Mäklare Sia Bastani

Sia Bastani

Om mig

Jag brinner för att säkerställa din trygghet i varje steg av din bostadsaffär! Hör av dig till mig när du planerar att sälja din bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Husinge byväg 54, Väddö, Norrtälje kommun
  • Idag kl 13:30
Husinge byväg 54, Väddö, Norrtälje kommun, bild 2
Husinge byväg 54, Väddö, Norrtälje kommun, bild 3

Husinge byväg 54

Villa
Väddö, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Solna
7 295 000 kr
2,9 ha tomt

- Stor tomt - Möjlighet till avstyckning - Använts för att bedriva vård och omsorgsverksamheter - Flera byggnader med gott om rum och utrymme Denna rymliga och välkomnande fastighet ligger idylliskt belägen endast fem minuter med bil från Älmsta. Med vidsträckta ängar och åkrar som omger bostaden, samt en stilla rinnande å som skymtar mellan träden, erbjuder denna fastighet en harmonisk och rofylld miljö. Fastigheten har tidigare använts som HVB-hem med där driftbolaget hade tillstånd för 12 st platser, vilket ger dig goda möjligheter att anpassa fastigheten efter dina egna behov. Brandskyddsdokumentation finns och kraven enligt VK3B är uppfyllda. Läkarvillan: En tvåplans byggnad med en boyta på ca 92 kvm och en biyta på ca 80 kvm. Gårdshuset: Den äldsta byggnaden på fastigheten, ett enplanshus om cirka 80 kvm. Totalt erbjuder fastigheten gott om sovrum, allrum och stora kök, fördelat över flera byggnader. Dessutom finns flertalet mindre byggnader som tillsammans ger en generös boyta och mycket förvaringsutrymme. I ladan finns en stor samlingslokal samt ytterligare förvaringsmöjligheter. De större byggnaderna har välskötta ytskikt med moderna, ljusa färger och trägolv av olika material. Bevarade kakelugnar, vedspisar och braskaminer bidrar till minskade driftskostnader och säkrar värmen vid strömavbrott. Fastigheten har även tidigare använts för djurhållning av får och hästar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka en visning. Välkommen!

  • Premium
Björnövägen 157, Norrtälje, Norrtälje kommun
  • Idag kl 12:00
Björnövägen 157, Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Björnövägen 157, Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Björnövägen 157

Villa
Norrtälje, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Solna
4 495 000 kr
3 770 m² tomt

Välkommen till denna unika fastighet belägen i ett idylliskt område, perfekt för dig som söker en rofylld omgivning utan att kompromissa med goda kommunikationer. Med en tomtarea på hela 3770 kvadratmeter finns här gott om utrymme för att förverkliga dina drömmar. Denna kommersiella fastighet är också utmärkt för den som önskar bedriva en HVB-verksamhet. Bygglov för detta finns sedan 2017 och i fastigheten har det tidigare bedrivits just HVB verksamhet. Med sin strategiska placering i Norrtälje erbjuder den en fridfull och harmonisk miljö för de boende. Fastighetens läge är svårslaget, och med stor bostadsyta så är möjligheterna oändliga! Skapa din egen personliga oas eller utforska potentialen för en unik verksamhet. Norrtälje, en historisk stad rik på kultur och charm, är bara en kort resa bort. Här finner du allt du behöver, från shopping och restauranger till skolor och sjukvård. Sammanfattningsvis erbjuder denna fastighet en unik möjlighet att skapa något alldeles speciellt i en idyllisk miljö med fantastiska kommunikationsmöjligheter. Ta chansen att förverkliga dina drömmar - boka en visning redan idag!

