Mäklare Jörgen  Jonsson

Jörgen Jonsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Odensalavägen 46, Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun
  • Imorgon kl 13:15
Odensalavägen 46, Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun, bild 2
Odensalavägen 46, Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun, bild 3

Odensalavägen 46

Lägenhet
Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
1 100 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/4
4 620 kr/mån
33 333 kr/m²

Kontakta mäklaren Jörgen Jonsson 0734 -154 001 vid intresse av att boka in en privat visning! Välplanerad etta, perfekt som första boende eller pendlarlägenhet! Öppen och social planlösning med utgång till den härliga balkongen i västerläge. Lägenheten har genomgående hög standard med stiliga materialval, moderna vitvaror och helkaklat badrum med golvvärme och kombimaskin. Tillhörande förråd finns för extra förvaringsutrymme. Toppen läge med närhet till härliga grönområden och gångavstånd till Märsta station. Från Märsta station tar du dig lätt vidare till Arlanda, Uppsala och Stockholm.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sätunavägen 16D, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun
  • Imorgon
Sätunavägen 16D, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun, bild 2
Sätunavägen 16D, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun, bild 3

Sätunavägen 16D

Lägenhet
Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
1 950 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 340 kr/mån
27 660 kr/m²

Vi ordnar privata visningar på denna lägenhet, hör av er till mäklaren Jörgen Jonsson på 0734-154 001. Här har ägarna låtit totalrenovera sin lägenhet under hösten 2018 och skapat en riktig drömlägenhet i elegant stil. Lägenheten erbjuder bland annat genomgående massivt trägolv i mörkbetsad ek utan trösklar, tjusigt renoverat badrum med naturnära toner samt ett elegant och inbjudande kök. Ett utmärkt läge för dig som vill bo i ett lugnt och familjevänligt område med både natur och kommunikationer på bekvämt avstånd. Promenadavstånd till Märsta station där du lätt tar dig vidare till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Med en charm utöver det vanliga finner ni äntligen här en lägenhet som har precis allt!

  • Premium
  • Balkong
Heimdalsgatan 32, Märsta - Västra, Sigtuna kommun
  • Imorgon

Heimdalsgatan 32

Lägenhet
Märsta - Västra, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
1 195 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/3
3 625 kr/mån
27 791 kr/m²

Möjlighet till privata visningar på vardagar, kontakta mäklaren Jörgen Jonsson för att boka på 0734-154 001. Välkommen till denna charmiga och välplanerade 1:a på 43 kvm, som med en smart lösning fungerar som en liten 2:a. Här har ett extra sovrum skapats genom att dela av det rymliga vardagsrummet med en vägg. Kök och badrum är båda i gott skick. Köket är ljust och fräscht med plats för ett mindre matbord. Badrummet är renoverat och utrustat med tvättmaskin, vilket underlättar vardagen. För den som önskar finns även flera gemensamma tvättstugor i föreningen. Lägenhetens stora höjdpunkt är den härliga uteplatsen på över 20 kvm. Här kan du njuta av solen, grilla eller odla dina favoritväxter. Förvaring är inget problem tack vare den rymliga klädkammaren och ett separat förråd om 6 kvm. Läget är både lugnt och bekvämt. Trots det ostörda läget har du nära till föreningens parkering och flera busshållplatser som tar dig snabbt till Märsta centrum och station. Från Märsta station når du Stockholm, Uppsala och Arlanda på under 30 minuter. I Märsta centrum finns allt du behöver – affärer, restauranger, caféer och annan service. Kort sagt, här bor du nära allt samtidigt som du har ett lugnt och trivsamt hem. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Vidargatan 41, Märsta - Västra, Sigtuna kommun

Vidargatan 41

Lägenhet
Märsta - Västra, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
1 095 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/3
2 959 kr/mån
26 707 kr/m²

Kontakta mäklaren för möjlighet till privat visning. Här erbjuds en välplanerad och trivsam 1:a bekvämt belägen en trappa upp. Lägenheten har nyligen renoverats där hela köket inklusive alla maskiner byttes ut, dessutom ett nytt golv med ett gediget underarbete. Lägenheten ligger i ett lugnt och ostört läge med grönska och en kort promenad till busshållplatsen. Stabil HSB förening med närhet till både Valsta C och Märsta C med dess utbud av butiker, närservice, gym, förskolor och skolor, samt härliga grönområden att strosa runt i! Väldigt bra kommunikationer ner till Märsta station. Perfekt för den som pendlar då det endast tar 19 minuter in till centralstationen i Stockholm, 18 minuter till Centralstationen i Uppsala och 16 minuter till Arlanda!

Odensalavägen 4, Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun
  • Imorgon kl 14:00

Odensalavägen 4

Lägenhet
Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
1 400 000 kr
51 m²
2 rum
vån 5/5
4 561 kr/mån
27 451 kr/m²

Kontakta mäklaren, Jörgen Jonsson för privat visning på 0734-154001. Accepterat pris : 1 400 000 kr Välkommen till Odensalavägen 4! Här erbjuds ett unikt tillfälle till exklusiv etagevåning med i fastighet med hiss ! På nedre våningen erbjuds en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök samt utgång till den härliga balkongen med söderläge. På övervåningen finns sovrummet med högt i tak och gott om ljusinsläpp från takfönster. Lägenheten har genomgående hög standard med stiliga materialval, moderna vitvaror och helkaklat badrum med golvvärme och kombimaskin. Tillhörande förråd finns i källaren för extra förvaringsutrymme. Toppenläge med närhet till härliga grönområden och gångavstånd till Märsta station. Från Märsta station tar du dig lätt vidare till Arlanda, Uppsala och Stockholm.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Baldergatan 20, Märsta - Västra, Sigtuna kommun

Baldergatan 20

Lägenhet
Märsta - Västra, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
1 300 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 2/3
2 996 kr/mån
29 545 kr/m²

Genomgående fint renoverad stor etta som kan göras om till två rum och kök. Mycket väl omdisponerad bostadsyta med funktionellt planerat och superfräscht kök (-2013). Stort ljusflöde ger känsla av luft och rymd. Stamrenoverat genom relining vilket innebär att rören rensades och infodrades med nytt material istället för att byta ut hela rören (- 2012). Helkaklat badrum (-2012). Mysig lägenhet med låg avgift i stabil förening ger ett ekonomiskt och bra boende för den mindre familjen.

Visar alla 6