Mäklare Carina Rudberg

Carina Rudberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vintergaloppsgatan 22, Täby Park, Täby kommun
  • Tis 22 okt kl 17:30
Vintergaloppsgatan 22, Täby Park, Täby kommun, bild 2
Vintergaloppsgatan 22, Täby Park, Täby kommun, bild 3

Vintergaloppsgatan 22

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
2 990 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/4
1 397 kr/mån
85 429 kr/m²

Fantastisk etta i äganderättsform om 35 kvm med fint söderläge högst upp i huset! Planlösningen fördelar sig på en social del med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är stilrent och funktionellt inrett med skåpluckor samt smidiga utdragslådor. Goda arbetsytor med bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, induktionshäll, spiskåpa med utdragbar front, integrerad diskmaskin samt varmluftsugn och mikrovågsugn. Vardagsrummet är lättmöblerat och ger plats för både matplats, soffgrupp samt plats för sovdel. I anslutning till köket är utgången till bostadens mysiga balkong belägen högt upp i huset i soligt söderläge. Intill hallen finns badrummet som är inrett med vita kaklade väggar och grått klinkergolv. Badrummet är fullt utrustat, här finns en svängbar skärmvägg för dusch, torkställning (utan el), handfat med vit kommod och spegel med belysning ovanför, toalettstol samt egen kombimaskin med fastmonterat överskåp ovanför. I hallen finns en hatthylla för ytterkläder samt en garderob. Ägarlägenhet med låga driftskostnader samt stor personlig frihet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Vintergaloppsgatan 22, Täby Park, Täby kommun
  • Tis 22 okt kl 16:30
Vintergaloppsgatan 22, Täby Park, Täby kommun, bild 2
Vintergaloppsgatan 22, Täby Park, Täby kommun, bild 3

Vintergaloppsgatan 22

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
2 990 000 kr
48 m²
2 rum
1 731 kr/mån
62 292 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade hörntvåa med uteplats i söder. Här finns en rymlig hall med plats för ytterkläder både på hatthylla och i garderober. I det helkaklade badrummet finns en kombimaskin för tvätt och tork, en väggmonterad torkställning samt förvaring i överskåp. Kök och vardagsrum erbjuder en öppen planlösning med plats för såväl soffgrupp som matplats samt utgång till uteplatsen i söderläge. Det ljusa sovrummet har fönster i två väderstreck och plats för klädförvaring i skjutdörrsgarderober. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Äganderätt
Masugnsvägen 68, Mariehäll, Stockholms kommun
  • Ons 23 okt kl 11:30
Masugnsvägen 68, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Masugnsvägen 68, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Masugnsvägen 68

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
8 495 000 kr
92 m²
4 rum
vån 7/8
6 102 kr/mån
92 337 kr/m²

- Stor terrass i vinkel med fantastisk vy mot Bällstaviken - Högt och fritt läge - 3 sovrum - Ett badrum och en separat WC - Genomtänkta inredningsval - Närhet till kommunikationer Välkommen till denna fantastiska fyra med stor terrass högt upp i huset. Bostaden erbjuder en ljus och öppen planlösning med stor terrass och separat sovrumsdel. Hallen erbjuder gott om plats för förvaring i både skjutdörrsgarderober och klädkammare samt en gäst WC. Det praktiskt planerade köket har gott om förvaringsmöjligheter samt plats för matbord med utsikt över vattnet. Vardagsrummet är lättmöblerat och har utgång till terrassen där du kan njuta av den fantastiska utsikten mot Bällstaviken. Lägenheten har tre bra sovrum som ligger bredvid varandra. Dessutom finns det ett rymligt badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är belägen i det populära området Mariehäll, precis intill vattnet med härliga promenadstråk och närhet till Sundbyberg. På bara cirka tio minuters promenad når du ett stort utbud av restauranger, matbutiker, shopping och skolor. Brf Strandpilarna består av 76 bostadsrätter och lokaler med förskola. I föreningen finns även ett garage där du kan hyra en parkeringsplats (f.n kö). Till lägenheten hör även ett källarförråd. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Masugnsvägen 68, Mariehäll, Stockholms kommun
  • Ons 23 okt kl 12:15
Masugnsvägen 68, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Masugnsvägen 68, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Masugnsvägen 68

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
8 250 000 kr
112 m²
5 rum
vån 5/8
7 120 kr/mån
73 661 kr/m²

- Fantastisk vy mot Bällstaviken - Högt och fritt läge - 4 sovrum - Dubbla badrum - Genomtänkta inredningsval - Närhet till kommunikationer Välkommen till denna fantastiska familjefemma högt upp i huset i gavel. Här erbjuds en välplanerad och rymlig bostad som passar perfekt för den stora familjen. I hallen möts du av bra förvaring i en skjutdörrsgarderob med spegelfront. Vidare in finner du ytterligare förvaringsmöjlighet i dubbla klädkammare. Det praktiskt planerade köket har gott om förvaringsmöjligheter samt plats för matbord med utsikt över vattnet. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer större möblemang och har utgång till balkongen där du kan njuta av den fantastiska utsikten mot Bällstaviken. Lägenheten har fyra bra sovrum som ligger bredvid varandra. Dessutom finns det två rymliga badrum med dusch varav det ena är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är belägen i det populära området Mariehäll, precis intill vattnet med härliga promenadstråk och närhet till Sundbyberg. På bara cirka tio minuters promenad når du ett stort utbud av restauranger, matbutiker, shopping och skolor. Brf Strandpilarna består av 76 bostadsrätter och lokaler med förskola. I föreningen finns även ett garage där du kan hyra en parkeringsplats (f.n kö). Till lägenheten hör även ett källarförråd. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4