Mäklare Patrik Henriksson

Patrik Henriksson

Om mig

Jag vill erbjuda en skräddarsydd tjänst med den bästa lösningen för just er bostad, som ofta är ett av livets största affärer. Mitt mål är att identifiera den optimala köparen till er bostad, som också skriver kontrakt på det bästa slutpriset. Tveka inte att kontakta mig för ett förutsättningslöst samtal eller möte – jag ser fram emot att hjälpa er med er bostadsresa. Välkommen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlbergsvägen 47B, Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
  • Sön 29 sep

Karlbergsvägen 47B

Lägenhet
Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
Widerlöv Kungsholmen
6 975 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1,5/4
2 425 kr/mån
116 250 kr/m²

Denna sekelskiftestvåa i en storslagen fastighet från tidigt 1900-tal erbjuder en unik kombination av tidlös charm och modern komfort. Med bevarade detaljer som vackra kakelugnar och eleganta takstuckaturer är lägenheten en hyllning till sekelskiftets stil. Stora fönster och en generös takhöjd på cirka 3,3 meter skapar ett imponerande ljusflöde genom hela bostaden. Den välkomnande hallen leder till sociala ytor som är perfekta för både avkoppling och umgänge. Köket öppnar upp mot en mysig balkong i soligt sydvästläge, där du kan njuta av utsikten över den lugna innergården. Här har du även nära till Vasastan och Birkastans pulserande liv, med ett storslaget utbud av nöjen, restauranger och butiker. Det är ett populärt område, känt för sin charmiga atmosfär och närhet till både livliga stadsdelar och avkopplande grönområden. Njut av vackra promenadstråk vid Karlbergs Slott och ett brett utbud av restauranger och kulturella aktiviteter. Utmärkta kommunikationer med tunnelbana och bussar gör det enkelt att ta sig runt i staden. Välkommen med din intresseanmälan och möjligheten att upptäcka detta fantastiska hem!

  • Plus
  • Balkong
Gärdes Backe 3C, Inverness, Danderyds kommun
  • Sön 22 sep

Gärdes Backe 3C

Lägenhet
Inverness, Danderyds kommun
Widerlöv Kungsholmen
1 875 000 kr
28 m²
1 rum
vån 2/8
2 785 kr/mån
66 964 kr/m²

Upptäck denna ljusa etta på 28 kvadrat, smart planerad för ett bekvämt boende. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en social känsla, och det moderna köket är fullt utrustat. Från köket når du den stora balkongen (som kan glasas in) som erbjuder ett härligt extra utrymme. Badrummet är stilrent med tvättmaskin och torktumlare. Perfekt första lägenhet! Supernära allt! Gångavstånd till Mörby Centrum, tunnelbana (Danderyds sjukhus) och bussar. Du har närhet till Edsvikens strand, golfbana och fina promenadvägar. Smidiga cykelbanor och bra bilpendling med garage i huset! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2