Mäklare Sophia Cyrulewski

Sophia Cyrulewski

Om mig

Jag heter Sophia Cyrulewski och är registrerad fastighetsmäklare på ERA Hus & Hem. Jag är född och uppvuxen i Vänersborg och det är denna stad med omnejd som mitt hjärta brinner för. Under flera år av mitt vuxna liv har jag bott i olika delar av världen, vilket gett ett stort intresse för arkitektur och människor. Med positivitet, optimism och lösningsinriktning vill jag gärna ge det lilla extra för att ni ska bli så nöjda med Er bostadsaffär som möjligt. Jag ser fram emot att höra ifrån Er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bryggvägen 10D, Korseberg, Vänersborgs kommun
  • Mån 23 sep kl 16:30

Bryggvägen 10D

Lägenhet
Korseberg, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
2 495 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/2
5 678 kr/mån
27 418 kr/m²

Välkommen till Bryggvägen 10D, en drömlägenhet på översta våningen, där modern elegans möter naturskön ro! Denna fyrarumslägenhet är en unik oas vid Vänerns strand, med allt du kan önska för ett bekvämt och naturnära liv. Med tre rymliga sovrum är detta hem perfekt för familjen eller den som vill ha extra plats för gäster och hemmakontor. De smakfulla ytskikten skapar en harmonisk atmosfär, där ljuset flödar in från de stora fönstren och erbjuder en härlig vy över sjö och grönska från den inbyggda balkongen. Det stiliga köket med sina eleganta vitrinskåp och inbyggda vitvaror bjuder in till matlagning och umgänge. Här kan du laga dina favoriträtter och njuta av måltiderna på den inglasade balkongen, där du garanterat kommer njuta av stunden! Läget är lugnt och naturskönt, med en badbrygga i direkt närhet för svalkande dopp i Vänern. Till lägenheten hör en egen carport utrustad med elbilsladdare och eluttag, samt ett praktiskt förråd för all din utrustning. För den som har gröna fingrar finns det även en odlingslåda att nyttja, perfekt för att odla egna grönsaker och blommor. Missa inte chansen att göra detta fantastiska hem, där komfort och natur möts på bästa sätt, till ditt eget! Välkommen med Ditt intresse eller boka in Dig på visning!

  • Plus
Assareby Berga 5, Mellerud, Melleruds kommun
  • Imorgon kl 16:30
Assareby Berga 5, Mellerud, Melleruds kommun, bild 2
Assareby Berga 5, Mellerud, Melleruds kommun, bild 3

Assareby Berga 5

Villa
Mellerud, Melleruds kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
1 500 000 kr
124 + 24 m²
1 540 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem – ett praktiskt och renoverat enplanshus som erbjuder den perfekta kombinationen av komfort och natursköna omgivningar! Här kan du njuta av försommaren på den stora altanen på framsidan, där du kan sitta med en kopp kaffe och frukosten i solen, medan den rymliga uteplatsen på baksidan är den perfekta platsen för grillfester och avkoppling i kvällssolen. Huset har fyra välplanerade sovrum som ger gott om plats för familj och vänner. De två renoverade badrummen erbjuder modern komfort och stil. Det öppna vardagsrummet med braskamin utgör husets hjärta, där du kan samlas för mysiga kvällar med en vacker utsikt över de omkringliggande åkrarna och fälten. Med nya fönster bor ni energieffektivt. Fiberanslutning finns för dig som vill ha snabba internetuppkopplingar, perfekt för arbete hemifrån eller streaming av dina favoritserier. Detaljer som en gräsklipparrobot gör din vardag enklare, och du får mer tid att njuta av ditt nya hem. För den bilintresserade erbjuder huset garageplatser för upp till tre bilar, så du alltid har plats för dina fordon. Till detta kommer en renoverad gäststuga, perfekt för övernattande gäster eller som en inspirerande plats för hobbyer. Läge är allt – med en avskild och naturskön omgivning får du det bästa av både lugn och bekvämlighet. Detta enplanshus är mer än bara ett hem; det är en livsstil. Missa inte chansen att göra det till ditt eget! Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Premium
Flanaden 86, Flanaden - Vänersborg, Vänersborgs kommun

Flanaden 86

Lägenhet
Flanaden - Vänersborg, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
195 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 278 kr/mån
2 549 kr/m²

Välkommen till denna trevliga trerumslägenhet! Belägen i en stabil bostadsrättsförening, är denna lägenhet inflyttningsklar och har endast haft en tidigare ägare, vilket garanterar ett välvårdat hem. Lägenheten bjuder på ett ljust och luftigt vardagsrum med vackra parkettgolv och stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här kan du njuta av avkopplande stunder eller underhålla vänner och familj. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till den härliga balkongen i västerläge, där du kan njuta av solnedgångar och ljumma sommarkvällar. Köket är funktionellt och erbjuder goda möjligheter för matlagning och socialt umgänge. De två sovrummen är rymliga och ger gott om plats för både vila och förvaring. En spännande detalj är att en badrumsrenovering är på gång. Den stabila bostadsrättsföreningen ger trygghet och en god boendemiljö, vilket gör detta till ett utmärkt val för både första gången köpare och familjer. Missar inte chansen att förvärva denna lägenhet – boka in Dig på visning!

