Mäklare Philip Sandberg

Philip Sandberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvarnvägen 8, Jakobsberg, Järfälla kommun

Kvarnvägen 8

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
1 495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/7
5 520 kr/mån
28 208 kr/m²

Varmt välkommen till Kvarnväge 8 och denna härliga gavellägenhet i den eftertraktade och stabila bostadsrättsföreningen Kvarnen. Denna bostad utmärker sig med en öppen planlösning som skapar en känsla av rymd och ljus. Lägenheten har nyligen genomgått stambyte vilket innebär helt nytt och fräscht badrum .Här hittar du ett stort och stilrent duschrum, ett rymligt och rogivande sovrum, samt ett lättmöblerat vardagsrum som inbjuder till umgänge och avkoppling. Som pricken över i finns en stor inglasad terrass, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar året runt. Bostaden är belägen i ett fridfullt och grönt område, vilket ger en känsla av lugn och ro. Samtidigt är det bara några minuter till Jakobsberg centrum, där du enkelt når pendeltåg, bussar och ett brett utbud av affärer och service. Denna lägenhet kombinerar på bästa sätt en harmonisk hemmiljö med närheten till stadens bekvämligheter – ett hem att trivas i.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Kvarnvägen 32, Jakobsberg, Järfälla kommun
Kvarnvägen 32, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Kvarnvägen 32, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Kvarnvägen 32

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
1 395 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1/7
3 839 kr/mån
34 875 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva och välplanerade 1:a om 40 kvm som har omvandlats till en tvårumslägenhet med en skiljevägg i vardagsrummet. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och fönster i två väderstreck, vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Golvet är fräscht och i gott skick. Köket är praktiskt och badrummet är stort och nyrenoverat. Brf Kvarnen är dessutom en eftertraktad förening dit många väljer att flytta, mycket givetvis tack vare det utmärkta läget men också tack vare den välskötta föreningen med extremt god sammanhållning samt god ekonomi. Området inom föreningen är riktigt trevligt med mycket gröna delar och med flera medlemmar som hjälper till med att sköta de fina rabatterna. Även i övrigt är det väldigt välordnat och medlemmarna har tillgång till bl.a. pingisrum, boulebana, grillplatser med utemöbler och parasoll. För dina långväga gäster finns även en trevlig och fräsch övernattningslägenhet med pentry, badrum och fyra bäddar. Det finns även flera separata cykelhus för att lätt rulla in cykeln, samt fullt utrustade skyddsrum i källaren. I Jakobsberg centrum, som ligger inom promenadavstånd från bostaden, finner du mataffär, systembolag, apotek, vårdcentral, flertalet affärer, restauranger, caféer, frisörer, samt annan närservice. Om du föredrar naturens lugn istället för centrumets puls kan du med enkelhet ta dig åt andra hållet från centrum - mot Görväln. Görväln är ett fantastiskt fint naturområde som ligger inom behagligt cykelavstånd från bostaden. I naturområdet finns det tillgång till det mesta man kan tänkas behöva för härligt umgänge, bl.a. badplats, grillplatser, promenadstråk längs Mälaren, slott med hotell och restaurang, samt Brukets skidbacke med lift och café. Flexibelt tillträde!

  • Premium
  • Hiss
Flygarvägen 10, Barkarby, Järfälla kommun
  • Budgivning pågår
Flygarvägen 10, Barkarby, Järfälla kommun, bild 2
Flygarvägen 10, Barkarby, Järfälla kommun, bild 3

Flygarvägen 10

Lägenhet
Barkarby, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
2 195 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
3 191 kr/mån
37 203 kr/m²

