Mäklare Frida Jakobsson

Frida Jakobsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brättevägen 36, Lyckhem, Vänersborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 1 okt kl 17:30

Brättevägen 36

Lägenhet
Lyckhem, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
1 790 000 kr
104 m²
4 rum
6 023 kr/mån
17 212 kr/m²

Välkommen till Brättevägen 36 och detta trivsamma och renoverade radhus som nu inväntar en ny ägare. Bostaden om 104 kvm inrymmer ett entréplan med kök, vardagsrum och badrum. Övre plan med tre sovrum och ett badrum samt ett källarplan med ett extra sovrum eller allrum/hobbyrum. Baksidan har en altan i härligt sydvästläge samt egen liten trädgård. I avgiften inkluderas en parkeringsplats med elbilsladdare. Nuvarande ägare har sedan förvärvet utfört flertalet fina renoveringar som bland annat båda badrummen och köket. Här på Brättevägen bor du i en omtyckt bostadsrättsförening med närhet till det mesta. Idrottscentrum, skolor, fina motionsspår längst med Vassbotten samt promenadavstånd in till centrum och resecentrum. Välkommen att boka in dig på visningen!

  • Plus
Tomt Skaven, Skaven, Vänersborgs kommun

Tomt Skaven

Tomt
Skaven, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
285 000 kr
1 137 m² tomt

Denna tomt är belägen i området Skaven, Vänersborg. Tomten ligger i ett högt läge med närhet till Vänerns kant och fina naturområden. Öxnered station ligger på ett bekvämt avstånd med bra pendlingsmöjlighet till Trollhättan och Göteborg. Markområdet är på 1137 kvm som innefattas av strandskydd. Vill man driva ärendet går det att få dispens men utan garanti att man under överskådlig tid kan bygga på tomten. Får man bygga på tomten i framtiden finns möjlighet till kommunalt VA. Välkommen med din intresseanmälan!

Hagens väg 8, Vargön, Vänersborgs kommun
  • Mån 23 sep kl 17:00

Hagens väg 8

Villa
Vargön, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
2 000 000 kr
75 m²
3 rum
445 m² tomt

Letar du efter en mindre villa i Vargön i bra skick ska du kika hit! Denna enplansvilla är belägen i ett lugnt och familjärt villakvarter. Här bor du med lagom stor tomt, altan i bästa solläge och ett garage/förråd intill huset. Nuvarande ägare har sedan förvärvet 2022 utfört flertalet renoveringar som bland annat nytt tak, kök, ny panel på både hus och garage samt uppdaterade ytskikt. Huset inrymmer bland annat socialt sällskapsrum, hemtrevligt kök, och två sovrum i bra storlekar. Läget i Vargön är optimalt med närhet till skolor, förskola, livsmedelsaffär, bussförbindelser och Halle- Hunneberg. Välkommen att boka in dig på visningen!

  • Plus
Lejdaregatan 9, null, Vänersborgs kommun

Lejdaregatan 9

Villa
Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
2 950 000 kr
188 + 113 m²
9 rum
768 m² tomt

Välkomna till Lejdaregatan 9 och detta trivsamma hus med en boarea om hela 188 kvm. Här har samma ägare tagit väl hand om huset sedan det byggdes och nu är det dags att lämna över fastigheten till nästa familj. Detta rymliga hus lämpar sig perfekt till barnfamiljen som letar efter en plats att växa i. Här kan man dessutom utan problem utöka antalet sovrum utan att förstöra de sociala ytorna. Nuvarande ägare har utfört flertalet stora renoveringar de senaste åren som bland annat nytt tak, byte av fönster och installation av luft/luftvärmepump. Huset inrymmer idag ett entréplan med kök, vardagsrum, matsal, badrum, wc och 1-2 sovrum. Övre plan inrymmer allrum, wc och tre sovrum. Källarplanet består av en rymlig gillestuga, 1-2 sovrum, tvättstuga och flertalet bra förråd. Från källarplanet tar du dig smidigt in till garaget. Tomten är lättskött och har en mysig stenlagd uteplats i bra solläge. Insynsskyddad trädgård med flertalet fina fruktträd och bärbuskar. Här på Lejdaregatan bor du i ett tryggt villaområde med gångavstånd till förskola, skola och lekplatser. Du har även närhet till fina promenadstråk samt populär livsmedelsaffär. Bekvämt cykelavstånd in till centrum. Ta nu chansen att förvärva denna optimala villa för dig och din familj! Välkommen att boka in dig på visningen!

Ekevägen 3E, Mariedal, Vänersborgs kommun

Ekevägen 3E

Radhus
Mariedal, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
1 725 000 kr
110 + 10 m²
4 rum
182 m² tomt

Välkommen till Ekevägen 3E och detta mycket trivsamma friköpta radhus som är beläget i ett lugnt och familjärt villaområde på Mariedal. Huset inrymmer bland annat ett ljust och härligt sällskapsrum med kamin och öppen planlösning mot matsalsdel/köket. Övre plan består av tre sovrum, fräscht badrum som renoverades 2015 samt gott om förvaring. i stora sovrummet, badrum och altanen finns inbyggda högtalare. Mycket är uppdaterat och renoverat de senaste åren så här är det bara att flytta in! Det som verkligen utmärker detta hus och som kommer tilltala dig är den fantastiska altanen på framsidan. Här har nuvarande ägare satt dit en utomhuskyl. Altanen är belägen i ett skyddat läge och här kan du njuta av solen under stora delar av dagen/kvällen. Till fastigheten tillhör en carport samt ett isolerat förråd. På Ekevägen bor du med gångavstånd till både skola, förskola och lekplatser. Du har även fina Önafors i närheten med sina vackra promenadstigar samt Brinkebergskulle sluss med café. Välkommen att boka in dig på visning!