  • Premium
Viksbergsvägen 232 - 244, Södertälje, Södertälje kommun
Viksbergsvägen 232 - 244, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Viksbergsvägen 232 - 244, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Viksbergsvägen 232 - 244

Övrigt
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Solna
50 000 000 kr
1 426 m²
1,4 ha tomt

- Total uthyrbar yta om 1426 kvm - Uppdelat på 6 enheter med möjlighet att bygga ett studiohus om 50 kvm. - Kommunikationsvänligt läge - Unik inkomstpotential med stor batterilagerinstallation Välkommen till en extraordinär möjlighet att äga en av de mest exklusiva fastigheterna i Viksberg, med enastående utsikt över grönskande golfbanor och Mälarens glittrande vatten. Denna unika fastighet består av 12 eleganta parhuslägenheter i bostadsrättsform, varje enhet omfattande generösa 114,7 kvadratmeter av modern design och komfort. Dessutom inkluderar fastigheten en byggrätt till ett separat studiohus om 50 kvadratmeter, perfekt för gästboende. Det som verkligen skiljer denna fastighet från mängden är dess innovativa batterilagerinstallation som är planerad under 2024, som inte bara minskar energikostnaderna utan genererar också en imponerande inkomst på drygt 800 tusen kronor årligen. Med detta exceptionella tillskott till fastigheten blir det möjligt att njuta av både komforten och lönsamheten i ett och samma boende. Utgångspriset inkluderar batterilagerinstallationen. Marknaderna för reserver väntas växa de kommande åren och Svenska kraftnät har därför tagit fram en estimering av framtida volymbehov på kapacitets marknaderna för reserver för åren 2024-2026. Denna estimering finner du här: https://www.svk.se/aktorsportalen/bidra-med-reserver/behov-av-reserver-nu-och-i-framtiden/framtida-volymbehov/ Läget är oslagbart, med närhet till Viksbergs Golfklubb och dess välskötta banor, vilket ger möjlighet till en aktiv livsstil mitt i naturen. För de som föredrar avkoppling erbjuder området även pittoreska promenadvägar längs Mälarens strand och tillgång till vackra grönområden för avkopplande stunder. Sammanfattningsvis erbjuder denna fastighet en sällsynt möjlighet att kombinera lyxigt boende med en lönsam investering i en idyllisk miljö. Missa inte chansen att bli ägare till detta unika och eftertraktade hem vid Viksbergs Golfklubb. Boka din visning idag för att säkra denna unika möjlighet

  • Premium
  • Balkong
Kastrupgatan 14, Kista, Stockholms kommun
Kastrupgatan 14, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Kastrupgatan 14, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Kastrupgatan 14

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Solna
1 595 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/5
3 642 kr/mån
35 444 kr/m²

* Flexibelt tillträde * Välkommen till Kastrupgatan 14 - en charmig och välplanerad tvårumslägenhet i hjärtat av Kista. Här finner du den optimala kombinationen av centralt läge och barnvänlighet, med närhet till kommunikationer i form av bussar och tunnelbana med kort promenadavstånd från lägenheten. Föreningen är välskött och ekonomiskt stabil, vilket ger trygghet och låga kostnader för dess medlemmar. För den som uppskattar shopping och nöjen ligger Kista centrum bara en kort promenad bort, med ett brett utbud av butiker och restauranger. Familjer med barn har gott om skolor att välja mellan i området, vilket underlättar vardagen. Dessutom finns trevliga parker i närheten för avkoppling och lek. Denna lägenhet på 45 kvadratmeter är smart planerad och erbjuder en trivsam boendemiljö. Med två rum finns det gott om plats för både samvaro och avskildhet, samt möjlighet att skapa en inspirerande arbetsplats eller en mysig läshörna. Om du söker en central bostad med goda kommunikationer, är Kastrupgatan 14 väl värd att utforska. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Fogdevreten 10, Solna, Solna kommun

Fogdevreten 10

Lägenhet
Solna, Solna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Solna
2 195 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/4
2 365 kr/mån
64 559 kr/m²

