Mäklare Kim Eriksson

Kim Eriksson

Om mig

Det är detaljerna som gör det, enligt Kim. Hantverket bakom en försäljning och passionen att alltid ge kunden det bästa och en upplevelse. Sådant vill han inte tumma på, och därför passar han som handen i handsken hos oss på Västanhem. När det känns stressigt och nervöst att göra ditt livs största affär står Kim som din stöttepelare med svar på alla frågor och ser till att allt löser sig till det bästa. Det är bara sådan han är.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Åboslättsgatan 15, Åbolid, Jönköpings kommun
  • Sön 6 okt kl 13:00
Åboslättsgatan 15, Åbolid, Jönköpings kommun, bild 2
Åboslättsgatan 15, Åbolid, Jönköpings kommun, bild 3

Åboslättsgatan 15

Villa
Åbolid, Jönköpings kommun
Västanhem
7 500 000 kr
162 + 18 m²
6 rum
831 m² tomt

Letar du efter den perfekta balansen mellan lugn och socialt liv? Välkommen till vita villan med öppen famn! Öppen upp till nock för luftiga diskussioner, och med en härlig baksida helt perfekt för poolpartyn i alla format. Där värmer solen till långt in på kvällen, där väntar mängder av sköna dagar vid poolen och mysiga middagar. Matplats och vardagsrum är en enda stor och luftig yta, med köket strax intill. Samtidigt finns flera avskilda avdelningar att dra sig undan i när du vill vara för dig själv en stund. Här på Åbolid har du både nära till stan, skogen och Vättern. Det blir en plats där vardagen rullar på smidigt och där det går snabbt att andas ut när du väl kommer hem. Barnens skolor ligger på gång- eller cykelavstånd, och du har alltid naturen runt knuten när du vill ta en promenad eller picknick. Kort och gott kan den här vita villan bli hemmet där livet får sin balans.

  • Premium
Scheelegatan 13B, Torpa - Söder, Jönköpings kommun
  • Sön 6 okt kl 11:00

Scheelegatan 13B

Lägenhet
Torpa - Söder, Jönköpings kommun
Västanhem
2 200 000 kr
91 m²
3 rum
vån 1/4
6 320 kr/mån
24 176 kr/m²

Det finns en plats dit inte många hittar. Den ligger mitt på söder men lugnet gör att stan knappt märks när du är där. Och just där, en halv trappa upp från innergården ligger denna mysiga trea, med både nyrenoverat kök och gammal charm i behåll. Sovrummen är så stora att de kan bli vardagsrum om du vill, och båda två har mjuka plankgolv från när huset byggdes för snart hundra år sedan. Du har ingen balkong, men väl en mysig innergård några trappsteg ner. Och har du någon gång rört dig i Jönköpings centrum en blåsig dag förstår du härligheten i att sitta i lä på en mysig kringbyggd gård. Runt hörnet ligger alla stans vill-ha och måsten – mataffären, högskolan, restauranger och caféer. Vi kan inte ge läget annat än full poäng. Se nu till att hitta hit!

  • Plus

Visar alla 2