Mäklare René Tchini

René Tchini

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vegagatan 8, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Sön 22 sep kl 12:30
Vegagatan 8, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Vegagatan 8, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Vegagatan 8

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
3 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
2 191 kr/mån
72 636 kr/m²

Suverän lägenhet på en av Sundbybergs bästa adresser. Ni erbjuds en ljus och stilsäker interiör som är nyrenoverad där tillvaron präglas av ett modernt kök med goda förvarings- och arbetsytor, fräscha ytskikt, stambytt och fint renoverat helkaklat badrum. Vidare erbjuds ett trivsamt sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt en balkong med lummig utsikt och ett stort vardagsrum med plats för både soffmöblemang och matbord för 4-8 personer. Denna vill ni inte missa! Här bor ni en av Sumpans bästa föreningar med alla de stora renoveringarna utförda och med mycket god ekonomi. Centralt toppläge med närhet till butiker, restauranger, service och shopping. Pendeltåg och T-bana tar dig in till city på knappa 8 min respektive 12 min samt busslinje 515 som tar dig direkt in till Odenplan. Precis bakom huset finns vackra Tornparken som är en mycket populär park för picknick och promenader under soliga dagar. Närområdet bjuder även på fina motionsslingor runt Lötsjön och Råstasjön samt i natursköna Ursvik. • Totalrenoverad i hög standard • Låg avgift • Stabil BRF med låg belåning och mycket god ekonomi • BRF äger marken • Balkong i soligt läge • Hiss finns • Gemensamhetsel med el från egna solceller och eget vindkraftverk • Gemensamt upphandlat internet på 1000 Mbit/s • Takterrass • Centralt läge nära kommunikationer, matbutiker, restauranger, och gym Kontakta ansvarig mäklare René Tchini för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ringstedsgatan 59, Kista/Ärvinge, Stockholms kommun
Ringstedsgatan 59, Kista/Ärvinge, Stockholms kommun, bild 2
Ringstedsgatan 59, Kista/Ärvinge, Stockholms kommun, bild 3

Ringstedsgatan 59

Lägenhet
Kista/Ärvinge, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
2 695 000 kr
91,5 m²
4 rum
6 982 kr/mån
29 454 kr/m²

Välkomna till detta fantastiskt fina bostadsrättsradhus med två uteplatser, stort vardagsrum med utgång till uteplats på baksida, trevligt kök med matplats och 3st rymliga sovrum i utmärkt läge. Här bor du med bara ett par minuters promenad till Kista Galleria och all dess utbud av service och kommunikationer. Kontakta ansvarig mäklare René Tchini, 0728 58 58 75, [email protected] för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Lötsjövägen 47, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Lötsjövägen 47

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
1 695 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån -1/4
4 639 kr/mån
33 564 kr/m²

NEDSATT PRIS !! Välkommen till denna välplanerade tvåa! Här har man total insyns frihet balkong med vy mot grönska och ett stenkast från centrum. Det öppna vardagsrummet fylls upp av ljus från de härliga fönsterpartierna. Här finns ett stort och rymligt kök och ett rymligt kaklat badrum med tvättmaskin. Här bor man i en välskött förening. Ett stenkast ifrån Hallonbergscentrum som erbjuder tunnelbana och flera busslinjer. Området erbjuder flera trevliga grönområden med Lötsjön och Råstasjön i framkant men man har även strategiskt bra läge med närhet till E4an och E18. En frisk prommenad förbi sjöarna finner man Mall of Scandinavia som har ett enormt utbud av butiker, restauranger, biografer och även nationalarenan bredvid! Välkomna till ett hem som måste upplevas!

  • Balkong
  • Hiss
Lötsjövägen 45, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Lötsjövägen 45

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
1 250 000 kr
15 m²
1 rum
vån 1/5
1 378 kr/mån
83 333 kr/m²

- ACCEPTERAT PRIS- Kontakta ansvarig mäklare för visning! Välkommen till denna lättplanerade 1:a med allt i ett! Passar utmärkt som första boende. Här erbjuds ni ett fint parkett golv, ljusa väggar och härligt ljusinsläpp. Ett praktiskt kök med kaklat stänkskydd och skåpsluckor i ljusa toner. Här finner ni ett effektivt badrum med wc, dusch och kaklade väggar. Direkt närhet till tunnelbanan och centrum! Här bor man i en välskött förening med låg avgift. Ett stenkast ifrån Hallonbergscentrum som erbjuder tunnelbana och flera busslinjer. Området erbjuder flera trevliga grönområden med Lötsjön och Råstasjön i framkant men man har även strategiskt bra läge med närhet till E4an och E18. En frisk prommenad förbi sjöarna finner man Mall of Scandinavia som har ett enormt utbud av butiker, restauranger, biografer och även nationalarenan bredvid! Välkomna till ett hem som måste upplevas!

  • Hiss

Visar alla 4