Mäklare Henrik Björkman

Henrik Björkman

Om mig

Henrik Björkman heter jag och arbetar på Svensk Fastighetsförmedling i Upplands Väsby. För mig är det viktigt med snabb återkoppling, transparens och hög kvalité i alla mina försäljningar. Mina kunder beskriver mig som en proffsig, målinriktad, trevlig och lyhörd kille. Jag gör allt för att du ska känna dig trygg och lugn genom hela processen, både som köpare och säljare. Alla affärer är lika viktiga för mig, stort som smått och jag låter ingenting bli lämnat åt slumpen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Drabantgatan 7, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 20 okt kl 12:10
Drabantgatan 7, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Drabantgatan 7, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Drabantgatan 7

Lägenhet
Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 395 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 2
3 110 kr/mån
42 273 kr/m²

Här erbjuds en ljus och stilren lägenhet där planlösningen är väl genomtänkt. Tack vare att lägenheten är så ny behöver du inte tänka på renoveringar på många år. Den praktiska och inbjudande hallen med platsbyggda garderober och goda avhängningsmöjligheter ger ett gott första intryck av denna bostad. Därefter hittar vi ett stilrent och öppet kök och ett lättmöblerat och ljust allrum med sovalkov, vackert ljusinsläpp, stora fönster, generösa sällskapsytor. Här finns plats för soffa, säng och matbord. Badrummet är stort och fint och har toalett, dusch, kommod och handdukstork. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här 1.5an finns en stor och fin balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från allrummet och erbjuder trätrall och plats för ett mindre bord. I hjärtat av Upplands Väsby bor du mycket centralt och attraktivt med närhet till bland annat skola, förskola, köpcentrum, matbutik, tågstation och restauranger. Upplands Väsby centrum ligger precis utanför porten, väsby station en kort promenad bort och stockholm central ligger några pendeltågsstationer från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hasselbacken 15, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 20 okt kl 13:10
Hasselbacken 15, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Hasselbacken 15, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Hasselbacken 15

Lägenhet
Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 795 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 2/5
7 007 kr/mån
28 667 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva den här stora och välplanerade lägenheten på Hasselbacken 15. Med sina fyra rum och generösa ytor erbjuder den här bostaden en perfekt balans mellan modern komfort och lugna, gröna omgivningar med ett centralt läge. Det som verkligen sticker ut är den stora terrassen i söderläge, där solen skiner under större delen av dagen. Här kan du njuta av utomhuslivet, äta middag under bar himmel, eller bara slappna av med en bok och en kopp kaffe. Terrassen fungerar som en förlängning av bostaden och skapar ett fantastiskt utrymme för umgänge eller avkoppling. Badrummet är nyligen renoverat med stilrena detaljer i grått kakel och klinker. Lägenheten ligger i ett område som är känt för sin grönska och närhet till naturen, vilket ger en harmonisk atmosfär. Samtidigt har du allt du behöver inom kort avstånd, med närhet till både service och kommunikationer. En kort promenad ifrån bostaden finner man Centralvägen med sitt generösa restaurangutbud, pendeltågsstationen som tar dig in till Stockholm City och Uppsala på ca 20 min och Arlanda på ca 8 minuter, Vilundaparken med tillhörande skatepark och minigolfbana samt shoppinggallerian Väsby centrum. För den motionsglade entusiasten finns motionsspår och grönområden i närområdet och för den som uppskattar trevliga utflyktsmål finns bland annat smultronställena Barockparken, Kairobadet, Norrviken och Gunnes Gård.

  • Premium
  • Hiss
Hagvägen 6G, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 20 okt kl 15:20
Hagvägen 6G, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Hagvägen 6G, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Hagvägen 6G

Lägenhet
Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
3 623 kr/mån
35 000 kr/m²

-Nyrenoverad och välplanerad med gavelläge. -Underbart ljusinsläpp. -3 minuters promenad till pendeltåg. -Lugn och grön omgivning. Välkommen till den här rymliga 2 rok i den omtyckta föreningen Runby-Ingrid. Här erbjuds en renoverad och fin bostad på 57kvm med ett härligt naturligt ljusinsläpp tack vare gavelläget med fönster i tre väderstreck! Ett sovrum, stort lättmöblerat vardagsrum med utgång till den mysiga balkong, snyggt renoverat kök samt ett stambytt badrum från 2007. Stora delar av lägenheten renoverades år 2021 i lugna och fina färger. Det fina köket har köksluckor i grå kulör och bänkskiva i laminat med vackert marmormönster. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, inbyggd mikro, ugn, diskho och kyl & frys. I föreningen finns tvättstuga med modernt bokningssystem . Till lägenheten hör ett källarförråd. Runby är ett lugnt område med naturen precis runt hörnet. I området finns Runby Torg med närbutik - och postutlämning, snabbmatsställen och närhet till mataffär samt till de centrala delarna av Väsby som längs Centralvägen leder er upp till Väsby Centrum.

