Mäklare Sam Öhrn

Sam Öhrn

Om mig

Att ha ett starkt kundfokus och lyssna på kundens behov samt att vara en engagerad vägledare genom hela processen är några av mina främsta egenskaper, vilket har bidragit till flertalet rekommendationer från nöjda kunder. Går ni i säljtankar så är ni hjärtligt välkomna att höra av er så ska jag hjälpa er på bästa sätt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Västmannagatan 8, Vasastan, Stockholms kommun
Västmannagatan 8, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Västmannagatan 8, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Västmannagatan 8

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan
8 000 000 kr
92 m²
4 rum
vån 0/4
4 283 kr/mån
86 957 kr/m²

Välkommen till denna sekelskifteslägenhet på 4 rok om 92 kvm i vacker fastighet uppförd 1862. Här finns alla möjligheter att skapa ett framtida drömboende. I lägenheten finner ni många vackra tidsenliga attribut bevarade såsom bland annat fint trägolv, generös takhöjd, takrosett, stora fönster med djupa speglade nischer. Med två separata ingångar, en från Västmannagatan 8 och den andra från Kammakargatan 43, erbjuds flexibilitet och möjligheter för skräddarsydda lösningar efter dina behov och önskemål. Förvaringsmöjligheterna är överlag mycket goda i bostaden men det tillkommer även ett stort källarförråd. Brf Lilla gråberget är en äkta och lågt belånad bostadsförening. Föreningen förvärvade fastigheten 2001 och äger marken. Det attraktiva läget har allt som Stockholms innerstad kan erbjuda. I närheten hittar du många populära restauranger, caféer och gym. Området angränsar till Östermalms shoppingstråk, lyxiga krogar och uteliv runt Stureplan. Stort utbud av butiker återfinns i City och längs Drottninggatan. Trots det centrala läget finns det flera gröna oaser i närheten, såsom Tegnérlunden, Observatorielunden och Vasaparken. Kommunikationsmöjligheterna är de bästa tänkbara med Rådmansgatans tunnelbanestation ett stenkast bort och närhet till Odenplan med pendeltåg, tunnelbana och City-bussar som tar dig till stadens alla hörn och kanter. Endast en kvarts promenad till Centralstationen och Arlanda Express. Dessutom tar du dig enkelt ut på motorvägen med bil eller taxi. Så varför inte ta chansen att skaffa dig en lägenhet som du kan kalla ditt hem i många år framöver? Kontakta mig idag för att boka en visning och uppleva själv allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda.

  • Premium
Vanadisvägen 2, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Vanadisvägen 2, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Vanadisvägen 2, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Vanadisvägen 2

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan
13 650 000 kr
99 + 17 m²
4 rum
vån 6/6
3 052 kr/mån
137 879 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska vindsvåning med exklusiva materialval. Den erbjuder en unik upplevelse med sina luftiga och generöst tilltagna rum samt en imponerande takhöjd på cirka fyra meter. Ljuset strömmar in från flertalet stora fönster och skapar en underbar atmosfär och känsla av harmoni. Den genomgående fiskbensparketten binder samman rummen på ett elegant sätt och skapar en enhetlig känsla i hela lägenheten. Lägenheten är utrustad med dimbar belysning, vilket gör det lätt att skapa en mysig atmosfär. Mysfaktorn förstärks ytterligare av öppna spisen, perfekt för kyliga kvällar. Under den varmare delen av året är terrassen idealisk för att äta middag eller bara slappa. Här kan man njuta av solen från tidig eftermiddag till solnedgång, med en oslagbar utsikt över kvällshimlen och solen som går ner vid Wenner-Gren Center. Dessutom har fastigheten åtta parkeringsplatser precis utanför porten. Brf Mjölner 1 är en lågt belånad, äkta bostadsrättsförening. Föreningen förvärvade fastigheten 1995 och äger marken. Lägenheten ligger med fint läge på Vanadisvägen och erbjuder närhet till det bästa Stockholm har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Gångavstånd till grönområden så som Vanadislunden, Hagaparken och Brunnsviken med dess omtalade promenadstråk och badmöjligheter men även Vasaparken och dess härliga atmosfär. Tillsammans med det härliga centrala läget med direkt närhet och gångavstånd till city samt för den bilburna, perfekt beläget med nära utfart mot både E4:an och E18, är läget optimalt. Kommunikationsmöjligheterna är de bästa tänkbara med Odenplan alldeles runt hörnet med både tunnelbana, pendeltåg samt citybussar som tar dig till stadens alla hörn och kanter. Närhet till förskolor och skolor. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska lägenhet där modern lyx möter tidlös elegans. Kontakta mig idag för att boka en visning och upptäcka allt detta hem har att erbjuda.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Völundsgatan 3, 3 tr, Vasastan, Stockholms kommun

Völundsgatan 3, 3 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan
4 250 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/5
2 662 kr/mån
101 190 kr/m²

I det charmiga Atlasområdet hittar du denna fina tvåa på 42 kvm, perfekt för dig som söker en yteffektiv och social bostad. Lägenheten kännetecknas av en generös takhöjd och bevarade originaldetaljer som en spegeldörr och spröjsade fönster. De tre fönstren i fil ger en ljus och inbjudande atmosfär. Bostadens alla fönster vetter ut mot lugnt trafikerad parkeringsgata. Separat kök och ett öppet, socialt vardagsrum med plats för matbord. Förvaringsmöjligheterna är överlag mycket bra i bostaden, och dessutom ingår ett vindsförråd. Brf Tendern 5 är en äkta och lågt belånad bostadsförening. Föreningen förvärvade fastigheten 2010 och äger marken. Atlasområdet kallas ofta för "lilla Paris" för dess pittoreska och charmiga atmosfär. Här möts det bästa av två världar med ett stort utbud av mysiga barer, butiker och restauranger invid Rörstrandsgatan och det lugna och grönskande omgivningarna i Atlas. Här bor ni i härliga och mycket eftersökta kvarter mitt i Vasastan. På Rörstrandsgatan ligger ett av Stockholms mest spännande krog- och restaurangutbud. Portal, Mellqvist Café, Raw, Levinsky´s burger, Lillebrors bageri samt Mellow med sin populära cocktailbar Tiki Room är några av favoriterna i närområdet. Många av Vasastans mest eftersökta platser nås inom några minuters promenad som tex Vasaparken med café och minigolf, lekpark, fotbollsplaner och isbana vintertid. Kommunikationerna är perfekta och här når du alla tänkbara färdmedel inom nära avstånd. Vid Odenplan och Sankt Eriksplan finns gröna linjens tunnelbana samt bussar som tar er både genom innerstan och utanför tullarna. I direkt närhet till lägenheten finns också Citybanan med pendeltågstrafik och på Sankt Eriksgatan i närheten av bostaden finns även hållplats för bussar mot Arlanda. Söker du efter ett boende med kombination av ett centralt läge och rogivande lugn har du hamnat helt rätt! Varmt välkommen på visning.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 3