Mäklare Johan Ekqvist

Johan Ekqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tranesvägen 7, Skåne-Tranås, Tomelilla kommun
  • Lör 28 sep kl 10:00
Tranesvägen 7, Skåne-Tranås, Tomelilla kommun, bild 2
Tranesvägen 7, Skåne-Tranås, Tomelilla kommun, bild 3

Tranesvägen 7

Villa
Skåne-Tranås, Tomelilla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
1 980 000 kr
200 + 215 m²
6 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet där möjligheterna är oändliga! Denna charmiga bostad är inte bara en bostad utan också en angränsande butik som väntar på att bli förvandlad till din drömverksamhet. Huvudbyggnaden är en sann pärla med generösa ytor och en vacker, effektiv kamin som sprider värme och skapar en inbjudande atmosfär genom hela huset. Oavsett om det är mysiga vinterkvällar eller ljumma sommardagar, kommer du att känna dig hemma och omfamnad av denna bekväma och välkomnande miljö. Trädgården är en frodig oas med sina stockrosor och bärbuskar som blommar vackert under sommarmånaderna, skapandes en färgstark bakgrund för din dagliga tillflyktsort. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe eller bjuda in vänner och familj för sommarfester och grillkvällar. Men det som verkligen gör denna fastighet unik är möjligheten att bedriva verksamhet i den intilliggande butiken. Med enastående synlighet och tillgänglighet, erbjuder denna butik en perfekt plats för att förverkliga din affärsdröm. Oavsett verksamhet, potentialen är obegränsad! Det unika läget ger dessutom en enorm reklamexponering tack vare det stora antalet bilar som passerar. Detta innebär att din verksamhet ständigt syns av potentiella kunder. Det strategiska läget gör denna fastighet till ett utmärkt val för alla som vill maximera sin synlighet och locka till sig fler besökare. Ge dig själv chansen att äga denna fastighet och förvandla din vision till verklighet. Varmt välkommen att kontakta mig för att boka en visning och upptäck allt detta unika hem har att erbjuda!

  • Premium
Peder Mörcks väg 4, Simrishamn, Simrishamns kommun
Peder Mörcks väg 4, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Peder Mörcks väg 4, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Peder Mörcks väg 4

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
3 495 000 kr
200 + 80 m²
947 m² tomt

Välkommen till Peder Mörcks väg 4, en fastighet med fantastiska möjligheter och charm. Belägen i centrala Simrishamn, är denna fastighet perfekt för dig som drömmer om att skapa ditt nya hem. Med närhet till havet och alla bekvämligheter som staden har att erbjuda, är detta ett unikt tillfälle du inte vill missa. Fastigheten har renoveringsbehov, vilket ger dig chansen att sätta din egen prägel på ditt framtida hem. Här kan du släppa loss din kreativitet och förvandla detta hus till ett modernt och stilfullt boende. På övervåningen finns en självständig lägenhet med alla faciliteter som behövs för ett bekvämt boende. Denna del av huset är idag uthyrd, vilket hjälper till att täcka de löpande kostnaderna för fastigheten. Detta är en perfekt lösning för dig som vill ha ett extra tillskott till hushållskassan eller för den som söker en flexibel boendelösning. Centrala Simrishamn, en pittoresk stad med en levande atmosfär och närhet till vackra kustlinjer. Här har du gångavstånd till allt från restauranger och caféer till butiker och kulturupplevelser. Dessutom ger det natursköna läget med närhet till havet en extra dimension till ditt boende.

  • Premium
Södrevångsvägen 76, Ystad, Ystads kommun
  • Lör 28 sep kl 12:00
Södrevångsvägen 76, Ystad, Ystads kommun, bild 2
Södrevångsvägen 76, Ystad, Ystads kommun, bild 3

Södrevångsvägen 76

Villa
Ystad, Ystads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
5 995 000 kr
150 + 80 m²
5 rum
3 102 m² tomt

Drömmer du om att kombinera fritidsboende med en stabil inkomstkälla? Då är denna charmiga vinkelgård på Söderlen din chans! Med en imponerande tomt och utsikt över havet, erbjuder fastigheten både ett fantastiskt boende och en betydande investeringsmöjlighet. Här kan du skapa ditt drömboende samtidigt som du hyr ut till semesterfirare, golfentusiaster eller familjer som söker ett idylliskt tillhåll nära Ystad och Malmö. Fastigheten rymmer upp till 10 sängplatser för uthyrning och har redan en stark potential som inkomstkälla, perfekt för dig som vill kombinera ett sommarboende med låga driftskostnader. Innergården skapar en lugn och rogivande atmosfär där du och dina hyresgäster kan njuta av stillheten och de fantastiska vyerna. Samtidigt finns här utrymme att sätta din egen prägel – vissa ytskikt återstår att färdigställas, vilket ger dig möjligheten att skräddarsy huset precis efter din egen smak och vision. Detta är inte bara en bostad, utan en blank duk för dig att skapa en perfekt kombination av fritidsboende och lönsam investering. Med närheten till kustens naturupplevelser, golfbanor och stadsliv, är detta en unik möjlighet för den som vill ha det bästa av båda världar. Låt denna vinkelgård bli ditt nästa projekt, där du kan kombinera eget boende med inkomstbringande uthyrning. Missar du inte chansen att äga en pärla på Söderlen – här finns allt du behöver för att förverkliga dina drömmar om ett naturnära liv med extra förtjänstmöjligheter.

  • Premium
Kastanjegatan 7, Löderup, Ystads kommun

Kastanjegatan 7

Villa
Löderup, Ystads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
2 295 000 kr
160 m²
7 rum
966 m² tomt

Upptäck potentialen i denna charmiga bostad i det eftertraktade villaområdet i Löderup på vackra Österlen! Denna hemtrevliga villa erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem i ett barnvänligt område, bara en kort bilresa från Östersjöns glittrande vatten. Med närhet till skolan blir det lätt för barnen att pendla till och från skolan, vilket gör det till ett perfekt val för familjer. Även om bostaden har ett visst renoveringsbehov, är dess potential oslagbar. Med lite kreativitet och handarbete kan du förvandla detta hus till en pärla som passar perfekt för ditt familjeliv. Tänk dig att skapa ett modernt kök där du kan laga familjemiddagar medan ni planerar era äventyr vid havet. Eller kanske förvandla trädgården till en lekplats där barnen kan utforska och leka fritt. Detta hem erbjuder gott om utrymme för hela familjen att växa och trivas. Med flera sovrum och generösa gemensamma utrymmen finns det gott om plats för både avkoppling och samvaro. Och den lugna atmosfären i området ger en fridfull oas där ni kan skapa minnen som varar livet ut. Löderup och dess omgivningar har så mycket att erbjuda. Från hisnande stränder till vandringsleder och lokala sevärdheter, finns det alltid något nytt att upptäcka och utforska. Och med havet så nära, kan du se fram emot långa dagar med sol, sand och skratt med familjen. Sammanfattningsvis, denna bostad i Löderup är inte bara ett hus - det är en möjlighet att skapa ditt drömboende på Österlen. Ta chansen att förvandla detta hem till ert eget personliga paradis - kontakta oss idag för att boka en visning och låt fantasin flöda!

  • Plus

Visar alla 4