Mäklare Eddy Arnautovic

Eddy Arnautovic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Katsen 29, Sigtuna, Sigtuna kommun
  • Budgivning pågår
Katsen 29, Sigtuna, Sigtuna kommun, bild 2
Katsen 29, Sigtuna, Sigtuna kommun, bild 3

Katsen 29

Villa
Sigtuna, Sigtuna kommun
Urban by ESNY
11 950 000 kr
252 + 24 m²
7 rum
897 m² tomt

Välkommen till denna moderna och exklusiva villa i tre plan, designad av den erfarna arkitekten Kjell Ivar Andersson. En bostad med sjöutsikt och stora trädäck, härligt solläge hela dagen, där ena trädäcket erbjuder ett spabad. Villan är byggd med hög standard och genomtänkta detaljer, och inga kompromisser har gjorts med materialvalen. Bostaden erbjuder ett modernt kök med påkostade materialval, flertal sovrum där "master-bedroom" har walk-in-closet, två badrum där ena omfattas av bastu utöver det finns en gäst-wc. Därutöver finns även en separat uthyrningslägenhet/gästlägenhet med egen ingång. Här får du bo i ett populärt område med alla bekvämligheter inom räckhåll, nära till vattnet där badbrygga finns att tillgå. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Lennartsnäs Körsvik 2, null, Upplands-Bro kommun
Lennartsnäs Körsvik 2, null, Upplands-Bro kommun, bild 2
Lennartsnäs Körsvik 2, null, Upplands-Bro kommun, bild 3

Lennartsnäs Körsvik 2

Villa
Upplands-Bro kommun
Urban by ESNY
12 000 000 kr
106 + 38 m²
5 rum
4 958 m² tomt

Välkommen till detta extraordinära sekelskifteshus med en golvyta om 144 kvm. Med både en unik kakelugn samt eldstad. Här möter historia modern elegans i charmiga Lennartsnäs. Det nyrenoverade huset omges av en lummig trädgård och erbjuder en unik egen brygga med officialservitut och båtplats. Boendet är komplett med en isolerad friggebod om ca 15kvm samt en strandnära tomt där största delen omfattas av söderläge. Fastigheten befinner sig vid vägens slut med endast en granntomt. Njut av fördelarna med detta boende med endast 40 minuters bilresa till Stockholm och bekväma pendeltågsförbindelser från Kungsängen centrum, vilket tar dig till Stockholm central på endast 25 minuter. Här kan du uppleva det bästa av två världar - närhet till stadsliv och lugnet vid vattnet.

  • Premium
Kronogårdsvägen 12, null, Upplands-Bro kommun
  • Budgivning pågår

Kronogårdsvägen 12

Villa
Upplands-Bro kommun
Urban by ESNY
18 000 000 kr
325 + 501 m²
6 rum
7 678 m² tomt

Välkommen till detta imponerande hem där möjligheterna är lika stora som potentialen. En mindre hästgård med en mycket tilltalande villa om 320 kvm byggd 2008. Beläget i ett lugnt område i Upplands-Bro, bara tre mil ifrån Stockholm, erbjuder denna fastighet en harmonisk kombination av utrymme, komfort och investeringsmöjligheter. Fastigheten erbjuder inte bara bekvämt boende utan också en altan på ca 100kvm med privat pool och spabad för avkoppling och underhållning. Garaget ger gott om plats för två fordon och förvaring, medan de öppna utsikterna över omgivande åkrar skapar en känsla av lugn och ro. Det separata gästhuset inrymmer två lägenheter samt en bastu med utsikt över en åker. Perfekta för uthyrning eller som egna utrymmen för familjemedlemmar. Här finns flexibilitet för att skapa en extra inkomstkälla. Stor lada med flera möjligheter: Den rymliga ladugården erbjuder i dagsläget fyra stallplatser (godkänt för stor häst), ett kontor, en större vind som kan inredas och en verkstad som kan hyras ut. En mångsidig byggnad som öppnar upp för en rad olika användningsområden och affärsmöjligheter. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

Fagningsgatan 8, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Fagningsgatan 8

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Urban by ESNY
Pris saknas
55 m²
2 rum
vån 0,5
3 498 kr/mån

På lugn återvändsgata i Norra Djurgårdsstaden med direkt närhet till naturen finner ni denna välplanerade tvårummare med uteplats mot skyddad innergård. Här finner ni ett genomtänkt boende med kvalitativa materialval. En genomgående lägenhet med generös takhöjd, gott om förvaring, öppna sociala ytor och en uteplats mot lummig innergård, detta är endast några få av de attribut som utmärker denna bostad. Brf Lill-Jan är en välskött och äkta HSB förening med mycket god ekonomi. Varmt välkommen på visning.

Visar alla 4