Tackjärnsvägen 18A, Blåsut, Vänersborgs kommun

Tackjärnsvägen 18A

Villa
Blåsut, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
3 825 000 kr
117 + 48 m²
7 rum
455 m² tomt

Är ni en familj som letar efter ett välskött hus på Blåsut med möjlighet till många sovrum? Då har ni nu möjlighet att förvärva detta trevliga och unika hus som är beläget på en lugn återvändsgata med gångavstånd till badplats. Fantastiskt trevlig utsikt över Vänern både från balkongen i köket samt från övre plan. Trädgården är insynsskyddad och lättskött. Sedan förvärvet 2010 har nuvarande ägare utfört omfattande renoveringar som badrum, kök, tak samt värmesystem. Bostaden är välplanerad och fördelar sig på tre plan med kök/vardagsrum på entréplan som är en trivsam samlingsplats för sociala sammanhang. Vi har även master bedroom med väl tilltagen walk-in-closet samt badrum på samma plan. Ovanvåningen inrymmer idag fyra sovrum, ett allrum och ett badrum. Med relativt enkla medel kan man här uppe justera planlösningen så man istället får ett stort allrum. Källaren består av ett allrum, kontor, tvättstuga, bastu samt gott om förvaringsmöjligheter i två klädkammare. Lättskött tomt med baksida i soligt söderläge. Till fastigheten tillhör ett garage med förråd. Här på Tackjärnsvägen och det trivsamma Blåsut bor ni på en av Vänersborgs mest eftertraktade adresser i ett härligt och högt läge. Bekvämt avstånd in till centrum och två alternativa tågstationer med bra pendlingsmöjligheter till Göteborg, från centrum och Öxnered. Läget är optimalt för barnfamiljen med flera skolor och förskolor i närområdet. Välkommen att boka in dig på visningen!

Korsebergsvägen 10, Nabbensberg, Vänersborgs kommun
  • Mån 30 sep kl 17:30

Korsebergsvägen 10

Lägenhet
Nabbensberg, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
1 895 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/10
5 704 kr/mån
25 267 kr/m²

Välkomna till BRF Tegelbruket och detta 30 meter höga tiovåningshus! Huset stod klart 2022 och nu väntar denna fina lägenhet på våning 2 på en ny ägare! Lägenheten om sina 75 kvm har en väldisponerad planlösning och inrymmer bland annat stort och härlig vardagsrum, Marbobals allra modernaste kök , två sovrum, helkaklat badrum med golvvärme samt två praktiska klädkammare. Lägenheten har en balkong med en inglasad del. Som bostadsrättsinnehavare har du möjlighet att nyttja föreningens fina gemensamma gård där vi finner boulebana, lekyta och grillplats. Drömmer du om ett bekvämt liv där du vill bo i ett område nära både natur, kommunikationer och centrum är detta en lägenhet för dig! Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Hiss
Tomtevägen 39, Mariedal, Vänersborgs kommun

Tomtevägen 39

Villa
Mariedal, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
2 585 000 kr
84 + 84 m²
3 rum
800 m² tomt

Nu står detta trevliga hus på Tomtevägen 39 och inväntar nya ägare! Detta är ett mycket välskött och trivsamt hus i ett barnvänligt område på Mariedal. Huset inrymmer luftigt vardagsrum, hemtrevligt kök, badrum och två sovrum på entréplan och källaren består av tvättstuga, verkstad, flera förvaringsutrymmen och garage. Är ni en familj som tycker om att spendera tid utomhus finns här två fina altaner där ni kan njuta av solen under hela dagen. Nuvarande ägare har sedan förvärvet 2020 bland annat byggt två fina altaner, bytt fönster i vardagsrum och installerat laddbox. På Tomtevägen bor du i ett lugnt villaområde med närhet till både skola, förskola och busskommunikation. Glöm inte kika på VR-länken som ni finner genom att klicka er vidare in på hemsidan. Välkommen att boka in dig på visningen!

Snödroppsvägen 63, Vargön, Vänersborgs kommun
  • Budgivning pågår

Snödroppsvägen 63

Lägenhet
Vargön, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
825 000 kr
75 m²
2 rum
vån 1/2
3 667 kr/mån
11 000 kr/m²

Letar du efter en 2-rumslägenhet på bottenplan med lagom stor tomt? Då ska du komma och kika in denna lägenhet i den trevliga bostadsrättsföreningen Halleskogen. Här bor du praktisk på bottenplan, hörntomt och uteplatser både på baksidan och framsidan av huset. Uteplatsen på baksidan har ett kanonläge då den är belägen i härligt västerläge. Läget i Vargön ger dig närhet till skolor, butiker och grönområden, vilket gör den till en idealisk plats för dig. Välkommen att boka in dig på visning!

Lantgårdsvägen 19C, Holmängen, Vänersborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 1 okt kl 16:30

Lantgårdsvägen 19C

Lägenhet
Holmängen, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
1 050 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
3 911 kr/mån
19 091 kr/m²

Välkommen till Lantgårdsvägen 19c denna fina lägenhet som ni inväntar på en ny ägare! Lägenheten på 55 kvm inrymmer ett socialt kök/vardagsrum med utgång till balkongen. Sovrum i bra storlek och gott om garderober samt ett rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Genomgående fräscha ytskikt i hela lägenheten. BRF BoKlok Orangeriet är en omtyckt bostadsrättsförening där du bor med ett bekvämt avstånd in till centrum. Inte alls långt från bostaden finner du fina promenadstigar längs med Vänerns strand och som tar dig ända in till centrum. Välkommen att boka in dig på visningen!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 10