öppen planlösning och spännande vinklar. Ni möts av en ljus hall med en naturlig del för avhängning. På golvet ligger en ekparkett som leder vidare in genom hela lägenheten. Från hallen dras blicken direkt mot grönskande natur utanför det stora fönsterpartiet mot en rymlig balkong som förlänger lägenhetens yta på sommaren. I anslutning till hallen finns ett mysigt barkök i vitt med rostfria handtag. Ljust kakel matchar snyggt de grå bänkarna i laminat. Spis med keramikhäll, spisfläkt, kombinerad kyl och frys, diskmaskin och mikro. I taket finns infällda spotlights och bardisken i massiv ek är som gjord för gemytligt häng med vänner och snabba frukostar. Bostadens sovrum är inbjudande och harmoniskt sovrum med en härlig yta. Här ges utrymme för dubbelsäng och optimerad förvaring i hel garderobsvägg. Från fönstret har man vy mot natur och en fridfull damm. Redan innanför entrén på Hakefjorden Resort får namnet dess rätta betydelse; känslan är som på ett lyxigt hotell när man kliver innanför dörrarna. Härlig entréhall med soffgrupp binder samman tvättstuga, hiss, samlingslokal, motionsrum/gym samt spa med bastu och bubbelpool. Härifrån tar du bekvämt hissen en trappa upp. Stora Höga är en mycket attraktiv ort där man har fördelen av närheten till skola F-9, flertalet förskolor, gym, mataffär, kläd- & skoaffär och goda kommunikationer, både via tåg och buss. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Hiss
Svenshögen 410, Svenshögen, Stenungsunds kommun
  • Tor 4 jul kl 17:00
Svenshögen 410, Svenshögen, Stenungsunds kommun, bild 2
Svenshögen 410, Svenshögen, Stenungsunds kommun, bild 3

Svenshögen 410

Villa
Svenshögen, Stenungsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
2 295 000 kr
114 + 20 m²
4 rum
1 230 m² tomt

Välkommen till detta mysiga hem i trivsamma Svenshögen! Det charmiga huset välkomnar dig med en ljus och inbjudande hall, med goda avhängningsmöjligheter. Stig in i det mysiga vardagsrummet vilket är husets hjärta, där du möts du av en välplanerad planlösning som ger en känsla gemenskap. Det generösa vardagsrummet erbjuder plats för avkoppling och umgänge med nära och kära. En bekväm soffgrupp inbjuder till sköna stunder framför brasan eller en filmkväll. Från vardagsrummet tar du dig smidigt till matsalen där varje måltid blir till en trevlig upplevelse. Den tilltalande matsalen erbjuder gott om plats för en middagsbjudning eller en lugn frukost med familjen. Med tre rymliga sovrum på övervåningen erbjuder detta hem gott om plats för att hela familjen ska trivas. I direkt anslutning till huset hittar ni en härlig altan med plats för en mysig loungehörna. Vidare hittar ni en välskött trädgård med gott om plats för utomhuslek, trädgårdsarbete eller avkoppling med en kopp kaffe. Här bor ni 150 meter från tågstationen där ni smidigt tar er till både Göteborg och Uddevalla. Med bil når ni Stenungsund smidigt på 15 minuter. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Oliver Lööv för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Norra Hog 120, Svenshögen, Stenungsunds kommun
  • Imorgon kl 17:00
Norra Hog 120, Svenshögen, Stenungsunds kommun, bild 2
Norra Hog 120, Svenshögen, Stenungsunds kommun, bild 3

Norra Hog 120

Villa
Svenshögen, Stenungsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
1 495 000 kr
69 + 39 m²
4 rum
2 250 m² tomt

Välkommen till detta mysiga hus beläget på i Svenshögen. Direkt när ni kliver innanför dörren möts ni av en hall med goda avhängningsmöjligheter och extra förvaring i form av garderober. Direkt till höger efter hallen hittar ni köket. I mitten av huset finns det rymliga vardagsrummet med en öppen spis. Direkt från vardagsrummet når ni den uteplatsen där du kan njuta av soliga dagar och trevliga kvällar utomhus. Vidare in i huset hittar ni de tre sovrummen, samt toaletten. Dusch och tvättstuga ligger en trappa ner. På den härliga tomten finner du vackra rhododendronbuskar som förgyller trädgården med sina färger. För extra förvaring finns en separat byggnad, vilket ger dig gott om plats för verktyg, trädgårdsutrustning eller annat som behöver förvaras. Alternativt göra till en verkstad. Missa inte chansen att förvärva detta hus i ett lugnt och naturskönt område! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Södra Kroksdal 60, Skärhamn, Tjörns kommun
  • Tis 2 jul kl 17:30
Södra Kroksdal 60, Skärhamn, Tjörns kommun, bild 2
Södra Kroksdal 60, Skärhamn, Tjörns kommun, bild 3

Södra Kroksdal 60

Villa
Skärhamn, Tjörns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
5 495 000 kr
177 m²
5 rum
715 m² tomt

Välkomna till en exklusiv enplansvilla i etage! Ett hus med en häftig planlösning som sticker ut i mängden och som kan passar alla skeden i livet. På lugn återvändsgata centralt beläget i Skärhamn ligger denna energieffektiva villa med 47 solceller till ett påkostat FTX-system. Huset har i stort totalrenoverats invändigt de senaste åren och utsidan har fått ett rejält lyft med nya altaner. Ytorna är ljusa och luftiga med väl tilltagna rum i husets båda delar. De sociala ytorna inbjuder till många festliga stunder med familj och vänner då de ligger koncentrerade i husets nedre del. Här finner ni ett modernt utformat kök med grå luckor och riktigt ordentligt med bänkyta där man vid ena delen gett plats för barstolar. Kökets burspråk ger rummet en härlig dynamik med fint ljusinsläpp. Intilliggande vardagsrum med sina stora ytor, en stämningshöjande braskamin och utgång till ett inglasat uterum är tillsamman som pricken över i:t för denna bostad. Här är som gjort för både sociala tillställningar och lugna mysiga stunder i vardagen. Husets sovrum ligger en halvtrappa upp från vardagsrummet. I denna del av huset finns upp till fyra sovrum, kanske blir det ena ett allrum för barnen där dom kan umgås med kompisarna. Master bedroom erbjuder även en balkong och en stor klädkammare. Oavsett finns här många fördelar att upptäcka och rum att planera efter eget tycke och smak. I övrigt finns det i huset ett helkaklat badrum, tvättstuga med dusch och en gästtoalett, alla fräscht renoverade. Tomten har ett bra sololäge och den rymliga altanen sträcker sig runt huset vilket skapar möjligheten att njuta morgonkaffet likväl ett glas och en bra bok i kvällssolen. På den insynsskyddade baksidan hittar ni en härlig trädgård där ni kan sätta era planteringar när vårsolen tittar fram samtidigt som barnen kan springa runt och leka fritt. Det stora garaget är perfekt för den som äger flera fordon eller behöver extra förvaringsutrymme. Här finns gott om plats för både bilar och arbetsbänkar för den som gillar att meka. Dessutom finns det gott om parkeringsutrymme på uppfarten. Skärhamn är helt underbart att upptäcka, ta en promenad ner till hamnen för en båtutflykt eller varför inte en trevlig middag på någon av de mysiga restaurangerna längs vattnet. Härligt salta bad och ett rikt kulturliv. Skärhamn erbjuder även allehanda service så som mataffärer, vårdcentraler, apotek, skolor och bra kommunaktioner. Detta hem ger er möjligheten att uppleva allt detta inom promenadavstånd. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 6