Varmt välkommen till denna härliga tvåa med bevarade detaljer med 50-talscharm, Föreningen har många hyresrätter kvar, vilket innebär dolda tillgångar och en nästa skuldfri föreningen om alla hyresrätter skulle säljas. Lägenheten är stilrent renoverat i modern och klassisk standard. Förutom den moderna touchen präglas bostaden av ett generöst ljusinsläpp samt en genomtänkt planlösning. Balkongen som nås från vardagsrummet ligger i det soligaste läget du kan hitta, med sol hela dagen och kvällen. Balkongen vetter mot baksidan av huset och den lummiga grönskande innergården, så inte bara får du en fin utsikt, lägenheten är även insynsskyddad. Vardagsrummet är tillräckligt stort för att dela av, antingen om man vill ha en matplats eller en sovalkov. Stort sovrum som går i sobra lugna färger med mängder av förvaring. Föreningen utförde stambyte och i samband med det renoverades badrummet helt. Badrummet är stilrent inrett med grå svarta klinkergolv samt vita kakelplattor. Här finns WC, handfat, spegelskåp, tvättmaskin samt handdukstork. Brf Barsbroparken är en känd och attraktiv förening, mycket tack vare dess goda ekonomi och antalet hyresrätter som finns kvar som en dold tillgång. Föreningen har gjort nästan alla stora renoveringar som kan behövas och ändå hålls avgiften på en låg nivå. Föreningen innehar också ett torg med lokaler som hyrs ut till restauranger, mäklare och frisör som även det bringar extra pengar i kassan. Dessutom bor du i ett lugnt och tryggt område men med endast ett par minuter till pendeltåget och centrum. En kort cykeltur eller promenad bort finner du expansiva Barkarbystaden med allt du kan tänkas behöva. I framtiden kommer även stadsdelen Veddesta samt tunnelbanestation. Tveka inte att slå till på denna drömlägenhet!

  • Premium
  • Balkong
Månadsvägen 77, Jakobsberg, Järfälla kommun
Månadsvägen 77, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Månadsvägen 77, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Månadsvägen 77

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
1 295 000 kr
32,5 m²
1.5 rum
vån 2/4
3 029 kr/mån
39 846 kr/m²

Varmt välkommen till denna yteffektiva och välplanerad 1:a med sovalkov om 32,5 kvm! Månadsvägen 77 ligger i ett lugnt centralt läge med endast 5-10 min promenad från Jakobsberg C och pendeltåget som tar dig in till Stockholms Central på ca 19 minuter! BRF Västerby är en populär Förening som nyligen har genomgått ett stambyte. Föreningen har en härligt grönskande innergård, gångavstånd till natur, kommunikationer och i föreningen finns det också möjlighet till parkering genom att parkera vid Norrbyparkeringen alternativt parkera strax utanför porten. Föreningen har tillgång till boulebana och grillplats vid bersån samt en bollplan, som blir isbana vid lämplig väderlek. Dessutom har föreningen tillgång till en lummig och grön innergård för picknick eller andra aktiviteter. Till bostaden finns det ett tillhörande källarförråd och det är även i källare ni finner den gemensamma tvättstugan. Bostaden erbjuder genomgående ljusa väggar och fräscha golv. En välkomnande hall med en klädkammare samt platsbyggd garderob, välplanerat allrum med sovalkov. Här finns det plats för allt möblemang man kan önskas ha. Ett fint pentry som vetter mot allrummet samt ett helrenoverat badrum i samband med föreningens stambyte (-16). På denna adress blir man bortskämd då man har både centrum med butiker, caféer och restauranger samt pendeltågsstation i närheten. Pendeltåget från Jakobsbergs station tar 19 minuter till Stockholms Central. Det finns också tillgång till en rad busslinjer och direktbussar till olika delar av stan samt access till E18/E4. Även med bara några minuters promenad bort finns simhall, tennishall, padelhall, fotbollsplaner och hockeyhall. På cykelsadeln är man på 10-15 minuter en bra bit ut på Järvafältets stora naturområde, eller nere vid Mälarens strandkant. Även närhet till all form av shopping i Barkarby Staden.