Bringsrovägen 37, null, Melleruds kommun
Bringsrovägen 37, null, Melleruds kommun, bild 2
Bringsrovägen 37, null, Melleruds kommun, bild 3

Bringsrovägen 37

Villa
Melleruds kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
3 700 000 kr
260 + 130 m²
1 705 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska bostad som nu kommer ut till försäljning! Här huserar man med högt läge och vidsträckta vyer så långt som till Vänern och Kinnekulle. Bostadens 260 kvm är fördelat på hela tio rum och kök, badrum, gästtoalett, samt ett källarplan på 130 kvm med bland annat vinkällare, sparum med toalett och tvättstuga. Villan är försedd med mycket vackra trägolv, fin stuckatur i taken och iögonfallande detaljer långt utöver det vanliga både inne och ute! Här välkomnas man av den storslagna entrén med vyn genom matsalen och de eleganta dubbeldörrarna ut mot balkongen. Här kan ni bjuda era gäster på cocktails i rosa salongen eller hålla ett välkomsttal från den vackert snidande trappan över matsalen! Trädgården är berikad med vackra planteringar, blommande buskar och fruktträd, samt en porlande damm med sittplats för avslappnade stunder. Huset har en lång historia och har tidigare poserat i inredningsmagasin. Detta måste upplevas! I området finns det en nyrenoverad skola, eljusspår, utegym, badplats med brygga, samt matbutik med försäljning av lokala råvaror. Årligen anordnas det i området allt från musikfestivaler, marknader och traditionella firanden. Välkommen med Ert intresse!

  • Premium
Gåseviken 400, Gåseviken, Vänersborgs kommun

Gåseviken 400

Tomt
Gåseviken, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
225 000 kr
2 547 m² tomt

Vill du bygga eget och bo avskilt med endast grönska runt Dig? Här kommer ett gyllene tillfälle att förverkliga Din dröm. Endast 15 minuter ifrån Vänersborg centrum finner man denna natursköna tomt på 2 547 kvm. Fastigheten är elansluten till Vänersborgs kommunala nätverk. Tomten har blivit avstyckad och skövlad på de flesta stora träd. Förhandsbesked finns för byggnation av bostad och anslutning till väg. Välkommen att boka en visning!

Bokgatan 33, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 33

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
265 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/4
5 646 kr/mån
4 015 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva ett boende högst upp i byggnaden utan insyn och ljud från någon ovanför! Här bor ni tyst och bekvämt med både el och snart även internet inbakat i avgiften, till lågt pris och mycket praktiskt. Lägenheten har nya golv i kök, vardagsrum, hall och sovrum. Från vardagsrummet tar ni er ut på balkongen och njuter i söderläge med mycket sol. Toppenläge! Från bostaden har ni närhet till matbutiker, sportcentrum, grundskola och gymnasium, samt vårdcentral och busskommunikation. Vänersborg centrum med bra pendlingsmöjligheter till Göteborg med mera ligger endast fem minuter från lägenheten. Välkommen at boka in Er på visning eller gör en intresseanmälan direkt i annonsen.

  • Plus
  • Balkong
Smörtvet 105, Smörtvet, Vänersborgs kommun

Smörtvet 105

Villa
Smörtvet, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
675 000 kr
125 + 10 m²
3 rum
2 935 m² tomt

Drömmer ni om en lantlig idyll där ni kan göra det helt till ert eget? Här kommer er chans! Låt detta mysiga och ombonade ställe få blomstra ut med omtanke och kärlek. Här finns ytan för springande barnsben, odlings- eller bilintresse! Bekvämligheter som kommunalt vatten, nyare avloppsanläggning, indraget fiber och garage finns på fastigheten. Goda pendlingsmöjligheter finns då fastigheten är belägen endast ett par minuter från 45:an och Brålanda centrum, där tågstopp är planerat innan 2028. I Brålanda finns bland annat skola F-6, förskolor, sportcentrum, mataffärer och väg- och motellkrog. Kolla in vår VR-film med bland annat mätfunktion. Varmt Välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 7