Mäklare Joakim Pulkkinen

Joakim Pulkkinen

Om mig

Joakim brinner för kundmötet och möjligheterna med olika bostäder och fastigheter. Mäklar allt från fritidshus, villor, gårdar till kommersiella fastigheter. Något han ofta får höra från uppdragsgivarna är att han är bra på att hitta rätt köpare som ger maximalt betalt eftersom Joakim tänker utanför boxen när det kommer till att förverkliga människors drömmar genom att sätta sig in i varje potensiell köpare och säljares visoner.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Järnvägsgatan 34B, Växjö Söder, Växjö kommun
  • Sön 22 sep kl 11:00
Södra Järnvägsgatan 34B, Växjö Söder, Växjö kommun, bild 2
Södra Järnvägsgatan 34B, Växjö Söder, Växjö kommun, bild 3

Södra Järnvägsgatan 34B

Lägenhet
Växjö Söder, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 870 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 496 kr/mån
27 704 kr/m²

Varmt välkommen hem med möjlighet till snabbt tillträde. I denna förening finns stort orangeri att nyttja utan kostnad, cykel-garage, barnvagn/rullstolsrum, gästlägenhet att hyra till billig penning, gratis gästparkeringar samt ytterligare parkeringar att hyra. Till lägenheten ingår det även ett stort förråd på vinden i låst gallerbur. Här möts du av en välkomnande entré med plats för skor och ytterkläder i en smart skjutdörrsgarderob. Från hallen når du ett luftigt sovrum med plats för en dubbelsäng och utrymme för dina kläder i en större skjutdörrsgarderob. Fönstret är vänt mot gården så att du kan vädra under ljumma nätter utan att störas av ljudet från gatan. Intill sovrummet hittar du ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som underlättar när du ska vika och sortera tvätt. Den infällbara duschhörnan sparar plats och gör det enkelt att hålla badrummet rent. Det kombinerade köket och vardagsrummet är hemmets hjärta. Här finns gott om plats för soffa, fåtöljer och ett större matbord och köket erbjuder ordentliga arbetsytor för matlagning och bakning. Tre ljudisolerade fönster i västligt läge ger ett vackert ljusinsläpp i hela det stora rummet. Här samlar du gärna vänner och familj, året om. Intill det kombinerade kök och vardagsrummet finns ytterligare ett sovrum även detta med extra ljudisolerat fönster. Perfekt storlek för ett barnrum eller kontor för hemmajobbaren. Ekparkett på golv, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köket är utrustade med energieffektiva vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Här bor du i ett lugnt område med närhet till stadens puls samt till lugnet i Bokhultet. Goda kommunikationer runt om i Växjö och utanför då tåget bara är en promenad på 10 minuter bort. // Joakim Pulkkinen

  • Premium
  • Hiss
Körsbärsvägen 8, Växjö Hovshaga, Växjö kommun

Körsbärsvägen 8

Villa
Växjö Hovshaga, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
4 395 000 kr
127 m²
5 rum
676 m² tomt

Välkommen till en nyrenoverade bostad i ovanligt bra skick. Huset är byggt 1986 men har totalrenoverats för ca ett år sedan med nya ytskikt i alla rum, ny panel utvändigt samt tvättade och målade takpannor. Ett gediget hus med nykänsla, perfekt för dig som bara vill flytta in och bara vill bo tryggt och bekvämt. Hovshaga är ett väldigt trevligt område med en vänlig och öppen attityd. På framsidan finner vi en anlagd med garageuppfart i betong sten vackert inramad med natursten. Trätrall omsluter hela huset på ett elegant sätt och på baksidan finns plats för flera utegrupper. För den som vill kunna släppa ut sin hund eller sina barn så finns en fin gräsmatta med uppsyn . Körsbärsvägen ligger väl inbäddat bland grannhusen och vägen är välplanerad så det är låg trafik så det är mest de som bor på gatan som kör där, vilket ger en extra trygghet för barn och husdjur. I området så finns det stora grönområden med lekplatser och fotbollsplan.

Visar alla 2