  • Premium
Ålsta allé 12, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Ålsta allé 12

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
4 095 000 kr
54 m²
3 rum
vån 5/6
1 315 kr/mån
75 833 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska ägarlägenhet i ett optimalt hörnläge med balkong i härliga väster, perfekt för att njuta av eftermiddagssolen på den generösa balkongen som sträcker sig längs bostadens hela kortsida. Bostaden erbjuder en öppen planlösning och här känns varje kvadratmeter rymlig och välkomnande. Interiören präglas av en tidlös och elegant design med vitmålade väggar som ger en luftig känsla. Trestavsparkett är genomgående för hela bostaden, medan fönsterbänkarna i natursten ger en exklusiv känsla i hela bostaden. Köket är stilrent inrett med gråa luckor och en silvergrå bänkskiva, vilket ger en modern och lyxig touch till utrymmet. Badrummet är helkaklat och utrustat med alla bekvämligheter du behöver. En praktisk kommod, arbetsbänk över kombimaskinen och generös förvaring i väggskåp gör det till en funktionell och stilfull plats. Spotlights i taket ger bra belysning, medan en duschvägg i glas och en torkställning lägger till både praktiska och eleganta detaljer. Kvarteret ligger i en lugn och naturnära del av Barkarbystaden med gångavstånd till pendeln och kommande t-bana.

  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Biskop Johannes väg 19, Stäket, Järfälla kommun
  • Budgivning pågår

Biskop Johannes väg 19

Villa
Stäket, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
8 495 000 kr
196 + 58 m²
6 rum
1 084 m² tomt

Välkommen till detta klassiska hus "Ekeberga" med symmetrisk och pampig fasad som är svår att motstå. Framsidan andas gästvänlighet i form av den välkomnande entrén och balkongen som vilar på storslagna pelare. Söker du ett hus och hem som utstrålar det lilla extra, har du kommit hem. Fantastiskt lugnt och barnvänligt område. Här bor man nästan granne med hästhagen. Gångavstånd till både Mälarens vattenlinje och till det stora naturreservatet som omger stora delar av Stäket. Familjen med små barn har en extra enkel vardagsmorgon med förskola och skola en liten bit bort på samma gata. Tomten på baksidan omges av grönska och träd, här är man helt avskärmad mot omvärlden, lugn och harmonisk atmosfär, där du kan komma hem och slappna av. På framsidan finns en stor plan gräsmatta, med gott om plats för barnens alla lekar. Här kan även den som är sugen på en pool hitta sina möjligheter. På tomten finns också ett stort rymligt dubbelgarage om ca 58 kvm, med loftdel, ett rum med fönster, samt pannrum med bergvärmepumpen. Här har den motorintresserade ett varmt och skönt ställe att tillbringa många timmar på. För den stora familjen, framtida uthyrningsmöjligheter, eller generationsboendet, finns det kanske möjlighet att bygga en lägenhet i garaget. Då även garaget har en vattenburen golvvärme, indraget VA, samt är väl isolerat, finns kanske möjligheter att ställa om det till något annat än garage. Hela huset bjuder genomgående på generösa rum och ytor oavsett vart i huset man befinner sig. Många fönster i alla väderstreck skänker gott om ljus till rummen. På nedervåningen finner du ett rymligt vardagsrum med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns även ett sovrum, badrum, tvättstuga, samt ett rymligt och stilrent kök utrustat med högkvalitativa vitvaror. På övre våningen finns det tre tilltalande rejäla sovrum, som var och ett också har en egen praktisk klädkammare. Ett stort badrum med bastu, samt ett allrum som utgör knutpunkten av de övriga rummen. I anslutning till allrummet kommer du även ut på den stora balkongen i öster, där du kan avnjuta frukost i morgonsolen och blicka ut över omgivningarna. Den plana välplanerade tomten har gott om plats för lek och trädgårdspyssel. De stora ytorna erbjuder en perfekt plats för familjemiddagar, grillkvällar och övriga utomhusaktiviteter. Till stora delar helt insynskyddat och ogenerat. På baksidan av huset finns en fristående friggebod, med gott om plats för att förvara prylar i. På baksidan av dubbelgaraget finns ett litet redskapsskjul. Letar du efter en fridfull stimularande miljömöjligheten att skapa fina minnen tillsammans med familjen? Då ska du uppleva detta hus på plats!

Visar alla 6