  • Premium
Lövstavägen 61, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 20 okt kl 14:20
Lövstavägen 61, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Lövstavägen 61, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Lövstavägen 61

Lägenhet
Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 495 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 4/4
7 248 kr/mån
30 242 kr/m²

Läge Läge Läge! Äntligen till salu, en 3:a på Lövstavägen 61 högst upp i huset med underbart läge! Uthyrningsdel med separat ingång. Stor och soldränkt terrass med fin utsikt och gott om plats för utemöbler. Stort och ljust vardagsrum med utgång till terrassen. Ljust och fint kök med köksluckor i vitt och bänkskiva i trä. Kakel ovan bänk med mönster i gröna toner. Rymlig matplats intill köket. Två stycken sovrum varav det större har ett helt privat läge med fönster mot skogen. I anslutning till det ena sovrummet finns en stor klädkammare. Ett helkaklat badrum med kakel i vitt och klinker i blåa toner. Utrustat med bla. tvättpelare! I uthyrningsdelen finns det ett till helkaklat badrum med kakel i vitt och klinker i samma blåa toner. Utrustat med badkar, WC och handfat. Precis utanför ytterdörren har man ett förråd som hör till lägenheten. Lövstavägen är känt för sin attraktiva och familjevänliga miljö med närhet till natur, skolor, och bekvämligheter. Här bor du centralt samtidigt som du har naturen runt hörnet, vilket ger en perfekt balans mellan stadsliv och lugn. Brf Övre Rundby är en stabil och välskött förening med ett centralt läge där du når busshållplats och pendeltågsstation på gångavstånd. Föreningen har installerat solceller för att få lägre driftskostnader samt monterat laddboxar i sina garage för laddning av elbil.

  • Premium
  • Hiss
Optimusvägen 15E, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Optimusvägen 15E, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Optimusvägen 15E, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Optimusvägen 15E

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 450 000 kr
31 m²
1 rum
3 729 kr/mån
46 774 kr/m²

Ett stenkast från allt centrala Upplands Väsby har att erbjuda finner vi denna mysiga och kvadratsmarta enrummare som passar lika bra för singeln, studenten, den äldre personen eller paret som alla har en sak gemensamt. - De önskar bo med ett centralt läge, med närhet till pendeltåg/busskommunikationer, restauranger, shopping, dagligvaruhandel och grönområden. På Optimusvägen 15 bor man bra, i en välplanerad 1:a med fräscht kök och duschrum samt genomgående fräscha ytskikt. Låt er skapa ert egna mysiga boende att kunna njuta av och kalla för ert hem. Är detta rätt bostad för dig?

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Blommelundsvägen 23, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
Blommelundsvägen 23, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Blommelundsvägen 23, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Blommelundsvägen 23

Lägenhet
Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 695 000 kr
72 m²
4 rum
5 250 kr/mån
37 431 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 4-rumslägenhet i det fridfulla och familjära området Blommelund. Belägen i ett lugnt och familjärt kvarter, erbjuder denna bostad en unik kombination av natur, bekvämlighet och stilren elegans. Om du älskar naturen är detta hemmet perfekt. Här har du närheten till vackra naturområden som inbjuder till sköna promenader och avkoppling. Du kan njuta av de lugnande ljuden av fågelsång och naturens skiftande skönhet precis utanför din dörr. Det som gör denna lägenhet särskilt unik är den imponerande takhöjden, som sträcker sig upp till 4 meter i vissa delar. Detta ger en känsla av rymd och luftighet som är sällsynt och ger möjlighet att skapa unika och inspirerande interiörer. Bostaden har en stor uteplats där du kan njuta av soliga dagar och stjärnklara nätter i skyddad och privat miljö. Naturen är din närmaste granne, och här kan du odla blommor, ha grillkvällar eller bara koppla av med en bok i fridfullhet. Köket är nyrenoverat och stilrent, utrustat med moderna apparater och snygga ytskikt. Det är en plats där matlagning blir en fröjd och måltider blir till minnesvärda stunder. Denna lägenhet är idealisk för den lilla familjen som söker något utöver det vanliga. Här kan du trivas och växa, omgiven av naturens skönhet och unika detaljer. Blommelund är en plats där du kan uppleva det bästa av både stad och natur. Med närheten till skolor och bekvämligheter är detta en plats där du kan skapa minnen och kalla det "hem."

  • Premium
Kavallerigatan 39, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Kavallerigatan 39

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 095 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
5 410 kr/mån
26 519 kr/m²

**Kontakta mäklaren för visning!** Välkommen till ditt nya hem på Kavallerigatan 39 - en pärla som erbjuder det allra bästa inom bostadskomfort. Denna underbara bostad med tre rum och kök är det perfekta valet för dig som letar efter både bekvämlighet och en härlig balkong där du kan njuta av varje säsong. När du kliver in i detta hem välkomnas du av en ljus och öppen atmosfär. Vardagsrummet är den ultimata platsen att slappna av, umgås med vänner och familj eller bara koppla av med din favoritbok. Köket är modernt och välutrustat med allt du behöver för matlagning och underhållande. Här finns gott om arbetsyta och förvaring, vilket gör matlagningen till en fröjd. Detta populära område ligger bara ett stenkast från Upplands Väsby centrum, Blå parken och Vilundahallen, så bekvämligheterna är aldrig långt borta. Efter fem minuters promenad så befinner du dig vid Upplands Väsby station där du kan nyttja kommunikationer i form av både tåg och buss. Via tåget kan man ta sig till Stockholm central på bara 30 minuter. Upplands Väsby som ort präglas av egenskaperna av att både inneha fantastiska naturområden och en välmående industri, vilket innebär att valmöjligheterna till fritidsaktiviteter och arbetstillfällen är stora. Helt klart ett hem att trivas i!

  • Balkong

Visar alla 7