Svenska Mäklarhuset Eslöv

Svenska Mäklarhuset Eslöv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Marieholmsvägen 8M, null, Eslövs kommun

Marieholmsvägen 8M

Radhus
Eslövs kommun
Svenska Mäklarhuset Eslöv
1 800 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/1
4 696 kr/mån
22 500 kr/m²

Välkommen till Marieholmsvägen 8M och detta bekväma boende. Här finns det många platser att njuta på. Trädäck och uterum mot sydväst samt uteplats på framsidan med östligt läge. Trädgård som är skyddad med häck/staket runt om. Här finns bland annat ett isolerat förråd, bärbuskar, äppelträd och odlingslådor. I bostaden finns kök med matplats och utsikt mot entrésidan. Badrum med dusch. Vardagsrum, två sovrum samt grovkök. Här bor du på mycket bra läge i ett gemytligt område med närhet till bland annat busshållplats, lekplats och skola. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Kvarngatan 27, null, Eslövs kommun

Kvarngatan 27

Villa
Eslövs kommun
Svenska Mäklarhuset Eslöv
2 500 000 kr
180 + 120 m²
7 rum
2 092 m² tomt

Välkommen till detta unika boende med möjligheter för den som har en hobby/verksamhet som kräver lite mer utrymme. Rymligt bostadshus med väl tilltagna ytor. Ut mot gatan finns en lokal och i anslutning till denna finns en verkstad. Stor tomt som är över 2000 kvm med en parkliknande trädgård. I Marieholm bor du i lugn bymiljö och här finns bland annat mataffär, utomhusbad, förskola och skola från årskurs 0-6. Pågatåget stannar här och gör det bekvämt för pendlaren. Välkommen på visning!

Granelundsvägen 1, null, Eslövs kommun

Granelundsvägen 1

Villa
Eslövs kommun
Svenska Mäklarhuset Eslöv
2 895 000 kr
166 + 15 m²
6 rum
756 m² tomt

På lugn återvändsgata finns denna tilltalande villan. Vinterbonat uterum och trädäck med utsikt mot den trevliga trädgården som har staket/häck runt om. Bra garage med förrådsdel. Inne i huset finns det gott om plats för familjen med fyra sovrum, allrum, två badrum och grovkök. Mycket trevligt vardagsrum med kamin och härlig utsikt. Fint kök med matplats och utsikt mot trädgården. På Granelundsvägen 1 bor du med närhet till bland annat Skarhultsskogen. Flygstaden nås på några minuter och det tar ca 20 minuter med bil till Lund. Regionbussen stannar i byn och tar dig smidigt till stationen i Eslöv. Förskolor och skola finns i Östra strö, Stehag och Eslöv. Välkommen på visning!

  • Plus
Tegelvägen 19, null, Eslövs kommun

Tegelvägen 19

Villa
Eslövs kommun
Svenska Mäklarhuset Eslöv
2 495 000 kr
106 + 106 m²
4 rum
975 m² tomt

På bra läge i Marieholm erbjuds nu denna enplansvilla med källare. Skyddad trädgård med härlig utsikt över åkerfält. Uterum och uteplats mot söder. I huset finns det gott om plats. Vardagsrum med kamin, tre sovrum, kök, badrum och toalett finns på entréplan. Källaren erbjuder gott om extra utrymme med bland annat gillestuga och hobbyrum. Lugn och barnvänlig gata med närhet till lekplats och gångavstånd till tågstationen. Välkommen på visning!

Rönneholm 159, null, Eslövs kommun

Rönneholm 159

Villa
Eslövs kommun
Svenska Mäklarhuset Eslöv
3 695 000 kr
135 m²
4 rum
1 320 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus som renoverats och byggts om i en tilltalande stil där det gamla möter det moderna. Inne i huset är det en generös takhöjd om ca tre meter och synliga takbjälkar. Från köket har du en härlig utsikt och mot matplatsen finns en vägg av originaltegel. I vardagsrummet har en vägg av natursten bevarats. Stilrent badrum med dusch, tvättstuga och en gästtoalett är förberedd. Tre rejäla sovrum som är bra placerade i huset. Genomgående slipat betonggolv. För den som vill så finns det möjlighet att sätta in en trappa och inreda vinden. I trädgården kan du njuta av fri utsikt över åkern. Stort garage/verkstad för den som har en utrymmeskrävande hobby. Närhet till buss som går in till Stehag för vidare transport med tåget. I Stehag finns också bland annat förskolor och skola från årkurs 0-6, mataffär, byggvaruhandel och pizzeria. Välkommen på visning!

Fräsarevägen 12, null, Eslövs kommun

Fräsarevägen 12

Villa
Eslövs kommun
Svenska Mäklarhuset Eslöv
2 695 000 kr
182 + 10 m²
6 rum
884 m² tomt

Välkommen till Fräsarevägen 12 och denna trevliga villa! Här bor du på en lugn och barnvänlig återvändsgata. Fantastisk trädgård med västerläge och utsikt mot åkerfält. Stort trädäck att tillbringa de soliga dagarna på. Uterum samt terrass med tak. Framsidan är nyanlagd och här finns det plats för flera bilar. Stödmur och stenlagd uteplats. Garage med förråd. I bostadshuset är det gott om utrymme med fyra sovrum, vardagsrum i vinkel, allrum och kök med matplats. Två nyrenoverade badrum och ett grovkök finns också. I Stockamöllan bor du i trygg bymiljö och med närhet till vacker natur. Förskolor finns i Billinge och Stehag. Bussen tar dig smidigt till Stehag för vidare transport med pågatåget till bland annat Lund och Malmö. Välkommen på visning!

Hunneberga 1105, null, Eslövs kommun
  • Budgivning pågår

Hunneberga 1105

Villa
Eslövs kommun
Svenska Mäklarhuset Eslöv
1 895 000 kr
150 + 30 m²
4 rum
5 600 m² tomt

Välkommen till Hunneberga 1105 och detta trevliga boende med lantligt läge. Här finns möjligheter i stallbyggnad och verkstad för den som vill utöva sin hobby eller verksamhet. Beteshage för den som vill ha djurhållning. Charmigt bostadshus med synliga takbjälkar och gott om utrymme. Här bor du med bra pendlingsavstånd till Lund och Malmö. Du har även nära till fin natur och fågelsjöarna Krankesjön och Vombsjön. Välkommen på visning!

Visar alla 7