Välkommen till en extrem lägenhet nyligen omskriven i Sveriges största dagstidning. Designats och byggts för ändamålet att bo tillsammans med inneboenden för en fantastisk ekonomi eller som kollektiv. Det här är resultatet av en arkitekts dröm om att skapa mer gemenskap för folk som studerar eller bor i Stockholm, som vill ha en privat mindre del men mer socialt hem att kunna komma hem till. För gemensamma måltider, filmkvällar och spelkvällar. Lägenheten är designad in i minsta detalj så att man kan bo här som par, men kunna bo med barn eller vänner på liten yta och ändå trivas med alla funktioner som en större lägenhet erbjuder. Lägenheten har 4 st kapsell-utrymmen, inspirerade av Tokyos kapsellhotell, med privata sängar och studieutrymmen. Dessa kapslar har avdelats från gemensamma utrymmen med glasdörrar och draperier för att kunna få avskildhet. Färgerna är varma för att skapa en trevligare samvaromiljö som samspelar väl med omgivningarna utanför fönstren. Akustiken är väl genomtänkt med de mjuka materialen som dämpar ljud. Belysningen är fast monterad med rikligt med mysiga spotlights som skapar en mysig känsla under mörka årstider. Dagsljus i köket med morgonsol och i vardagsrummet med eftermiddagssol med stort fönster. Utöver de privata utrymmena så finns allt vad en lägenhet behöver och designats för 4-5 personer att bo ihop, mycket god förvaring, kök, matplats, TV-soffa, entréförvaring, badrum med skåp för alla. Konceptet att bo ihop med inneboenden fungerar väl. Här har arkitekten själv bott under två år. Folk bokar oftast genom Air-bnb en månad men förlänger ofta flera månader då det är lätt att bo flera som det är designat. De som bor har ofta större delen av sina dagar på jobb eller skola intill. Föreningen har enligt uppgift från säljaren inte haft synpunkter på att ha inneboenden. Det är många som vill bo i lägenheten just av den anledningen att den är så speciell i sin design och att man inte bor helt själv, särskilt om de pendlar eller är nya i Stockholm. Köket har öppnats upp för att man ska kunna vara flera samtidigt och laga mat medan man för samtal med de som sitter vid bordet. Det är byggt för att kunnas hållas rent på ett enkelt sätt när man bor ihop. Materialen är lätta att torka av och går att lyfta bort och tvätta för storstädning. Köks/mat del och vardagsrum skiljs åt med en glasdörr för att stänga ute matos. I vardagsrummet är det mer mjukare material. Dubbellkappseln är som ett litet rum. Om man skulle vilja klä om den stora kapseln så går det lätt att plocka bort och under finns en plywood likt de andra kapslarna. Fatsta speglar gör att alla kapslar känns mycket större än vad de är. TV-soffan har en lägre mysig takhöjd och riktar sig mot TV-väggen men det finns även plats att duka upp brädspel där alla kan vara med och sitta på det mjuka golvet. Mattan är förlåtande mot fläckar men är lätt att byta ut. Under ligger ett grått klick-golv. Det stora fönstret gör lägenheten väldigt ljus tillsammans med de många reflekterande glas och spegel materialen som skapar många vackra reflektioner av den spännande ljussättningen. Vid fönstret finns ett större skrivbord som ser ut över en väl använd innergård med två fasta grillplatser och gemensamma utemöbler. Läget är väldigt centralt i Stockholm vid Sveriges största sjukhus och många universitetsbyggnader. Här arbetar många läkare, sjuksköterskor, forskare och studenter som ofta behöver bostad i allt från en månad till flera år. Det är just därför den här lägenheten har byggts på just det här sättet i det här läget. Lägenheten har mycket goda kommunikationer. Närheten till Hagastan och Vasastan bara en kort promenad bort gör läget fantastiskt bra till en billig peng och låg kommunalskatt i Solna. Norra kyrkogården som är som en stor park leder dig hela vägen till Hagaparken i ett blomstrande grönområde. I föreningen finns en fin stor bastu och ett välutrustat gym, flera stora cykelförråd och två stora innergårdar, en mer lekplats för barn och den här

  • Hiss

Visar alla 5